Бивш полковник от КГБ: Живков „поръча” Георги Марков

Бившият полковник от КГБ Михаил Любимов заяви, че писателят Георги Марков е бил "поръчан" от Тодор Живков.

Обратно в новината

Коментари - Бивш полковник от КГБ: Живков „поръча” Георги Марков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А СТИА ВЕ , СЕРИОЗНО , НЕ МОЕ А БЪДЕ , АЗ МИСЛЕХ , ЧЕ СА МАРСИАНЦИТЕ

Този сладур все още е на работа. Техният стил е ясен. Кажи някои тъпи откровения, за да ти повярват на останалите глупости, които са пълни лъжи! Този ей така ще тръгне по телефона да говори с някакъв си журналист за откровения. Хайде не на нас тези измислени номера. За какво им е пък на англичаните да разнасят полоний в собствената си столица? Ама ако има душевно лабилни хора, могат и да повярват на лъжливия му проповед.

Да стареца го е поръчал,за целта му е изпратил подарък,малко котенце.После сепсис и национален герой за политически цели.Справка Д.Иванов.Питайте Джимо той знае повече и разказва по увлекателно от този полковник,останал без пари.

Тоя писател си говори все едно пише някакво роначе ама светльо си намерил кой да музапълва предаването.. Факта че незнае всеизвестен факт че марков не е женен за Людмила говори много за 'достовернбостта'' на художествения му разказ

Нещо като нищо си казал.Факта че не е женен за Людмила.Това ли ти е факта.А това че Живкова е залитала по Марков и тоста често са били в една компания.Това също е факт.А това че може и да са били заедно на друго място също може да бъде факт.

Колко ли парички и чии е платил под люгата С. Иванов за това интеряю и за тези думи? Продажните руски спец. - ченгета са готови да кажат всичко, което се иска от тях срещу пари. И нашият "водещ" - тоже.

Аман от тоя Марков !То поне нещо да ставаше от него а той обикновен драскач и комарджия!

Айде стига с тоя Георги Марков, бе!

Този не знае на кой свят е. Бил женен за дъщерята на първия. Едва ли може да му се вярва.

Епа нема лошо...Какъв е па тоя Марков че требва да го плачеме чак пак толкова..

След толкова години и аз мога да твърдя, че съм го поръчал. И ще ми вярват, особено ако съм написал книга или две с моифантазии и трябва да се продава. Много станахме вече на клончето, особено след като истинските "герои" си отидоха!

за убийството на Георги Марков,щото той не можел да говори хубаво английски,пък източвал и социалните фондове на Кралството.Другарят Тодор Живков е бил ген.секретар на партията БКП,която винаги е права и когато греши/и малко поубива/.Абеее,нейсеее,да затворим страницата,казваше в миналото стратега Александър Лилов.

Комунистите избиха хиляди българи,за да ги ограбят и да вземат властта.Има идиоти които им симпатизират.

ФАШИСТИТЕ ИЗБИХА ДЕСЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ,А ТИ СИ ОТРЕПКА

ДИДИ, това, че познаваш историята е много лесно обяснимо - ти не четеш, а вярваш на пропаганда. Ако четеше, щеше да знаеш, че въпреки ОГРОМНАТА си пропагандна машина и десетките хиляди желаещи да се пишат за ятаци и партизани, без реално да са били такива, комунистическият режим успя да измисли само 30 000 партизани и 200 000 ятаци. Като се има в предвид, че по данни на английското и американското разузнаване, партизаните са между 12 и 18 000, сама можеш да си направиш сметка колко голям е лъжливия балон, надуван от комунистите. И тук идва ред на жертвите... Публикуваният от Българския антифашистки съюз поименен списък на загиналите участници в партизанското движение включва трите имена, година и място на раждане, форма на участие, дата и обстоятелства на гибелта. Общият брой на загиналите е 3055 човека. Комунистите избиха между 18 000 и 35 000 човека. Айде по-полека с измислянето на факти и с обидите, моля. Вземи по-напред да се ограмотиш, па после давай акъл на другите!

