Генерал е действал, за да не допусне Тръмп да предизвика война, но бъдещи генерали няма да ни спасяват

Обвиняват Марк Мили, че е съучастник в измяна и трябва да бъде уволнен, изправен пред военен съд или дори екзекутиран

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Определено генерала се е опитал да дискредитира президента и да се окичи с ореола на спасител на нацията. Вероятно ще се окаже, че той самият е първоизточникът на тази информация. Ще го изритат, де. Твърде глупав е да се занимава с подобни интриги.

Ако Тръмп беше разпалил война с Китай, сега САЩ нямаше да ги има вече. Всичко щеше да е превърнато в радиоактивно стъкло и прах.

и това за президента който отказа на Дълбоката държава да започне война ;) на Новговор обаче логиката е безупречна няма нужда да се спират военнопрестъпници , като бараката Обама с наградата за мир :) няма нужда да се озаптява Дебил Джордж Буш Втори старирал две окупации и множество агресии под фейк флага на борна с тероризма Държавата Терорист Номер 1 се бори с тероризма , че то Пентагона трябва първо да изравни с лицето на Земята Белия Дом, Конгреса, Сената (Капитолия), Лангли,..., и самия Пентагон, разбира се ;)

Америка е най разпасаната държава........другата е България

разочарован съм... много, много съм разочарован... очаквах тази "новина!" да е поне от дойче веле, а то само от треторазреден гей-канал, като "вашингтон поуст", но все педофили... .

Ако въпросният генерал наистина е извършил каквото пише в статията, то това е измяна и тя се наказва от военен съд. Тръмп може да е всякакъв, но не е военолюбец като Хилъри и Обама. Който му е гледал интервюта още отпреди да се кандидатира за кандидат на републиканците, знае, че Тръмп винаги е критикувал военните кампании в Ирак и Либия. САЩ нямат нужда от война, за да накажат Китай. Блокирането на достъпа им до ноу-хау е достатъчно.

Китай отдавна се сдобиха с технологиите на Запада. Правят го и сега по хиляди кибер начини и никой не може да ги спре. Дават технологиите на Русия, срещу изработка на нови оръжия, които споделя с Китай и така двете сили станаха велики и непобедими за ужас на САЩ, които биха започнали война, заради това, че вече няма какво да губят.

Тръмп обяви, че ще се кандидатира на президентските избори, и окалянето започна.

Ние в момента имаме президент, който е огромна опасност за националната сигурност на европейска България!

"...армейски подполковник подава оставка, защото не желае да си постави задължителната за военните ваксинира срещу ковид, твърдейки абсурдно, че това е равнозначно на "марксистко превземане на армията и на правителството на САЩ". Абсолютно нищо не пречи на Тръмп или на бъдещ президент републиканец да назначи някой с крайнодесни възгледи като въпросния подполковник за председател на Съвета на началник-щабовете, пише анализаторът." Левичарски пасквил ни превежда тук Дир-а...Хич без да съм антиваксър, това че някой свързвал задължителното ваксиниране с марксистко превземане на армията и на правителството на САЩ, макар и леко пресилено, си е съвсем в рамките на нормалното. Фактът, обаче, че това съвсем резонно опасение бива кеалифицирано като 'абсурдно' и 'крайнодесни възгледи' показва единствено, че вестник 'Вашингтон Таймс' не е нищо повече от левичарски рупор. Щом и в Америка левичарщината почна да доминира, светът не върви към добро...

че президента на някоя от ядрените сили, вечер си пие уискито, водката и т.н. и се чуди: "Да натисна ли туй червено бутонче или да не го натисна?" е в голяма заблуда. Нито Тръмп, нито Путин, а още повече Байдън, могат самостоятелно да вземат подобно решение.

Schilo

Каква измяна? Ако изнесеното е вярно, този човек е герой и то не само на САЩ!

ДА бе, герой на Тутраканската селищна система.

