Коментари - Георги Първанов: Автобусите от Турция са тук! | Днес.dir.bg

Георги Първанов: Автобусите от Турция са тук!

Притеснява ме това, което ще направи турската държава в изборните ни секции на нейна територия, заяви Георги Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Георги Първанов: Автобусите от Турция са тук! | Днес.dir.bg

Коментари

Защо като беше Президент нищо не казваше по въпроса??? Или сега понеже се появи местановата партия обърнахте палачинката... Тези автобуси идваха и преди....нали??? Ето за това ...ВСеки друг ,но не БСП и ББ-ов ГРОБ.... НАРОДЕ, излизай и гласувай МАСОВО, за да се елиминира турцкото влияние СЕГА, а урока от българските политици си го знаем - сега едните, после другите и така ... на всеки километър.....

Ами тук са автобусите, щото Вие от БКП-то ги докарахте и от тогава не искат да си ходят!!!!

Ей тия комунисти изкачат като хлебарки отвсякъде, стига да си пуснеш телевизора или компютъра......., Марш в пенсия и си вземи истеричката Корни.

Абе българите да се освестят и да Ви изхвърлят от властта и на тези избори и ни Дост ни ДПс-то ще са проблем ни Бсп-то. А ти притеснения не се притесни когато турчите те избираха и когато подкрепят партията която те изхвърли.

Седефчов, ЗАБРАВИ КАК С ТЕЗИ АВТОБУСИ СТАНА ПРЕЗИДЕНТ А ???????

Не откривайте секции в турция бе кавали

Георги Първанов: Автобусите от Турция са тук! Те скоро и танковете им ще са тук.

Уважаеми сънародници, решението е едно, единствено - забрана на партиите на етническа основа. ДРУГО РЕШЕНИЕ НЯМА!!!

Те и сега са забранени, но тези, които ги правят, намират начин да заобиколят закона като включват много лица с български имена. То да се чудиш какъв българин си, щом си се включил в партията на Местан, но ако си продажен срещу съответната сума ще му станеш и байрактар.

При положение, че партията на Местан, получава явна подкрепа от официалните турски власти, за какво заобикаляне на закона, чрез включване на членове с български имена, може да се говори. ТОВА Е ОЧЕВИДНО ПАРТИЯ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА, КОЯТО НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА! Сигурен съм, че ако това не се направи, ще дойде време, когато горчиво ще съжаляваме!

ВСИЧКО Е ТОЧНО. ВСИЧКО Е СПОКОЙНО. има казват в града пикапчета в плакати, ама плакати нима няма на Ахмед Доган, айде, всичко е до изборите, както винаги, след изборите затишие. Всеки иска на държавна хранилка-герб и дост, и бсп може би , не сигурен с дпс, но в града някои им казват че герб с дпс и от там се активират да гласуват за дост, защото не харесват в града обикновените хора герб, плюят, храчат, говорят, не одобряват, казват че много вика, хора много различни, аз от никой, всеки да гласува по съвест, всеки е прав, оплакват се хората в града, а казват Местан е наш човек ще ни защити, имат ниски заплати ромите-240 лева, и те са хора, а там проблем нямам, само казвам, СПОКОЙНО Е. хората дори не им е до избори. труден е живота на всеки, дпс са на власт и герб, на тях може да им е добре-имат работа, а и добре заплатена може би, но мнозинството живее зле, изнервен е народа, ама това е в целият свят, объркан, побъркан, бюрократи стари вече хора, те тях си не могат а за нас ли да мислят. всеки гледа да се намърда горе в НС, на държавна хранилка, ама се чудя имат фирми и в нс, иди и си гледай фирмите, много са случаите, работят в нои, нап и фирми, от държавното в частното, наблегнете на много други неща, а не на национализма, след изборите всичко ще секне, а кажете на зъболекар-не са ти вадили зъб, а в книжката ти пише ..., разказват хората, а къде са касовите им бележки, направете нещо, в държавата да отиде и от там за подобрението с парите на народа, много са небивалиците, а не национализма. дпс дост герб бсп оправете си нещата, все пак последна партия от 2009 е герб, доста народ напусна и продължава да напуска градове и на запад, а там също няма сигурност, много са нещата за решаване.. И МИСЛЯ ЧЕ Е РЕДНО В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ТОЗИ ПЪТ ДА ВЛЯЗАТ ЕКСПЕРТИ - ЕКСПЕРТНО АКО ЩЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО, а не хора за отбиване на номера, разни детски театри, нищо лошо, но има много по-важни неща, чужди или б

Сбогом доган,здравей местан.Комунягате са силно обезпокоени.За пръв път моделът КОЙ е под въпрос.доган не може да се прави на балансьор и реши да се направи на Левски.Пфу!Гнусно комунистическо ченге!

Опитът да се наложи втори официален език е стара стратегия на Република Турция за намеса във вътрешните работи на Република България, коментира историкът акад. Георги Марков. МВнР веднага трябва да връчи остра нота. Не може да се правим, че турската пропаганда в България не нанася своите поражения. Те искат втори официален език. Кога е било това, освен по време на Османската империя,

цигойнерчето от сирищник изпълзя от землянката

Кой беше избран от гласовете от Турция ГОЦЕ сега кво мнрьнка като чели е ново това

Защо всички мълчат за автобусите от Русия....400 000 руски бежанци са с българско гражданство!!!

