Проф. ген.-майор Румен Ралчев: Помогнал съм на много колеги от службите да влязат в масонството

При първото идване в България, ръката на Симеон Сакскобургготски се поду и се наложи да я привържем към шията му. Не ни слушаше да не се здрависва толкова много, разкрива тамплиерът, масон и ексшеф на охраната на Тодор Живков, Желю Желев и Симеон Сакскобургготски

Обратно в новината

Коментари - Проф. ген.-майор Румен Ралчев: Помогнал съм на много колеги от службите да влязат в масонството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И този е бил ,,Пазител номер едно'' в държавата. На мене ми приличат тези всичките на глутница гладни вълци.

Къде ли е професор генерала? няма го в Бг регистрите. Стоян Денчев го има още от ВАК. А и доста от 'колегите от службите" се появяват из регистиър.

Докато държавата се управлява от псевдоелит като този, ще живеем в псевдодържава. Толкова.

Проблемът е,ч е България ПРОСТО няма елит: духовен и интелектуален. Какъв елит може да е една чалгарка, та тя по-скоро прилича на проститутка или някой от професорите с купените титли, които оглавяват институциите, напр. Воденичаров, Сергей Игнатов, този проф. Ралчев? Какъв интелектуален елит може да има в тези хора? А бизнесмените? Направили пари от ограбване, а не с труд и инициатива. Така че България няма елит, този елит сегашния е псевдо. Не е истински.

Много хубава поръчкова статия! Тя показва, че онези, които преследваха и избиваха масоните днес самите станаха масони. Днес за ослепени от алчност и не пазят народа и вярата от злото. Самохвалството на рицарите и т.н. почетни личности е позорна самозабрава за дълга, който са поели и онова пред което са се заклели. Тези хора са срам за вярата и не могат да бъдат онова, за което се представят. Те мълчат гузно за рекета, който извършват монополите над народа и само това е достатъчно, за да е вечен позора им. Не само, че не са просветени, но лъжат своите чужди братя, които не се интересуват с кого си имат работа в България, но ще платят превисока цена, когато дойде време за проява на преданост.

Драги, така наречените масонски ложи по света и особено в България са нищо повече освен инкубатори за възпитаване на послушковци, на които да се внушава , че са ексклузивни и някакъв псевдо елит. Световният елит и закритите общности, които безспорно съществуват НИКОГА, ама НИКОГА няма да допуснат никой от тези кретени по снимките да бъде реална част от тях. Ама никога! Правят се такива псевдо групи, които са да= инкубатор за социални контакти в оглозганата ни държавица, но те не са никакъв субект на власт, а обект на чужда воля. Руснаците отдавна се усетиха, че дори и милиарди да имат олигарсите им никога няма да бъдат приети не в световния , а в европейския дори елит. На тях Източна Европа им трябва само като роби, и то в намален размер, както е България, за да може дори и да има някакви здравомислещи хора числено да са недостатъчни за организиране на съпротивителни сили. Така, че комплексираният господин, който обяснява колко пъти го били повишавали вода трябва да носи на изстрадалия народ на чийто гръб паразитира, защото ако не е народът , масонските му господари, към който си мисли, че принадлежи и портиер няма да го назначат да им бъде.

То, като се замисля и видя с кои модели се е снимал тоя представител на "службите за сигурност", ми става ясно защо положението в България прилича на театър на абсурда. Рицари, гайдари, православие. С една дума, циганска работа, извършени от хора без вкус, чувство за естетика и каквото и да е усещане за национална принадлежност. Един палячо, който е яхнал коня на абсурда и препуска покрай публиката с очакване да получи бурни аплодисменти за безумните си изпълнения.

Какво геройство - да склониш хора да се приобщят към секта!!!Защо не призова тези хора да бъдат ревностни християни и да обичат Бог с цялото си сърце а ги тласна в ръцете на дявола????????

Без декомунизация, конфискация и затвор, МВР си остават същите боклуци без мозък. Там няма хора, християни и дори човекоподобни. Едни алчни голи духове без душа.

