3,4 г. затвор за шофьора, прегазил Паоло

Георги Сапунджиев, който прегази 4-годишния Паоло Иванов на пешеходна зона в Стара Загора на 2 юни, бе осъден на 3 г. и 4 месеца затвор. Присъдата е ефективна.

Обратно в новината

Коментари - 3,4 г. затвор за шофьора, прегазил Паоло | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пореден път сме свидетели на "продажно" правосъдие. Нима не са достатъчни отежняващи присъдата обстоятелства-неплатени глоби за нарушения, загинало дете и т.н. Защо не е споменато името на този "продажен" садия който е издал тази присъда?

Този човек е дете убиец . Не може да сме равнодушни. Цъкането с език или вайкането за случая не може да е вярната реакция . Да обиеш дете е тежко престъпление каквито и защити в полза на този човек да са да са използвани. Този човек не може да има никаква защита в очите на обществото Тежки случаи на катастрофи , блъснати пешаходци на пешаходна пътека от пили шофьори и т.н. изисква промяна в наказателния кодекс за наказаенето при тези престъпления на пъя

На идентичен път като Цариградско Шосе на изхода на града, в София ограничението е 80 км/ч , тук на село в Стара Загора ограничението е 40 км/ч. Любимото на местните КАТ-аджии е не да спомагат за движението, да контролират разни изроди с джипове като този а да се крият като мишоци по разни пресечки и да тормозят обикновенните хора - добър ден, къде работиш, нещо весел ми се виждаш, да не си пил, знаеш ли с колко караш, и какво ще правим сега, трябва акт да ти пиша и т.н. В същото време пред централните кафенета и MALL Галерия спокойно си паркират местните дерибеи колите с еднакви номера а КАТ-аджиите се правят на кьорави и само минават на оглед без да смеят 1 акт да напишат. Тук на село КАТ-аджиите са малки селски мишоци - видят ли скъпа кола се насират и нищо не смеят да направят, ето го и резултата премазано дете на пешеходната зона от селски бек с Жип и Бизнес...

разбира се, че присъдата е малка. веднага ще кажа защо: защото този е рецидивист. след като е имал още толкова известни нарушения, а другите - нерегистрираните са в пъти в повече. така че, това е едно предумишлено убийство извършено от обществено-опасен рецидивист.

Нагъл и.....д. Дано издъхнеш в затвора. Тези твоите в Берлин ще ги намерим.

Дежурния редактор! 3,4 години? Това как да го смятаме? 3 г. и 4 мес. не са 3,4 г!!!

Дори и 10 години са малко за това! То гнилотията тръгва още от прокуратурата.

В съдебната зала разигрха един фарс в който ултра неприятният адвокат на сапунджиев се опитваше да оправдае постъпката му с факта, че някаква си там табела липсвала и това не можело да се нарече пешеходна зона. Там има и винаги е имало знак за забранено влизане. Ако му поставят задача да открие поне един старозагорец който да не знае, че това е пешеходна зона ще трябва да се примири с провала си или да го застави да лъжесвидетелства. Самият той със сигурност е разхождал хиляди пъти там внуците си. Но да приемем, че наистина нещата не са така както би трябвало да бъдат,а в закона има предвидено наказание от 10 години завтор. Редно ли е 6-7 години от предвиденото наказание просто така да се изпарят. След като няма да ги получи убиецът сапунджиев да си ги поделят шефа на кат и кмета. Ако атентатор взриви сграда едва ли някой ще започне да рови дали инженера е предвидил достатъчно арматура. Ще бъде осъден без съмнение. Но ако все пак хипотетично адвокат като този на сапунджиев извърти нещата така, че архитекта и инженера не са си свършили работата, тоест не са предвидили, че бомбаджия ще дойде да се упражнява върху тяхната сграда, убеден съм, че съда ще им даде годинките които е спестил на атентатора.

Одобрявам! Особенно часта за подялбата на присъдата!

не изкал да влиза в затвора,тои трябва да не излезе от там,как почерни едно семеиство и тази невинна душичка е потарпевша от фуклиото георги,които мислеше,че е хванал господ за .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Би трябвало да му се даде 2г. ефективна присъда и да си лежи 2г. без никакви привилегии и приспадания като 2 за 3 и прочие. И след това да се въдвори някъде където може да работи и да изплаща всички обезщетения които е осъден да изплати. И си мисля че затвора ще му се стори РАЙ в сравнение с работата и плащането на парите. Щото в затвора ще свикне след първата година и няма да му прави впечатление. А тея пари ще работи поне 10г. за да ги изплати.

За по 2 години ефективни, утре всеки парк ще се превърне в градско сафари с бонус за всяко прегазено детенце. Осъзнай се.