Нормално е във форума хората да имат радикални виждания по повод избирателните права на българските граждани с турско самосъзнание, живущи в Турция. Не бих се изненадал даже и от екстремни предложения, стигащи до скъсване на дипломатически отношения, затваряне на граници. Но параноята на българските политици и политическите партии е необяснима. И ако при патриотите, даже при БСП, даже при АБВ има някаква подследователност в поведението им и може да се хване логиката им, то най-безумна е позицията на реформаторите. Да се призовава държавна институция да наруши закона, за да се харесаш на публиката, при това не на собствената, а на чуждата, е висша форма на популизъм. "ЦИК да наруши закона и да забрани гласуване в Турция извън дипломатическите мисии, които са българска територия"! Правителството да наруши закона и конституцията, непозволявайки на българските граждани от Турция да влезнат в България с редовни документи в деня на изборите. Тези призиви са изключително опасни. Те показват, че се очаква България да води антитурска политика, несъгласувана с ЕС, при това непочиваща на правни аргументи. Такова своеволие от страна на България, такива интерпретации на политиката спрямо Турция ще обезоръжи партньорите ни и те няма да имат аргументи за каквато и да е подкрепа. Това ще покаже също, че България все още няма самочувствието на страна член на ЕС, а че е някъде между ЕС и Турция. Чест прави на президента, че се срещна с четирима посланици от ЕС, с цел да се търси общо, солидарно решение на кризата. Правителството и ГЕРБ също имат адекватна позиция.

и не знаещ какви ще са бъдещите последици от това че твоята Турция, по вина на управниците си а не по вина на обществото, вече здравата загази навличайки си бъдещи политически и икономически, а може би и териториални претенции чрез откъсване населените с кюрди територии, като влезе в открита конфронтация и "си срита конете" с доскорошният си благодетел, САЩ и всички западноевропейски страни! Как мислиш, дали при усложняване на вътрешната обстановка в Турция поради сепаратизъм или други, може и нарочно създадени от външни държави, причини любимото ти правителство, чиито изразител у нас е ДОСТ, ще получи подкрепа от страна на САЩ и ЕС поради водената си сега външна политика на открита конфронтация и заплахи?! Та за това, по-полека със скритите като евентуални бъдещи възможности, твои нескрити заплахи за усложнения в отношенията между Турция и България ако не се позволи изборен туризъм и агитация, в това число и от министри на турското правителство, на турски език в полза на ДОСТ!!!

Нещо си се объркал. Нито съм турчин, нито някога съв живял в Турция. Аз съм български патриот, при това закърмен като такъв от поколения!

Гоце 10г президент беше и абсолютно нищо не каза и направи , сега искаш да се харесаш на избирателите си Но ти си си доносник и такъв си оставаш !

И аз се присъединявам. КуманиЗтите изгониха свесните, а сега рвът като вдивица за хуй за това, което сами си направиха. С огромен кеф искам Ердоган да влезне в страната и да ви избие сичките - нема ни един от вас да не е бъркал в кацата с меда! на наш гръб крадахте и малтретирахте, издевателствахте - а сега плач и реф че нема кой да ви гласува. УМИРГАЙТЕ! ЛУСТРАЦИЯ! ИЗБИВАНЕ НА КУМАНИЗТИТЕ - МАСОВО! ДО 19 КОЛЕНО! НЕМА УПРАВИЯ С КУМАНИЗТИ - САМО ИЗБИВАНЕ ПОМАГА!

ДПС във всички нива на българската държавна власт, а те ти крепяха "президентстването", никак не се притесняваше!?Гиди, агентурен изрод!Сега, ще ни разиграваш "патриотични" театри!?

Няма такова изискване за парламентарните избори. То е само за местните.

Това с автобусите е пълна пародия, никъде го няма. Но кажете, щом българин от Германия може да гласува, защо не могат и те? Единствен начин тия да се спрат е хората, които не живеят в България за постоянно да не могат да гласуват и да определят съдбата й. И масово гласуване тук, а не излети за гъби.

е, в съответствие с Конституцията ни, незабавно да се обяви за противозаконна регистрацията на всяка етническа партия у нас и същата да бъде заличена от изборните списъци! Ако това не се неправи незабавно, то веднага след изборите вотът за всяка етническа партия трябва да се обяви за недействителен и противоконституционен!!!

Продължавай да живееш в държава където законите са някакви безсмислени хартии и си мисли че за всичко ти е виновен някой от вън. Турците ли са ти виновни, че нашата държава е вдигнала ръце от всичко? Турците и циганите са ти виновни, че българите вече живеят в чужбина.

първанов,ела да ти кажа две-три приказки !

Защо допуснахте да се регистрира тази турска партия,сега ще страда целия български народ заради ВАС.Спрете ги ...........,,,,,,

Какво значи български гражданин-турчин.Една овца в Турция, турска овца ли е или е само овца,Какво ще кажеш Лютви

Това е глупост. Точно е да се каже, българин с турско самосъзнание! Под българин се разбира български гражаднин, както и под американец, канадец, австралиец, французин и пр.

Я, поясни какъв българин може да си след като си с турско самосъзнание?! Не го усуквай това с българското гражданство и турското самосъзнание, защото не може да си турчин по душа, нрави, бит, култура, обичаи и всякакви стремления и в същото време да си истински българин само защото имаш българско гражданство! Турчино, или турчееш се циганино, това че имаш български документ за самоличност не те прави българин по род, дух и национално самосъзнание!