Синекурен "генерал" - пазвантин! Какви служби за сигурност, какви 5 лева! Трябва да си много дебелоок, за да се появяваш по медиите!

Абе, пичове - обръщам се към по-възрасните тук, които са живяли преди 198 година, вие помните ли КОЙ БЕШЕ НАЙ-ГРИЖЛИВО ПАЗВЕНИЯТ И ВСЕИЗВЕСТЕН ИНАЧЕ НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ПУБЛИЧЕН СЕКРЕТ И ТАЙНА В България десетилетия наред? Коя беше най-голямата тайна, която всички знаеха и никой не смееше публично да изрече?!?! АМИ ЧЕ ДИКТАТОРЪТ И ДЪЛГОГОДИШЕН УПРАВНИК НА БЪЛГАРИЯ, може би най-дълго управлявалият в Европа управник Тодор Живков СИ БЕ ПОЛУГРАМОТЕН И ОТКРВЕН ПРОСТАК И ПОДЛОГА НА МОСКВА (и предател и доносник на Гешев) и с огромен страх от народа като "човек на народа" и такива като този измислен герой го пазеха от любовта на същия този народ и така живееха, и то не лошо ПАК НА ГЪРБА НА ТОЗИ НАРОД!!! Помните ли, че Живков, дългогодишният шеф на този БЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ В СВЕТА, КОЙТО Е НАИСАЛ ПОВЕЧЕ КНИГИ ОТКОЛКОТО Е ПРОЧЕЛ В ЖИВОТА СИ!?!? Ето за такива хора с такова отношение към истината и българите става дума и при този и такива като него! И не забравяйте самооценката, които тези самите бяха принудени да признаят публично, ЧЕ СА ЕДНИ ... НЕДОНОСЧЕТА!!! Тодор Живков Л "СОЦИАЛИЗМЪТ (тоест ТЕ) СЕ ОКАЗА ЕДНО ... НЕДОНОСЧЕ!!!" И няма значение с какви чаршафи или медал ше се покрие или окичи недоносчето!!!!

Беше преди много години, така се случи, че на една Нова година бях във вилата на Министерски съвет в Пампорово, бях заедно с тогавашния представител на България в ООН, спомням си, че когато седехме в ранната вечер на маса пред разпалената камина този слезе по стълбите заедно с двете си деца, момчета...Тодор Живков не бе там, но той явно бе решил да изкара Новата година там...И си се държеше като у дома си. Такива вили на властта имаше на много места из България - на Министерски съвет, на ЦК на БКП, на ДС,...(УБО). Тези се имаха и изживяваха за богопомазани, за ВЕЛИКИ!!! Покрай ... ДИКТАТОРА Тодор Живков, когото след това всички нападнаха и се опитаха да се извинят с него и дори да се изкарат жертви много от тях... На "обикновените хора", на "материала" им е бедна фантазията как сладко си живееха този и такива покрай доктатора за ... ТЯХНА СМЕТКА И НА ТЕХЕН ГРЪБ, докато ги следяха, подслушваха, грабеха и мамеха, десетилетия наред!

И такива като Вас не са малко- блюдолизци тогава и крикикари днес . И виноги многознаещи и информирани за всичко .

.... ама късметлиихира сме си,,,,,Представям си ако царя беше харесал този паун наперен, перко и позьор класен......Е тогава ......

Мого тамплиери оставят костите и кръвта си за отвоюваето на светите земи за християството, а на тези днес в България сигуро им се смеят и децата, това е тъжно и тежко за един католик. Истиските тамплиери са бедни, тяхната първа емблема двама рицари въседнали заедно един кон, защото нямат друг, но са тръгали към светите земи да защитават християските поклоници от враговете. Те са истински "рицари на светлиата" защото или побеждават или умират всички заедо без да се предават. Дано Господ по-бързо защити своите достойни от натрапниците и нахалниците които петнят тяхата памет.

