”Българската Коледа” събра 1,5 млн. лева за болни деца

На финала на 10-тото, юбилейно издание на кампанията "Българската Коледа", която се провежда под патронажа на президента, бяха събрани 1 568 602 лева.

Обратно в новината

Коментари - ”Българската Коледа” събра 1,5 млн. лева за болни деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен да позира, не чух този лигав охлюв Плевнелиев с една дума да се обърна към хората.

Без да омаловажавам"Българската Коледа",не ви ли се струва,че грижата за болни,възрастни хора,инвалиди,сираци,хора в неравностойно положение е функция на държавата.При положение,че държавата е абдикирала от задълженията си,това е капка в морето.

Плевнелиев щеше да проветрява, да прочиства, да си опрая къщичката, а какво става, от една година му гледаме резила и как реконструира комунизЪма, 1 към 1. Та сега и с Първанов се прегърна. Така е най-лесно да се лензиш пред камерите, вместо да свършиш нещо полезно за държавата.

Инициативата я създаде г-н Първанов,защото тогава социалистите също не уредиха лечението на тези деца безплатно,но е време вече да не ни се молят за есемеси/срамно е/,а държавата да си се грижи за СВОИТЕ болни деца-както е в Европа,например.

Понякога ме питат да дам пример що е то шмок. Ей-ти три накуп. ... А Арогантността у Нас просто Вече Е патологична ! Особено като прибавим към тази (тук-публикуваната) влъткъ и длугитье, 'изпонатворени' от последните в редиците на тези-същите.

Това, което чета написано от Вас в голямата си част е ПОЗОР. Ама хора, Вие сте оскотели до предел краен.Как може така ? Коледа е все пак.Нека да благодарим на хората, които се мъчат да ни направят добри.Защото ние сме лоши, многоооо.. лоши и тъпи. И си заслужаваме съдбата. Срам, голям срам.

Понеже тука е пълно със смешен плач, че всичко било гнусно, опорочени и лицемерно. Само да ви кажа, че тези събития ги има в цял свят, това президента и елита да застане с лицето си и да даде добрия пример е изключително важно! Защото за мнозинството селяндури, нещо което не е дадено по телевизията не съществува, аз съм убеден, че голямата част от пусналите смс не са направили ей толкова добро за цялата година, но с този смс си изчиства съвестта! Гнусни са приказките, за командировките, колите и прочие важни разходи за държавата, не са ни там проблемите а липсата на състрадателност, доброта, чистота на мислите. Омразата е приоритет, не харесваме успелите, не харесваме съседа, не харесваме нищо и не можем да забележим красивото! Болна нация!

Скъпи ми Пецко, естествено че се правят такива събития, но се парвят за подпомагане на деца от бедните и бедстващи държави, защото са се погрижили вече за своите, защото имат работещо здравеопазване и държава. Освен това тези събития не се използват за евтина раклама на псевдопрезиденти със съмнителен произход и лоша репутация.

1.5 млн няма да успокоят крадливите ви душици!

А ти добър човек ли си? Колко добро си направил тази година, помогна ли на някого в беда, така без да искаш нищо, плащаш ли си данъците?

Ми то това са 60 полета на бистришките тигри до морето , или една от вилите на Плевнелиев или Първанов.... иначе и аз пуснах СМС - дано да отидат за дечицата

Българската Коледа, а? Пък Бойко Борисов си е поръчал нов брониран Мерцедес на стойност 1 млн. лева преди изборите. Моделът на новата му лимузина естествено е и най-скъпия S-класа. Явно на първия ръководител на държавата вече му е писнало от меките кожени салони на агресивните джипове Тойота, в които го возят през зимата. Разкошната лимузина на Борисов ще е с най-високата степен на защита B7 и ще може да удържи дори на атака с гранатомет.

Ех, тая народна любов... горкия още от времената когато изпълняваше длъжността главен секретар на МВР обичаше с лека болка в гласа да споделя пред камерите че срещу него се подготвял атентат, стана кмет и пак му готвеха атентат, стана най-охранявания министър-председател но и до днес освен приказките на верните му люде никой друг не знае с какво толкова е сгазил лука че да му спретнат атентат по голям от това да го замерят с някой камък.