На тия запъртъци ,всеки ден по една безплатна публикация ли се полага ?

Георги Първанов: Автобусите от Турция са вече тук и няма кой да ги спре.

Г-н Първанов като политик какво е направил, за да се регламентира редът на гласуване в Турция? Ако българската държава не е в състояние да осигури присъствие на официални български представители и контрол от тях на изборите в Турция, следва да ограничи местата за гласуване до българските дипломатически представителства.

По-добре за нас е ДПС И ДОСТ отколкото "ВОЛЯ" на Марешки, който иска да ни развали рахатлъка. А народа и държавата - кучета ги яли.Ние от БСП може нищо добро да не сме направили, ама пък как хубаво приспивно говориме. А ние пък от ГЕРБ направихме толкова много, че има и за БСП. С ваши пари и бъдещи дългове построихме огромни паравани зад които да не виждате какво прибираме и да сте доволни. ПооБеееДаааааа!

КуманиЗтите продадоха европа и европейците....за пари и власт! ЕС е управлеван от леви идиоти (ака лефтисти ака куманиЗти). КУМАНИЗИТЕ ВКАРАХА ИСЛАМА В ЕВРОПА - нарочно! СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ КУМАНИЗТИ! ЛУСТРАЦИЯ И СМЪРТ ЗА КУМАНИЗТИТЕ, КОИТО ИСКАТ ДА НИ ИЗБИЯТ И ДА СЕ НАГРАБЯТ! Меркел - куманиЗка, комспмолска активиска, и партиен член, сътрудник на сили за сигурност... Шулц - лефтис ака куманиЗ.... Оланд - социалист ака куманиЗ..... Туте - лефтис ака куманиЗ...... Стани Шев - куманиз ака социялиЗ ...... Могерини - италянска курва - куманиЗка..... Б.Б. - шифиор на бай Тошо....секретни служби и верен партиен член... сегашен пресидент Радев и министере председател Герджиков - активни партийни членове и активисти ...цел живот! партията пайка им посла.... НИКОЙ ОТ ТЕЯ НЕ ЗАТВОРИ ГРАНИЦАТА ЗА ИСЛАМА - СИЧКИТЕ НАТИСКАТ ЗА ОЩЕ ИСЛАМ! КУМАНИзТИТЕ ВКАРАХА ИСЛАМА В ЕВРОПА! ЛУСТРАЦИЯ ЗА КУМАНИзТИТЕ И ГЕНОЦИД - ТЕ ИЗБИХА МЕЛИОНИ НАРОД! 100 ГОДИНИ КУМАНИЗАМ ИЗ ЕВРОПА СТИГАТ!

Не знам дали имаш представа колко българи се досещат какво значи ака /по-точно a.k.a./. За всеки среднообразован българин "ака" е синоним на "сере".

и не се напъвай да пишеш неща на език, който никак не знаеш, а неща които никак не са ти известни и понятни! По- скоро си циганка или си роксоланка (потурчена жена от земите на днешна южна Украйна) си "уважаема", а не си никаква Роксана!

Да ви пикая на демокрацията. Хората имат български паспорти и по закон могат да гласуват. Уж на хартия сме правова държава а се чудим как да спрем определени групи да гласуват. Ми променете закона бе тъпунгери, само спите в тоя парламент.

кога бе гоце беше в кърджали, или коджаманов ти предава по телефона. и те били сини. коджамана са нямали хляб да ядат, а сега и сини с герб и те сини и те хляб са нямали в к-ли , тракийците ги знаем, кой богат и кой бедняк, тук живеят в к-ли-тракийци, селяни от село николово, пчеларово(ние нямахме турци ами да сте имали, националисти комунисти са и още работят, а на тракийците работа не са давали идвайки от тракия, спете се селяндурчета-и на работа и на село, така става) , български турци, български мохамедани, български роми/цигани. Както казва бабата Емине, ние прапрапрапрааа сме живели тук, не сме гелмета, а и от селата българи-не сме гелмета, а тракийците като са гелмета, работа да не им давате, гладни да ги държите, И ТОВА КАК СЕ ЗОВЕ- дискриминация или без права, айде знаем ви мондарлъците....

Kato beshe prezident si hodeshe na lov i papkashe parjoli a sega se seti da mislish za avtobusi.Tipichen predstavitel na komunisticheskoto kotilo palen profan.Dva pati prezident i s nishto niama da ostavi sled sebe si.Takiva kato nego dovedaha Balgaria do tova nezavidno polojenie.

Чувал съм, че Турция не разрешава гласуване в чужбина. Ако наистина е така и ако се спазва принципът на реципрочност, възприет в дипломацията, след като Турция не разрешава да се гласува на нейни избори в България, България не трябва да разрешава на български избори да се гласува в Турция. Освен това, в някои страни от ЕС не се разрешава двойно гражданство, /освен ако втората страна не е членка ЕС/. Така беше в Германия, не знам как е сега. Просто и ясно. Някои ще кажат, че по този начин ще лишим много от българите в чужбина от гражданство. На българите в чужбина вместо паспорт и гражданство може да се дава специална лична карта на етнически българин за безсрочно пребиваване и работа в България и въпросът се решава. Същевременно, така ще се реши въпросът за пребиваване и работа в България на десетки хиляди българи от Молдова, Украйна и др. страни. Трябва рязко да се ограничи раздаването на паспорти, особено на лица родени в Турция, които са напълно откъснати от България. Идеята на Божидар Димитров за решаване на демографския проблем с паспорти не работи. Всички получили паспорти заминават на запад. Даже голяма част от българските изселници в Турция ползват паспортите си точно за това. Пак казвам - най-правилното решение, което ще реши едновременно няколко проблема е следното - разрешение /лична карта / за постоянно пребиваване и работа на всички етнически българи за минимум пет години. Паспорти само на трайно установилите се в България.

