ГДБОП и митниците хванаха 3.5 млн. нелегални цигари

Служители на ГДБОП и на Агенция "Митници" осуетиха разпространението на 3,5 милиона къса контрабандни цигари, предотвратената щета за бюджета е 1 312 500 лева.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП и митниците хванаха 3.5 млн. нелегални цигари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДДС измамите на европейските мега-компании са ежедневни в общността.По-малките за да са конкурентни-контрабандират.Третите,извън евро-съюза имитират европейски марки и дават възможност на компании в периферията на ЕС да изкарат не лоши кинти за избори,влияние,яхти и засукани другарки.Максимата е една колкото повече-толкова по-добре,че да има,ако се наложи(не дай Бог)за адвокати,служби,доверени хора и "пълномощници" на властта!

Това е причината, че България 27 години не е мръднала на никъде. ГДБОП с кво да се бори като организираните престъпници се намират в Парламент, МС, Президентство и други сгради по жълтите павета.

абе тоз е за затвора

Наемодателя, да бъде заставен да изпуши цигарите самостоятелно за 3/три/ години.

защо не го разпитат за имотите с милиони кредити през КТБ и за топлите му връзки с ВАСИЛЕВ?????????

пред парламента да увисни на важето .

Ами че те, сегашните шефове на Данъчното и Митницата не са ли най- големите крадци ??!!! Уволнявани по няколко пъти за взимане на подкупи и кражби, но после ги връщаха разни корумпирани съдии !!! Тази новина не е интересна. Чакам да чуя че са пребили някой сегашен шеф на данъчното или митницата и са му взели събраните милиони от подкупи и кражби.

явно склада е отдаден на цецо, ама дали не се крие несто друго,като например хероин,а с тази акция да се скрие несто по... ?

шеф на данс или шеф на дрогата в бг ?

Много нежно ,склад на бивш зам .министър на ДАНС И той го дал под наем ХАХАХА

Поразяващата уста Атанасова не разкри, че малък Иванчо е взел крупен кредит от КТБ?

Дражкатаааа....прей сметката тоз колко е напред с матриала и лъжите...

че колко цигари са това? очевидно е, че са за личн употреба.

Ей, съсипват малкия и средния бизнес на човека. А специално Дражков е толкова дал на тази държава ... и схема си измислил, как хем да закриля контрабанда, хем чрез договор за наем да е сигурен в плащанията и оправдава доходи и стандарт на живот, а и да стои настрана и неопетнен. А те уж колеги, а така да го издънят ... на една заплата ще остане накрая да разчитат всички в правораздаването ... как, как ще живеят така

Абе хора,забравихте ли, как Иван Костов даде "бележка" на Фори Светулката за внасяне незаконно хуляди (за да не кажа милиони късове)цигари,а сега Фори се оплаква като вдовичка .

И на мен ми трябва един склад спешно. Държа обаче да е собственост на ръководител от ДАНС.

Ше ги търсите милиционерите на бай Тошо 100 години.Сега ще те крадат, изнудват и ще чукат хайдуците жените ви пред вас ДЕМОКРАЦИЯТА Е СМАЗОЧНОТО МАСЛО НА КОРУПЦИЯТА Последна серия на Октопод.

... дръж здраво!

щом шефа на ДАНС не знае какво става в собствения му имот, как да вярваме, че знае какви престъпления стават в държавата? ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!

Какво да знае собственика, след като е отдал склада под наем. Има ли някой соросоид, който да е виждал договор под наем ? Даваш ключовете и точка.Въпроси от европърдялниците има ли ?

Много, много ама много вярно!

Ама той /Драшков/,нищо не знаел човека, не говорете така за него.Ама той контрабадния канал работи отдавна не е спирал.

И аз отдавам нещо под наем--и знам как всеки наемодател знае подробно 90 процевна от нещата за наемателя--за бизнеса му--как върви--какво става---И нещо малко нередно да има--- Голям професионалист бил Драшков--веднага ще надуши и докладва на сегашния шеф на ДАНс и лично на Борисов----тука нещо не е така защо Зрашков не се разследва по позната процедура за контрабанда---арест 5-6 месеца---детектори на лъжа--банкови сметки ????---как така- само .аз под наем--то не са 2 лева за хазната ---може и реактора да плати...Делиш ли Драшков -делиш ли???

Хайде бе верно ли ? Не може да бъде та нали той контраразузнаваше за благото на Отечеството !

дойдохме ли си на истината,че всичко лошо и нелегално се взрши от властимащите,не от народеца....

дойдохме ли си на истината,че всичко лошо и нелегално се взрши от властимащите,не от народеца....

Ние ги хващаме,а те ги пускат...

Ама много,ама много съм изненадан.

На другаря старшина все му е вътре- от управляващи и от опозиция, от обрани и от обиращи,.Ама той , другаря старшина ще си бие камшика и да ви пазят онези анти от ДАНС, ГДБОП, БОРКОР и нам кви си още курортисти.Скъсаха ни от простотии, на три години една дочена униформа и летни кубинки,шапката ми струва 8 лв на Илиянци, в тила ми я фащат по 16 лв.....и накрая сме милионери и сме били във всяка банда.Това го разправят айдуците и непросветените.

