Групата на Квиц изнасилвала брутално длъжници

Разбитата група за рекет, лихварство и дрога на Квиц се отличавала с особена жестокост при събирането на дългове, като част от жертвите са брутално изнасилвани.

Обратно в новината

Коментари - Групата на Квиц изнасилвала брутално длъжници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каза че са е преборил с престъпноста на предишния мандат, па ся ко излиза вчера за една вечер два обира на банкомат и инкасо център в София. В Враца здрава банда, 200 човека са били фърлени да я хванат и после тихичко ще пуснат половината. Голям борба е водил Цецо за 6 апартамента, а супер Боку е праскал батерии да може да лети!

До "пффф" - похвални, та чак трогателни са усилията ви да ми давате пример със "сухото и мокрото". Няма нужда, това е ясно. Без крайни мерки по отношение на бандити, изнасилвачи и убийци няма как да се оправят нещата не само по света, а и у нас. Забелязали ли сте, че за толкова години "демокрация" бандите се роят все повече и стават все по-жестоки и изобретателни? Примери - колкото щеш. Замисляли ли сте се на кого е удобно това положение и кой покровителства престъпленията? Намерете НЯКОЙ ДА ВИ ГО ОБЯСНИ. Хората по градове и села не са глупаци, виждат и знаят какво става, и много от тях не вярват на полиция и съд, което е лесно за ОБЯСНЕНИЕ. Може би е наистина дошло време да гори и сухото, и мокрото. Иначе ей така като вас ще търпим и ще си пффф-каме...(с уста или с някое друго естествено отвърстие).

пичове, трябва смъртна присъда за такива. Какво мислите?

Е как ги търсят,ами Валентин Калчев си е на село.Чуди се човека по цял ден кой да го почерпи.Като му се развърже езика след някоя ракиика в кръчмата каза че бил много добър снайперист.То в нашто село Варненци Тутраканско рскийка колкото искаш.

По-зле от сега България е била само след падането на Търново през 1393г.

няма място в затворите, затова ги съдят условно и ги пускат. И така през 5 години ги "разкриват" за пореден път.

Лагерите от типа "Беляне" са били политически... Това, че дядо ви е работил в тях не ги прави нещо хубаво. А, това, че е извличал удоволствие от работата си там още по-малко.

А за да не се създават такива групи, трябва да има работа, образование, дисциплина, висок стандарт и задължително силно присъствие на държавата. Иначе само ще ходите по следите на такива стари и нови формирования. Те съществуват като въшките при кучето. Паразитират докато не се появят реални, осезаеми и редовни грижи.

Казва комисарят, "... и да ги пратим където им е мястото...". Не в затвора, 2 метра под земята им е мястото! Вземайте пример от Филипините - там армия и полиция отстрелваха бандитите направо по улиците, и то с благословията на президента им. А може да вземем пример и от нашата история - спомнете си за законите на Хан Крум. Защото примати-убийци със садистични наклонности могат да бъдат сплашени и укротени само с такива средства! Иначе е просто театър, ама с трагични последици за нормалните хора.

Вярата ви, че във Филипините страдат само виновните е трогателно, но много опасна. Чували ли сте лафа, че покарай сухото, гори и мокрото? Намерете някой да ви го обясни.

Само лично въоръжаване му е макята. Секи дувар крепост, секи камък бомба....държава, съд, прокуратура са отдавна изпразнени от съдържание думички в бг езика...

Игра ка криеница,свалете мутрата , диктатура на военните и чистка в прокуратурата...Тогава ще има нормален живот, пари, пенсии, социални помощи. Ако ли не...надупвайте се ...

Казах избрахме, макар че не съм гласувала за него никога! Народа си го избра... А ти... от чие име спамиш не ми е ясно...

Стига бе - от 10 години царува Супер Бойко, пък имало такива престъпни групи... Не вярвам аз...

"Директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов каза, че във всеки един голям град в България съществуват такива групи...."

това е единственото истинско в новината....

Като няма държава, така ще е! Бандити от сорта са и по всички села бе приятели, ама не си го признават богоизбраните дето ежедневно ни поливат по медиите че сме цъфнали и вече връзваме!

Споко! Ще си платят където трябва и ще ги пуснат... Така де... нали на ченгетата са им ниски заплатите и трябва отнякъде да "заработват" допълнително?

Това е наистина правилното решение за тия изроди, другото е бесилка без право на обжалване.