Кеееф звучен шамар на агент Сава.

Усетище ли се ш...ни тъпи политици, че краденето и игричките доведоха до една смешна и слаба държав, която в момента е в шах-мат? Е сега питам аз, недай Бог, ако стане нещо, което дори не искам да произнеса, за какво са ви откраднатите пари. Вие влязохте в историята като разсипниците на страна която въпреки всичко е просъществувала от 681г

Като те гледам какъв си мазник си само за Анадола, казват че такива лъзгави много ги тачели месните,барем те вземат та да се отървем веднъж за винаги от тебе.

Тук са автобусите защото всички управляващи работеха за Турция, и срещу БГ. Разрешиха двойното гражданство,автобусите,секциите в Турция където се фалшифицира вота, позволиха турците в рамките на БГ да завладеят редица области в БГ,и там само за тях да има работа, твърдяха,че Турция ни е съюзник и приятел,а Русия враг. Отказаха син поток, южен поток и Турция ги взе, разрушиха границата, унищожиха ракетите,които ни пазеха от Турция, пуснаха турски и арабски имами в БГ, Турски НПО-та, новини на турски. Кой направи това? Всички управлявали БГ последните 27 години,те си имат имена и народа ги знае. Затова толкова хваят диктатора Стамболов защото и той е бил в любовен съюз с врага ни Турция. Същия предател като сегашните.

добриютро бе параванов! Какво събуди тези просветленчески пориви в скромното ти самосъзнание, зарази се с някакъв катарзиз, можеби!? Къде се изпари онази телевизионна звезда, която обясняваше точно обратното на твърденията ти днес "шушу-мушу".. !? Както и да е.. по-добре от никога.

ТОЧНО ГОЦЕ ГИ КАРАШЕ ТУК ГОДИНИ НАРЕД - СЕГА СЕ ПРИТЕСНИЛ ОТ ВЛИЯНИЕТО НА ФЕСОВЕТЕ ?! ТАКЪВ НАГЪЛ ЛИЦЕМЕР И ПОДЛЕЦ САМО СЕЛСКИ КОМУНИСТ МОЖЕ ДА БЪДЕ !!

Това, което казва на пръв поглед е така, но точно този рубладжия да ми говори за пета колона при положение, че Русия не е спирала от 1944 г. да има пета колона в страната ни...

О,ГОЦЕ ПРИТЕСНЕН....СЕЛЯНДУР И ЛИЦЕМЕР????КОЙ ДАДЕ ВЛАСТ НА ДПС В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ???БСП,КОГАТО ПЪРВАНОВ БЕШЕ ЛИДЕР НА ОЛИГОФРЕНСКАТА ИМ ПАРТИЯ ИЛИ ПО СКОРО СЕКТА! КОЙ СИ НАПРАВИ МИЛИОНИТЕ С ДЖОРДЖ СОРОС,ЗАЛАГАЙКИ СЪДБАТА И ЦЕННИТЕ КНИЖА НА БЪЛГАРИЯ НА СТОКОВАТА БОРСА ПРЕЗ 1996 ГОД.???ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ-ГОЦЕ!СКРИЙ СЕ,МИЗЕРНИКО,ЗАЩОТО СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

И кой , ако не Гоце , сътвори тези автобуси ...., А ?

и с коли идват... единни са... послушни са... и имат една единствена партия... дпс и дост! а и българските партии бихме ги причислили през тия 27 към тях, предатели винаги български е имало и продължава да ги има

Петоколонници сте вие комунистите и ДПС е с вас!Нама какво да лъжеш и да се правиш на българин!Руско мекере си и това е!

Ами много е лесно или не допускайте турците да гласуват или прекратете изборите , до второ нареждане и когато се прекрати намесата от Турция, тогава да си проведем изборите! Ама няма Президент, които да вземе решение, имаме президент путио и шофиор на птица!

Я да каже, г-н Първанов за спа-хотелите...

Петата колона: ДъПъСъ, шестата колона: ДОСТ, седмата колона - бодри македонци, снабдени с български паспорти от Божидар Димитров и така до края не на света, ама на България със сигурност ...

тоя го бях забравил, що не си гледа бизнеса, нали вече е хотелиер:)

Хотелът е на синът му, а този си я кара като милиардер в пенсия ...

Моят кошмар е това изречение:"Виждаме две разделени формации и обявени, че една от тях е победител и всичко друго се опитва да се постави в "Б" група.". И когато двете формации плеснат с ръце и се прегърнат, ще означава че Адът "БЪЛГАРИЯ" е ПОБЕДИТЕЛЯТ след 73 години борба с народа. И умната! Шапката ни е "скроена". На който тя харесва, нека си купи вазелин, за да не му убива.