Тотална лъжа при това и глупава е "изводът", че "генерал Мили не е имал друг избор, освен да направи това, което и направи". Напротив. Точно обратното е. Най-достойно и правилно е било да подаде оставка публично, като при това в нея отправи своите обвинения към Тръмп. Защото все пак Тръмп е бил върховен главнокомандващ. Друга тема е и това, какъв е бил Тръмп като здравеословни проблеми. Особено на фона на вече очеизвадната сенилност на Байдън. Като цяло - опит от най-тъпите примери на Гьобелсовата пропаганда - обвини противника си в това, което си направил или смяташ да направиш ти самият. И колко навременно - след отвратилено позорното "изтегляне" (реално бягство) от Афганистан, заповядано от Байдън и направо "прекрасно оргоранизирано" от същите тези генерали, които го подкрепят. За да станат ясни мащабите на провала в Афганистан е достатъчен един пример - САЩ са изоставили в ръцете на талибаните бойна техника, въоръжение и боеприпаси на стойност надвишаваща сумарната военна помощ на САЩ за верния им съюзник Израел за целия период от 1948 г. та до сега.

С две думи, Вашингтон Пост и пишмандемократите защитават национален предател, защото той нямал бил избор и действал в полза на "демокрацията" и "конституцията" Другари, да питам Сноудън имаше ли избор и той не действаше ли в полза на конституцията, която вашата държава беше погазила брутално!?! Риторичен въпрос. Този "генерал" е ясно, че трябва да бъде съден и вкаран в кауша!

Поредното малоумно заглавие на дира. Нас ли ще ни спасяват бе? Българите? Генерал е действал, за да не допусне Тръмп да предизвика война, но бъдещи генерали няма да ни спасяват

ние нямаме такива проблеми, и президента е генерал, бившия премиер и настоящият също, при нас нормален политик (или не/нормален) не може да се дореди от генерали, явно имаме военна хунта.

Вашингтон поуст, cnn, new york times хаха... Крайно десни, действащия към онзи момент президент ще прави преврат, полковник отказал да се ваксинира... Ужас... Как оцеляхме по времето на Тръмп, времето с най-ниските цени на горивата, най-ниските нива на инфлация и безработица в сащ, от там и в по-голямата част от западните страни, 4 години без нито една обявена война с изключение на преувеличената търговска война с кнр, която китайците и без това си водят, свят, в който 72та пола отчаяно изтичаха в канала... Как оцеляхме не знам ...

"В коментара си авторът Макс Бут припомня, че според излязла през юли книга, генерал Марк Мили, председател на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на САЩ е сравнил президента Тръмп с "класически авторитарен лидер, който няма какво да губи" "Нова книга на журналистите от в. "Вашингтон пост" Боб Удуърд и Робърт Коста, чието излизане на пазара предстои, разкрива, че генерал Мили не се е тревожел само за това, че Тръмп може да извърши преврат. Той се тревожел също, че президентът може да започне война с Китай" АХхахахахаха хах хахахахахаха Гледай гледай двойна Реклама! Реклама за книгата описваща героичните постъпки на генерала противопоставяйки се на ужасният диктатор по начин който не може да се види и докаже и книга защитаваща саможертвата на генерала макар да не е имало никакви негативни последствия за Мили!!!! "Авторът от "Вашингтон пост" смята, че е наложително американският Конгрес да приеме ограничения върху правомощията на президента за използване на ядрено оръжие, преди друг обезумял президент да встъпи в длъжност." Като например Джо? Който нито знае къде се намира, нито знае какво говори. Постоянно твърди как не му позволено да отговаря на въпроси или че му е позволено да отговаря само на въпроси с които е предварително запознат! И който предостави секретна информация на Путин за това кой са най-кртичните точки на страната!?!

Хахахахахаха - всеки път, когато си мислиш, че чифутските мръсотии няма как да станат по-нагли и жалки - - и мошетата те опровергават... :) Това, разбира се, е ако си имал грешката да ги вземаш за "хора" поначало.

автори -джендъри ,да си заврът глупостите в дупките...

Вашингтон поуст и Марк Мили = Комсомолская парвада и маршал Язов

Вашингтон Пост, Ню Йорк Таймс, Дойче веле, CNN, Работническо дело, Правда... По какво си приличат?!

Ами не знам по какво си приличат, но трудно може да откриеш съществена разлика между тях.

Fucking liberals!