ГДБОП нахлу в погрешна къща при акцията във Видин

Разбита е входната врата на къща, която е в съседство на един от претърсваните имоти, разказа леля на собственика на имота

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП нахлу в погрешна къща при акцията във Видин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понци ли е аредтуван

Няма никаква грешка. Всяка къща там е незаконна с доходи от лихварство или социални помощи, или незаконна търговия.

И сега потърпевшите като пишат жалбата знаят ли на кой адрес е погрешно счупената врата?

- Ало, енергото ли сте? - Не. ВиК. Объркали сте се. - Нищо. и на вас да ви * майката?

неграмотно и с дефицит между ушите ръководене на акции За пореден път.

Е щом не е имало ритане на шамар и удари в гръбначният кош ха ха хааа. Там в която и къща да влязат не е грешка

Там в която и къща да нахлуят все нещо ще намерят, всички къщи са "погрешни", нямат адрес, нямат документи, данъци не плащат.

Пущай водата!

Стават грешки. Както е казал таралежът. Слизайки от четката за дъски.

Те пак че не са отишли в друг град, като им знам навигацията....

Пак ще плащаме обезщетения! Това не е единствен случай!

Нахлуването на ГДБОП в жилище погрешка не е за първи път. През 2020 година, около 6 часа сутринта при акцията в София срещу престъпна група за рекет и имотни измами антимафиоти нахлуха в апартамент на първия етаж в квартал "Левски". Но вместо да открият наркотици, попадат на младо семейство с бебе. Пострадалият баща тогава разказа, че след като са му сложили белезници, са използвали електрошок спрямо него, удряли го по главата, ритали и съпругата му. Едва след това попитали дали се казва Станислав, а той отговорил отрицателно. След като разбрали за грешката, изчезнали за секунди. По-късно дошъл шефът на баретите и се извинил, като казал, че такива неща се случват, а причината за грешката била в навигацията.

"Абстрахира детето"

ГДБОП са по-глупави от това което полицията разрешава.

На това му се казва лоша оперативна работа на прост език човека не става

тва българето сте кофти сигани! за нищо не ставате, щото сте се разединени, а сигането сме заедно като петте пръста на ръката, даже да не се познаваме!

Дааа заедно сте, заедно крадете заедно просите. Занимавайте си в Мангалия или Индия от където сте дошли. Кво правите тука?

Не им е за първи път.

И нека Бог прибере от лицето на Земята в Огнената пещ всичката руска измет и отпадък, всички путикантропи и москалопитеците и българските им измекяри! АМИН!

То щото в маалата сичкото е законен строеж с улица и табелка с номер на вратата... Общината просто да прати булдозер да довърши започнатото...

Няма грешна къща,карай наред.Всичко е крадци и наркомани

Моля, публикувайте информацията коректно. Двете къщи са се водили на един и същи адрес, били са в един и същи двор и...двете са били построени НЕЗАКОННО, без грам разрешителни - нещо, за което на нас, останалите жители на България ни скъсват задника и нервите от ходене по мъките, висене по разни институции и плащане от А до Я!

Да поправят вратата и платят щетите. Тъпанари.

На мен ми взеха компа, харда, след 2 дни ми го върнаха, били сгрешили човека, а ми разбиха къщата, незобразие..

То това дори в новините го имаше...

Карай! В сегенскета махала нормално да се случват сегенске работи...

докато си е чесал гъза и прозявал тъпо им е подхвърлил някакво адресче на шега.

ручейчета, сини езера и тоя сега НЮ УЕЙ. Имаме чувство за хумор.

Дано само полицаите като са объркали къщта на патладжаните , някой да не е получил шум на сърцето , че те всички са с диабет и са на ръба на живота ! И аз съм с диабет ,ама никой не ме пита и не ми обръща внимание !

Моля, публикувайте информацията коректно. Двете къщи са се водили на един и същи адрес, били са в един и същи двор. Акцията е срещу лихварстовото в северозападна България. Да разбирам ли, че тези охранени ц...ри са жертви в случая. Жалки сте, дира.

Вие драги ми писачи, наистина ли искате да ни внушите, че ГДБОП са пълни смотаняци, а тези мангуси са света вода ненапита. вие трябва да подкрепяте войната с престъпността, а не да търсите ефтини сензациийки. Утре тези мангуси като избомбят ваши близки.....

Тъп, по-тъп, най-тъп, МИЛИЦАЙ С конкурс ги назначават по неграмотност и тъпотия.

Го осъдят в европейския съд.Случва ли се?

Не им е за първи път, преди години три пъти бъркана един и същ адрес.

Ваййййй далии....

Полицаите сбъркали къщата - Ще я сбъркат я , като са регистрирани по 60-70 лилави на един адрес ( ако изобщо са регистрирани ) ?! Нищо не с сбъркали - В която и къща да влязат в маалата все ще има защо !

60-70 човека на адрес.Това са гласоподавателите на ГЕРБ.Нали за това върнаха хартията.