Коментари - Георги Първанов: Автобусите от Турция са тук! | Днес.dir.bg

Георги Първанов: Автобусите от Турция са тук!

Притеснява ме това, което ще направи турската държава в изборните ни секции на нейна територия, заяви Георги Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Георги Първанов: Автобусите от Турция са тук! | Днес.dir.bg

Коментари

Защо като беше Президент нищо не казваше по въпроса??? Или сега понеже се появи местановата партия обърнахте палачинката... Тези автобуси идваха и преди....нали??? Ето за това ...ВСеки друг ,но не БСП и ББ-ов ГРОБ.... НАРОДЕ, излизай и гласувай МАСОВО, за да се елиминира турцкото влияние СЕГА, а урока от българските политици си го знаем - сега едните, после другите и така ... на всеки километър.....

Ами тук са автобусите, щото Вие от БКП-то ги докарахте и от тогава не искат да си ходят!!!!

Ей тия комунисти изкачат като хлебарки отвсякъде, стига да си пуснеш телевизора или компютъра......., Марш в пенсия и си вземи истеричката Корни.

Абе българите да се освестят и да Ви изхвърлят от властта и на тези избори и ни Дост ни ДПс-то ще са проблем ни Бсп-то. А ти притеснения не се притесни когато турчите те избираха и когато подкрепят партията която те изхвърли.

Седефчов, ЗАБРАВИ КАК С ТЕЗИ АВТОБУСИ СТАНА ПРЕЗИДЕНТ А ???????

Не откривайте секции в турция бе кавали

Георги Първанов: Автобусите от Турция са тук! Те скоро и танковете им ще са тук.

Уважаеми сънародници, решението е едно, единствено - забрана на партиите на етническа основа. ДРУГО РЕШЕНИЕ НЯМА!!!

Те и сега са забранени, но тези, които ги правят, намират начин да заобиколят закона като включват много лица с български имена. То да се чудиш какъв българин си, щом си се включил в партията на Местан, но ако си продажен срещу съответната сума ще му станеш и байрактар.

При положение, че партията на Местан, получава явна подкрепа от официалните турски власти, за какво заобикаляне на закона, чрез включване на членове с български имена, може да се говори. ТОВА Е ОЧЕВИДНО ПАРТИЯ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА, КОЯТО НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА! Сигурен съм, че ако това не се направи, ще дойде време, когато горчиво ще съжаляваме!

ВСИЧКО Е ТОЧНО. ВСИЧКО Е СПОКОЙНО. има казват в града пикапчета в плакати, ама плакати нима няма на Ахмед Доган, айде, всичко е до изборите, както винаги, след изборите затишие. Всеки иска на държавна хранилка-герб и дост, и бсп може би , не сигурен с дпс, но в града някои им казват че герб с дпс и от там се активират да гласуват за дост, защото не харесват в града обикновените хора герб, плюят, храчат, говорят, не одобряват, казват че много вика, хора много различни, аз от никой, всеки да гласува по съвест, всеки е прав, оплакват се хората в града, а казват Местан е наш човек ще ни защити, имат ниски заплати ромите-240 лева, и те са хора, а там проблем нямам, само казвам, СПОКОЙНО Е. хората дори не им е до избори. труден е живота на всеки, дпс са на власт и герб, на тях може да им е добре-имат работа, а и добре заплатена може би, но мнозинството живее зле, изнервен е народа, ама това е в целият свят, объркан, побъркан, бюрократи стари вече хора, те тях си не могат а за нас ли да мислят. всеки гледа да се намърда горе в НС, на държавна хранилка, ама се чудя имат фирми и в нс, иди и си гледай фирмите, много са случаите, работят в нои, нап и фирми, от държавното в частното, наблегнете на много други неща, а не на национализма, след изборите всичко ще секне, а кажете на зъболекар-не са ти вадили зъб, а в книжката ти пише ..., разказват хората, а къде са касовите им бележки, направете нещо, в държавата да отиде и от там за подобрението с парите на народа, много са небивалиците, а не национализма. дпс дост герб бсп оправете си нещата, все пак последна партия от 2009 е герб, доста народ напусна и продължава да напуска градове и на запад, а там също няма сигурност, много са нещата за решаване.. И МИСЛЯ ЧЕ Е РЕДНО В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ТОЗИ ПЪТ ДА ВЛЯЗАТ ЕКСПЕРТИ - ЕКСПЕРТНО АКО ЩЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО, а не хора за отбиване на номера, разни детски театри, нищо лошо, но има много по-важни неща, чужди или б

Сбогом доган,здравей местан.Комунягате са силно обезпокоени.За пръв път моделът КОЙ е под въпрос.доган не може да се прави на балансьор и реши да се направи на Левски.Пфу!Гнусно комунистическо ченге!

Опитът да се наложи втори официален език е стара стратегия на Република Турция за намеса във вътрешните работи на Република България, коментира историкът акад. Георги Марков. МВнР веднага трябва да връчи остра нота. Не може да се правим, че турската пропаганда в България не нанася своите поражения. Те искат втори официален език. Кога е било това, освен по време на Османската империя,

цигойнерчето от сирищник изпълзя от землянката

Кой беше избран от гласовете от Турция ГОЦЕ сега кво мнрьнка като чели е ново това

Защо всички мълчат за автобусите от Русия....400 000 руски бежанци са с българско гражданство!!!