Как всички от всичко разбирате ?!Сякаш пътувате във времето .Всички кръстоносни походи са били в името на благородни каузи , но се забравя колко хора са загинали и колко плячка е пренесена на Запад по тяхно време

Тоя има повече титли от английската кралица. Иначе като му вида човек снимата с шмайжера и табелката Balkan Security и веднага си проличава, че е професор.

Истински простак и прототип на Борисков - одрисков

Няма как едно учение , обвито в тайнственост ,да претендира да е носител на прогресивни идеи,дори наистина да е носител на такива.Ако някой твърди с "честна дума" ,че е много добър,морален и помага на обществото,без да знаеш какво точно прави,е трудно да му повярваш.Просто няма как тайните неща да достигнат до широките слоеве от населението.А иначе да говориш ,че си носител на високи идеали и да се криеш от хората - няма логика.Не оспорвам че има хора които са в масонството по чисто идеалистични причини.Проблемът е че има и други, които нямат такива идеали.Когато не се вижда какво прави един човек или една група хора,няма как единствено въз основа на тяхната честна дума да им се повярва ,че правят полезни за обществото неща.След като не се знае какво правиш не може да тгвърдиш ,че правиш нещо полезно и то за обществото.Хитлер е забранил масонските ложи,тъй като не е било възможно в едпа тоталитарна държава да стават неща , които не са под негов контрол.Някои забравят , но политическото убийство на Алдо Моро/чрез т.нар."сицилианска примка"/ бе свързано с масонската ложа П-2.Така ,че ако се разкие за обществото дейността на масоните ,последните само биха спечелили от това.Давам веднага пример - в Брайтън на главната улица , водеща към Ла манша вдясно има една врата ,на която пише "Masonic Club - East Sussex".В България мисля ,че няма врата с подобен надпис.Това е нещо върху което трябва да се помисли.

На този баща му не беше ли някакъв ,,Чекист'' или комендантски в някой от големите градове.Напишете му потеклото да знаем за какви точно хора говорим. Като гледам,дали тамплиерска тога,или османски фес,на КирякСтефчо му е все тая,стига да е повече от останалите хора от народа Българи.Това Комунизмът е такава зараза,че кара човек и от майка си да се отрече.

от шумкарско котило .Чавдарци.

А каква изненада. Шумкари тамплиери.

Значи казваш шумкари,от ,,Чавдарците'' му е семката .Това означава че са трепали мирни Българи по 9-ти Септември 1944г. Боже,защо има такива ?

Цял роман сте написали за този "рицар"! Нооо......от толкова перчене и помощ на колеги да станат рицари - каква е ползата?? НИКАКВА!! - Г-н Ралчев какво постигнахте като "рицар" за благото на хората?? - нещо добро за тях? - не! Хай сиктир!

има ли някой нормален - в 21 век да ги взема такива палячовци насериозно? Тоя от кое село е родом,та толкова държи да се прави на важен.НЕЩАСТНИ ХОРА, които нямат радост в живота.

От замъка Хогуортс. Там дето са тамплиерите.

Дон Кихот изглежда по човек и по нормален от този вдетинен плешив дебелак с чаршаф и кръстове с червило

Ужас! Некво ДС се наживяло на гърба на обикновените хора... ДС е синоним на тормоз и терор. И сега не само че не се е скрило, ами цял материал със снимки, като на национален герой! Не се изненадвам, че е масон, това си е разбойническа организация!

и бившето РУМНО. Работели за България? Вятър!

Каква парвенющина, показност и простотия лъха от тези. Отворете прозорците да се проветри. Само какви идиоти са ни управлявали и управляват. Не случайно сме най-бедната страна в Европа и една от бедните страни в света.

Гледайте филма Europe the last battle, на YouTube. Има 10 части, на английске е, но ще ви стане ясно защо съществуват масоните. Последният независим президент бе Кенеди, а речта която го уби е цитирано в един коментар от вчера.