Този едва ли има проблем с плащането на каквото и да е, щом може да си позволи да издържа семейството си в Германия ;-) Проблемът е, че дори и да лежи в затвора, като излезе пак ще я подкара по стария начин - 86 км. в час в града, неплатени глоби, а защо не и друго убийсто по невнимание?

Не е ли крайно време да се събуди този народ, Господи? До кога ще търпим безобразието в всички сфери на държавното управление? За сетен път разбирам , че живея в една безправова държава! Хора събудете се!!!

Много хора мислят, че господ ще накаже съдията или родата му... Много хора се надяват, че с парите от този боклук децата на съдията ще станат наркомани и ще карат бързи коли и ще умрат. Сами усещате обаче, че туй е като зъб на който има нещо черничко. Истината е друга мили хора: Вие плащате заплатата, осигуровките и статуса на съдията. Екстрите ги плаща убиеца. С заплата, осигуровки и висок статус трудно ще умрат преди вас! Децата им ще учат в чужбина, ще получат още по-висок статус и най-вероятно ще надминат родителите си. Вместо да ги кълнете, вземете ги съдете до дупка в Страсбург. Сочете ги с пръст, ровете им другите дела и подавайте оплаквания, лепете им снимките, искайте друг съдия, искайте срещи лични на родителите със съдиите. Въобще не оставяйте нещата така! До дупка се съдете и борете за справедливост, цяла Стара Загора с изключение на една шепа бандюги са с вас... и ще бъдете ярък пример и за нас, да започнем да си изчистим оборите.

БРАВО! Трябва да изринем боклука! Хора събудете се !

Малка е! Трябва поне 10г.

Я обясни защо трябва да са 10 а не 3,5. Също така обясни как тоя човек ще заплати 10000лв разноски по делото след като в в затворите почти не се работи.

Представи си твоето дете размазано в пешеходна зона и кажи колко трябва да са годините. И не наричай подобен изрод Човек.

и той при галеви .

Горкия не можел хляб да си купи! Жив да го ожалиш! А за този съд не знам какво да кажа,смешници!

нека не се оплаквме, поне ще лежи в затвора. кънкюречето плати и наказанието му бе да постои малко без книжка. показно за съда, сега не е взел подкуп.

А като убиха на съдия Куцкова свекърва и за убииците им дадоха 15 год затвор. как стават тези работи и после казват че са едни и същи законите за всички. Пълни глупости, некадърници и безсрамници .

По време на заседанието стана ясно, че Сапунджиев има 7 наказания от КАТ, сред тях е и за шофиране с 86 км в час по улиците на Стара Загора. Две трети от глобите не са заплатени до този момент. Последната дума на Сапунджиев беше, че не иска да влиза в затвора При тези наказания и нарушения каква съкратена процедура? Рецивидист си е този сапунисан ненормалник! Кой искада бъде в затвора?.....Никой..Ама детемцето е в гробищата и няма искам неискам..Там ще остане тази душица и никога повече няма да се усмихва и да му се чува гласеца. Та, Сапунджиев.. кой каквото си надроби..такова сърба....

Ако някой наистина го беше пребил този боклук със сигурност щеше да получи по-голяма присъда, при това нямаше да се излежава в общежитие ами щеше да гние в истински затвор и то след като преди това работливите ченгета са го отремонтирали. Как да остане човек в България? Как да отглеждаме деца тук? Как да възпитаваме децата си в уважение към полицията и съда?

Прост народ, слаба държава!

Прост народ, нагли съдии. Всичките ни проблеми са от тази сган, при която няма смяна - вечни са.

Бахти мръсното копеле! От 6 години стана на 3 и половина?! бахти наглите боклуци!!!!

Гнусните ченгета, адвокати, магистрати, политици и чиновници не осъзнават ли че като изгонят нормалните хора от България няма да остане кой да ги храни. Ще трябва да се самоизяждат с циганите.

ТАКА ИМ ГОВОРЯТ ОТ МОСКВА !А ПЪК НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ ИМАМЕ НАД 250000 РУСКИ ГРАЖДАНИ ТУК!КОЛКО МУ Е ЕДИН НОВ КРИМ И ТУК?

комисарите издават директивите от Брюксел

Позор за правосъдието в Б-я !

Ей тва е! Грозната селска мутра си плаща на съдиите. И както е тръгнал, ако заведе дело срещу майката на детето, току-виж я тикне в затвора.

Ужас, как е възможно? Че си признал добре, нека му се намали наказанието по закон, но случаят е особено тежък, защото става дума за шофиране в забранена зона, причинявайки смъртта на малко дете, което автоматично го изпраща на 10г. минус максимум 1/3 за признанието, което ще рече 6,66 години или близо двойно на присъденото!

АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ ТУКА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЧИТА ПРИЗНАНИЕ ЗАЩОТО ТО Е ЗАЛОВЕН НА МЯСТО

БОГ ЩЕ ГИ НАКАЖЕ

В България НЯМА ЗАКОНИ няма и кой да ги създава. Като правило богатите са невинни. Парите могат всичко това ни го насаждат вече 25 години и затова държавата ни е в такова положение

смях, смях ... баси и държавата, баси и политиците измет прост народ сме и това си е

НЯМА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА!МОЖЕ ЛИ ТАЗИ СЪДИЙКА ДА СЕ ПОЗОВАВА НА ЛИПСАТА НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА В ПЕШЕХОДНА ЗОНА?!БОГ ДА И ВЪРНЕ НА НЕЯ НА ДЕЦАТА И И НА ЦЯЛАТА И РОДА ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО!!!!

Да , дай им свинско и винско пък ги чакай да умрат!

МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ ЧЕ СЪМ ПРАВ!НАЛИ ВИЖДАШ КАКВО СТАВА С РОДОВЕТЕ НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ УБИЙЦИ - ИЛИ ИЗМИРАТ ИЛИ СА БЕЗДЕТНИ ИЛИ ПЪК ДЕЦАТА ТРЪГВАТ ПО ЛОШ ПЪТ!ТЕ ТАКА - БОГ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ!

Когато има повече от 2 не платени акта, трябва да има затвор. Този човек просто нямаше да е на пътя.

Kазъл, че "не иска да влиза в затвора"-ами детенцето, то е искало да умре ли, а родителите? Този с толкова провинения-максимална присъда трябва!

Любопитен съм какво ли биха отсъдили тези "съдии", ако това се случи на тяхното дете (или внуче)? Пак ли ще са толкова милостиви...а за превенцията пък да не говорим, за българския "съд" това е имагинерно понятие...

е жива подигравка с жената. За годините затвор - ок, убийство по непредпазливост - дните му в затвора ще са дълги, но за книжката - какво значи за пет години? Отнема му се доживот и това е. Това, което забелязвам е, че освен в София, никъде другаде не се спира по пешеходни пътеки. На целия тоя фон на кръвопролития по пътищата въведоха глоба за неправилно пресичащи пешеходци. ?! Върха на наглостта! При положение, че в повечето български градове не е проблем да се предвижваш пеша, защото са близки разстоянията. Нямам думи!

убииство на дете от рецивидист се наказва сус 3 години ( минималната присуда) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

kikuno

Значи признава се за виновен и иска бързо производство и една трета от присъдата се намалява автоматически.Нима може да не се признае когото са го видели куп хора как сгазва детето и дори се опитали да го набият на мястото ?Тук не става въпрос за заплетен и трудно доказуем случай в който ти намаляват наказанието защото така да се каже си помогнал сам на следствието .Преди всичко тази несправедливост трябва да се премехне от наказателния закон.

Съдията, съдията.... Съдията под колата!

и жена му и децата!

Не искал да влезе в затвора? А малкият Паоло искал ли е да влезе в гроба? Този чешит с безброй нарушения при шофирането трябва изобщо да не излезе от пандиза. Наглостта на този род индивиди е безкрайна.

Да се готви съдията ! След 2 г. като пуснат Георги , ще смаже и внучето мУ !

че домашния с реалния затвор ли е.тия съдии са ушашавени от пари рушвети и безнаказаност

Махнете това "3,4 г. затвор за ..." - ставате за смях и на децата! То бива безкултурие, но това вашето е уникум!

че домашния с реалния затвор ли е.тия съдии са ушашавени от пари рушвети и безнаказаност

за убийство на дете-поне 20 години затвор,какви са тези подигравки,какви са тези Майки Терези за убиеца,ами да вземат да го оправдаят,това е вече БЕЗОБРАЗИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

освен че не могат да пишат, редакторите не могат и да смятат! згодини и 4 месеца не са 3,4 години, некадурници малоумни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щом толкова са решили толкова ще бъде. За останалото ще се погрижи оня отгоре. Като си издадеш всички мръсни пари да дадеш на себе си и децата си още някой и друг ден живот я от наркомания, я от алкохолизъм, я от някоя хубава болест като левкемия тогава идва правосъдието. Това не се отнася само за подсъдимия, а за всички участници, дали тази справедлива присъда.

е..не.... този съдия деца има ли? господ бави,но не забравя!!!

да си излежи пак у дома, но да му плащат разходите на убиеца. Чакайте инвеститори в такава осъдена държава. Чакайте да се върнат млади и да се раждат деца.

Срамота !