Ген. Мутафчийски: "Скачащите" локдауни дават глътка въздух на всички от напрежението

Фирмите производители се оказва, че не са толкова коректни, за да може да се планира коя страна какви количества ваксини ще получи, заяви председателят на НОЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма такъв закон! В определени случаи тези "подскоци" очевидно носят само повече стрес. Ама трябва да се чете, преди да се плещи.

Тоя няма ли да млъкне?

Най-голямата глътка е за тебе, Мутафчийски!

Проблемите на фирмите производители се отнасят за всички страни.Защо ние сме последни по брой ваксинирани!Въпроса се заобикаля дипломатично от всички свързани с властта!

„Призоваваме всички българския граждани да не възприемат Цветница и Великден за празници. ............“ - Мутафчийски Другарю МутРафчийски знаеш, че ЩЕ БЪДЕШ СЪДЕН И ОСЪДЕН, нали?

ако малко се разровите ,ще разберете ,че това ще продължи до 2024г. до тогава,ще ни подават глтки въздух докато някои,ще дишат нормално.Що се отнася до ваксините в момента се използват хората ,за опитни мишки;не те задължават ама те принуждават;никой не поема отговорност за последствията;много въпроси без отговор;рестрикции лишени от здравна логика;никой не търси кой,как и защо пусна или изпусна този вирус;тотално използване на ситуацията за политически, финансови интерес и налагане на нов глобален ред;остават само на хартия човешките права;това е ситуацията скъпи хора.От нас зависи дали искаме да живеем така.

ДО ВСИЧКИ КОИТО БОГОТВОРЯТ ДОБРИЯТ КОРЕМЕН ХИРУРГ НО НИЩО НЕ РАЗБИРАЩ ОТ ВИРОСИ НО УМЕЕЩ ДА ПАНИКЙОСВА МУТФЧИЙСКИ ДА СИ ПОМИСЛЯТ КОГАТО ИМ СЕ РАЗВАЛИ ТЕЛЕВИЗОРА ДА ИЗВИКАТ ВОДОПРОВОДЧИК ЗА РЕМОНТ И ТОЙ ДА ИМ ПРЕДРИЧА КОГА ПАК ЯКО ЩЕ СЕ РАЗВАЛИ АПАРАТУРАТА

Ще ми обясниш ли защо трябва да вярвам в компетенцията на човек пишещ "вирОси", "паникЙОсва"???

Поставих ти +

И сега се вижда, че антиваксърите млъкнаха като полски камъни.

Явно боклука от ВМА и компания са получили инструкции да подготвят матряла нова серия от театрото

Тоя професор трябва да се обеси!!!!! За власт и пари,какво ли не правят хората?????

Когато тази еврогейска комисия спре съществуването си и НОЩ отиде там, където му е местото, а лекарите започнат да лекуват грипа като грип, тази епидемия ще изчезне яко дим. Алглийски и не знас си какъв вариант. Вируса не е изчезнал, главанаци, именно скритите безсимптомни случаи, които не ги хващате и които предизвикват същите безсимптомни случчаи, решиха проблема

Дано хората се осъзнаят и разбират, че политически вирус не се бори. Слушайте и вярвайте на хора, които имат авторитета и знанията, защото смъртта е единственото сигурно нещо в живота. Всеки си мисли, че е безсмъртен. Има хора, които са безрасъдни, не ги интересува човешкия живот, не ги интересуват дори близките им. Това са хора, които са без всякаква съвест, без морал. Не се вкарвайте в техните пропаганди. Това са персони без лица и без души.

А ти си ТРОЛ, платен ТРОЛ (това това работата). Абе момче/ момиче намери си нормална работа бе, създай си семейство, дечица, радвай се на живота.

Трол си ти, защото политизираш пандемия. Ти си трол, защото драскаш глупости на килограм, без грам смирение и уважение към починалите. Ти си сянка, поредната, която само мърси живота, заради заблудени и осакатени илюзии. Срам си за българската нация!!

Трол си ти!! Трол си, защото политизираш пандемия в която загинаха над един милион души. Ти си сянка, гавреща се със смъртта на над 9000 души, само в нашата родина. Ти си трол, защото за стотинки танцуваш върху мъртви души.

Политически вирус се бори със средствата, с които се бори всяка власт и политика. Защото вируса е именно предлог за политическо насилие, нищо повече. Е мисля че на запад вече са преминали в друг тип власт и няма нито грам демокрация. Ще се пребори с танкове. И да стискат палци танковете да са поне руски, защото ако имат полумесец и черно знаме ще им се разкаже играта. И дори и танкистите с дръпнати очи не са много по-добри.

Тоя беше се скрил, защо пак изпълзя и взе назидателно да дава акъл?

Типичен представител на деградацията в човешката раса. Какво падение!!

мама ти да еба , да го глътнеш дълбоко гърло да глътнеш и послед сам да се локдаунеш каиш нещастен

Другаре, по - полека! Що за изказ, що за падение? Донякъде Ви разбирам, вие сте без образование, без ценз, без квалификация, както професионална, така и в личен план. Падение на духа и интелекта. Жалко е, че не правите нищо, за своята градация.