склада не е мои.сакън. тои е на братя галеви дадох им го под наем като ги откриете ги питаите Aко ли не питаите бате ви боико борисов Tои знае. Aиде стига дееее Oставете ме на мира бе хора Aз съм порядъчен човек

Драшков никога не е бил полицай!Когато им набутат гювеч да хванат злоупотреби в детска градина, са най специалната и високо интелигентна служба, а като се осерат- полицаи.Айде, стига с тия номера.

Разбрахте ли сега, че мафията се управлява от ченгетата ..., а на върха на пирамидата има една тиква.

за да караш такси в Несебър, трябва да си плащаш на умно гледащ дебеловрат бизнесмен? И ако е така това част от демокрацията ли е?

ами щом няма да кажеш, и ние няма да питаме ... случаят е приключен (и другия път да направиш своевременно дарение в касата на ГЕРБ, иначе пак ще има кълбета).

Това е отговорен държ.служител от ДАНС - не пожелал да каже на кого е дал склада под наем.

така излиза, че е негова и стоката. И че прави чадър на контрабандата и на човека!

Складът е мой. Отдал съм го под наем. Няма да кажа на кого. Тъпо!!!

не познавам полицай не познавам и катаджия който да не бърка на дълбоко в кацата. Ако някой познава такъв да сложи минус

Сите за се размесили като лайна в септична яма.

Боко, тези от Данс ти скриха шапката, що не изчисти техните хора по летища и пристанища/които са на държавна заплата/ и покриват контрабандата по море и въздух. Щото си с тях, нали.

хахаххахах....верно ли ....и не ходиш там от време на време да си гледаш имота...и не ти казват комшии какво става...и как така точно пъ в твоя склад бе...ей...мамка ви мръсна куршум за вас

по закон не се отговаря за нерагламентирани дейности в отдаден под наем имот

Има ли някой глупак тук който да повярва на Драшков ???? Имал съм близки контакти със професионални ченгета - те са професионално деформирани и осъзнатат необходимост да знаят и потайното е въплатена в тях, без да го желаят и те понякога ! Затова ченгето Драшков не е необходимо да ни "къпе и рендосва" в неща, които няма да повярваме !!

при соца си пушех Стюардеса от 55 стотинки и през ум не ми минаваше да търся друг вариант, що и сега не е така

Тц, Тц, Тц... Отдал съм го под наем и не е негова работа наемателя какво слага вътре. Дааааа, на първо четене звучи добре. Обаче я да се замислим какво е това съвпадение - имам склад (парите откъде са е друг въпрос) и го давам под наем ииии точно наемателя е се занимава с криминални дела. Ама добре си е изплел кошницата - създаваме си куха фирмичка и вече лицето Драшков е чисто. Разбира се има и кофти вариант - Драшков дава склад под наем. Аз му имам зъб и го взимам - пълня го с мастербокси и подшушвам на когото трябва. Ама пък съм вътре с едни пари. Май няма да е така. В крайна сметка дим без огън няма.

никой не мисли как да се пълни хазната посредством продуктивна, полезна дейност най-лесно е с данъци, такси и акцизи, то за това не се иска и много мислене кой ще става да бере тютюна сутрин рано, като види цената в магазина и не е само тютюна, всеки материален продукт се обмитява, акцизира и надписва до такава степен, че крайната цена демотивира производителя, по тоя начин една престъпна върхушка живее на гърба на хората, нов модерен вид робство

Каква "новина" Ако в неговия склад няма контрабанда, в моето мазе ли да има? Иначе в кварталната лафка ако намерят 2-3 кутии ще разпънат на кръст човечеца...

То ко излезе,крадеца вика дръжте крадеца

Е това си е наглост и леващина! Всички знаят, че цигарите се карат в Русе, и от там се товарят на шлеповете под тонове скрап.

Откога хората казват, че мафията си има държава, народа - не, ама кой да чуе.

Явно не си е платил на ГЕРБ и за това са го ударили

Доколкото си спомням, преди години Борисов се е занимавал със същото. Не забелязвам да има някакви последствия.

А колко е наема-0,50 лв.на кутия.

След като Тиквун и Цветелинка си продадоха фабриката за цигари и започнаха да ги хващат - "от време на време". Документите за собственост ги има в Бивол .

КАКВО СЕ ЧУДИТЕ?КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ МИЛИЦИОНЕР:КРАЖБИ,ИЗМАМИ,ДАЛАВЕРИ И ЛЕСНО ЗАБОГАТЯВАНЕ!!!!

Ше ги търсиш милиционерите на бай Тошо 100 години.Сега ще те крадат, изнудват и ще чукат хайдуците жена ти пред тебе ДЕМОКРАЦИЯТА Е СМАЗОЧНОТО МАСЛО НА КОРУПЦИЯТА Последна серия на Октопод.

Тия след държавната работа много се замогват и стават собственици на складове и др. работи! Май пестят от дрехи и обеди на работа!