Магистрати и полицаи били жертви на сексизнудване в интернет

Магистрати и полицаи у нас са станали жертва на сексуални изнудвания в интернет в последните месеци.

Обратно в новината

Коментари - Магистрати и полицаи били жертви на сексизнудване в интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всеки 10 магистрати - по един ликтор!

Полицаите не са информирани за видовете престъпления и изнудвания по интернет???!!!!! Че и магистратите, дето съдят такива престъпления!!!??? Пък ние очакваме да ни пазят от такива!!!! Ма те много насериозно са се взели бе! Че чак повярвали, че са издирени от чужбина и пожелани!!!! Малиииии, мали, малиии!!!!

Че и жертви станали!!!!! Да се смееш ли, да плачеш ли????? Повярвали ората в глобализма и в свободията на Запада!!!!! Ма да ви кажа - Западът е една чума, изсмукваща редовия човек, ако не е магистрат, политик, монополист, ша знайте! Бай Тошо плащаше да се печатат тия работи да ги знаем, ама ние не му вервахме.. А сега тук се навъдиха всякакви с опит от Запада... Та чак и правоохранителите премятат и изнудват....

Че и плачат, че заплатите им били много ниски и не можели да си вършат работата!

-"магистраааата...магистрааааата... магистрата е п*л..." :)

Колкото повече я чета тая статия, толкова по не мога да спра да се смея! Явор Колев никога не ме разочарова! Ето на какви, значи, многозначителни заглавия можем да очакваме да се натъкнем из секциите "за възрастни" в интернет в светлината на изнесената информация: Групово "заседание" на ВСС Красьо Черния и оралните дебати с ВСС Нощното тефтерче на Златанов Голяма цаца, малък кит Prosecutor's eartshake Ченалова и дългия, дебел Червей Янева Unleashed, или Интимните тайни на Янева Анелия Цветкова напляскана от съдия Батко и Братко - изгубена невинност Братя Галеви - издухалите ...или просто: "ПроКУРатура" А за изнудваните полицаи: Обиск след работа Палки в униформи Витанова с развързани ръце Скрити камери Аз и КОЛЕГИТЕ Как си заработих 20 заплати Интимно в патрулката Смяна на Околовръстното Толкова се кефя да плащам данъците, от които идват заплатите на въпросните изнудвани магистрати и полицаи!

;)))))))) Давай, Джак, още можеш;) Aбе що не се цаниш направо за creative director в някой такъв "сайт"?! Имаш всички данни за позицията;))

:) Защото ще ми се налага да следя събитията в земния ни рай по-отблизо, а от това окончателно ще се пропия, дори без да слагам в сметката, че може да си изкарам някой бой с чукове на оживен софийски булевард или "респектиране" от "органите". Освен това не биха ме взели поради "свръхквалифицираност" (грамотност), ако съдя по нивото , на което пишат "редакторите" по новинарските сайтове.

"Жертвите са хора решили да разпуснат и са попаднали на пресъпниците". А защо разпускат така не знаят ли че могат да ги запишат?

Те понеже са толкова заети и по цял ден се чудят какво да правят, та затова явно си показват срамотите на "мацки" в нета

Тя, жрицата: искам да си ... Той, магистрата: ох, ох, едвам мЪ нави!

сега поне знаем причината за тяхната корупция и че имат нужда от повишение на заплатите !

Леле какви тъпаци

Те затова ли всичките са с лаптопи на заседание на ВСС?

Защо се подигравате с хората с това заглавие на новина? Разбирам нигериец да е опънал някой магистрат отзад а вие за някакви "жертви в интернет" говорите - засрамете се! Тъкмо се зарадваха хората на заглавието а съдържанието както обикновено не отговаря на очакванията.

Бе и ти си прав! Я Явор Колев бързо да изнесе по Закона за достъп до обществена информация кои магистрати и полицаи са уязвими на подобно изнудване! Това е информация от обществено значение, какво ми се крие зад общи фрази, та утре да ме съди шантажиран съдия!