Професоре, чест и почитания, че опазихте хората!! Всичките ми приятели и социален кръг около мен са на мнение, че се справяте добре. Желая ви много успехи, както професионални, така и в личен план!

Присъеденявам се що се отнася за миналата година (защото започнаха да работят преди другите от ЕО да си дадат сметка). И спряха всичко на нулата, без много много тормоз. Но за сегашната вълна, извинявай ама да затвориш здравни заведения като мярка... Измряха толкоз с вирус, колкото и без него. И още държат на тъпите маски, които не помагат за нищо. Не те ами хората, които не им вярваха оправиха работата.

Скачането от един сексуален партньор на друг, също сваля напрежението

Стига вече шибани локдауни! Отваряйте всичко и не си и помисляйте да затваряте пак! Мина ни живота да се крием от някаква настинка.

Дано да отворят всичко, че ако ходиш на кръчма и на мол, тогава животът ти няма да мине.

ПЛАВАЩИ ЛОКДАУНИ ДРЪН ДРЪН ОЩЕ КАТО ЧОЧНАХА ДА НАМАЛЯТ БРОЙКИТЕ И ПОЧНАХА ДА ПИКАЗВАТ ТОЗИВАМПИР РАЗБРАХ ПЕ ПАК ЩЕ НАДУЯТ БРОЙКИТЕ. ДО ДВЕ СЕДМИЦИ ЩЕ ВИДИТЕ. НЕ СЪМ ВЯРВАЩ НО ВСЕ ПО ЧЕСТО ЧУВАМ ОТ ХОРА КОИТО УМЕЯТ ...И ШАРТ ПО ФОРУМИТЕ ЗА НЯКАКВИ САММОЛЕТИ И АКО ИЗЛЕЗНЕ ИСТИНА ЧОСЕЧЕСТВОТО ТРЯБВА ДА СЕ НАДИГМЕ И ДА ИЗМЕТЕ И ОДАВИ ВЪВ КРЪВ ВАМПИРИТЕ КАТО ТОЗИ ДУШЕГУБЕЦ,

Защо шантавият доц. Мангъров не е член на НОЩ? Щеше да го превърне в ден.

Този негодник да не би да смята,че сме забравили садистичните му заплахи! Продал се на един хитър простак от Банкя!

Ген.Мутафчийски страшно прилича на Годжи! Все едно ся братя.

Браво на НОЩ!! Истински образованите и възпитани хора ви подкрепят. Справяте се чудесно и народа ви гласува доверие. Браво и на мин. Ангелов, че не се огъна на политизираната паплач!

ПРЕСТЪПНИК. Когато хората имаха нужда от витамин "Д" (т.е. слънце) и от кислород ТИ ЗАТВОРИ ПАРКОВЕТЕ И ПЛАНИНИТЕ. ПРЕСТЪПНИК. ЩЕ ГОРИШ В АДА. НО ПЪРВО ЩЕ БЪДЕШ СЪДЕН И ОСЪДЕН.

Твоята другарка със един сопол отиде при професор Мутофчийски да я лекува. За теб остава топлата супичка и аспиринчето.

Проф. Мутафчийски е един от новите мъже от които България се нуждае. На които не може да се отрече компетентност, хъс и работоспособност. Има едно положително нещо в тази криза. А то е, че ясно се вижда кой кой е. Вижда се и колко тежи на мястото си. И също колко струва.

Снимката е рекламна на погребален агент.

Нека да не се правим на капацитети, a да се вслушваме в казаното от специалистите. Нито препоръките бяха драконовски, нито сме страдали. Хората, които мислят, оценяват усилията на ангажираните отговорници. За жалост винаги има противници и създатели на драми. За българина е по лесно да недоволства и повтаря нещо от тук от там дочуто, от колкото да похвали и да насърчи. Защо за негативното винаги се крещи, а за позитивното само се шепне. Нека да кажем ясно: щабът и лекарите работят съзнателно и доколкото може успешно. И това не е въпрос на партийност или лична симпатия, а на човещина.

То не е и само до недоволен българин, ами до върлуващите БСП vs ГЕРБ тролове, които засират всяка тема. От мен имаш +. Щабът се справя много добре.

Ние сме честни. За теб не сме сигурни.

Невероятен лекар и професионалист. Дано има повече такива лекари и хора в тази държава. Много хора ВИ подкрепят Професоре! Дерзайте!!

Добър КОРЕМЕН ХИРУРГ, а Балтов ДОБЪР ОРТОПЕД. АМА МИ ДАВАТ СЪВЕТИ ЗА ВИРУСИ :)))) НЕ БЛАГОДАРЯ.

Да, хирург и ортопед. А ти предпочиташ педиатъра Мангъров? Или може би партийците Нинова, Борисов, Радев или някой политолог? Лекарите преди да вземат специалност, се обучават, практикуват и работят във всички насоки.