Щом Енгилизите не можаха да дадът смислено обяснение за убийството на Марков(двоен агент) познайте кой го е поръчал.............

Приказки за мунчовци.

Винаги ме е втрещявала готовността на наши , уж журналисти, да хванат някой "високопоставен бивш разузнавач" по телефона и задавайки тъпи въпроси да се прехласват пред поръчаните отговори! Абе вие наистина ли вярвате първо, че има бивши разузнавачи, второ, че те така просто се разкриват пред всеки, особено ако е журналистче от противникова страна, и трето- как си представяте, човек работил в службите да си позволи да обсъжда операции в които е участвал?!? И да е жив!!! Всъщност, тон за подобни "разузнавачески" разкази в България даде Тодор Бояджиев, който от години се представя по студиата като наш бивш резидент в САЩ, пропускайки да спомене, че едиствената му връзка със службите бе това, че обслужваше няколко апартамента, които впоследствмие открадна от държавата. Та и тоя измислен руски уж полковник! Ха престанете да ни правите на идиоти, че има хора дето се връзват на тия плитки номера.

Много приказки, много анализи.Абе хора, от както съществува света, така е било и така ще бъде. Гладиаторски битки. Ако ти не убиеш врага, той ще убие теб. Това е. Винаги е било така, всичко останало е измама и покриване на фактите. законите на природа важат във всички времена.

IИ за да не се чудите, как смогвам да пиша толкова глупости, без никой да ми ги чете, ще ви се разкрия, като руския шпионин: Аз съм Иванушка, Некрасивого Фейса -Овчар. Абревиатурата ми е легенда за прикритие. Но ... печеля добре. Имам умен телефон -по умен от мен. Докато овцете пладнуват, аз си пиша, пиша... "В Русия съм...в Русия съм...!"

"Живков поръча Георги Марков" А аз поръчвам "Джони Уокър"!

И каква стана тя? Шпионският трилър най-накрая се оказа банална любовна история!Тоя Марков изплющял Людмила и лапнал сачмата:)Че то в шекер маала къде по хард истории има за филм!

Сорос-троловете не са спали под лъжливата новина. Хайде и България да бойкотира световното. Жалки отрепки.

Още един "свидетел" си прави реклама. В архивите пише, че това е работа на Ми-тата. Умрял Живков за някакъв си шпионин.

Соросоидът info пак е на някакви турбо амфети! Стоилчо го гони по кретения!

След 1944г комунизма се закрепи 45г с убийства и грабежи на имуществото на българите.Сега руското влияние в България намалява,но се крепи на същите действия.

Абсолютно си прав, точно така е! Именно с тази практика и табиети, навици на КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СЛУЖБИ, НА КГБ И ПОДЧИНЕНАТА ИМ ДС, КОИТО СА ШИРОКО РАЗПРОСТРАНЕНИ И ОТЛИЧНО ИЗВЕСТНИ НА ХОРАТА, на руснаци и българи, ДА УБИВАТ ПОРЪЧКОВО НЕУДОБНИТЕ НА ТИРАНИТЕ ИМ НА ВЛАСТ ХОРА МОЖЕ ДА СЕ ОБЯСНИ И СТРАХЪТ И САМОЦЕНЗУРАТА ПРИ МНОГО ОТ ХОРАТА В ПОСТКОМУНИЗМА!! И прословутата им ПАСИВНОСТ И ДЕЗОРИЕНТАЦИЯ, защото СТРАХЪТ е ЖИЗНЕНО НЕОБХОДИМОТО ОРЪЖИЕ И ТЪРСЕНА СРЕДА ЗА ВСЯКА ДИКТАТУРА - ТВЪРДА, КАКВАТО Е В РУСИЯ И В България преди 1989 година или мека - каквато е България след Живков! И тук не са най-важните дори и самите убийства, колкото и отвратителни да са, А ВЕСТТА И РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО ИМ СРЕ ДХОРАТА, КОИТО НАСАЖДАТ И ДОПРИНАСЯТ ЗА ВСЕЛЯВАНЕТО, НАЛАГАНЕТО И РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО НА СТРАХА В ТЯХ, ТОЕСТ НА ПАСИВНОСТТА, БЕЗПОМОЩНОСТТА И ДЕЗОРИЕНТАЦИВТА И ЧУВСТВОТО ИМ ЗА БЕЗНАДЕЖДНОСТ!!! И това е изключително важно обществото да го знае, разбере и да СЕ ПРЕБОРИ С ТОВА И С ИЗРОДИТЕ, КОИТО ПРАВЯТ ТОВА СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО И МНОГО ПОСЛЕДОВАТЕЛНО И УПОРИТО ОТ ГОДИНИ И ДЕСЕТИЛЕТИЯ!

