АБВ поддържа искането за предсрочни избори, обяви Първанов

АБВ поддържа искането за предсрочни избори, защото твърдим, че това управление е изчерпано като идеи, политики и личности.

Обратно в новината

Коментари - АБВ поддържа искането за предсрочни избори, обяви Първанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде ся и Гоце се изока, като че ли нещо зависи от него. Ама чака и той трети мандат на държавната софра.

резултат (3.37% - б.р.)- да искаш с такъв % оставка не си заслужава даже да се коментира. майтапчия бил Първанов..ха.ха

Агент Гоце ще подкрепи агент Буда(Пеща) на втория тур. Не го слушайте какво говори сега.

Ама как няма да уговорен, снощи всичките, които не отиват на балотаж, един през друг се закланяха на Тиквун и няма да му искат оставката. Уплашиха се, че при нови избори може и да не са в Парламента. Жалка история, това Каракачанов, Радан и сие. Та не е чудно, че сега да призоват избирателите си да гласуват за карикатурата, за да не подаде Бойко оставка. Мръсни договорки отвсякъде!

на едни не им стига акъла,на други парите ,а на трети и двете . за кой да гласувам ??

Гоце,защо изобщо се изказваш?Ти си падение за Българската Политика и тъй като глупаците дето гласуваха за теб вече не се хващат на ''въдицата ти'' за лов на заблудени риби ти не можеш да замълчиш и злобата ще те изяде-който и да се договаря ти,Гоце и кликата ти от ДС продажници и мафиоти,не влизате в сметките и СЛАВА БОГУ,защото Вие унищожихте България и развихте мафията та хората се чудеха има ли Държавата мафия или мафията се уреди с Държава...Стой и ти,Гоце и доверените ти ''другари'' далеч от политиката,защото не носите нищо добро на никого-само на собствения си джоб!!!

докато тия дърпат кокъла ,не видяха ,че половината ни сънародници избягаха ,от всички тях ! или видяха ,но не им пука ,те вече ни предадоха !

Аз се убедих в едно нещо. Живеем в ЕДНОПАРТИЙНА система. Всички "партии" се борят само за безнаказана кражба от държавната баничка.

В България няма истинска опозиция,защото тя не беше позволена от ДС-всички партии и партиии са разклонения на БКП и това е жалкия факт!

АБВ няма да влезе в Парламента изобщо, а ГЕРБ ще си бъде пак най голямата група. Така че нищо няма да се промени, руснаците няма да дойдат през Дунава и Големият шлем няма да се възобнови, а Гоце ще си бъде пак бивш.

Гоце,Гоце Първанов много си прост.Прост си ,но с диплома.Лика прилика си с Т.Дончева.Може ли да уговориш мач с над 3.5 милиона гласували българи? Гоце не вдена ли ,че предателите нито свои нито чужди ценят?

само с един перчем не става....трябва и акъл

НЕ СЕ НАЯДЕ ТОЗИ АРХАР.

като много други !

Колко луд за вързване трябва да си за да гласуваш за тия отрепки от АБВ

Тоз така и не разбра, че никой не го ще за съдружник! Предателите и двуличниците никой не ги обича, щото не знаеш кога ще ти забие нож в гърба! Ако все още се надява той и тайфичката му да станет някакъв фактор в политиката в страната, жестоко се лъже. Просто звездният му час отмина преди пет години и колкото и да се пъне, вече може само да сънува някаква роля в политическия цирк у нас. Пък де да знам, може някой да му се хване на приказките, ама едва ли...Нека си ходи на лов за вълци и архари и да се не мярка повече из политическото пространство...

гладно пиле власт сънува

То и на децата е ясно, че мачът е уговорен. Давам ви президенството, а аз ще си карам премиерството. Така всеки е доволем Кони затвърждава позоцията си партията и Боко си играе коня свободно. Иначе ако ГЕРБ имат и президент ще ги обвинят в тотална власт.

Явно е, че два мандата в Президентството са били предостатъчни този човечец да изкукурига !!! Не ми се мисли ако имаше възможност да се кандидатира за трети какво щеше да ОСТАНЕ от него !?!?!? От една страна ми прилича на Костов /и двамата разбиха партиите, които оглавяваха/, а от друга страна ми прилича на Радан /този е ляв и подкрепи Бойко във второто Му правителство/!!!! Ама много независим станал бе !?!?!? Ояден неблагодарник !!!! Вижте му лицето и му кройте шапката !!!! От днес е тотално НЕЗЕВИСЕЩ !!! Мога да му подаря огледало щото сигурно няма такова в къщи и да му пожелая само един, едничък път да погледне в него !!!! Бил ляв политик !?!?!? Тинтири- минтири !!!!

е дрогиран или ни мисли за овце

Първанката съвсем си оля!Очертава се да задмине по интриганство , своята дружка - Борисов!Много пошло оправдание бе Първанов, за провала на Калфин !И ти като Борисов търсиш кой ти е виновен навсякъде , но не и при себе си!БОКЛУК!

се изходи неподготвен.

Сега ще договори с БСП срещу техните 3.5% да се прехвърлят на втория тур и неговото и на Калфин депутатско място е сигурно при следващите избори - с листата на БСП.