И какво се възмущавате Живеем в Абсурдистан и пак Бойко си избрахме

Съдът ги пусне..., ако се разболея от нелечима болест, обещавам, че тия ще ги опукам! Смъртна присъда само за тия!

с тръби!

Баси. Що за садистични изроди...надявам се, че никой не претендира, че тези са човеци....

Да видим, съдът какво ще реши. Те са си колеги - едните физически, другите психически изнасилват.

Какво стана с ценко чоков? Или цветан веселото?!

Защо ги хващате? За да ги пуснете отново ли? Във всеки голям град имало такава група!? Та това е едно директно признание, че няма държава!!! Я кажете как ще си направите група, ако държавата все ви намира? Тук обаче няма кой и какво да притеснява престъпниците! С години си царуват.

2 години разследване и 3 съдебни протаквания общо 5 години мъки, екипи 120 човека... за селска банда от 7 човека.... ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ?!

Но, всички знаем, че ще им се размине, затова да ги бяхте изпозастреляли. Ама пък не става, щото ще го отнесете яко. Ба си смешната държава, материала май куца нещо.

Може да се окаже, че това с тръбите и палките е някаква перверзна игричка на хора с нетрадиционна сексуалност. Та, съдът да отсъди в съответствие с директивите на Европейската комисия, сиреч - да зачете правото на бандата на Квиц да отстоява сексуалната си уникалност!

И как точно да го разбираме това понятие "традиционна сексуалност" - като секс в мисионерска стойка ли?

Спокойствие и само спокойствие! Почитаемият съд ще установи, че уредите на извращенията -палки, тръби и други уреди за близък контакт са били произведени от фирми, чиито продукти не фигурират в офицалните списъци за веществени доказателства и поради това не съществуват в правния мир...

Или пък: уредите на изващенията за били произведени от фирми, които вече са фалирали и поради това, произходът на първите не може да се докаже на практика...Което значи, че фактичността на тяхното право битуване е несъстоятелно и хоп! - няма такива уреди в правния ми-и-и-ир...

Има само един решение на проблема. Тези изроди трябва да се застрелят. Веднага. Съд, прокоратура, дела .... нямат смисъл и значение. На всички ни е ясно, че ще ги пуснат и те няма да се променят. За такива не може и не трябва да има хуманно отношение. Просто е.

Не съм съгласен. Да се осъдят на 30 години всекидневно брутално групово изнасилване, всеки ден с различен уред от техния арсенал.

е умен понеже идва председателство си прибира мутрите да не свършат някоя глупост докато в софия ще има дваисе хиляди човека от европата

Имаме нужда от български "Пиночет"!

НАЛИ ТОЧНО ТОВА СЕ ЦЕЛИ ОТ КУКЛОВОДИТЕ!НАГНЕТЯВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕ ДО НЕПОНОСИМА СТЕПЕН,СЛЕД КОЕТО-ИДВА НА БЯЛ КОН...АНТИХРИСТА! И НИ СПАСЯВА,ЗАВИНАГИ!!!СТИГА С ВИЦОВЕТЕ ЗА МЕСИИ,ДЕЛА ТРЯБВАТ, НЕ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!ОТ ВСЕКИ ОТ НАС!!!ХРИСТОС Е ЕДИН,ДРУГ НЯМА ДА ДОЙДЕ!!!

Ми организирайте местното население и вместо да вършеят да им разкажем играта. Както при пожар.

Добра вечер. Четох внимателно статията и коментарите. Искам да кажа следното: Насилието над човешко същество в, каквато и да е форма е престъпление. И следва да бъде сурово наказвано. Проблемът е обаче преди това, а именно: 1. Кредитоискателят не е ли знаел от кой и при какви условия взема пари на вересия? 2. Смятал ли , че е възможно да ги връща и как? 3. За какво са му били? Трябвал му е айфон? 4. Редно е вече обикновените хора да разберат, че живеем в капиталистическа държава и като си беден , съответно живееш по-скромно и съответно бедно. Бедността не е порок - редно е да се осъзнае вече след 28 години. 5. На кредитополучателя баба му и дядо му преди 70 години в оная царската България са били бедни , колкото и той сега, ама са имали достойнство и са знаели и мястото си и мераците си.... 6. Айде да не продължавам - доста са нещата.