Виж с'я, Яворчо - предлагам ти ако самите полицаи и магистрати у БГ не могат да помогнат на колегите-"жертви" на това "ужасно престъпление", да потърсите помощ от ЕСПЧ - може пък да им се отвори парашута, че да получат и обезщетение от данъкоплатците за "накърнените им човешки права"! Колко му е да заведат по едно дело - те срама нямат! Е, покрай делата и бастуните им ще лъснат на показ, ама карай - пари са това, не са за изпускане!;)

Пипски, като ги знаеш нашите магистрати и полицаи колко чувство за срам и достойнство имат, на кое анатомическо място мислиш, че им дреме, че бастуните им ще лъснат на показ? Цитирам теб - пачавра (в смисъл на парцал!) петна не хваща!

Ми какво да кажа, Джак... Писна ми да чета, че нашите полицаи и магистратите най-вече, били толкова претоварени с дела, че непрекъснато трябва да им се увеличават парите! Сега виждам естеството на делата им - то и лъскането на бастуна си е дело - че и жертви даже ги изкараха! Така че давам идея как и данъкоплатците да им помогнем допълнително със средства в трудната им работа на ползу роду!

Това е мероприятие на някоя приятелска служба, за да ги държи в зависимости. Хайде да разсъждаваме: въпросния магистрат или полицай има профил в някакъв извратен сайт. Запознава се с някаква мадама от там си правят мръсотии пред камерите. И сега изниква логичния въпрос откъде тази кифла знае че този е магистрат, и как така от милиони потребители по подобни сайтове нашите попаднаха на точно тази измамница , която е решила д изнудва хора, пък тя съвсем случайно е попаднала на висш магистрат. И още нещо интересно, нашите или кифлите са били инициаторите на контакт. Абе въобще живеем в страшна държава- помните ли преди години орките бяха откраднало кабелите на ДАНС от някакво секретно комуникационно трасе.... Може би новите ни парньорски служби са такива аматьори - спомнете си как френски командоси скочили с парашут над България, ядоха нощен бой от здрави български селяни в Коиловци. Хахахахахаха

НОВИНА ! ОЧАКВАМЕ С НЕСКРИТ ИНТЕРЕС ДА НИ ГИ ПОКАЖАТ, КАК ОТ КАБИНЕТИТЕ СИ СЕ ЛИГАВЯТ ОТ СТРАСТ. НЕДОСЕГАЕМИТЕ ГИ ДОСЕГНАХА !

Направо да ги ожали човек.

Ако имаше минимален праг на IQ за държавна заплата, много неща щяха да са по-различни... Еееех мечти!

на теста за полицаи от100 точки приемат за добре 80т. на изпита повечето получава по малко от30 т. а приемат с 50 т.! признание на главен комисар за недостига на кадри!!

Оставам с привкус , че вече е подготвена за публикуване нечия издънка и подготвят публиката с предварително загряване за- как беше-"обикновенните човешки слабости" на т.н. "магистрати и полицай".

тоест някой политик си показал оная работа в интернет и сега някой имал компромат за него? ахахаха

Моля, моля! Магистрат! Или полицай! Само ни липсва да плъзнат в нета домашни клипове с Пеевски или Цачева или Фидосова!

Хахаха, значи според непримиримия борец срещу пиратството и стари компютри по покриви Явор Колев, магистрати и полицаи са склонни към "извършване на определени сексуални действия" пред камерата на месинджърi, като "всичко това се записва и се създава един клип". Бе тоя, напук на това, че всеки път като го видя, ми прилича на не особено интелигентна тухла, явно все пак имал нещо в бръснатата кратуна! От друга страна, ужас, братче. Недай си боже да попаднеш на "един клип", в който Главния прокурор, да кажем, или ВСС вкупом извършва "определени сексуални действия". Психологическата травма ти е гарантирана доживот!

хахахаха :) Да! Травматична е самата мисъл за тия нерези...