Олигофрени. Щом къщата не можете да оправите, какво остава за друго, по-сложно!!! Това не е като да направите постановка на Иванчева.

Ако при предишният случай шефа на баретите, заедно с тези влезли на грешен адрес бяха изхвърлени, сега това нямаше да се случи! Но кой да ги изхвърли след като БГ се управлява от неграмотни или полуграмотни алчни за власт и пари популисти! Едно е да вдигнеш свит юмрук, друго- да го размахаш, трето и четвърто- с него да удариш този който злоупотребява с доверието и парите на данъкоплатеца!

Професионалисти!

Долни мръсни полицайчета, некомпетентни и престъпни. Това да не ви е да ескортирате пияни ганстери, или да рекетирате по улиците

Те "сбъркали" адреса полицаите. Ама сега данъчните да вземат да уцелят точно същите адреси ;) дали има приходи с платени данъци за богато инкрустираните (по цигански) къщи???

Нищо. То и в така къща не е чиста работата!

ти и твоята къща така да объркат. А и теб, да те пообидят малко, да видим как ще мислиш после дебил такъв!

На тези във Видин с така изглеждащите къщи "безработни" случайно объркани честни граждани, ще им се извиняват. И ще има да им дават...

Аз пък ти пожелавам на стари години да си им комшия , докато децата ти са в чужбина да работят за да те изхранват и да могат да ти плащат лекарствата , а ти да трепериш тези кога ще влязат да те пребият за 20 лв. - Кретен !

Хайде сега някой да обясни какво работят тези дето полицаите са ги " СочИли с автомати ВъВ ПО главите , и са стреснали на тази внучето ама в къщата нЕмало никой .." , и КЪДЕ Е НАП да се " самосезира" откъде са парите за такива имоти , докато РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ живеят в разни панелки от СОЦ-а ?! Аз имам идея защо НИКОЙ "Във, ПО На " България НЕ ги закача ! Къде са регистрирани , имат ли документи , плащат ли вода , ток , комунални , ДАНЪЦИ ????????????? Нали искате да сте Европейци - ДА ама в Европа никой няма да ги остави без да плащат и да си строят без документи - ЗАЩО ИНСТИТУЦИИТЕ МЪЛЧАТ и се парвят на ЛУДИ ??????

Ти нормален ли си? Да ти влязат в жилището с вратата да те питат плащаш ли си комуналните услуги?

Затова България е катуна на Европа , и Вашият "цивилизован избор " е да си плащате да Ви бият и грабят точно тези , които не знаят работа какво е , но живеят в палати и ходят с по едно кило злато по тях !

Но гласуват с хартия за "правилната" партия.ГЕРБ си ги пази.

Нормално е ,когато на един адрес има 2-3 катуна да се проверят всичките наред.

и държавата, и светът - гнилòч, гнилòч, гнилòч!

Сега прецедента Мунчо който се дръвчеше на американските войници нахлули в дърводелна. Нещо да обясни за наште специалисти. Момчето сега да съди държавата за 5 милиона психически травми имуществени и неимуществени вреди

А къде беше педероско когато режима на мутрата редовно се дънеше а невинни и после дело слвд дело срещу държавата три мандата ????

Амиииии, гоуема работа...... Момчетата са се МАЛко поубъркали ся,,, пРОблем НЕМААААА... Лашкай нанапреде....

Нарочно.

Това планиране на операция - брифинг и т.н. май им е чуждо на някои полицаи. Как няма да уцелиш правилната врата - един гугъл мапс да бяха отворили шяха да разузнаят обстановката - представям си колко са зле.

ГДБОП-а си има собствена информационна система. Както лекарите, и полицаите грешат. Чат-пат. Случва се.

Какво значи собствена информационна система? Но ако ползват адресната информационна система , която се ползва в МВР може и да сгрешат!? Има една улица в София , която има четни номера на къщите и от двете страни !

Щом си толкова тъп и трябва да ти се обяснява. Що да не се респектира цялата махала. Коптор, по коптор наред!

Пак те моля избери си друг ник , този го ползвам отдавна.

Грешка няма. Кой знае какви незаконни коптори без адрес са там.

Подранили са с месец-два...

Имаше един видео клип как мъж и жена правят секс в автомобил. Но не се разместиха и мъжът за да продължи вместо отпред, я отцепи отзад и жената подскочи като ужилена. Та коментара под видието беше ' Попадна в грешната дупка'. Така че стават грешки навсякъде!?

Идиот!!!

Ами то един едиот повече, един по-малко има ли значение?

Не е смешно защото тези идиоти от ГДБОП взимат по една шапка пари за да се упражняват в нищоправене! Затова цялото МВР от министър до пазач вън и да се назначат нови кадри на половина като щат ,но с двойни заплати.И да се гласува закон хванат ли служител на МВР в престъпление да му се дава най-тежката предвидена присъда!

Когато специалните ченгета са със специални потребности.