Абе, Мангале, ти прочете ли какво си изписал или просто си чешеш пръстетата? Да не би да оправдаваш скъсаните задници заради това, че някой не може да си върне заема? А заради това, че хората не искат да си "продадат" имота? Или затова, че ти отвличат детето и не плащаш откуп? Дано ти дойде до главата, че тогава да си подготвен с много кофи вазелин!

Четох всичко, при това внимателно, защото съм от тази част на България. А на теб плод на скъсан презерватив ти препоръчвам горещо да мълчиш повече. Мълчейки изглеждаш умен. Не са ли ти го казвали до сега?

Кредитодателя е длъжен така да си изчисли лихвеният процент че да има печалба дори и с определен процент невърнати кредити. На Запад да не мислиш, глупако, че всеки кредит се връща?! Нито изнасилват, нито отвличат, а банките им и кредитните им институции не са по-бедни от нашите. Няма дори да зачеквам темата за ФРАКЦИОНАЛНИТЕ РЕЗЕРВИ и ПРОИЗВОДСТВОТО НА "ПАРИ" от страна на Централните и Търговски банки по цял свят, че това е много над твоят коефициент на интелигентност... Горното важи за ЛЕГАЛНИ кредитни институции. Ако пък самите тези ГОВЕДА са раздавали кредити БЕЗ ЛИЦЕНЗ ЗА ЦЕЛТА, то тогава ВСИЧКО РАЗДАДЕНО Е НИЩОЖНО и няма нужда да им се връща НИТО ЛЕВ, тъй като са действали НЕЗАКОННО.

ПРЕСТЪПНОСТТА НЕ Е ИЗМИСЛЕНА В БЪЛГАРИЯ! ИМА ЦЕЛИ ДЪРЖАВИ,ДА НЕ ПОСОЧВАМ,ИЗГРАДЕНИ ОТ ИЗБЯГАЛИ ОТ ЗАКОНА!!!НА ПРИНЦИПА-СТРЕЛЯМ ПРЪВ!НИЕ НЕ СМЕ ПРИМЕР ЗА ОТКРИВАТЕЛИ!!!

Предвид описанието на начина на действие на тия уроди, не мисля че жертвите са били само хора които са взимали заем от тях. Следователно - доста тъпо изказване.

ГДБОП да разследва въпросният "Менгеле" - изглежда доста съмнителен. Обявява се в защита на уродите и сам казва че живее в същия район. Току виж се оказало че той е мозъка на бандата.

ЧОВЕК ТРЯБВА ДАД ВНИМАВАВ С КОГО СЕ ЗАБЪРКВА ВЪВ ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ,А НАЙ-ВЕЧЕ В ДОГОВОРНИ!ЗАЩО ЩЕ ВЗИМАШ ПАРИ ОТ ИЗРОДИ,Е НЕЩО,КОЕТО НЕ ПРОУМЯВАМ!ОСВЕН ТОВА СЪС СИГУРНОСТ СА ЦИГАНИ!КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ИСКА ДА СИ ИМА РАБОТА С ТАКИВА,ДОРИ ДА Е НА СЕЛО.В ГРАДА ИМА БАНКИ!!!

Ама това ли те развълнува, бе???? Че и цяла стратегия си развил, за да зададеш въпроси. Те са уместни, но не и под тая шокираща, изумяваща статия. Лелеееее

Дедите ни бяха достойни хора, но живяха в нормална държава, в която полицията гонеше престъпниците, включително шумкарите. Когато дойде мръсночервената армия и обърна обществото ни с утайката отгоре се превърнахме в територия на мафията. Това, че ни лъжеха, че е соц, не значи друго, а просто, че ни управляват престъпници. Никак не е случайно, че "държавата" е в комбина с престъпниците в момента. Просто сега са откровени с нас, а преди ни лъжеха, но социализъм и капитализъм са ненужни думи - има робство на обикновени хора под тиранията на криминални престъпници. Вече 73 години.

тези са хора на ценко чоков от галиче, а той е човек на пашата. а пашата прати в парламента бойко от банкя.. та сещайте се...

Ники

2004 година си заминаха Стоил-телето, Бай Миле и Димата - руснака. А познайте защо и по чия заповед?

Пaшaтa е пич!Пaсе телетa нaсред София,в пaрлaментa.

Нема ли кой да ги гърми такива

Те са точно тез, които гърмят. Другите нямат право. А и да имат, не щат да си цапат ръцете. И да си съсипват живота.