Не са жертви, а са прости и тъпи лапнишарани. Тези трябва да ги уволняват дисциплинарно и да могат да работят само метачи по улиците, по програмата за временна работна заетост.

Ето къде отиват парите от коруцията а децата им гладни и стават наркомони,дайте имена защото тези хора на висши длъжности стават хипер зависими от престъпниците!

Ама то милицайското глупаво!

Голям купон!

От статията разбираме че има нещо скрито която не се съобщава. Те хем са ги снимали, ама са ги и изнудвали. По- интересно е коя приятелска раз. служба им е спретнала тоя номер или коя е съобщила че нашите ченгели и магистралки са прецакани. А иначе психологията на нашите магистралки и ченгенца е известна трябва да има АВАНТА! Ххахаха магистралки и ченгенца смях голям! Изнудвачите били изнудени!

Ама пък и на този директор колко му е пипето?!Бива ли така да издъниш колегите?Искаше да ги изкараш жертви, горките, ама реленцето ти не щракна, че ще ги поизложиш..Ей, само мозъци в тази държава..

Тия не са жертви, а бикновени глупци със слаб ангел, повечето от които женени, разбира се. Да не говорим, че те не могат да разпознаят евтината клопка за себе си, а ние чакаме да разнищват и по-сериозни престъпления. Наш Ганю нали си е по келепира, а и се мисли за най-Убавия на света, кълве като паток и на най-елементарните схеми. След това сяда на компа и започва да призовава към морал останалите.Много сме смешни и жалки понякога.

То всичко са "нормални човешки слабости", включително и да те изнудват за пари по пътищата, съдилищата и т.н .......

Тия се скъсаха от бачкане!

Баси колко луди магистрати и полицаи има ))))))))) Стана извратена държавата.

Яснооо, а дано скоро пуснат някои от клипчетата поне да се посмеем малко.Чакам с нетърпение :)...Иначе разбрах, че тези магистрати и полицаи са невинни душици и жертви.

"невинни" глупаци!

Вие разбирате ли каква перверзия е България е момента - ПОЛИЦАИ И МАГИСТРАТИ ДА СЕ ПОСТАВЯТ В ПОЛОЖЕНИЕ ДА БЪДАТ ИЗНУДВАНИ, И ДОРИ ОТ ДИСТАНЦИЯ, ОТ РАЗСТОЯНИЕ!?!? Вие разбирате ли какъв абсурд е дори главният прокурор да твърди (лъже), че отишъл на по кафе и някакъв бизнесмен се опитал да "му иска услуги" по негови дела, демек да го притиска, ТОЕСТ ДА ИЗВЪРШВА ПРЕСТЪПЕЛНИЕ, И ... СЛЕД ТОВА ДА СЕ ОПЛАКВА И ДА ПРАВИ ПУБЛИЧНА ТАЗИ НЕВЪЗМОЖНА И АБСУРДНА СРЕЩА И СИТУАЦИЯ ... БИЗНЕСМЕНЪТ, който е реално бил притискан и заплашван за ... МЕДИИ И ПОЛИТИКИ И ПАРТИИ, ЗА ПОЛИТИЦИ!?!?!? Тоест, ако главният прокурор се поставя в подобни ситуации, И ТОВА НЕ МУ Е ЗА ПРЪРВИ ПЪТ (да си спомним и за срещите му с Пеевски и с Цецо Голямото Ухо, и това са само за които ДОСЕГА се знае), то какво остава са озтаналата пасм... там?!?! Вчера Васко Иванов разказа с факти и свидетели за жезобразията и престъпленията на друга магистратка - ръководителка на съда в Свиленград! Абе мамата си трака - Бог да пази България от тези и подобни лумпени!