Това са 1,5% от парите, които Дянков незаконно взе от здравната каса през тази година и 0,075% от общо незконно взетото от парите за здраве през последните 3 години. Не ви ли се струвамалко цинично?!

На фона на ограбените 2 млрд от здравната каса от управлящите това е НАГЛОСТ.

Срам и позор за тия двама ехидно усмихнати лицемери! На фона на огромните по размери кражби и злоупотреби от правителство и парламент тия 1.5 милиона са нищожна сума и сигурно пак ще има недоволни от разпределението им.

Хубаво си направил, но ...оказал си се част от цялата помия

Абе Простак неден, то няма ли да млъкнеш, бе тикво скапана. Те хората пият , ама ти си се осрал.То бива, бива, ама осран не бива.Кютук.Ти май си мъж или какво, там онова нещо на дъжд?

Пуснах два есемеса, защото познавам лично Любчо и Кремена и техните семейства и знам каква трудна битка водят. После в новините чух, че депутатите изхарчили 1,5 млн. за командировки през 2012 и ще си купуват нови коли за 1,8 млн.ПОЗОР!

И все пак, браво българи!!! Весели празници!!!!

При 9 милиона мобилни карти....просто е смешно.

Трябва всинца да се засрамим с тези коментари. Къде отивали парите?Малко свяст няма ли у вас? Всички бандити и крадци. Така ли. Щом така мислим в случая сме пасмина и то от най-лошата. Какво очаквате да се случи с една пасмина, сигурно прекрасни неща.

Излъсканата, афиширана благотворителност си е чиста реклама! Нищо повече - колко сме добрички, колко сме съпричастни...ала - бала...Гоце превърна Президенството в свърталище на убийци и крадци - сега за децата замилял...нали телевизията ги дава...мръсни пиар акции

Глупак, вадиш от джоба парите и ги слагаш по сметката - без никой да те знае, без камери и микрофони, без да са та напудрили, вчесали като за среща с любовницата ти

януари

този път не мога да не съглася с теб! Поздравления-еволюираш! Доста са противни мазните, ухилени муцуни и на тримцата фото-модели, пардон-президенти...D

При положение,че от бюджета на НЗОК към държавата се връщат неусвоени 40 милиона лева,тези напъни да се събере един милион в помощ на децата изглеждат странни.Хубаво е да има благотворителност,но не когато 40 милиона остават непохарчени,а се мъчим да съберем един милион.

хахха.....те от уж неприкосновения резерв на НЗОК се изпариха цели 2 милиарда, ти за някакви си 40 милиона се хвана-)

не мога да разбера за кое са толкаво доволни господа президентите, че чак се фукат.. Не е за гордост, а за срам, че в 21 век, в държава член на европийския съюз някакви хора събират някакви пари за........бедни и то един, единствен ден в годината , скаш на бедните им се полага да ядат 1 ден годишно Ако бхме нормална държава с нормално управление това нмаше да се случва, ама нали у нас всичко е бутафория и цинизъм.....и пълна липса на социална политика на държавата..

гьотверян, внимавай какво пишеш, че та слагат у "Избрани"

Момче, ти май си 31 Февруари.Май трябва да се засрамиш малко. Гордост е да видиш трима наши Президенти на куп при такава разкошна идея. Чест им прави.

Гаргамел

Наивник си, наивник...и наивник си останеш

Браво,хубава вест,дано по-често има такива новини,но дали всички пари ще отидат по-предназначението им

Тая благотворителност е направена за такива наивници като тебе...да си лъснат имиджа

На никой влестимеющ не му пука за децата! Важен е рейтинга да се вдига - ако трябва ще мине над децата, под ....или през децата. Всичко е мъжа и измама...колко сме добрички...измама тръгнала от един предател Гоце

Теб са те предали родителите ти като са те създали.