Моля ти се, не се размножавай, не давай поколение на тази страна. Тя /страната/ има нужда от силни, образовани, възпитани люде. Само така се просперира. Такива като теб, неадекватни за времето си и за пълнеж не стават.

"Рационален страх" няма!

Никой няма да ви върне доброволно това, което позволихте да ви отнемат. Ще трябва да се борите и сами да си го вземете. Събуди се стадо!

Ти проклет тъпак ще ти дам аз едни скачащи локдауни. Твоята заплата нали си върви? Другите да мрат от глад. Мръсник грозен.

Този път на ГЕРБ ще им е изключително трудно да фалшифицират Изборите. Ще бъдат следени под лупа. Вече и в света разбраха как печелят. А и изпечения мошеник Цветанов вече го няма ...

Алоу, кумунде недоносено, статията е друга тема. Вземи чети, пък разбери, вникни и асимилирай, че с тия две червени гънки за мозък е плачеща работата. Сега, знам че целта е да политизирате вируса, за да се намърдате в депутатските кресла, ама не е това начина.

Дават тръцки! Извинения, че не мряхме яко поне 5 пъти! Ама едни други хора с хронични заболявания определено мрат яко от липсата на достъп до болниците за профилактика и планирани хоспитализации. Ама щото е модерно да се мре от Ковид, никой уй не дава за тия хора.

За ГЕРБ и управлението им

Че като започне ,,яко умиране,,ние сме си виновни ,че не ни лекуват адекватно,а само ВМА лекуват,но там обикновен или беден абсурд да го лекуват.

Генерал, пожарникар все светски професии.. Долен комунист!

Тия от Бкп-то съвсем са закъсали. Троловете им само псуват. Майки, бащи.... По-неграмотни селски тъпанари не можахте ли да изкопаете?

И днес ли заработвате, посирановци? Нали знаете каква полза ще има от това на 04.04.? Колкото миналите 11 години! САМО ГЕРБ И ГЕН.МУТАФЧИЙСКИ!

Да, туморите се махат трудно.....,но пък какъв живот е след това.......!

Комунистите сте тумори и паразити, да. Но животът ви за наша сметка свърши!

Нямам търпение да го видя тоя как ще се оправдава като се обърне палачинката на 4ти април.....

Да, на 4 април ще има 14:0.

Сънуваш ли ?

Генерала е златен хирург,в момента раководи Вма,всеки иска там да се лекува,дори и враговете си лекуват успешно.Жалко ,че не всеки има достъп до Вма.

Много пари искат за всяко влизане в стаята ти. За лечението... не го усетих

Защо свалихте статията с гербавия дупнишки плъх от Главната страница ? Май не ви харесаха особено коментарите под нея. Днес е неделя и гербавите тролове на Държавна хранилка почиват.

Айде моля, пингвините на южния полюс.

40'000 експеримента, водят ли се за геноцид, или понеже е под формата на информирано съгласие, не се водят?! Аз предлагам да върнем смъртната присъда, но с информирано съгласие. Като много знаят от Еврогейския съюз, вадиш хартията с информираното съгласие и всичко е точно!

А едно време, майките нарочно си водеха децата да играят с онова - шаркавото. Така, с тия измислени затваряници, имунитет ще изградим, ама на Върба!!!!

Това е ненормална работа "работниците" на Шефа-Толуп заради заплатката си са готови да лижат до край. После някой да ми опонира, че най простите и некадърни хора са събрани именно в тази партия на турбо-селяците наречена ГЕРБ.

Пич, до момента сте ваксинирали 40 000. Кога смяташ да станат 400 000. А 4 милиона (поне толкова трябват за стаден имунитет)? С какво ще ваксинирате 2 милиона, които са над 65 години в БГ, като ваксината на Астра не е подходяща за тях? Кога ще започнете да ваксинирате възрастните, които не са в старчески домове?

Къв пич бе?

Лъжат ни, а ние знаем, че ни лъжат, те също знаят, че знаем, че ни лъжат, но продължават да ни лъжат!

То и жена ти те лъже!

Култов тъ..нар от ГЕРБ, то други няма там де.

И твойта майка също!

Скакауец.....

Не знам кой е измислил системата с троловете, но не я е обяснил добре на партия ГЕРБ и приятели. Ако те защитават полуграмотни идиоти, във всички случаи това не е положително и от него дивидент няма да изкараш.

До момента само ГЕРБ може да се похвали с дипломиран тъпанар - момчето с костюмчето и абревиатурите с П.

Ганя пак се напъва да плюе по хората, които са постигнали и помагат. И са над него.

Къш бе трол

И да обвиняват хората, че са тролове, това вече ми е толко смешно, 100 пъти да им кажеш, че мразиш простаците безплатно(поне аз де):)))

Тъжното е, че самият ти си простак. Мутафчийски е световен хирург. А ти, Ганьо, представи се - кой си? Да видим кой е простакът?