Явно е правилен. Защото, всеки човек с нормален ментален капацитет вижда до какво води отказът от ликвидиране на престъпниците. Резултатът е пълно ликвидиране на цивилизованото и демократично в истинския смисъл на думата, общество. Когато не отстреляш престъпника, той обстрелва теб.

Лондон и САЩ обсъждат бойкот на Русия за световното по футбол Властите във Великобритания са обсъдили със САЩ и съюзниците си в Европа възможността да се бойкотира Световното първенство по футбол през 2018 в Русия на фона на отравянето на бившия служител на руското ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря му, съобщи лондонският в. Таймс като се позова на източници в спец службите, цитиран от бнт. Отбелязва се, че в случай на поява на руска следа, ще се търси координиран отговор, който да включва дипломатически, икономически и военни мерки. От участие в турнира могат да се откажат и други държави, участващи във финалната фаза на шампионата Полша, Австралия и Япония. Обсъжда се широк спектър варианти, добави високопоставен източник в британското правителство. По информация на Таймс Лондон може също да поиска преразглеждане на дневния ред на срещата на високо равнище на НАТО през юли с цел засилване на редица мерки по сдържане на руската агресия.

МОЛЯ ВИ ТАКИВА ИЗКУКУРИГАЛИ КАТО ГИ КАНИТЕ КАРАЙТЕ ГИ ДА СИ ИЗПИЯТ ПЪРВО ХАПЧЕТАТА НЕ МИ СЕ ЧЕТАТ ГЛУПОСТИ - НАЛИ ЗНАЕТЕ ПРИКАЗКАТА -НАЙ ЛЕСНО СЕ БИЕ ПАДНАЛИЯ А В СЛУЧАЯ ПОЧИНАЛИЯ

В края на краищата най-важното И от този разговор И ПРИЗНАНИЯ С МНОГО СЪВСЕМ КОНКРЕТНИ ФАКТИ, ИМЕНА И СЪБИТИЯ, е ... ПРИНАНИЕТО, ЧЕ КГБ И РУСКИТЕ ДИКТАТОРИ СА СЕ ЗАНИМАВАЛИ С УБИЙСТВА БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА НА ХОРА, ВКЛ. В ДРУГИ ДЪРЖАВИ!!! И че СА СЕ НАМЕСВАЛИ В ИЗБОРИТЕ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ, и този съвсем ясно заяви, че й той самият е учавствал в това, и посочи примери с няколко държави, вкл. Финландия! И ЗАЯВИ ОЩЕ МНОГО ЯСНО, ЧЕ ... ЗА НАМЕСАТА ИМ В ИЗБОРИ И ПОЛИТИКАТА И УПРАВЛЕНИЕТО НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ СА ИЗПОЛЗВАЛИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ЛОСТОВЕ, КАТО НАПРИМЕР - цитирам - "можели да предоставят икономически облаги и предимства на президенти на други държави"!!! Забележете - на въпроса на Светлъо Иванов дали са се намесвали в изборите на САЩ той призна, че може и да са вършили някои подслушвания и други неща - хакване, атаки през социалните мрежи и хибридни войни, фейк нюз и манипулации,..., НО ... БИЛО ГЛУПАВО ДОРИ И ДА СЕ ПРЕДПОЛОЖИ, ЧЕ ТЕ СЕ МЕСЕЛИ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И ПРИ ИЗБОРИТЕ НА ТАКАВА СИЛНА СТРАНА КАТО САЩ!?!?! Разбирате ли този как сам се издаде, без дори и да се усети "великия разузнавач", КОЙТО НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СЕ ОПЛАКА, ЧЕ ЗАПАДЪТ И НИЕ, ХОРАТА НЕ САМО ГИ МРАЗИМ И ОТВРАЩАВАМЕ ОТ ТЯХ, НО И ЧЕ ГИ СМЯТАМЕ ЗА ИДИОТИ!