Вие разбирате ли каква перверзия е България е момента - ПОЛИЦАИ И МАГИСТРАТИ ДА СЕ ПОСТАВЯТ В ПОЛОЖЕНИЕ ДА БЪДАТ ИЗНУДВАНИ, И ДОРИ ОТ ДИСТАНЦИЯ, ОТ РАЗСТОЯНИЕ!?!? Вие разбирате ли какъв абсурд е дори главният прокурор да твърди (лъже), че отишъл на по кафе и някакъв бизнесмен се опитал да "му иска услуги" по негови дела, демек да го притиска, ТОЕСТ ДА ИЗВЪРШВА ПРЕСТЪПЕЛНИЕ, И ... СЛЕД ТОВА ДА СЕ ОПЛАКВА И ДА ПРАВИ ПУБЛИЧНА ТАЗИ НЕВЪЗМОЖНА И АБСУРДНА СРЕЩА И СИТУАЦИЯ ... БИЗНЕСМЕНЪТ, който е реално бил притискан и заплашван за ... МЕДИИ И ПОЛИТИКИ И ПАРТИИ, ЗА ПОЛИТИЦИ!?!?!? Тоест, ако главният прокурор се поставя в подобни ситуации, И ТОВА НЕ МУ Е ЗА ПРЪРВИ ПЪТ (да си спомним и за срещите му с Пеевски и с Цецо Голямото Ухо, и това са само за които ДОСЕГА се знае), то какво остава са озтаналата пасм... там?!?! Вчера Васко Иванов разказа с факти и свидетели за жезобразията и престъпленията на друга магистратка - ръководителка на съда в Свиленград! Абе мамата си трака - Бог да пази България от тези и подобни лумпени!

Нещо не ми е ясно. Някой им предлага, но ТЕ ОТГОВАРЯТ - ПО ОПРЕДЕЛЕН НАЧИН, КОЙТО ЯВНО НЕ Е СЪВСЕМ НЕВИНЕН. Иначе за какво ще се притесняват? Ако някой е бил жене - ще го види жена му у децата, ако не е - ще лъсне що за пошла, мръсна душица носи пред познатите. Така че са виновни и да си отговарят

Магистрати и полицаи били жертви на сексизнудване в интернет Ами това прекрано показва И КОЛКО ИМ Е АКЪЛЪТ НА ТЕЗИ ПОЛИЦАИ И МАГИСТРАТИ, И С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ! Респективно И ЗАЩО СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ, конкретно и в полицията, и в съдебната система! ИДИОТИ! Обаче тк ми хрумна нещо друго. Нали има някои, като онзи измислен герой и "правист" и професор и преподавател, ДЕТО МНОГО СИЛНО СА ПРОТИВ НЕГРАМОТНИТЕ БЪЛГАРИ ДА ГЛАСУВАЛИ НА ИЗБОРИ! Е, и сега искам да ги питам точно тези, И КАКВО КАТО ТЕЗИ ПОЛИЦАИ И МАГИСТРАТИ, ЗА КОИТО СТАВА ДУМА В СТАТИЯТА, СЕ ВОДЯТ "ГРАМОТНИ" - нали така:) И наистина ли някой иска подобни полицаи и магистрати д им решават ТЕХНИТЕ, СЕРИОЗНИ ТЕХНИ ПРОБЛЕМИ?!?! Защото ако има все пак такива сред вас, значи и на вас толкова ви е акълът!

А тези с обратни наклонности ? Мъже ли ги съблазняват

По думите му, престъпниците са добри психолози и използват нормалните човешки слабости, за да изнудват за пари Сигурен съм , че Цацаров няма такива човешки слабости, защото ще му бъде много трудно да си намери тази човешка "слабост".

Ей, най-накрая един читав магистрат!;) Главният бори човешката си слабост с пиене на кафе пък ние го заляхме с помия, вместо да му викаме браво! К'ъв народ сме, бе - неблагодарен! Тююю...

и тва в работно време ли става?

Разбира се, няма да си губят времето когато не са на работа я! Пък е и на аванта.

В извънработно време е , защото иначе ще трябва да им плащат за извънареден "труд".

