Коментари - Георги Семерджиев иска да излезе от ареста, съдът решава в понеделник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пускаме го. Дано да изтрепе още хора.

Реално, ако този нравствен и физически /татуировки по лицето/ урод излезе от ареста , трябва да отиде в гробищата..... И то след разчекване между два коня. А помагачите му стражари - на кол пред Народното събрание. ИЗРОД

Софиянци, знаете кога и къде да се съберете и да изразите гражданска позиция против лицето, за което се пише в статията.

имайте късмета да го пуснете....

И от нещо което е в интерес на обществото (тоя изрод да гние в затвора) няма да има протест или поне не масов..

Да му мислят софиянци, тоя едва ли ще дойде на село да гази...

Да излиза от ареста и да влиза в затвора! Какъв е проблема?

Тоя е фаворит за "човек" на годината. Пуснете човека! Спазвайте му правата! Какво толкова е направил.

Прост народ стойте си и си мълчете,затова мрете като мухи и ядете трохи

Чудя се защо няма пета опция:направо му купете билет за доминиканската република или Южна Африка!!!

Ако го пуснат от ареста да му мислят свидетелите....

Нали Карбовски преди известно време показа - там на МОЛ Малашевци, едни мургави и яки момчета като ги убедиш, че не си ченге или журналист и си със сериозни намерения, те карат там на едно място в Дружба и има МАКАРОВ гепен от МВР. Никога баща, чието дете е затрито не трябва да пести едни 1000 лева да купи оръжие по другия начин и да затрие освободения изрод. Просто, Уотсън! А пък сме и все пак държавата на неограничените възможности. Иначе, в международни форуми из Дарк Нет - в ЮАР за 50к долара пак ще му отвеят капата, нека бяга :) Трепанье му е майката!

Ако съм баща на едно от момичетата и аз ще искам да излезе!

Няма какво да хабят ресурси - направо 2 от упор в главата. За него, за оня от околовръстното и подобни. 2-3 такива публични разстрела и ефектът върху подобни павиани ще е моментален.

Мисля си…това хрисимо момче трябва веднага да бъде освободено, а полицаите -помощници веднага да бъдат богато наградени . Има ли изобщо виновни, освен тези, които са били на непоходящото място. /това в кръга на черен хумор/.Срам и позор за тези, които раздават правосъдие ,хората не вярваме на тези гнили и корумпирани институции! Само господ може да ни спаси, …

Копелето си е нагло, ако му върже, после ходи го търси.

Не си прав. В Студентски Град учат бая "не софиянци". Проблемът е на цялото общество.

Искал да излезне… да изгние в затвора!

И тоя ще се отърве като вежди Рашидов.

То и аз искам хеле-хели-хели, абе вертолет, ама тате каза, другият път. Лично за мен, е по-добре да го пуснат. След това - естествен подбор от роднините на двете момичета. Тъкмо няма да ходи в затвора, че да му плащаме спането и яденето.

В Италия, нали преди години на млад мъж блъскат и убиват на пешеходна пътека съпругата и след като пускат убиеца, той го разстрелва с пистолет. Българина е овца.

Андре Токев, който не е убил никого, презна вината си и си излежа присъдата. А този отвратителен нагъл убиец иска да е на свобода. Срам!!!!

Баси нагляра- този трябва да бъде изпържен на ел. стол или обесен за назидание на другите като него. Вместо това герберастите са го прикривали сумати години. Кой знае какви престъпления е извършил през това време.

Чудех се защо има кръст и дата на лявата си буза. Отляво на предното стъкло слагахме винетката за да не ни спират полицайките.

За тези 5 обвинения, като се докажат, в щатите би лежал над 100-ина години в затвора. Тук ще излежи най-тежкото в случая убийството на 2те млади жени - т.е. максимум 20 години. Няма такова нагло копеле.

Наглец! Да гние в панделата foreva!!!

бе. разпускай тая съдебна система! благодарете на системните партийки!

За всичко това в САЩ изгнива в затвора - буквално.

а няма ли и мама да иде при него, да го погали по главичката, какво падение.....

ами то както е тръгнало и депутат може да стане, що не? Кво толкоз е направил - убил две момичета- чудо голямо!! Ми настанете го в кемпински - барем е близо до апартамента му!!

да стои на топло докато е жив.Ако го пуснат ще убива пак.

Досега трябваше вече да е с присъда в затвора! Какво го бавят и дори ще се чудят дали да го пускат?!

Е па явно има кой да му плати за да го пуснат.

съдебната ни система освен, че е сляпа е и куца! До сега тоя трябваше да е забравил, че е имал дело и да гние в затвора

ГЕРБ го прикривали, на Киро и на Лена носил бело в МС малко преди катастрофата........

Май са му свършили дозите и за това иска да излезе! Долен УБИЕЦ!!!!

Аз предлагам да го пускат. И без това ще точат делото 10-12 години и накрая ще го прекратят поради липса на обективни доказателства. И без това цял свят вече знае, че тук няма съдебна система, а само безочливи и нагли корумпи.

Двете момичета и те искаха да живеят! Ти безумецо трябва да изгниеш в затвора! ДОРИ И ТОВА ТИ Е МНОГО!!!

Не са свършили. Карат му ги в ареста а Симончето го разтоварва от напрежението Родната полиция ни пази. Тя се грижи за всичко срещу подходящо заплащане - наркотици, ескорт, курви с униформа. Всичко което си поискаш и платиш