КАТО ИНИЦИАТИВА ДОБРЕ, НО СЕ ПИТАМ ДОКОГА БЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ТРЯБВА ДА ПОДПОМАГА ДЪРЖАВАТА. ЗА КАКВО СА ИНСТИТУЦИИТЕ,ПАРЛАМЕНТЪТ И Т.Н. ИЗЛИЗА ТАКА,ЧЕ С СМС МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВЯ ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА, КАТО Е ТАКА,ЗА КАКВО НИ Е ПРАВИТЕЛСТВО,ПАРЛАМЕНТ И Т.Н. А И ДРУГО, НИКОГА ОТ ТЕЗИ ПАРИ НЕ СА СТИГАЛИ ДО ДЪЛБОКАТА ПРОВИНЦИЯ, ЗА КАКВОТО И ДА Е БИЛО,ВСИЧКО ВЪВ ВАРНА,СОФИЯ И ПЛОВДИВ.......ЖАЛКО. АЗ СПРЯХ ДА ДАРЯВАМ ПО ТОЗИ НАЧИН...........

И Хитлер така е правил - трепал, унищожавал и накрай си направил няколко снимки как гали дечица и ...всичко му било простено

Трябва да се престани с популизма. Крайно време е! Само погледнете от къде е идеята - от най - престъпния президент - ГОЦЕ. Плевенлиев, прекрати тоя цирк. Маскарад с участието на битиви...цяла година мърсувате и накрая с една акция всичко да си измиите....аааа, няма такъв филм

Ами налага се част от тези пари до отидат по предназначение, уви .... макар че едва ли е нужно

Преди седмица Здравната Каса ПРЕВЕДЕ над 40 Милиона лева от Нашите здарвни Вноски в Държавния Бюджет ,да си ги харчат ГЕРБерастите !!! Шефа на Касата,също ГЕРБераст, каза ,че не им Трябвали тези милиони,затова не похарчили за Зравето Ни,и ги дават на Дянков !? Супер,а ? На фона на Затварящи Болници, Болна ,Умираща нация !!! ... ГЕРБ ще Налеят между 2 и 4 Милиарда лева до Края на Мандата си-след 6 месеца, в ....магистрали !!!! От Държавният Бюджет !!Да !!Всичките милиарди!! Че в Евросъюза са в криза ,и не могат да плащат сега ! От стрителството МутроГЕРБ печелят ,колкото печелят и от Дрога !Много ! Затова Бързат ! А нас ,кучета ни яли ! Особено в София!

....А нас ,кучета ни яли ! Особено в София!.... Абе те май са ви малко кучетата у вашта майля...как не са те нахапали още

сабраната сума е по малко от из харчената от дупеклатите с даржавните коли за частни нужди. без самнение, тя ще отиде за бомуси на управляващите мафиоти и за нови возилаи на тластите дупеклат ски задници.като цинизам може да се квалифицира присаствието на мафиота агент гоце на благотворителната вечер. този примат е пряко виновен за източването на стотици милиони от даржавата. с "усвоени" от него даржавни пари този разбоиник си построи суперлуксозен частен хотел вав велинград. защо не е арестуван и саден, а се дравчи по благотворителни прояви? чест прави на петар стоянов, че се дистанцира от тези циници мафиоти.

Президентът Петър Стоянов, истинският президент, за това, че не се присъдини към тази жалка сценка, имитация на благотворителност.

Да, "истинският президент" , той е в Турция, да урежда честванията на османската империя!

тези дни дарих средства за пострадалите в япан , момичето което доброволно работеше за тази кауза,млада японка тругна да ми показва документи. спрях я ,обясних и че и вярвам напаулно , никога не сум се сунбявал в честа на този народ. но да вярвам на булгарските оператори , нееее много тръбва да ме убеждават в своята искреност. милион и нешо , в пути повече е завлякла групата ,която стои след гоце , срам ме заради тези хора да казвам ,че сум булгарин . двуличието на управлъвашата клика ,няма граници . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво правеше целия президентски секретариат и то на първия ред. Това е просто гнусно и показно, противно на благотворителната кауза. Никой до сега не си беше позволявал, да си води цялата кохотрта от секретарки, секретарчици и секретарета където му скимне.

как не вие срам!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

40% или 60% са за мобилните оператори и как се разпределят останалите пари?

Росен Плевнелиев е първият истински български президент! Всеки, който пише против него, е национален предател!

Я се скрий бе , гербераст. Национални предатели сте вие ,всички герберасти- най-големите в цялата българска история и народът ще ви осъди на вечно забвение на следващите избори .

Плевнелиев е безкрайно неудачен и случаен избор, с мътно комсомолско минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек.