Luna0102

В работно време трябва да е- нали трябва часовете да минат някак си, а и ако е от в къщи жената , децата къде ще са.

ето пример -как работи полиция и община; имам проблем -ежедневно спират коли пред гаража ми.Отивам да потърся решение в полицията - ъчастъка е зтворен,вратите ръждиви пред входа мръсно и бурени ( за сведение на читящите , става дума за град с 25,000 нселение). След 20 минутно чакане в участъка няма признак на живот. Отивам в общината; портиер лъскаво фоае,нямя влизане?!.. В същият ден, се оказа ,че след обяд от 14:00 общината има приемен ден.Помолих на информацията да попитат саответния отдел -дали и какви документи трябва да подготвя... разбира се шефовете на отдели и зам.кмета били по задачи и най добре в приемният час да изясним вапроса. Приемният час - нареждам се,получавам пропуск качвам се- супер луксозни стълбища ,коридори, облицовки..влизам в посочения отдел-началника е още по задачи..една женица ме насочи към саседната стая,там н-к отдела също е някаде по задачи и ме препратиха при зам-кмета... и той по задачи , объркан ,гневен ,вече много подлютен отивам при кмета- да ама не- и той по още по важни задачи... Секретарката,засукана девойка не ми обърна внимание докато не ий допари телефона и на вапроса, защо няма никой в приемния час ми каза ,че началниците имат текущи важни задачи и да опитам пак другата седмица..Разбира се, хубаво е ,че в републиката е забранено носенето на оръжие иначе нямаше да си тръгна с празни ръце...За сведение имам известен бизнес,осигурявам доста хора и плащам значителни данаци на тази община и на тази полиция... Дайте съвет, това не може да се търпи ,.. на оружие братя...?!

директорът на отдел "Компютри и престъпления" в ГДБОП Явор Колев Aбе тоз не беше ли и той някъкъв измислен с някаква диплома за агроном ли за ветеринар ли Та за това всичко ни е на този хал и тези в РПУ и тези в съда и навсякаде .

"от бивши съветски републики" ли ? Това не са ли държави към днешна дата ?

Разбира се, тя започва да иска от отсрещната страна извършване на определени сексуални действия. Всичко това се записва и се създава един клип, който впоследствие се показва в месинджъра на жертвата ..... Интересно що за магистрати и полицаи са тези, че да си свалят панталоните и да мастурбират пред екрана на компютъра, и после били изнудвани. Ала-бала за някакви човешки слабости. Че тези веднага трябва да бътат изритани на улицата, без право някога да се доближават до държавна служба.

горките жертви! Нали са малки дечица!?

АНАЛОГОВИ МАНЯЦИ ! ХАК ИМ Е !!!!

Нашите магистрати и полицаи не са станали жертва на нормалните човешки слабости, а на собствената си извратеност.

Ако даден пръч е толкова тъп, че да не разбере за какво става дума, заслужава всичко следващо... Много малко предпазливост и разсъдък са нужни за да разпознае човек разните скамъри, спамъри и подобна гад. Очевидно обаче за да стане човек политик в БГ трябва да е под прага на такъв разсъдък - и това е лесно обяснимо, само загубеняк може да сгафи, да бъде хванат, да му потулят досието и да му "тръгне" кариерата на "политик" - под пълен контрол на агентурата/мафия, държаща юздите в БГ от 1944-а насам.

деер

Ох, горките! Ужас...

Luna0102

Сега прегледах няколко коментара и сравних с моя скритият- думата кекс ли е обида или действието да се хвърли боклука?! Защото определено "лъскане на бастуна" си е съвсем "прилично" словосъчетание (пасва перфектно за статията).

Луна мене ли цитираш ?

Luna0102

Нямам забележки към коментара ти, съвсем на място е. Просто моят коментар са го скрили за обиди, цинизми и т.н, след като нищо не съм писала, а цветущите описания в твоя не притесняват никой.

Luna0102

Алоу, какви обиди драги дираджии??