Събрали се една група идиоти да се тупат един друг по рамото колко са велики! Това какво са работили, и с какво се занимават сега говори достатъчно за интелектуалното им и духовно ниво...

Нема обиждаш, ей! Я глей колко шик изглежда Румката с чаршава!

дано с него го погребат

Ралчев по-добре да обясни ЗАЩО простакът и диктатор-престъпник Тодор Живков Е СПАСИЛ ОТ ЗАСЛУЖЕНО НЕ, А ОТ КАКВОТО И ДА Е НАКАЗАНИЕ ИЗРОДА И ПРЕСТЪПНИК-РЕЦИДИВИСТ, И НЕГОВА ДЯСНА РЪКА на времето - Мирчо Спасов например, след като повече не са могли да крият чудовищните престъпления, убийства и издевателства над хора от това чудовище!!!! А не да се опитва да разказва приказки от 1001 нощ...

Щото е бил удобен на властта, що... Ти па все едно от Маркс падаш..

Ора малоумни, в средна възраст с намалял умствен капацитет, освен да обличат със разни смехотворни одежди и да се снимат, ко други им остава?

Селфи от локомотив, селфи от Витиня. Селфи с чаршаф, шарен лигавник и кръст отпред...

палячовци.

Една голяма торба с лайна!!!

"Велики" при това!

А джедай кога?Цял народ тръпне в очакване да има и джедай.

Той Лука не умря ли?

Масонството е религията на Луцифер. Луцифер е Сатана. Луцифер работи чрез религиите и масоните. Осъзнати противници на Господ. Разрушили хармонията. Всички войни, кражби и измами са били създадени от Дявола и осъществени от масоните. Полагат клетва за вярност към Луцифер.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Истински рицар е този,ама му трябва и един текезесарски кон та да му напомня кой е,и от къде е .Иначе си е прав човекът,имаш ли кинти,мачкаш на ред.Ние вика не се делиме на такива и онакива,а се делиме на бедни и богати.Този даже го е срам да се нарече Българин,ако че цял живот е бил на държавна софра,и е бил ,,солаж'' на хора от най висок ранг.Адютантче некакво,носило кафенца и кроасанки на старите ,,вуйчовци''..Комплекси бате,български селски комплекси.Иска им се да са аристократи,ама не знаят че аристократите се раждат такива.

Kalin

Добре описва пътя си друг е въроса че изводите които се опитва да проута не са вярни.Балкан секюрети си беше мутренска групировка като всички тогава охранителни фирми ВИС СИК Аполо и Болкан......да не ги изброявам просто бяха по прикрити и поради връзките си в държавна сигурност бяха доста по опасни и силни от другите.От изброените и показани членове става ясно че и голяма част от тях са или деца на хора от службите като Илия Павлов и Георги Крумов или мутри от другите групировки като Слави Бинев.Масонството и Темплиерството в България няма нищо общо с това в други страни и идеите и голяма част от членовете му са там само заради връзките които се създават по тази линия.Жалка картинка и .....по елегантна мафия но доста опасна.

Тамплиер бил? Рицар? Свободен зидар? Дядо му с изсулените и миризливи потури сигурно е ходел подир овцете по цял ден из Балкана, тоя рицар се писал! Пфу

Така е.Шумкари.

на кого си помогнал бе румене?Обществото знае кой му е помогнал,като чета коментарите за теб ....и се сетя за Дядо Добри.....

Еми така сме ние старите рендета.

Ушев гнусен

Малтийския орден на тамплиерите доколкото знам не е признал нашия!Та тези са си български "тамплиери",новоизлюпени.

Те са хоспиталиери, а не тамплиери, но са едни от тези които са заедо с тях в кръстоносите походи и ги позават много добре. Цялата Католическа църква и наследиците на другите рицарски ордени не ги призават.

Е стига с тези професори от службите!В кой университет е професор и какъв принос има за науката и какви научни трудове?Гестапото и той професор в Библиотекарския!Абе какви са тези " учени",скрили се натопло,под прикритие ли са? И малко ми е странно това проф.генерал майор,не беше ли пенсиониран от НСО?