Плевнелиев още малко и ще се прекърши в кръста пред батко си Първанов, а щеше да променя, да проветрява, да се разграничва...

аз съм момче на 21 години, работя за 500 лв, попринцип съм егоист и лош човек , тази вечер пратих 10 смс и съм горд че направих нещо добро, нека всеки от вас помогне поне с по 1 смс всяка Kоледа

Браво.Пречистен си вече.

БРАВО на ТЕБ и на РОДИТЕЛИТЕ ти за твоето добро възпитание! На всички останали ,които заемат страната на критиката бих казал; ТОВА Е БЛАГОТВОРИТЕЛНА АКЦИЯ И НИКОЙ ,АМА НИКОЙ НЕ МОЖЕ НА СИЛА ДА ВИ НАКАРА ДА ДАРИТЕ НЕЩО ,В КОЕТО НЕ ВЯРВАТЕ....но в същото време ако не сте правили дарение- НЯМАТЕ АБСОЛЮТНО НИКАКВО ПРАВО ДОРИ И НА КОМЕНТАР... Вашите отрицателни или критикуващи коментарии към тази благотворителна кауза показват същността Ви....."Бъдете добри, вярвайте в доброто и БОГ ще Ви подаде ръка"

От Мобилните благодариха ли ти вече за субсидиите, които им даряваш?

Браво

има нещо объркано в тая държава!

Аз нещо не разбирам: къде отиват моите ежемесечни данъци, които ми вземат повече от една трета от мизерните доходи, та държавата няма пари за лечение на тези деца? И не са ли многократно по-големи бонусите, които си разпределят някои кръгове ей така, за нищо? Защо ми се внушава вина, ако не си пусна есемесчето, когато виновните са други?...

Първанов беше купил болнично оборудване, което се оказа, че не съществува. Майка завела детето си да го лекуват с тази технияк, лекарят аза, че това е бутафория, че няма такова нешо. Всичко утихна без последствия. Ха кажете Росен дали би направил това? Не.

Ако президентството, намали разхищенията и не си поръчва бронирани лимузини за половин милион лева всяка, ще се съберат най-малко два пъти по толкова.

..жалко..това е комисионната за един среден евро-проект...за съжаление Българина е толкова обезверял,че дарява по-малко от тоалетната хартия която ползва по коледа..

Какво ти е виновен българина, пък на тебе?! Че скапаната държава го рекетира душевно с тези деца, че нестига, че го дои всеки месец с данъци и здр. осигуряване, а пък няма пари за лечението на тези дечица? Пък и на всичкото отгоре се внушава вина на тези, които НЕ пускат СМС. Ето това е нежен, душевен рекет от една престъпна държава! А наясно ли си колко от тези 1 600 000 лв., между които и моето СМС-че се усвояват?? Точно наполовината се усвояват, а другите потъват някъде си.. сигурно за бонуси. Така че не обвинявай българите, които едвам са си вързали гащите, обвинявай другаде! И още нещо, гледахме концерта Бълграска Коледа тая вечер - оня педал Плевнелиев го даваха точно през 3 минути!!! Как пляска, пак се ухилва, как си говори с другите мумии до него, как се почесва, пърди и т.н. Откъде накъде тия продажници от бТВ ще ми натрапват този човек през 3 минути? Нека си е патрон, но ако сте гледали по чуждите телевизии, ако концерта е благотворителен и има държавник-патрон на проявата - дават го за 1 кадър САМО в началото и после все едно го няма! А ние тука - то да ти се дореве от този, все едно той е дарил тези 1 600 000!

Гледах и аз Българската Коледа . Споделям изцяло вашето мнение . Дълбоко съм възмутен от факта ,че бтв целенасочено сервилничеше на кака Роска . Бтв е една протурско- циганска телевизия , слугуваща на сегашната власт . Бтв е най- големият манипулатор от всички медии и облъчва хората . Аиначе и аз пуснах смс , макар и да знам ,че повечето пари неотиват по предназначение . Но го пуснах ей така , просто да ми е леко на душата .

Направо ми се повръща от тая деградирала, безхарактерна комсомолска пача Плевнелиев, дето от нищонеправене само се дупи на който попадне и манипулаторите от бтв, дето се чудят как да му подпират изкуствения рейтинг.