И все пак да поясня за по-бавно загряващите! Този от една страна призна, че са се месели във вътрешните работи и изборите на много държави, и даде примери и призна, че той лично се е занимавал също с тези неща, след това призна, че са правили "някои неща" и в САЩ, но ... ЗАЯВИ, ЧЕ НЕ СЕ БИЛИ МЕСЕЛИ В ИЗБОРИТЕ!?!? Ами естествено, че ТЕ НЕ СА "СЕ МЕСЕЛИ" - а само ПОМАГАЛИ НА ТРЪМП, който "СЕ МЕСЕШЕ"!?! И точно това бе и въпросът!!! ТОчно както на въпросът дали КГБ и Путин и службите имат пръст в убийството на руснака и щерка му през последните седмици в Лондон и този, отричайки де факто увеличи подозренията! Като каза, че МНОГО ГОДИНИ СА СЕ ЗАНИМАВАЛИ С ТАКИВА УБИЙСТВА, но ... БИЛО ЛУДОСТ ДА СЕ ПОМИСЛИ, ЧЕ И СЕГА ТЕ СА ГО НАПРАВИЛИ! И даде аргумент - защо трябвало да ги убиват с ТАЗИ отрова и по този начин, като ... ИМАЛО МНОГО ДРУГИ!?!?!? Разбирате ли, ТОВА МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА ... ВСЯКО ПОДОБНО УБИЙСТВО!!!

Именно с тази практика и табиети, навици на КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СЛУЖБИ, НА КГБ И ПОДЧИНЕНАТА ИМ ДС, КОИТО СА ШИРОКО РАЗПРОСТРАНЕНИ И ОТЛИЧНО ИЗВЕСТНИ НА ХОРАТА, на руснаци и българи, ДА УБИВАТ ПОРЪЧКОВО НЕУДОБНИТЕ НА ТИРАНИТЕ ИМ НА ВЛАСТ ХОРА МОЖЕ ДА СЕ ОБЯСНИ И СТРАХЪТ И САМОЦЕНЗУРАТА ПРИ МНОГО ОТ ХОРАТА В ПОСТКОМУНИЗМА!! И прословутата им ПАСИВНОСТ И ДЕЗОРИЕНТАЦИЯ, защото СТРАХЪТ е ЖИЗНЕНО НЕОБХОДИМОТО ОРЪЖИЕ И ТЪРСЕНА СРЕДА ЗА ВСЯКА ДИКТАТУРА - ТВЪРДА, КАКВАТО Е В РУСИЯ И В България преди 1989 година или мека - каквато е България след Живков!

На фронта не се убива по присъда, а по заповед. Иди си доучи. Трети клас не е достатъчен.

Защото присъдата се издава от съда, неграмотен дебил! ОТ ЗАКОНЕН СЪД, НА КОЙТО СЕ КРЕПИ ВСЯКА ДЪРЖАВА ДЪРЖАВНОСТТА!

Светльо,за какво ги каниш тези изфирясали изкопаеми ? Тъп руски ченгел !

Напротив, много добре прави момчето, специални поздравления от мен за това! Защото тези НАЙ-ДОБРЕ СЕ САМОИЗОБЛИЧАВАТ И РАЗКРИВАТ, така че и последният идиот да не може да не ги разбере! Изчакайте да видите какво ще стане пък КОГАТО ТЕ БЪДАТ ПРИНУДЕНИ НАЙ-НАКРАЯ ВСЕ ПАК ДА НИ ВЪРНАТ АРХИВИТЕ!

