Сините поискаха Първанов да се извини заради Дон Цеци

Синята коалиция настоява президентът Георги Първанов незабавно да огласи мотивите, с които преди години бе помилван Цветелин Кънчев.

Обратно в новината

Коментари - Сините поискаха Първанов да се извини заради Дон Цеци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

eh... panterke... kade si sega baboooo... da te pitam kakvo shte kajesh za manekncheto koeto tolkova mnogo tachi i s piana na usta zashtitavashe... eh babo pantero... zagubi se niakade...

стар циганин ми разказваше една приказка през1973 год. в Грамада видинско.Мисля, че беше в навечерието на Банго Василе: -Когато разпъвали Исус на кръста, трябвало да забият още няколко гвоздея.Но палачите не успели да ги намерат.Оказало се ,че едно цигане ги откраднало.Тогава Христос благословил циганите и им разрешилда вземат(да крадат)Кво му е на дон Цеци- Божият син е дал благословията си на милета.И като е така,защо и Гоце да не се възползва от благословията.Има ли разлика между кражбата и експроприацията - и в двата случая отнемаш нещо лично от някого

Боже, пази България!!!!!Мислех си,че поне президента е чист.Той бил като всички други.продал се за власт.Дори и на циганите!

ГОЦЕ, АЙДЕ СЕГА И ДВАМКАТА С МАНГАЛЧЕТО-ТАРИКАТЧЕ КЪМ СОФИЙСКИЯ ЦЕНТРАЛЕН! И С ОНИЯ ТВОЙТЕ СПОНСОРИ ДЕТО НА СЕДЕМ МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЕВРОПАТА ИМ СПРЯ ПАРИЧКИТЕ ЗАРАДИ ТЯХ! ЩОТО КЪНЧЕВ ГО ПУСНА, ЗА ДА ТИ ПОДНЕСЕ ГЛАСОВЕ ЗА ИЗБОРИТЕ. ОНИЯ С КРАДЕНИТЕ ПАРИ ТИ ПЛАЩАХА КАМПАНИЯ.. ТУЙ ЛИ ТИ БЕШЕ ГРИЖАТА ЗА НАРОДА, БОКЛУК?

Като знам, че сайта не публикува мнения свързани с преки ръкводители на БКП-БСП, защото собственикът му е червенотиквеник(от чичовите), ще спомена за момчетата, че един мазен мангал като мелеза Кънчев не може да излезе от пандиза без обещание, че циганьорите, които го приемат за техен лидер-благодетел ще гласуват на изборите за който им каже Първанов, това се нарича партийна целесъобразност...

Ето ги мотивите на Гоце: 100000000! Не че не е от значение в каква валута са,но все пак най-ценното качество на парите е ТЯХНОТО КОЛИЧЕСТВО!

Гоце стрелящия по кочове не се извинява. И като дойдат президентски избори.......

Ех, ако можеше политиците да се изминяват и от това да има някаква полза ..... Татарчев, Филчев, Виденов, Стоанишев Костов ... да не забравяме и Симеон .... с толкова извинения щяхме да си построим стена на плача

КОМУНИСТИ, МАНГАЛИ, ТУРЦИ, ЦАРЕДВОРЦИ, ПРОДАЖНИЦИ, КРАДЦИ, ДУПЕДАВЦИ, ГЪЗОЛИЗЦИ... АБЕ, КОГА НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ СИ ВЗЕМЕМ ДЪРЖАВАТА В РЪЦЕ!?

гоце - карикатура с фес, мърсящ държавния пост който заема, президент на турци, цигани и бетонирани комунистически тикви. това лице, или по-скоро гъз, става само за рацер в пернишки голф 2ка, какъвто впрочем е бил преди да влезе в политиката.

кога ще погнат мешарето. Кога ще им посетят палатите, за да си докажат имущетвото. За всеки работел с цигани е ясно, че така наречените цигани кардараши се занимават с кражби,проституция, алкохол, продажба на бебета, дъщерите си продават на по 8 години за булки, а булките краднат ли краднат, а дъртите просят с децата, гледат по софийските площади и т.н. Кага тия неработещи цигани, които крадат и от бедните цигани ще си декларират имуществото. Толкова се оправиха, че и проекти за ромска интеграция пишат, а циганите по гетата каква ли вече болест немат.

NQMA DOKAZATELSTVA, TOVA STE KAJE PROKORATURATA..

