АБВ настоя Първанов и Калфин да са кандидати за ”Дондуков” 1

АБВ потвърди имената на Георги Първанов и Ивайло Калфин като предложения за единни леви кандидатури за президент. БСП им насрочи среща за преговори на 3 август.

Обратно в новината

Коментари - АБВ настоя Първанов и Калфин да са кандидати за ”Дондуков” 1 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като ги гледам тия двамцата, моментално се сещам за лафа "със стари курви кабаре не става!"

Чл. 95. (1) Президентът и вицепрезидентът могат да бъдат преизбрани на същата длъжност само за още един мандат. Къде си тръгнал бе, Седефчов?

ЩЕ ХОДЯТ ЛИ СЕГА НА БУЗЛУДЖА

Че ловим покемоне с другарете от електората. После че им продадем кебачета по лев и пеесе, че им пуснем 20-30 минути народна музика и който откъдето.

СА НА ГОЦЕ, СОЦИАЛНИЯ ПРЕЗИДЕНТ В ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА, ЕДИНСТВЕН В СВЕТА

Гоце предателю, ЮДА и подлизуркото Калфин, кокалоядци в какво си вярвате че сте най най, ако не беше БСП вие сте като мравки без история - седнете си на задниците от вас веке нищо не става. Гоце службата е бръснарски стол избръсваш се и сяда друг а ти сакаш все на стола да стойш абе ти си обръснат веке, ставаи махай се ненаситен продажник.

Прозрачен и съгласуван ход със силен тиквен привкус. Познайте кого ще издигнат сега съвсем спонтанно, без никакви указания и просто така, "напук", чушкопеците от герб?

С тази политика и номинация пътят на посланичката в САЩ Елена Поптодорова съм "Дондуков" е широко отворен. Изборът й ще последват предсрочни парламентарни избори и коалиционен кабинет БКП1-БКП2 (ГЕРБ-БСП). С това преходът завършва. Честито на измамените!

Гоце да се пробва в Русия, тука не върви...

Ако БСП искат да се отърват от ренегатите, трябва да се съгласят, да види Първанов що е провал.

АБВ играе в полза на ГЕРБ. Кандидатурата на Гоце елиминира всякаква възможност за формат на обединена левица, която да може да се противопоставя на ГЕРБ. Затова АБВ са се запънали, макар че сигурно знаят, че Гоцето не е особено долюбван - достатъчно е да надникнат във форумите.

Ако тези двамата са кандидати ще отблъснат хората, вече са бита карта. Аман от стари муцуни...., аз лично няма да гласувам за тях! Няма ли нови, умни и свестни хора?

Няма. Нито в обединената левица, нито в разединената десница. Чакам Център- дясно, та да Ви кажа, че и там няма. БКП имаше лидери, но те умряха. Мир на праха им и да не се потретва пак.

Гоце е добре познат в Москва, така че той ще е кандидатът на левицата. Кури се опъва за парлама, на нея са ѝ насвили сармите, като беше там. ДПС по дефиниция са за ляв кандидат. На агент Иван също ще му насвият сармите. Остана открит само въпросът, има ли Гоце право на (не дай, Боже!), трети мандат.

Москва не вярва на сълзи...

Първанов какво се напъва, като няма право по конституция на трети мандат?!

Гоце прилага тактика в полза на Баце. Целта му е да разгъзи лявото пространство.

Че то да не е стегнато?

Гоце пак му се иска да отстрелва дивеч за държавна сметка. Славно нещо са това облагите с народна пара. Ех на всеки му се ще, ама нямя, тоз път и за Гоцвто няма да има

Разбира се, че това са най-подходящите кандидатури! Само ако имаше как и Сергей Станишев да бъде включен...... падежа им щеше да е още по-голям....

Гласувах за Първанов, не за Плевнята. Но след като Гоце срина опозицията изключително от кариеристки и властолюбиви подбуди - никога повече за него!

Гоце , Калфин и АБВето напълно се сриват с простотиите си.Те работят в тандем с Бойо Борисов.Просто са жалки.

10 Юли 2006 ДПС няма основание да не подкрепи Георги Първанов ДПС няма основание да не подкрепи Георги Първанов за втори мандат като президент. Това заяви заместник-председателят на движението Йордан Цонев, цитиран от бТВ. 27 септември 2006 Централният съвет на ДПС подкрепи кандидатурата на президента Георги Първанов и вицепрезидента Ангел Марин за втори мандат, пишат вестниците. 19.09.2006 ДПС да подкрепи кандидат-президентската двойка Георги Първанов - Ангел Марин ще предложи на Централния съвет на ДПС Централното оперативно бюро /ЦОБ/ на движението. 24 Юли 2011 Първанов договорил с Доган подкрепа за Калфин. Едва след като Сокола казал "да" на Калфин, социалистите започнали сериозното му лансиране за изборите на 23 октомври. Доган не е поставял условия за подкрепата на ДПС към Калфин, уточняват източниците ни. Целта на Сокола била "да не се допусне ГЕРБ да спечели президентския вот". 24 окт. 2011 Ивайло Калфин: Доган ме подкрепя без договорки! "Вторият след първия тур на президентските избори Ивайло Калфин не скри задоволството си от позицията на Ахмед Доган преди балотажа.