Никой друг не може така яко да им е.е майката на техните тролове в България и да ги шамароса и разбие, КАКТО ... САМОПРИЗНАНИЯТА И ЛАКАРДИИТЕ НА ТЕЗИ И НА ГОСПОДАРЯ ИМ Путин, не го ли разбрахте! Така както най-големият противник на привържениците на Тръмп и обкръжението му в Америка е ... САМИЯТ Тръмп и приказките и туитърите му, с които направо ги побърква и разбива, и прави разногледи да се чудят как да ги обясняват и оправдават, а и как на себе си да ги обяснят:)

Забележете, че този не само заяви публични и де факто призна, че КГБ СА НАБЕЛЯЗВАЛИ И УБИВАЛИ ХОРА ИЗВЪН ГРАНИЦИТЕ НА Руисия, НО ДОРИ И КАЗА, ЧЕ МОЖЕ ДА НАЗОВЕ ЕДНА МНОГО ДЪЛГА РЕДИЦА ОТ ТАКИВА УБИТИ, ЖЕРТВИ НА ТЕРОРА И УБИЙСТВАТА НА КГБ! И дори не само каза няколко имена, но и разказа надълго и нашироко историята и как и с какви, някои от тях, СРЕДСТВА И НАЧИНИ КГБ ИЗВЪРШВАЛО УБИЙСТВАТА! И ... ЗАЯВИ, ЧЕ СПОРЕД НЕГО ТЕ БИЛИ ОПРАВДАНИ!!! Искам само да напомня на някои идиоти и невежи и неграмотни тъпаци, ЧЕ НЕ САМО УБИЙСТВОТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КОГАТО Е БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА, ДОРИ И КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ПРЕДАТЕЛИ, НО И ... И Е ГРУБО НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНИТЕ И НЕУВАЖЕНИЕ И НА И КЪМ ДЪРЖАВАТА, КЪДЕТО ТЕЗИ СА ПЛАНИРАЛИ И ИЗПЪЛНЯВАЛИ ТЕЗИ НАРЕДЕНИ ИМ ОТ ВЕЛМОЖИТЕ ИМ ПРЕСТЪЛЛЕНИЯ!!! ' Знам, че за пасмината тролове и путинофили, изживяващи се за русофили това е без значение и неща като уважение са непознати за тях или мръзни думички, но мисля, че всички останали отлично разбират какво напомням! Нали само преди няколко дни един друг мастит КГБ-ец, и търговец и контрабандист с попско расо се опитваше да ни поучава И ДА СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ ... НЕ СМЕ ГО (ГИ) УВАЖАВАЛИ ДОСТАТЪЧНО РУСКИТЕ НАХАЛНИЦИ И ЛЕКЕТА!!! Уважението е ВЗАИМЕН ПРОЦЕС, БЕ ТЪПАНАРИ, ТО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА НАСИЛА!! А най-забавното и ценно за мен от цялото интервю на този дърт кагебеец бе признанието и възмушението му, ЧЕ НА ЗАПАД ГИ МИСЛЕЛИ ЗА ИДИОТИ, ОСВЕН ЧЕ НЕ ГИ ОБИЧАЛИ И ГИ МРАЗЕЛИ! Ами да, така си е, и са идиоти, и всеки нормален човек го знае и ги мрази и презира, именно и затова, че се занимават с подобни престъпления, а това, че и някои други го правят, вкл. и западни лица и служби - НЕ ИМ ПРАВИ ЧЕСТ И НА ТЯХ!!! И изобщо не ооправдава и не оневинява червените измекяри! Точно както престъпленията на едните изроди, фашистите изобщо не обясняват и не оправдават престъпленията на другите - комунистическите рецидивисти и изроди!