Вие наред ли сте? Как може да искате от Първанооглу да се извини? Че вие не знаете ли, че комунистите винаги са прави, когато съгрешат дори?

ти нещо чел ли си, гледал ли си. Българската цигания на всички нива вкл и политически няма нищо общо с италианската мафия. Хората са имали принципи, правила, неписани закони и справедливост, нямате право да орезилявате италианците , а погледай малко филми и прочети книжки пък тогава ми говори за ганьовци, мафиози са толкова, колкото и са бизнесмени. Сравнявайте лайната с съветските малоумници и пияници

Не съм сигурен дали точно П. трябва да се извинява за помилването, но вицето Марин - със сигурност - нали той се занимава точно с помилванията. И въобще той така се е снишил, че забравихме за него - а това е най-излишната службица в БГ. Само троши грешна/народна пара този пост - Вицепрезидент.

до забравилите или конете с капаци: парламентарната група на коалиция за българия т.е. бкп/бсп събираха подписи и помощи в пари за помилването на мангала и бе помилван режисирано от вицепрезидента точно преди изборите за президент. Знаем с кои гласове беше избран гоце, но какво се чудя на червените по сърце им е по-удобно да са без мозък камо ли да има в празните тикви спомен от излъчваните новини от парламента, а директните излъчвани заседия сигурно въобще не са ги гледали важното е да са социалисти . И мира правилно ти е казал човека да се надупиш, ама няма кой да ти свърши работа щото шефчето е гей, също надупен

Гоце: президент на турци, цигани и руски подлоги. На следващите президентски избори Българите трябва да се мобилизираме и да си изберем президент.

хахаха, как да се извини??? Че те мотивите са ясно- някой и друг милион, хайде вече президента да не се прави на света водя ненапита, че започна да ми се повръща от неговите номера. Ужас- какъв ни е президента само, то трябваше да се сетя- след като сключи споразумение с Доган да го подкрепи, а не заложи на това какво е свършил през годините- ясно е нали!!!

ще се извини когато цъфнат налъмите, айде соцносталгиците радвайте се на менюто на гея станишев, голям кадър, голям ум, голям социалист

ЧЕ ТЕ ВСИЧКИТЕ МУ ПРИЯТЕЛИ СА ТАКИВА.справка-МАНОЛ ВЕЛЕВ,ЛЮДМИЛ СТАЙКОВ,ДОН ЦЕЦИ И МНОГО ДРУГИ

Halvadjia za bozadjia. Dnes az na teb, utre ti na men. Tova e prostata istina za mafiata i mafiotiziranite politizi. I Prezidenta ne pravi izkliuchenie.

Първанов трябва да получи доживотна присъда затова, че връчи орден Стара планина на Ахмед Доган. Към това трябва да се добавят и 5 години за убийството на защитен животински вид.

Изглежда ББ не се справя с управлението на державата, наречена България.

В този уж ким парламент някой ще се занимава ли с работата или само циркаджийски номера от всякакъв цвят/ сини , червени, надрискани и др.

Само плюеме,хихихихи Анг министър помилва М.Шиилдс,който едва не уби Българин,налиииии,Ли върна медиците ни,налиии,Първанката помилвал Цецко,и квооо,що НИ ривахме тогава а?А ийлдс дане е ....светец,а гъзолизци долни СМЕ,щом не е Българско решение е вярно,малоумна сган сме,малкоумна .Ужас :((((

Kakvo stana s MURGINA kelemeta niedni!?!?

Искате да кажете, че БГ като мафиотската Италия?

Не търсете причината в циганите,за всичко си е виновен този измислен генерал,той се е забъркал с тях , а не те с него!!!!!!!!

През 2003 г. на всички беше ясно, че Първанов, който декларира правото си на помилване на своето вице, освободи Кънчев с ясни политически мотиви, които после се реализираха повече или по-малко в изборни резултати. Това е изключително гнусно - да освободиш отявлен бандит, който тероризира цялата подбалканска област, но ... политиката, очевидно е мръсна работа. Прави ли ви впечатление, че всъщност Цветелин Кънчев не е циганин - жена му е такава, но нито той, нито изключително скромното семейство, от което произлиза от Златица, не са. Но хората в този край ги е страх и днес. Ужас им внушават циганските палати в района, хотелите кръчмите, бензиностанциите, повечето от които са на Кънчев или на поставени от него хора. Той коли и беси там. И Първанов и вицето му отлично са знаели всичко това. Изглежда политика наистина е мръсна работа - за мръсни хорица. Незнам как този палячо Първанов спи спокойно.