За 10 години президенство само тоя не разбра, че двама мафиози-Галеви са си създали Първи частен град в изборния му район. Друг резултат от президенството на "социалния" т.е , грижещ се за бедните е, че успя да спести 50 милиона за хотел 5 звезди от заплата 6-7 000 лв. Трети резултат- качи 50 кила на задник и шкембе-също като Тиквата. Наглец!

АБВ поддържа искането за предсрочни избори, обяви Първанов При едни предсрочни избори АБВ, няма да влязат в парламента.

Кокалааааа........... Алчно...... АБВ всички с имоти на запад.

Гоце е извън играта. Парцалът дончева си я знаем от много време.

Този цоциалният още ли го има ? Това е най-големия резил в тази институция. 10 год. себеуреждане. Той направи Боко генерал два пъти. Става милиардер по думите на Дянков. Враг с партиен билет. Натресе ни серго с плоския олигархичен данък. Лицемер и айд.к. АБВ е най жадната за кокала камарила.

Първанов ,замълчи !Нямаш връзка с реалността - опозиционна партия ,която подкрепи правителството на Борисов ...

Збогом

Жоре, не се напъвай, видяхме те колко можеш.

"...Георги Първанов: Мачът между ГЕРБ и БСП може да е договорен.." Мале, не трябваше да казва истината на глас!

до квото се докосне го вмирисва! Понеже той не се намърда с неговия сулю и сега плюе по тези които имат шанс!

Първанов ми беше симпатичен! Сега с неговите постъпки ми стана отвратителен,какъв ренегат,какво чудовище е бил той в овча кожа! Предател! малко е да се каже,не мога да намеря точната дума! 10 години двуличие! Изпълнен със злоба,сега ще промълви тихо да се гласува за Цецка на своите подръжници! Не ме е яд за друго,ами продължава да ползва охрана,кабинет,секретарка,кола шофьор и висока пенсия на гърба на народа който му е гласувал доверие да стане президент! А сега жаждата му отново за власт не спира! Отврат! Нищожество!

Традиционно за българските политици, ВСИЧКИ твърдят, че са постигнали успех на поредните избори. Не знам кой се за диагностициране - политиците или народът, който изобщо ходи да гласува (и аз в това число).

Хайде спрете продажници и веднъж се дръжте като човеци защото само за тъмните гербераски субекти не е ясна реалността че хората вече не могат да ги търпят и тъй или иначе ще има предсрочни парламентарни.. Не измествайте въпроса в момента за президенстските избори с вашите измишльотини за някаква оставка когато няма мнозинство в парламата. Оставка само под натиска на народа може да бъде дадена от шубе от герберасите,, Имайте малко достойнство

С мАсква ли?!

ГОЦЕ,ТИ СИ БИТА КАРТА!АБВ-КАТО СДС,НДСВ,НА 13.11 2016,ЩЕ ДОЙДЕ И ГЕРБ И МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ НОВА ПАРТИЯ,ПО ПОРЪЧКА НА Д.С. И ДОНОСНИЦИ!!!

Типично изказване на хотелиер на когото туристите са намалели.Та и Първанов кога е мислил за благото на народа.През цялото време е гледал как да си върне комисионните които е получил.И тези 80 милиона които погреба в КТБ ще му тежат като воденичен камък цял живот.

въртиш ,сучеш ама няма.Народа те мрази,защото си лаком като триглава ламя,нали си бил беден като църковна мишки и какво ли си си казвал-дай сега ми е паднало.Гледаше само за себе си и тъпаците около теб.Хайде радвай се на придобитото и си кротувай,че вони.

Аз

Тоя ми опротивява все повече, а като се има предвид, че всички останали президенти бяха по-отвратителни и от него, смятай...

То от такива като теб по-отвратителни боклуци няма!

Първанов ти си един обикновен предател, хората с това ще те запомнят

И ти Гоце си изчерпан ама да би мирно седял не би те намразил цял народ! Можеше да си доволен от президентстването си?!? Сега всички те плюват, заради лакомията ти!

Каква опозиция бе братче ? Довчера не беше ли част от БСП ?

ще гледа следващия парламент по телевизията.

А когато Ти, уважаеми Първанов, игра и спечели подобен уреден мач, не беше проблем?

хем голями! Това са боковите подлоги азбукарчетата.

г-н пърррр-ванов какво правехте с путин в москва тези 10 пъти? какви ви се случи че заговорихте за ГОЛЯЯЯЯЯМ ...шлем...

така е трябва да сме учтиви господин гоце пернишки гений велик с години ще споменаваме големия ви шлем ще ви помним дълго да

3% и претенции! Баси ???

предателите никой не ги обича!!!

интересно как и защо "кандидата за Президент на АБВ" само няколко часа след шокиращия провал се ... е изнесъл в Брюксел, на заседание на ... всъщност, колко просто - очаквал е да си вземе командировъчните от EUR25 на ден за да допълни ... месечния си бюджет от 500 лв :)))

не се научих те 35 EUR са командировъчните на ден за БГ граждани - ЗА ВСИЧКИ без привелигированите разбира се .