Първанов: АБВ подава ръка на БСП за местните избори

Лидерът на АБВ Георги Първанов обяви, че партията му днес подава ръка на БСП и всички леви партии за местните избори.

Обратно в новината

Коментари - Първанов: АБВ подава ръка на БСП за местните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДВУЛИЧНИК СИ ТИ,РУСКА ПОДЛОГА

Бита карта!

Силно ляво е необходимо на народа и държавата ни. Нооо... дали Първанов,Станишев ,Миков , Мая и оная са лицата на това ляво - аз мисля НЕ ?!

Най-после се намери човек, да спре злобата. Тя е наследствена на БСП. Това е единственият начин за укрепване на лявото.

Късно е либе за китка... по Петко Славейков

Гледам Първанов и виждам чисто зло.

Мръсна, подла душица. БСП не го избраха за лидер. Разби партията преди изборите. Плю и маза цяло лято. После излъга наивниците, гласували за партията му, състояща се от 5_6 предателя. А и не е сигурно какво ще се случи на местните избори. Сега е замислил нов цирк.

Ако е така, браво на Първанов!

Точно така-подава им гъбата с оцета!

Аз

Аха... И чреслата на топло, и душата в рая... Де дават тъй... Уйде коньо у ряката, гербераст смотан...

подавал им ръка ! първанов ако те хване за ръката , режи я и бягай !

Леви десни, леви десни тъй вървим напред...

Милионери с грижи за СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ, ВЕРВАЙТЕ МУ.

Според Гоце, важно е да се извади най-доброто от всяка партия и да се подреди правилно, за да се лъжат хората да гласуват, А Никои не БРОИ ГЛАСОВЕТЕ.

Наглец,ръка подавал....!Ето това беше целта на този политически късметлия - заради лична неприязън да отслаби партията си и след това да отиде на коалиционен съюз с нея,поставяйки условията си. Партийка от един файтон хора,все изпечени партийни апаратчици и "пета колона " на руснаците.Ще е огромна грешка,ако БСП приеме!

Червеното влечуго Гоце е разтворило алчна паст и вонящите му лиги се точат из държавата!

създателите на сивите вълци станаха убийци-"ловци" на редки животни. какво ли не прави лицемерието на "комунистите"... хахахахаааа

Първанов е абсолютно седалище!

тоя е ебати недоразумението, пак почна да върти гъза....ще те наритат и теб заедно с боко след месец два

Хамелеони, Ренегати, Травестити, Хермафродити, Бисексуални и Трисексуални. Какъв е този политик, АБВ декларираща се като лява партия в момента подкрепя и участва в дясно правителство, на изборите желае да е с левицата БСП, това шизофрения ли е, какво е? Един път му се вързаха част от избирателите на левицата, измами ги, сега опитва втори път същия номер, при нас всичко е възможно и този път ще успее да прелъже някой.

това е дясно правителство, колкото на дпс неволно му се натрапва "фактът". хахахахааа. аз съм десен, но сърдцето ми винаги бие отляво, каквото и да ви говорят. това е физиологията на фактите. другото е от дс на дпс терористите избивали брменни на гара буново с построен паметник за този подвиг на бащите на идил.

БСП ще направи една от последните си грешки, ако поеме ръката на един ПОДМОЛЕН, ЛУКАВ и НЕЧИСТОПЛЪТЕН политик!!! Ако желае да съществува, трябва да бяга, като дявол от тамян от ТЪМНИ ФИГУРИ, какъвто е Гоце-то!!!

самото бсп е пълна дупка на селски кенеф. какво социално има в политиката на асоциални типове, които доведоха бълхарията пак до фалит.

, да не забравя: направете един контра-протест, но този път с "непреднамерен транспорт" на белия автобус. хахахахахаааа

ПОДМОЛЕН, ЛУКАВ и НЕЧИСТОПЛЪТЕН политик! Каквито са всички политици в БСП!

Гоце само с едно изказване затри микроскопичните ми симпатии към АБВ (заради желанието им да подкрепят правителството) Повярвах му! Бях готов да му простя! НО ГОЦЕ СЕ ПОДИГРАВА С НАС подавайки ръка на БКП, управлявала България 45 години с терор, донесла 4 национални катастрофи и мизерия и разруха! НЕ ИСКАМЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ БКП БЕ ГОЦЕ! СТИГА! А ТИ РЪЦЕ ПОДАВАШ! НЕ ИСКАМЕ И ТЕБЕ БЕ ГОЦЕ! ВЪН БЕ ГОЦЕ!

Аз

ГЕРБ е БКП. Личи си по личния състав и манталитета на членовете. "Членове" е много точно. "Личния състав" не е много точно. "Аналния състав" би било доста по-точно.

ГЕРБ е младежката организация на БКП Който не успя да се вреди в листите на БСП или не стана министър се включи в ГЕРБ ЕООД

Ми приберете си смешника калфин, да се пробва за кмет на София.

С ТОВА СИ ИЗКАЗВАНЕ ГОЦЕ ИЗСТРЕЛЯ ПАРТИЙЧИЦАТА СИ на БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА! ИМЕННО ГОЦЕ НИ НАТРЕСЕ ОНЯ НЕХРАНИМАЙКО СТАНИШЕВ ГОЦЕ Е КОМУНИСТ! ГОЦЕ Е АГЕНТ НА ДС!