Сега разбрах защо Азис е червен и пее по митингите на БСП. Ами то вуйчо му бил с Дон Цеци. А Първанов и БСП както винаги закриля престъпноста.

АЗ пък искам в Народното събрание да се извини и Емел Етем защото ТЯ е назначила генерала при нея . Ами така де ако не беше го назначила откъде щеше да има токова пари и да замеря циганинте с 150 000 евро за да си мълчат . Искам и Станишев , Доган и Симеон да се извинят за състоянието в което сме . Искам и глевния прокурор да се извини защото след толкова много публикаций няма вкарани в затвора политици .

Един БОС на мафия , пък била тя и червената БКП-елементарна, никога НЕ се извинява..:)) Той просто трябва да се ОТСТРАНЯВА ...:))) и усамотява- в ПАНДИЗА..:)) Така поне е в цивилизованите държави..:)))

от къде ги има тва говедо генерала тез пари бе,пенцията му крадлива недна?????

Жалко е, че президетът на РБ е свързан хора, които дърпат страната ни назад

Както е известно, ЦК беше освободен след две години от затвора поради добро поведение, а след това и помилван. Друг мотив беше и за това, че има две малки деца. За този период това изглеждаше хуманен акт. Но има хора, които не си вземат поука от стореното и един от тях е и той. Но вярвам, че сега вече няма да му се размене, като го осъдят. Това всичко го знае Иван Костов и е странно, защо политизира този въпрос и иска нагло извинение от президента. Нима само ЦК е освободен от затвора и е помилван до сега? А за това, че не си е взел поука от живота, си е виновен само ЦК, а не президента.

гошо е зает.. пишат със серьожата книжки, подаряват глобуси и съчиняват рецепти... мили хора и мили роми - все по близки един до друг със всеки ден, няма да е чудно ако един ден серьожа роди на доан някое мургаво.

Пак ДСБ и СДС, какво стана с ГЕРБ? Или тр само ще вдогат цените, на всичко? Импийчмънт, несъмнено огромен провал на президента!

ДОН ЦЕЦИ БЕШЕ ОСВОБОДЕН ОТ ПЪРВАНОВ СЛЕД МАСИРАНА АКЦИЯ И ПОДПИСКИ И ПЕТИЦИИ ОТ ОГРОМНА ГРУПА ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, КОИТО СА ПОЛУЧАВАЛИ ПАРИ ОТ РОМСИЯ ЛИДЕР. стига с вашите глупости. СТИГА ПРОСТАЦИ ЗЛОБНИ.

Само за това ли?! Да се извинява за всичко и да се пръждосва в Сиришник!

mi nali kan4ev osioriava glasovete kak niama da go pomilvat

МИра, аз предлагам ти да се надупиш!!

Като изключим простотиите и обидните епитети, които се използуват тук, искането Президентът да даде обяснение, е логично и обяснението е необходимо. Вероятно това искане поставя Президента в затруднено положение, и той ще отхвърли мълчаливо,, или не, искането, но това няма да е изненада защото гьонсуратлъкът е вече характерна черта за българските политици. Хората олбаче, ще си направят съответните изводи и те едва ли ще бъдат благоприятни за г. Президента.

ЕТО ТОВА Е ВЕЧЕ СУПЕР ДОБРА НОВИНА - циганския мародер в ареста, утре и в затвора да го сцепят мангустите там!

Мотивите са ясни, амо цифрата е тайна

НЯКОЙ ДА СЕ СЪМНЯВА, ЧЕ В ПОСЛЕДНИТЕ 65Г. БГ Е ДИРИЖИРАНА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ??????

Сините пак питат КОЙ ИМ СРА В ГАЩИТЕ! Пък и да се извини трябва Първанов, а кой е освободил Дон Цеци?

Тъп мазен мошенник.Дори на снимките като го гледаш и виждаш колко жалка мутра е тоя.В каква кочина живеем бе хора?Цял ден само за мутри и тъпаци да ни говорят.....

Беше помилван за да накара мангалите да гласуват за Гоце. Елементарно и очевадно. Гоце ,иди си !!!!!!!!!!