И аз това се питам.Кога пък стана генерал тоя милиционер–пазвантин?Титпата професор ,доктор и т. н. вече се купуват без проблем.

Какъв тамплиер е това комунде? Та той не е християнин, за да може да стане тамплиер! Колкото Бойко Борисов е християнин, толкова и този - всичките са антихристи, вълци в овци кожи... Поръчка изпълняват, да няма конкуренция майката Партия... Шапки да им свалим за теотрото, което разиграват...

Театрални рицари които не са участвали в нито една битка.

Битките ги водят срещу Господ и християните. Промиването на мозъци е тяхната сила

С една дума - повърня. Бил УБО, секюрити беизнесмен, масон и тамплиер. Утре кво - ротарианец, а вдругиден марсианец?! Аман от тия насрани червиво червени убийци!!!

Господина Ралчев от подземното царство на " масоните"!Дружка с Илия Павлов и той бил велик 33 степен ,та затова окраде БГ,като " масон" или като какъв?Не ги е срам," бизнесмен" бил Илия Павлов.

е много станаха организираните групи занимаващи се с ;обществен контрол; ,разпространение на клюки измислици интриги ,сеещи злоба и насъскващи хората един срещу друг , то ловни дружинки , то бизнес клубове ,то масони , то служби , и всичките се издържат от грабежа на труда , затова се грижат да е всеки срещу всеки иначе ще вземат да дишат прахоляка

ФУКЛЬО,един обикновен милиционер фукльо,мислех си че боико тъпото е най големия фукльо в България но излезе че "масона на слона"е по голяма фукня,най благородното чувство на българина е фукнята.

Мафията в службите. За това сме на този хал. Не може общественици и свещеници да са сектанти и сатанисти. Отвращавам се от тези глупави, но алчни хора, които вървят против човечеството.

Няма лошо да си членуваш тук - там ,да си играеш на ''рицар'' на стари години, ама нещо не ми се връзват Тамплиери , Масони и гайдите , потурите и цървулите отзад , на една от снимките !!!!

Шотландски зидари са това,ей! Да не мислиш, че са на дяда му? Аааа, не, това е благородство бе, не българска селяния!

Как от един охранител кУмОнист се става масон???

Как пък всички простаци станаха масони!

Ами решили са да си направят своя организация и си са я направили, и някой голям мозък там е решил да я кръсти така, масонска! Нали имат влечение и са пристрастни към конспирациите, и това ги кара да се чувстват специални и над другите, като компенсаторен механизъм да прикриват КОНСПИРАТИВНО колко са прости!

Защото нормален и умен човек не може да стане масон.

Защото не иска.

Защото не иска.

Винаги е забавно, когато някой много си е повярвал и реши хем да е възрастен човек, хем да с еправи на велик! А що се касае до този господин, впечатленията ми са, че не страда от прекомерен акъл, меко казано...

За охрана на "другаря" Живков не взимаха хора с акъл, а прости биячи на които ученидто не им вървеше и бяха деца на проверени "наши" дригари.

Абе тоя и за бияч не ставаше.

Тоя ми прилича на милЮционер, а не на масон

Навярно ти прилича, защото е!

В Америка броят на масоните не е 4 милиона, а наполовина - 2 милиона, отново не е малка цифра, но е двойно по-малка от цитираната. Не всички президенти и сенатори в Америка са масони - Румен Ралчев малко я кара през просото и доста преувеличава... Впрочем той като охранител на Тодор Живков се ползваше на времето с всички екстри на върхушката, като например прекараната Нова Година във вилата на Министерски съвет в Пампорово и пр.... Интересни подробности има и около т.н. опит за покушение над Тодор Живков във Враца, след който последният, който е всеизвестен страхливец (като "човек от народа" отлично е знаел колко много го обича народът...) не стъпва там дълги години, но този нещо няма желание да ги разкаже.