Какво ли значи - традиционните социални слоеве?! Вероятно лявото за Гоце е да защитава интресите на Цв. Василев, Златев, Пеевски, Бориславова, Черепа, покойната Бира, Дойнов, Ковашки и т.н. и т.н. Не подкрепял реформата, но няма да е против. Как е възможно харата да вярват и се доверяват на такива долни мошенници

КОМУНИСТА КОЖАТА СИ МЕНИ, НО НРАВА НЕ

КРЪВТА НА КОМУНИСТА ВОДА НЕ СТАВА

те са без сърца. това са същите, които вчера избиха една цяла редакция хора, "въоръжени" само с моливи, четки и боички. те водиха партизански войни срещу чорбаджиите, за да станат самите те чорбаджии и наилници. те клаха народа си така, както и турчин не го е клал. намерете списък на днешните милионери с офшорни сметки (този списък бе покрит надълбоко от станишевите) и се вгледайте в престъпниците, които са загрижени как да доограбят поредните ес инвестиционни проекти. ето защо драги от голдмън съкс не е прав да изкупува държ. облигации, защото така само напомпва пари в корупцията, кражбите и упадъка на тази така порочна система, чиито мостове сами падат веднага след откриването им.

Гоце, ти май се имаш за най-хитрото агентче между политиците! Ти вЕрно ли си мислиш, че някой прави разлика между БКП, БСП, АБВ... и всички други производни на ДС!?- всите сте за Централния- воглаве с теб!

аз не правя разлика между тях и дпс. все дс структури, чиято цел е обогатяването им и раздуването на обръчи от шуро.баджанаци за сметка на едното унищожение на българия. в т.ч. включвам разбира се и бнб, кфн, прокуратурата, данс и съда. за 25 разрушихте толкова много за чужда сметка, колкото и самият сатана не би успял. поне услажда ли ви се, като харчите крадените си пари? вярвам, че да.

Неволно се натрапва фактът, че искаш да си изключение от "крадящите"! Там вече не съм сигурен! Все пак си отраснал в семейството на комунисти (може и по неволя) и си в общество от "крадящи"- неизбежно и ти имаш дълги пръсти- "БИТИЕТО ОПРЕДЛЯ СЪЗНАНИЕТО!

искаме си обратно бсп и доган. това е най-добрата комбинация за бъдещето на България.

И що за леви земеделци има в България, то и десните са толкова земеделци.Всичко е за да са в парламента.Дали изобщо си спомнят за Стамболийски и отношението му към комунистите.

Определението е едно :Предател!

егати, Гоце се е навел да бърше там, където е плюл, какво не прави човек заради едната власт и многото пари съответно, ами да взема парцала и....

Вари го,печи го на комунистически цървул мирише!!!

Със Продажници като Агент Гоце,не трябва никоя партия да се хваща за ръка,този се Продаде на Агент Буда,и Който се е хванал със Партия Герб не е прокопсал,пример Яне Янев РЗС!!!

Пролетарии от всички партии, съединявайте се! И в единен строй към "братската" ви Азия !

После-еден валс, сбогом любима...

Жалко за Първанов, беше симпатичен президент, .... АБВ, БСП и всички леви партии са си леви и просто нямаше нужда от цирка, който представят през последните години. Властта е сладко нещо, а бившите "комунисти" казват, че с кръв са я взели и само с кръв ще я дадат. Е, щом не се лее кръв, значи просто никога не са я давали.

Има време, и на Сопола ще подаде пак ръка, пардон задни части.

има тука един ....по глъм от него нема...ама щото е комунист

днес почиват тъпите комунисти тука ...щото се пише безплатно...мамка му и плазмодиййй ..преебахме партията

Вся власть в рухах советов.. Вечна дружба.. С ОФ напред.. И така вече 70 по-бедни години.

да живее комунизъма..мамка му измъдена

Боже, колко простотия има във форума, боже. Имаме да изнасяме сто години и пак ще ни остане.

Обещаваме ви светло бъдеще, другари! ... И социална справедливост! ... И достойни старини! ... И просперитет! :)))

Бракониерът козината си мени, но не и нрава! Гоце Трипера винаги е бил и ще си остане заразен от червената чума и пръскащ смрад и отрова!

Седефчо, хептен си изпращял да те таковам у политика прост! С Калфата и Румен пияндето сте направо като тримата глупаци!

Гоце се загрижил за България Бареков, Сидеров и Пеевски и той нямам думи колко са прости избирателите им

Ренегатите са мръсни, долни подлеци и затова никой не ги обича ! Срийте се лизачи на герб !

БСП, АБВ, НДСВ, ГЕРБ, Атака... все са БКП... все в комбина работят и единствено правят различни партийки да лъжат хората, че са нови, за да предотвратят ИСТИНСКА АЛТЕРНАТИВА в България, прогонвайки потенциалните свестни и кадърни политици. Затова, дрогари, избягаха милион българи специалисти и млади хора с потенциал за съвестни и кадърни политици!