НОВИНА??? ДРЪН ДРЪН! Я да цитирам "същата" новина, само че от август 2104! Героите са същите, е сега сме 2017 - ПАК ги били арестували (новината се потретя и 2009-та година!!!): "Заради неплатени вноски по заеми, вземани с непосилни лихви, длъжници били жестоко пребивани и изнасилвани във "фургон на ужасите". Това разказали свидетели срещу бандата на Ангел Попов-Главестия, който бе доведен в Спецапелативния съд в четвъртък. Съдия Николай Димитров остави в ареста него и петимата му съучастници - Цветомир Ценов-Квиц, Ивайло Николов-Зъбчо, Боил Комаревски-Биби и Нина Македонска. Половин час след полунощ съдията заключи, че има доказателства, че те са тормозили длъжници. Главестия и хората му бяха задържани на 12 август във Врачанско. Според прокуратурата от 2008 г. те раздавали заеми срещу лихви, често надхвърлящи двукратно размера на "кредита". Закъсал ли някой с плащане, бил заплашван с убийство или палеж на имуществото. Някои били отвличани, пребивани, насилвани, докато не платят. Главестия и съратниците му били известни в Северозапада със своята безскрупулност и жестокост. "Редица свидетели говорят за бруталните методи, които са използвали. Били са в състояние да организират 50-60 души, за да се саморазправят с някой", обясни прокурор Емил Галипонов в съда. От думите му се разбра, че свидетел срещу бандата е Юлиян Янков-Картофа. Той се прочу през 2008 г., когато бе отвлечен за месец. По време на пленничеството прекарал и седмица във "фургона на ужасите" в село Гложене, където бил бит и изнасилван с бутилка. След случая се бе чуло, че Картофа е бил хранен и със собствените му изпражнения. "Изтезанията били снимани, а клиповете качвани в интернет", поясни Галипонов. После клиповете били пращани на други длъжници като предупреждение какво ги очаква. Тогава задържани за случилото се бяха Квиц, Зъбчо, Анатоли Ангелов и още трима. Анатоли и сега е обвинен за участие в бандата на Главестия. За него обаче прокуратурата не поиска постоянен арест, тъй като е в затвора за опит за убийство. "Извинявайте много, но за отвличането на Янков Врачанската окръжна прокуратурата е прекратила делото", възмути се адвокат Камен Михалков. Оказа се, че още през септември 2009 г. прокурор Владимир Дилков е отказал да разследва Главестия, Квиц и Зъбчо заради липса на доказателства. "Сега разбирам за това", изненада се прокурор Галипонов. Защитата уточни и че Янков е недобронамерен и е осъждан на 2 г. затвор за побой и грабеж на Главестия. Галипонов обаче изреди и други свидетели, оплакали се от бандата. Емил Воденичарски например разказал, че взел 10 хил. лв. със запис на заповед от Нина Македонска, а го накарали със заплахи да върне 26 хил. лв. Освен него притискани били майка му и жената, с която живеел на семейни начала. Двете имали "респектиращо" посещение от Главестия, Зъбчо и Милен Иванов-Бижуто, за да стимулират връщането на борча. Бижуто също е считан за участник в групата. Заради сърдечни проблеми той не бе доведен в съдебната зала. Защитата възрази, че и Воденичарски е недобронамерен. Бил осъждан за трафик на жени. Освен това ставайки свидетел, се опитвал да не плати дължимото, за което Македонска му завела гражданско дело. Галипонов обаче побърза да уточни, че срещу страховитата банда показания са дали и Стефан Сираков и Георги Ангелов. Те изяснили, че Главестия е босът, а групата действа жестоко. Защитата отново не се съгласи. Срещу двамата се водело дело в Районния съд в Козлодуй за побой, нанесен на Квиц. "Клиентът ми едва остана жив. Претърпя животоспасяваща операция в Германия", възмути се адвокатът му. А Квиц уточни: "Двамата ми казаха, че ако не оттегля жалбата си срещу тях, ще имам неприятна изненада. Явно изненадата е тази." За участие в бандата се издирват братът на Главестия - Веселин Попов-Лунгара и синът му. Двамата били в чужбина и затова не са сред задържаните на 12 август. Полицейската акция тогава влезе в медиите с нахлуването погрешка на ченгета в дома на пенсионери в Оряхово, които живеели на ул. "Васил Левски" 21. Официално МВР съобщи, че объркването станало заради дублиране на номерацията. В съдебната зала обаче се разбра, че Биби, който единствен живее в Оряхово, обитава къща на същата улица, но не на 21, а на 19."

