Първанов плагиатствал от Движението на Дончева

Съгласна съм с Георги Първанов, че алтернатива на Борисов трябва да има, но дали президентът ще я създаде - позволете ми да се съмнявам.

Обратно в новината

Коментари - Първанов плагиатствал от Движението на Дончева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички партийки, движения, съюзи и т-н, които са инициирани от социалисти (комунисти) са като змиите на главата на ГОРГОНАТА, колкото и "миловидни" да изглеждат.

Госпожице Дончева, излишно е да се правите опонент на Първанов и да се опитвате да се разграничаване от него. И вие и Първанов ще останете неразделна част от БСП, от политическата мафия през прехода и опити за поредната мимикрия на БСП, ортодоксални комунисти от болшевишки тип и слуги на олигархията. И двамата не можете да бъдете НИКАКВА АЛТЕРНАТИВА В НИЩО! Идея за България- алтернатива на статуквото

"сегашната власт е работническо-селска", искам да допълня че не само сега е така, а 20 години всякакви провинциалисти с китни диалекти ни управляват. Като започнем с чудното селянче Ж.Желев (така и не разбрах как го избраха за президент този жабок),Митко Луджев, Данчо ментата (ако ще и костюм за 100 000 лева да облече пак не може да си скрие селяндурската мутра)Гошо тъпото, природните недоразумения от Пловдив(президент и премиер), тези от турската партия са без коментар, и ред други идиоти, кретени и не се сещам за още медицински диагнози, и завършим със сегашните 'силачи'. Първанов вместо да създава училище за дебелосерковци, да вземе да създаде училище за родолюбци и държавници, защото в момента точно такива ни липсват- хора, на които дори костюмите са служебни и работят в интерес на държавата а не в интерес на разни фирми, чужди служби и т.н.

"...Според Дончева, неправителствените организации не могат да бъдат алтернатива, нито пък "става с бабуване на хора, които са подкрепили Бойко Борисов". Бившата депутатка от БСП заяви, че сегашната власт е работническо-селска, която дава възможност на всички хора с не особено голям таван да се изявят" Как работническо-селска бе др. Дончева? Нима умишленото фалиране на икономиката и лобиране за банковия сектор е работническо-селска политика? Сегашната власт е разбойническа, популистка (чалгаджийска), арогантно-просташка и т.н., и в никакъв случай не защитава интересите на работниците и селяните ...

Защо така бе, другарко Дончева? Защо с лошо? Нали агента Гоце е ваш другар. А като стана дума за работническо-селската власт това е идея на БСП-БКП, която никога не намери практическо приложение. Само дето се биеха в гърдите и се годрееха че били синове на работническата класа. Гордееха се с работническо-селския си произход. Само че после хич ги нямаше като работници. основната част от партийната номенклатура се намърда в армия, полиция, спец-служби, министерства, или пък в чужбина. Кой учил кой не станаха директори и партийни секретари. А тези, които останаха на село се главиха за кметове и председатели на ТКЗС-та. Но никой не пожела да продължи славната традиция на своите предци и да стане работник или селскостопански труженик. Е, по-приятно е да си партиен секретар и да даваш акъл, отколото да блъскаш по 8 - 9 часа. Имаше тук-там и по някой работник член на БКП, ей така за парлама, но никога във висшата номенклатура. Като правило работниците насила ги караха, ама те се назландисваха, докато мераклиите бяха основно от средите на служителите. Тези, които щяха да правят кариера. Що се отнася до агента Гоце много е интересна неговата история. Като малко момченце, Гошко, сина на бай Седефчо, безгрижно тича по ливадите на село Сирищник, Пернишко. Тича след животните и си пее популярната песничка: "Когато бях овчарче и овците пасях...." Всяка година на 6-ти май той има празник Гергьовден. Но освен имен ден той има и друг празник. По времето на милиционеро-социализма 6-ти май се чествше и като ден на овчаря и пастиря. Та гошко Седефчов честваше и него, демек, двоен празник имаше. До момента, когато не стана комсомолски активист и партиен секретар. Пак си честваше 6-ти май като имен ден, но нещо му липсваше. И за да го запълни, за да намери реализация стана доносник - агент на ДС. Така я кара дълги години. Докато преди 9-години турците и циганите не си го избраха за президент ( нали не се съмнявате че именно те го избраха). Ако още тогава беше ясно че е агент на ДС сигурно нямаше да го изберат, но той умело го криеше. Агент Гоце изплува на по-късен етап, даже след вторите избори. Но така Агента Гоце, вече президент се върна към една хубава традиция - на 6-ти май да има двоен празник. Сега, освен като имен ден той го празнуваше и като Върховен главнокомандващ. Каква кариера! От пастир на върховен главнокомандващ. И ето, след една година трябва да си ходи. 6-ти май 2011 е последният му двоен празник. Освен ако..... Освен ако не продължи кариерата си като пастир - овчар, говедар, или пък да пасе патките. Така всеки 6-ти май ще има двоен празник. И ще се върне към корените си. пък и май ще е по-полезен за обществото като пастир, ане като агент Гоце или президент на турци и цигани.

Ти си бивш партиенкадър :). По начина по който пишеш (добре си запознат) си личи какъв си бил. От тези фалшиви членове на БКП, които поради липса на други качества правеха кариера само по пратийна линия :) Жалък си!

хА ХА ХА ПРАВА Е, ГЕРБЕРИ ДА НЕ ЗАГУБИХТЕ УМА И ДУМА!? КАК ГО КАЗА РАБОТНИЧЕСКО-СЕЛСКА ВЛАСТ. хА ХА ХА

Тоз пък носорог, кога генерира идеи - кога и му ги откраднаха?

Много е права Дончева за "тавана" в мисленето на днешните управляващи - на местно и централно ниво... За съжаление...

Да подкрепим Дончева тя е умна жена с политически опит.

Както каза Светльо от Хиподил преди време - "Много сме еднакви с г-жа Дончева. И тя като мен никога не е била с мъж"

eee тая е уникална просто....

НЕ ПО ПРОСТА ИЛИ ХИТРА ОТ ГОЦЕ.