Ми че то агента Първан Гошков - Гоце има право да се кандидатира за трети мандат?

Чл. 95. (1) Президентът и вицепрезидентът могат да бъдат преизбрани на същата длъжност само за още един мандат.

Говори се, че ГЕРБ ще издигнат Йоло Денев за президент, с вице Анна Мария Борисова. Явно убедени в популярността си и лоялността на електората си, са решили да заложат на сигурно ;))

Ами на фона на Първанов и Калфин, ще бъдат по-избираеми.

И какво казват в крайна сметка от АБВ 1.Това са нашите кандидати 2.Готови сме да преговаряме нашите кандидати да станат и ваши

Двамата синове на Георги Първанов Владимир и Ивайло, развиват солиден бизнес от три години насам заедно със сестрата на Кирил Добрев Мариана. Трите видни соцотрочета имат по 33% от фирмата Айви СМ ООД. Дружеството има повече от амбициозен предмет на дейност проектиране и продажба на софтуерни продукти, консултантски и хотелиерски услуги, дистрибуция на стоки и сделки с интелектуална собственост. Благодарение на бизнес дейността си големият син на Първанов Владимир, успя да си купи апартамент за 235 000 лева в квартал Манастирски ливади през 2009 г., в който днес живее със съпругата си и бебето. Според нотариалния акт на баровския дом апартаментът е на два етажа с обща площ 213,4 кв.м и гараж от 34 кв.м.

Историята на БСП е срамна до смехория - крадливи социалисти, но почтени капиталисти, българи но здраво вързани за Путин

Зорка Първанова е горда собственичка на луксозен хотел в курорта Белчин баня до София. Бившата първа дама е намерила начин да си уплътнява времето след края на мандата на мъжа си на Дондуков 2 още преди изборите през есента. Тя е вдигнала тузарски комплекс Белчин гардън за милиони левове и от президентша се преквалифицира на бизнес дама.

Време и е да си връща на мъжа си. Там е удобно място да се праска на воля докато има още мъзга.

Най-добре е кандидат за президент от АБВ да е Емил Кало или Калфин. Това ще даде пълна еврейска подкрепа и Еврейска ориентация. Шалом, Кало, шалом Калфин. Ка те джас бе Първанов.

На тва му се вика "Наглост безкрай", от както Калфин вече не е министър, в социалното министерство 3 пъти дават бонуси и никой не говори за стачки и протести, а Агент Гоце нали си е трайно безработен, поради некомпетентност, само за Президент става ...

Само Гергов е достоен за Президент!!!

Тия двамата и тия около тях акъл за пет пари нямат след като си мислят че някой ще ги избере след толкова техни подли действия и към леви и към десни в управлението.. Лаком гъз глава затрива са казали хората ама при тия само задниците им растът а главите изкуфяват

За Калфин и Първанов - добре, но в другия живот.

Никой от БСП няма да гласува за отцепници. Ще спечелят 3%.

Да подкопаят основите на БСП. КАРИЕРИСТИ.

Не се сещам за нещо по-отблъскващо от съветския функционер, доносник и хотелиер Гоце. По-гнусно става само когато се добави слугата Калфин, който е навит на всяко предложение. Цялата им продажна организация смърди на мухъл и опикано.. Бааси, не ви ли омръзна, бе......

Много добре казано

Слагат ти плюс , и най-вече заради "опиканото", което препраща и към Пикаещият във фонтана и към цялостната ин политика и поведение

Тъй както изглежда, в следващите години всяка страна в Европа ще се оправя сама както може. Поради това е много важно да изберем сериозен МЪЖ за президент,защото той ще бъде и главнокомандващ. Може да се наложи да се преориентираме геополитически, тъй като вероятно нямаме ресурс да увеличим отново армията си и да върнем военната служба. Просто няма да има кой да ни защитава. НАТО явно или ще се разпада,или ще си остане само американско,а бъдещият американски президент каза,че малко го интересуват съюзниците и въобще не смята да ги защитава.

"Главнокомандващ" е само на книга, за да се впише нещо в длъжностната характеристика. Бюджета на армията се осигурява от всеки български гражданин плащащ данъци и разпределя от ДБ. Ако се закрие длъжността заедно с кохортата съветници и администрация заета в безполезна дейност ще може да се осигури по добра подготовка и въоръжение на поне 1 полк кашици годишно.

Те, двамата, не искат, но други много настояват ! Това е върха на демагогията. Излез, като си мъж, което е спорно, и заяви: Чувствам, че съм подходящ, 10 години го доказаха. Искам пак да съм президент, защото ... А, той като путкавнова кошуля.

Няма какво да се карате - следващият ни Президент ще е от БСП. В момента вице-то Му си чисти активно имиджа като Омбудсман с грижи за електората. А Неговото име е... Той се зове... Стефан Данаилов! - доказано симпатичен, хем верен на Партията, хем надпартиен, избираем, познат, носталгичен, На всеки километър, Дамите го канят!