Нормално е във форума хората да имат радикални виждания по повод избирателните права на българските граждани с турско самосъзнание, живущи в Турция. Не бих се изненадал даже и от екстремни предложения, стигащи до скъсване на дипломатически отношения, затваряне на граници. Но параноята на българските политици и политическите партии е необяснима. И ако при патриотите, даже при БСП, даже при АБВ има някаква подследователност в поведението им и може да се хване логиката им, то най-безумна е позицията на реформаторите. Да се призовава държавна институция да наруши закона, за да се харесаш на публиката, при това не на собствената, а на чуждата, е висша форма на популизъм. "ЦИК да наруши закона и да забрани гласуване в Турция извън дипломатическите мисии, които са българска територия"! Правителството да наруши закона и конституцията, непозволявайки на българските граждани от Турция да влезнат в България с редовни документи в деня на изборите. Тези призиви са изключително опасни. Те показват, че се очаква България да води антитурска политика, несъгласувана с ЕС, при това непочиваща на правни аргументи. Такова своеволие от страна на България, такива интерпретации на политиката спрямо Турция ще обезоръжи партньорите ни и те няма да имат аргументи за каквато и да е подкрепа. Това ще покаже също, че България все още няма самочувствието на страна член на ЕС, а че е някъде между ЕС и Турция. Чест прави на президента, че се срещна с четирима посланици от ЕС, с цел да се търси общо, солидарно решение на кризата. Правителството и ГЕРБ също имат адекватна позиция.

и не знаещ какви ще са бъдещите последици от това че твоята Турция, по вина на управниците си а не по вина на обществото, вече здравата загази навличайки си бъдещи политически и икономически, а може би и териториални претенции чрез откъсване населените с кюрди територии, като влезе в открита конфронтация и "си срита конете" с доскорошният си благодетел, САЩ и всички западноевропейски страни! Как мислиш, дали при усложняване на вътрешната обстановка в Турция поради сепаратизъм или други, може и нарочно създадени от външни държави, причини любимото ти правителство, чиито изразител у нас е ДОСТ, ще получи подкрепа от страна на САЩ и ЕС поради водената си сега външна политика на открита конфронтация и заплахи?! Та за това, по-полека със скритите като евентуални бъдещи възможности, твои нескрити заплахи за усложнения в отношенията между Турция и България ако не се позволи изборен туризъм и агитация, в това число и от министри на турското правителство, на турски език в полза на ДОСТ!!!

Нещо си се объркал. Нито съм турчин, нито някога съв живял в Турция. Аз съм български патриот, при това закърмен като такъв от поколения!

Гоце 10г президент беше и абсолютно нищо не каза и направи , сега искаш да се харесаш на избирателите си Но ти си си доносник и такъв си оставаш !

И аз се присъединявам. КуманиЗтите изгониха свесните, а сега рвът като вдивица за хуй за това, което сами си направиха. С огромен кеф искам Ердоган да влезне в страната и да ви избие сичките - нема ни един от вас да не е бъркал в кацата с меда! на наш гръб крадахте и малтретирахте, издевателствахте - а сега плач и реф че нема кой да ви гласува. УМИРГАЙТЕ! ЛУСТРАЦИЯ! ИЗБИВАНЕ НА КУМАНИЗТИТЕ - МАСОВО! ДО 19 КОЛЕНО! НЕМА УПРАВИЯ С КУМАНИЗТИ - САМО ИЗБИВАНЕ ПОМАГА!

ДПС във всички нива на българската държавна власт, а те ти крепяха "президентстването", никак не се притесняваше!?Гиди, агентурен изрод!Сега, ще ни разиграваш "патриотични" театри!?

Няма такова изискване за парламентарните избори. То е само за местните.

Това с автобусите е пълна пародия, никъде го няма. Но кажете, щом българин от Германия може да гласува, защо не могат и те? Единствен начин тия да се спрат е хората, които не живеят в България за постоянно да не могат да гласуват и да определят съдбата й. И масово гласуване тук, а не излети за гъби.

е, в съответствие с Конституцията ни, незабавно да се обяви за противозаконна регистрацията на всяка етническа партия у нас и същата да бъде заличена от изборните списъци! Ако това не се неправи незабавно, то веднага след изборите вотът за всяка етническа партия трябва да се обяви за недействителен и противоконституционен!!!

Продължавай да живееш в държава където законите са някакви безсмислени хартии и си мисли че за всичко ти е виновен някой от вън. Турците ли са ти виновни, че нашата държава е вдигнала ръце от всичко? Турците и циганите са ти виновни, че българите вече живеят в чужбина.

първанов,ела да ти кажа две-три приказки !

Защо допуснахте да се регистрира тази турска партия,сега ще страда целия български народ заради ВАС.Спрете ги ...........,,,,,,

Какво значи български гражданин-турчин.Една овца в Турция, турска овца ли е или е само овца,Какво ще кажеш Лютви

Това е глупост. Точно е да се каже, българин с турско самосъзнание! Под българин се разбира български гражаднин, както и под американец, канадец, австралиец, французин и пр.

Я, поясни какъв българин може да си след като си с турско самосъзнание?! Не го усуквай това с българското гражданство и турското самосъзнание, защото не може да си турчин по душа, нрави, бит, култура, обичаи и всякакви стремления и в същото време да си истински българин само защото имаш българско гражданство! Турчино, или турчееш се циганино, това че имаш български документ за самоличност не те прави българин по род, дух и национално самосъзнание!