Мисля, че всеки вменяем и НЕЗАВИСИМ, НЕПОРАЗЕН ОТ ЧЕРВЕНАТА ЧУМА ИЛИ ЧАСТ ОТ ИЛИ СЪПРИЧАСТЕН КЪМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ, тоест КОМУНИСТИТЕ, с чиято партийна книжка Борисов не е поискал да се раздели дори и с цената на любимата му пожарникарска професия, според неговите собствени слова, И СТАВА ДУМА ЗА НАСТОЯЩИЯ ПРЕМИЕР НА България, за съжаление... та мисля, че ВСЕКИ ЗНАЕ ОТЛИЧНО, ЧЕ негодникът, простак и комунисти Тодор Живков (който наистина е бил и предател на Гешев на времето, и не само той от комунистическата върхушка) И СЛУГА НА Москва, докато от там не решиха, че му е дошло времето да го свалят и заменят с друг техен човек - Луканов и с Петър Младенов, първият от когото пак те убиха, защото знаеше твърде много, вкл. и за откраднатите от България милиарди в ръцете на хора, кръгове и фирми на КГБ... та мисля, че едва ли има нормален българин, който да не знае, че Тодор Живков, чийто режим бе обявен за престъпен и със закон, НО НЕ БЕ ПРЕСЛЕДВАН И ОСЪДЕН СПОРЕД ТОВА... Е ПРЕСТЪПНИК И УБИЕЦ (заедно с палачът му и изрод Мирчо Спасов с лагерите им, както и редица други садисти и изверги от обкръжението им и службите, от ДС и прокуратурата...) И точно този ПРЕСТЪПНИК И ПОРЪЧИТЕЛ НА УБИЙСТВА Е ЧОВЕК, ОТ КОГОТО БОРИСОВ ПУБЛИЧНО НЕ КРИЕ ВЪЗХИЩЕНИЕТО СИ И ЧЕ ОТ НЕГО СЕ БИЛ УЧИЛ (както и от другия негодник на службите им - Симеон), И КОРНЕЛИЯ НИНОВА ПОЧИТА ПАМЕТТА МУ НОСЕЙКИ ЦВЕТЯ НА ПАМЕТНИКА МУ!!! ( това са лидерите на двете най-големи партии в България, в случай че някой се чуди какво и защо става в България И ЗАЩО СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ, НАЙ-БЕДНИ, НАЙ-НЕЩАСТНИ, НАЙ-ОГРАБЕНИ И НАЙ-ЛЪГАНИ, И В ДЕМОГРАФСКА И ВСЕСТРАННА, НО НАЙ-ВЕЧЕ МОРАЛНА КАТАСТРОФА!

Сега остава да дръпне една статия за екстракцията на рицин и стандартизацията му та ако ще и на база LC50. Като е започнал поне и да продължи с дифузия на наночастици през меки тъкани.

Двете русски свини писали 200 мнения под статията май много им боцка, че техен човек сам казва истината за КГБ. Вие русснаците ако искате вярвайте и че такъв човек не е съществувал. Всички българи след осирането на Путкин с азбуката и на кагебиста патриарх с историята ви мразим. Преди мразехме само кагебешниците - сега всички русснаци които гледат и се радват на канал Россия 1 където се надпреварваха да плюят по България онзи ден.

КГБ инспирира падането на комунизма и установяването на див капитализъм. Този див капитализъм трябва толкова да смаже хората, че те самите да започнат да изпитват носталгия по социалистическото минало.

срамота е, че още не сме чули за някаква инициатива на бг посолството в лондон, за направата на мемориална плоча в памет на смелия и достоен герой Георги Марков. човекът плати с живота си, затова че каза истината за освирепелите и кръвожадни комунистически изроди, които са си правели подаръци чрез убийства и извращения. не случайно Георги Марков е убит точно на рождения ден на диктатора живков

След като и САЩ и Русия според вас не прощават на предатели, нашите от ДС, които заеха ръководни постове и по закон останаха неразкрити на кого служат? Тези хора не са ли опасни за държавата, заемайки ръководни и отговорни постове. На себе си ли служат? На руснаците ли, които не прощават? На новите си ли господари, което означава, че са станали предатели. Кажете ми, че ми стана много объркано вече.

те служaт на кгб и децата разбраха.

Накратко - изкуфял пияндурник.

Вие вярвате ли и на една негова дума като изключим чадъра?аз не.