На 29 юли е "краят" на света.Не ги мисли.

Тъжната истина за президентството в България е, че това е топла службичка осигуряваща на заелия се стабилен доход, показване по телевизията и възможност да говори каквото си иска без никой да му обръща внимание. Аверите на президента автоматично му стават съветници, което естествено е за сметка на обикновения данъкоплатец. Президента става "обединител" т.е. обединява цялата национална национална завист и злост и служи за боксова круша на всеки упражняващ политика в България. Това е причината за президент да се кандидатират хора, като Първанов, Ж. Ганчев и др. Няма да видим нови лица и да чуем свежи идеи за бъдещето ни. За съжаление длъжността няма да бъде закрита скоро.

сега шанс ича само краси каракачанов-единствения който се държи адекватно в тази сложна международна обстановка -истински българин и на подходящата възраст с подходящия опит -дерзай краси ние сме с теб!

А Жорж да не би да се държи неадекватно? Не разбра тъпото племе, че когато подкрепи парашутист провала е гарантиран.

Агент Иван ли?

"Казах", стига бе с тоя Пантев. Той човекът вече се изпуска и около него не се стои. Вие майтап ли си правите. В президентството само пикливи дядовци не бяха влизали.

важи за 99% от електората на столетницата!

Според мен не трябва да увековечаваме мумии. Първанов иска да работи президент и да позира доживот, а вече е тотално изчерпан като личност. Толкова е жалко, че само профанизирана платена сбирщина кретени може да гласува за него.

Само в България и само от левите партии политика се води с ултиматуми, заплахи и скандали . . .

..ами то това е политиката на "левите" по цял свят! Организират един парад и после месеци ни проглушават ушите с правата им, дето никой не им ги оспорва..

От време на време за изненада правят и атентати.

Като става дума за ултиматуми, заплахи и скандали, сакам да питам: Тази сбирщина от Реформаторския блок също ли е лява?

Винаги съм гласувал за БСП . Никога няма да гласувам за разколниците -кариеристи -Първанов-Калфин. Моята двойка е проф.А.Пантев-Паскалев. може и Пантев -Стоилов Пантев-Д,Янкова Пантев-М.Попова Пантев-Т.Ерменков

Збогом комундета

и вашите нещастни кандидати ще ги видим

Твоята двойка не е една, а хиляди в бележниците ти от 1-11 клас!

Твоята двойка е тази която ти посочи другарката Кури... Ма що не искаш да подкарате трамвайчето пак?

мАсква...

Ерменков ли,става дума?

Някога си гласувал за БКП :) Не е същото....

Първанов и Калфин ...няма как да стане !

Бих гласувал за човека, който мрази най-малко!!!

Тоя руски боклук не разбра ли, че не може да е трети мандат президент?

Стига вицове- Сашка Васева -президент.

А, Милко Калайджиев ? Той - президент, а Сашка може вице. За вице става и всяка кокондрела от БСП. Те стават за всичко. Ако не станат, ще ги предложим за преговорите с извънземните. Те не подбират землянки.

И Азис вице?

Тия двамата един ден ще отговарят пред съда, защо вкараха България в агресивния военнополитически агресивен съюз НАТО и защо отново зад гърба на народа дадоха военни бази на САЩ в страната ,защо България подкрепи и участва в престъпната война срещу Ирак ? След разпадането на ЕС също ще трябва да обясняват, защо така ? За подкрепата за милиардните кредити ,които народа ще плаща също ще бъдат питани ? Изобщо иде славно време. Денят ще дойде.

Спокойно другарю. България отдавна е заявила, че иска да е част от цивилизована европа.

Аха иска да е циливилизацион . Селчо, виждасе какви са ценностите на европа, обиколил съм я когато ти си ходил прав под масата. Запомни, няма по висша цивилизация и култура от православната цивилизация и ценности. Без тях , светът ще се видиоти и с ценностите на гейове и пияни юнкеровци ще те превърнат в послушен ,татуиран, доволен и мучаш евроидиот.

БългаринЪ

ЕВРОПА не е това, което беше! Ако не промени коренно политиката си - скоро ще е цивилизация на еврогейовете, евротравестите, радикални ислямисти, цигани и т.н....

Само където не се вижда тази цивилизована Европа. Оланд се е оплел като пате в алчища, Ангелинка като винаги е неадекватна след оперативките със САЩ. В "цивилизована" Европа най-често срещаното име е Али. Дерзай в тази цивилизована Европа, аз предпочитам дивата България.

Гоце не може да бъде срещу Бойко Борисов.Гоце даде три генералски чина на Бойко за година и половина ,по предложение на Царя Симо и Бриго А.Питам Гоце за какви заслуги пред род и родина даде на Бойко три генералски чина? При тези ,,родствени" връзки Гоце и Калфин работят срещу БСП в полза на Бойко и ,,Герб".

На тия двамата и роско/отврат е/ да пуснат пак ще ги бие на изборите!