На тия запъртъци ,всеки ден по една безплатна публикация ли се полага ?

Георги Първанов: Автобусите от Турция са вече тук и няма кой да ги спре.

Г-н Първанов като политик какво е направил, за да се регламентира редът на гласуване в Турция? Ако българската държава не е в състояние да осигури присъствие на официални български представители и контрол от тях на изборите в Турция, следва да ограничи местата за гласуване до българските дипломатически представителства.

По-добре за нас е ДПС И ДОСТ отколкото "ВОЛЯ" на Марешки, който иска да ни развали рахатлъка. А народа и държавата - кучета ги яли.Ние от БСП може нищо добро да не сме направили, ама пък как хубаво приспивно говориме. А ние пък от ГЕРБ направихме толкова много, че има и за БСП. С ваши пари и бъдещи дългове построихме огромни паравани зад които да не виждате какво прибираме и да сте доволни. ПооБеееДаааааа!

КуманиЗтите продадоха европа и европейците....за пари и власт! ЕС е управлеван от леви идиоти (ака лефтисти ака куманиЗти). КУМАНИЗИТЕ ВКАРАХА ИСЛАМА В ЕВРОПА - нарочно! СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ КУМАНИЗТИ! ЛУСТРАЦИЯ И СМЪРТ ЗА КУМАНИЗТИТЕ, КОИТО ИСКАТ ДА НИ ИЗБИЯТ И ДА СЕ НАГРАБЯТ! Меркел - куманиЗка, комспмолска активиска, и партиен член, сътрудник на сили за сигурност... Шулц - лефтис ака куманиЗ.... Оланд - социалист ака куманиЗ..... Туте - лефтис ака куманиЗ...... Стани Шев - куманиз ака социялиЗ ...... Могерини - италянска курва - куманиЗка..... Б.Б. - шифиор на бай Тошо....секретни служби и верен партиен член... сегашен пресидент Радев и министере председател Герджиков - активни партийни членове и активисти ...цел живот! партията пайка им посла.... НИКОЙ ОТ ТЕЯ НЕ ЗАТВОРИ ГРАНИЦАТА ЗА ИСЛАМА - СИЧКИТЕ НАТИСКАТ ЗА ОЩЕ ИСЛАМ! КУМАНИзТИТЕ ВКАРАХА ИСЛАМА В ЕВРОПА! ЛУСТРАЦИЯ ЗА КУМАНИзТИТЕ И ГЕНОЦИД - ТЕ ИЗБИХА МЕЛИОНИ НАРОД! 100 ГОДИНИ КУМАНИЗАМ ИЗ ЕВРОПА СТИГАТ!

Не знам дали имаш представа колко българи се досещат какво значи ака /по-точно a.k.a./. За всеки среднообразован българин "ака" е синоним на "сере".

и не се напъвай да пишеш неща на език, който никак не знаеш, а неща които никак не са ти известни и понятни! По- скоро си циганка или си роксоланка (потурчена жена от земите на днешна южна Украйна) си "уважаема", а не си никаква Роксана!

Да ви пикая на демокрацията. Хората имат български паспорти и по закон могат да гласуват. Уж на хартия сме правова държава а се чудим как да спрем определени групи да гласуват. Ми променете закона бе тъпунгери, само спите в тоя парламент.

кога бе гоце беше в кърджали, или коджаманов ти предава по телефона. и те били сини. коджамана са нямали хляб да ядат, а сега и сини с герб и те сини и те хляб са нямали в к-ли , тракийците ги знаем, кой богат и кой бедняк, тук живеят в к-ли-тракийци, селяни от село николово, пчеларово(ние нямахме турци ами да сте имали, националисти комунисти са и още работят, а на тракийците работа не са давали идвайки от тракия, спете се селяндурчета-и на работа и на село, така става) , български турци, български мохамедани, български роми/цигани. Както казва бабата Емине, ние прапрапрапрааа сме живели тук, не сме гелмета, а и от селата българи-не сме гелмета, а тракийците като са гелмета, работа да не им давате, гладни да ги държите, И ТОВА КАК СЕ ЗОВЕ- дискриминация или без права, айде знаем ви мондарлъците....

Kato beshe prezident si hodeshe na lov i papkashe parjoli a sega se seti da mislish za avtobusi.Tipichen predstavitel na komunisticheskoto kotilo palen profan.Dva pati prezident i s nishto niama da ostavi sled sebe si.Takiva kato nego dovedaha Balgaria do tova nezavidno polojenie.

Чувал съм, че Турция не разрешава гласуване в чужбина. Ако наистина е така и ако се спазва принципът на реципрочност, възприет в дипломацията, след като Турция не разрешава да се гласува на нейни избори в България, България не трябва да разрешава на български избори да се гласува в Турция. Освен това, в някои страни от ЕС не се разрешава двойно гражданство, /освен ако втората страна не е членка ЕС/. Така беше в Германия, не знам как е сега. Просто и ясно. Някои ще кажат, че по този начин ще лишим много от българите в чужбина от гражданство. На българите в чужбина вместо паспорт и гражданство може да се дава специална лична карта на етнически българин за безсрочно пребиваване и работа в България и въпросът се решава. Същевременно, така ще се реши въпросът за пребиваване и работа в България на десетки хиляди българи от Молдова, Украйна и др. страни. Трябва рязко да се ограничи раздаването на паспорти, особено на лица родени в Турция, които са напълно откъснати от България. Идеята на Божидар Димитров за решаване на демографския проблем с паспорти не работи. Всички получили паспорти заминават на запад. Даже голяма част от българските изселници в Турция ползват паспортите си точно за това. Пак казвам - най-правилното решение, което ще реши едновременно няколко проблема е следното - разрешение /лична карта / за постоянно пребиваване и работа на всички етнически българи за минимум пет години. Паспорти само на трайно установилите се в България.