Тоя ни взе за идиоти. Тук наистина в убийството на тези руски разведки става въпрос за убиване по такъв начин, че и на кучетата на улицада да им стане ясно, че са убити от специалноо обучени служители със ептен специални средства. Защо? Руснаците, както и американците имат много предатели, които следва да чуят последиците. Ако ги убият с патлак...причината и убиеца не са ясни, а така с плутони или ве газ всичко е ясно и потенциалния предател мисли преди да пропее...

Не вярвам и една дума като изключим чадъра.основната теза-не сме ние.Русия развива програма с отрови отдавна.не мисля че Северна Корея сама се сети как да ликвидира брата на ким че ун посред бял ден с БОВ без да засегнат някой сред летище пълно с хора.за това е нужно познание което могат да имат само Русия,Китай и САЩ.

Да благодарим на Светослав Иванов, че чрез госта си, най-накрая бе разгадана тайната за смъртта на Георги Марков. Още тогава витаеше съмнението за нещастна любов около този инцидент. Батето си знае работата.

Е, бивши агенти няма. Жал ми става за Людмила, ако всичко изписано е вярно.

Странни хора са това троловете. Мразят кгб (и с право), а са готови да вземат думите на пенсиониран полковник от кгб за чиста монета. Не са научили няй-елементарния урок, никога не вярвай на човек на службите, каквото и да ти разправя винаги има скрита цел, която няма да ти каже. П.С. На снимката, един агент и един журналистически трол.

BTV,по-добре да попитаме изкуфелия тип кой е собственик на вашата "телевизия",а?

Точно в десетката! БРАВО!

Само дето няма доказателства, но знаем,че Запада винаги е унищожавал агентите си и после ги приписва на други.

поредиците на ББС за конспирацията.. Например - "Кой самоуби д-р Кели?" "Заинтересованите" страни са Би Би Си и Тони Блеър" , писа тогава българската преса.. или - BBC Conspiracy Files: The Death of Dr David Kelly (Weapons Inspector for the British Government) и връзката с "рициновата афера" в Лондон. Сегашните кадри от "местопрестъпленията" са много приличащи на тези от търсенето на "агентите на Садам."

Изкуфял нещастник. Излагаме се като вярваме на такива типове като този полудементен старец.

Да не е само той?? И други казват същото!!

Един тъп русофил разправяше че Запада бил убил Марков!! Литвиненко го уби Путин , това е доказано. Полония е бил руски!! Не може да намериш полоний на улицата!!

МОЖЕ, мога да ти предложа 1 грам за лично ползване, НО НА КРЕТЕНИ може и да не подейства!

Тоя смешник нищо не знае.

Г. Марков е убит от британските секретни служби и затова има НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА! Целта е била да се дискредитира КГБ и бившата ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ! Колкото до отравянето на нещасника в Лондон, това със сигурност не са руснаците, а НЯКОЙ силно заинтересован това да изглежда точно така! ХАУ!

И за сополанковците, които не са били родени по това време. Г. Марков бе офицер от ДС, приближен на властта, бохем, комарджия и готин пич. Писател на средно ниво, сценарист на първите серии в "На всеки километър", стан известен със спомените си печатани нелегално и четени по радиото на ВВС. Последните години от живота си прекара в самота, разочарование и тъга по България. А в Англия признаха, след много години следствие, че немат никакви следи за намеса на КГБ или ДС. Точка по въпроса.

Няма следи от намеса на ДС или КГБ в убийството. Много са добри не оставят никакви следи, нали все пак са ченгета . Много добре са си свършили работата.

Глупости на търкалета, руснаците си признаха че са дали чадъра и българи са го убили, ама един идиот в коментарите на ДИР твърди друго?? Ха ха ха.

Кой са тези руснаци а ? Има само един руснак който избяга в САЩ -Олег Калугин ,който бълваше небивалици ествено пишеха му ги американците и отдавна бяха равенчани ,защото се оказа че лъже просто за да оправдае парите които му дават. Марков малко преди да бъде убит е искал да се връща в България . Бил е разочарован от лъжата и фасадата на така наречената демокрация.