Дали ще доживея 2104 г. за да се уверя?

Mekong Delta

2014 :)

Тези изроди, майка ли ги е раждала?!??

Мислиш че е баща ли? Баси тъпия въпрос.

Не Мутриландия ражда такива главоци....

АзИм Дължах 5 Лева. Не имГи Дадох наПалавниЦите. Квицко, акоЧетешТова, ЧакамТЕ!!!!

Герберски келеш, Вие обратните винаги сте на първа линия. Но здравословното Ви състояние не е добро. Опитайте се да владеете своите нерви. Намерете начин да обясните в какво състояние се намирате. За другото, колегите от психиaтрията ще се погрижат. Поздрави.

Всички вече Ви се молим - махнете този болен човек - Дървосекача! Tова, неговото, не отговаря на никакви стандарти и разбирания за нормален изказ и дразни всички! Послушайте ни и не съм само аз, който вече явно негодува срещу този мозъчен инвалид, което е видно и от самолет! Защо да ни губите един по един заради психично болни хора! Благодаря Ви!

Дир-а ще си го премести в другия крачол! Допускам дори, че те плащат на имбицила! Правилната реакция е - да не му се обръща внимание!

Работа за квартални ченгета!

Но проверих и установих, че кварталните ченгета имат правото да носят оръжие, единствено с декоративна цел. Опитат ли да го ползват по производственото му предназначение, почти е сигурно, че ще загубят работата си ( предимно дремане в патрулката), а с това и ранното пенсиониране, както и двадесетте заплати към него. Виж, тази акция "участвали 120 служители на ГДБОП, жандармерията и полицията. Седем души са задържани", си е театрална постановка, за оправдаване на претенциите на "хората на терен", към синдикалните им щения. В този смисъл, резултатите от акцията са полезни за бранша, без да вредят на престъпността -основния източник на приходите им.

Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата...Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

Тая група от педераси ли е била?

Конкуренцята...

Явно не са подбирали мъж ли си жена ли си.

Защо ли имам лошото усещане, че за тези хубавци ще се намери пак някой състрадателен и милостив съдийски състав, и 1-во: ще ги пуснат под гаранция, за да могат свободно да духнат извън пределите на България; 2-ро: ако все пак се стигне до съд, пак няма да има неопровержими доказателства за осъждане. Но ако все пак ги осъдят, ще е или условно, или 1-2 години, за да има време след това пак да вилнеят. А съдиите ще се облажат с имоти, с пълни банкови сметки, както изобщо се случва в татковината ни. Ако това се беше случило в САЩ, в Русия, тези изверги или щяха да ги осъдят до живот, или полицаите щяха да ги гръмнат още по време на акцията, при опит за "бягство", разбира се.

А ти как мислиш, дали 10 години те са вилнели без знанието на полицаите? И още нещо, не съм адвокат на съдиите, но ако нещо може да бъде "смачкано" добре, то е още при полицейските действия по изземане и съхраняване на доказателствен материал. И бих казал жалко за "защитените" свидетели.

И какво , изнасилват те и започваш на чисто ? Дълговете разплатени.

Ох, защо не съм бил и аз длъжник...ха..ха.ха

Би ли пояснил, какво имаш предвид??? Нещо си съмнителен:)

Момчето е болно. Лично в мен , буди само съжаление.

Ша мога ли и аз така да си оправя дълговете ? Дали боли да те изнасилят ?

Я чакайте бре.120 ченгета за някакви си 7 боклука.Мога ли да попитам къде отиде това момченце със звучното име ГЪЗИ барски който беше директор на ОДП ВРАЦА.Живеем в държава, която отсъства.Управляват ни бандити.Вервайте ,че някога ще се оправим.

поне са сексуални..интересно

Правиш ли разлика между сексуално и извращение ?

Айде пак с тия остарели възгледи - няма такова понятие сексуално извращение. Ако всичко е по съгласие, и "най-ненормалната" сексуална фантазия е нормална. Вече ако е насила, както в случая, е престъпление.

Хващайте, хащайте контингента на БСП/ДПС. Сега като заграбят пак властта ще ги пуснат на свобода. БСП-ти винаги са действали ръка за ръка с организираната престъпност и са пълнили партийни каси!!