Кеееф звучен шамар на агент Сава.

Усетище ли се ш...ни тъпи политици, че краденето и игричките доведоха до една смешна и слаба държав, която в момента е в шах-мат? Е сега питам аз, недай Бог, ако стане нещо, което дори не искам да произнеса, за какво са ви откраднатите пари. Вие влязохте в историята като разсипниците на страна която въпреки всичко е просъществувала от 681г

Като те гледам какъв си мазник си само за Анадола, казват че такива лъзгави много ги тачели месните,барем те вземат та да се отървем веднъж за винаги от тебе.

Тук са автобусите защото всички управляващи работеха за Турция, и срещу БГ. Разрешиха двойното гражданство,автобусите,секциите в Турция където се фалшифицира вота, позволиха турците в рамките на БГ да завладеят редица области в БГ,и там само за тях да има работа, твърдяха,че Турция ни е съюзник и приятел,а Русия враг. Отказаха син поток, южен поток и Турция ги взе, разрушиха границата, унищожиха ракетите,които ни пазеха от Турция, пуснаха турски и арабски имами в БГ, Турски НПО-та, новини на турски. Кой направи това? Всички управлявали БГ последните 27 години,те си имат имена и народа ги знае. Затова толкова хваят диктатора Стамболов защото и той е бил в любовен съюз с врага ни Турция. Същия предател като сегашните.

добриютро бе параванов! Какво събуди тези просветленчески пориви в скромното ти самосъзнание, зарази се с някакъв катарзиз, можеби!? Къде се изпари онази телевизионна звезда, която обясняваше точно обратното на твърденията ти днес "шушу-мушу".. !? Както и да е.. по-добре от никога.

ТОЧНО ГОЦЕ ГИ КАРАШЕ ТУК ГОДИНИ НАРЕД - СЕГА СЕ ПРИТЕСНИЛ ОТ ВЛИЯНИЕТО НА ФЕСОВЕТЕ ?! ТАКЪВ НАГЪЛ ЛИЦЕМЕР И ПОДЛЕЦ САМО СЕЛСКИ КОМУНИСТ МОЖЕ ДА БЪДЕ !!

Това, което казва на пръв поглед е така, но точно този рубладжия да ми говори за пета колона при положение, че Русия не е спирала от 1944 г. да има пета колона в страната ни...

О,ГОЦЕ ПРИТЕСНЕН....СЕЛЯНДУР И ЛИЦЕМЕР????КОЙ ДАДЕ ВЛАСТ НА ДПС В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ???БСП,КОГАТО ПЪРВАНОВ БЕШЕ ЛИДЕР НА ОЛИГОФРЕНСКАТА ИМ ПАРТИЯ ИЛИ ПО СКОРО СЕКТА! КОЙ СИ НАПРАВИ МИЛИОНИТЕ С ДЖОРДЖ СОРОС,ЗАЛАГАЙКИ СЪДБАТА И ЦЕННИТЕ КНИЖА НА БЪЛГАРИЯ НА СТОКОВАТА БОРСА ПРЕЗ 1996 ГОД.???ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ-ГОЦЕ!СКРИЙ СЕ,МИЗЕРНИКО,ЗАЩОТО СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

И кой , ако не Гоце , сътвори тези автобуси ...., А ?

и с коли идват... единни са... послушни са... и имат една единствена партия... дпс и дост! а и българските партии бихме ги причислили през тия 27 към тях, предатели винаги български е имало и продължава да ги има

Петоколонници сте вие комунистите и ДПС е с вас!Нама какво да лъжеш и да се правиш на българин!Руско мекере си и това е!

Ами много е лесно или не допускайте турците да гласуват или прекратете изборите , до второ нареждане и когато се прекрати намесата от Турция, тогава да си проведем изборите! Ама няма Президент, които да вземе решение, имаме президент путио и шофиор на птица!

Я да каже, г-н Първанов за спа-хотелите...

Петата колона: ДъПъСъ, шестата колона: ДОСТ, седмата колона - бодри македонци, снабдени с български паспорти от Божидар Димитров и така до края не на света, ама на България със сигурност ...

тоя го бях забравил, що не си гледа бизнеса, нали вече е хотелиер:)

Хотелът е на синът му, а този си я кара като милиардер в пенсия ...

Моят кошмар е това изречение:"Виждаме две разделени формации и обявени, че една от тях е победител и всичко друго се опитва да се постави в "Б" група.". И когато двете формации плеснат с ръце и се прегърнат, ще означава че Адът "БЪЛГАРИЯ" е ПОБЕДИТЕЛЯТ след 73 години борба с народа. И умната! Шапката ни е "скроена". На който тя харесва, нека си купи вазелин, за да не му убива.