Съпругът на известен модел е арестуван за трафик на жени

Президентът на Българската федерация по ръгби и съпруг на известния модел Ирена Милянкова - Росен Чолов е арестуван и обвинен в сводничество и трафик на жени с цел сексуална експлоатация, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Съпругът на известен модел е арестуван за трафик на жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ползата от такива акции е най-вече момичетата да получат увереността, че ако някой ги насилва или принуждава да проституират, то обърнат ли се към полицията ще получат закрила и насилникът ще бъде арестуван. Ония, които избират това доброволно - свободна страна сме и всеки прави своя избор.

Много си прав, Кико. Но най-ужасното е, че простотията на подобни хора дори е афиширана в медиите и въпреки ниския си морал биват навирани като пример за младите. Сещам се за "легендата "Любо Ганев", който открито демонстрира отношението си към жените като секс-играчки, а в същото време е лице на волейболната ни федерация, дори на Олимпиадата, Бат Бойко го тупа по рамото колко добър бизнесмен е, че и европари му наливат в мелницата. А той си е едно долно, далавераджийско леке, което не се свени да демонстрира навсякъде простотията си и липсата на морал и ценности. Обикновено тези хора са на "ти" с властта. Да се запитаме защо? Еми защото властта е от същия дол дренки...

Ирена Милянкова ако за нищо не става едва ли щяха да я снимат в Италия.Ирена не е станала достатъчно известна,защото е родила много млада и се е отдала на децата и мъжа си.Тя се грижи за изоставени деца в домовете.Прави им подаръци ,води ги на разни места и ги обгръща с внимание и любов.Изкарва достатъчно пари от снимки и не чака на мъжа си.Ирена е най-милото ,състрадателно и всеотдайно момиче ,което познавам и е готова да помогне на всеки.Но българина знае само да критикува и да пише без изобщо да познава хората и да е наясно дали това ,което някой е решил да напише отговаря на истината.Ако имаше повече хората ,като Ирена щеше да е много по-лесно да живееш в България.А относно проституцията искам да кажа,че едва ли моделите някой би ги склонил да проституират.Просто тези малки кукли са алчни за пари и сами искат да се срещат с богати чичковци,защото са прекалено меркантилни и нямат никакъв умствен багаж.

Направо се просълзих. Първо: Съпругът и защо не лежи в затвора за секс с дете. Второ - ако моделките сами се бутат да проституират, то каква е самата Ирена? Тя нали е моделка? Трето: ако мъжът и е бил във Визаж и СИК... А вече е и безработен.... Конфискация! Тази Ирена има шанс за ново начало. Да го използва, докато затворникът Чолов прави тухли. Това е справедливост.

Вино и жена изневеряват, когато няма истински пиячи.

Някак мимолетно новината отминава, заглъхва в медиите и затихва. Същите тези медии, които ни налагат тези "герои" известни и богати, които ги лансират и им създават образ на звезделини. Не, това не е случайно и неволно, а целенасочено. Браво на екипа на МВР за смелостта да проведе такава операция!

Да, защото няма интерес да се раздухва новината в ''държавата на проститутките". Същите тези медии имат собственици и рекламодатели, които ползват услугите им. Други пък едва ли не градят туризъм на това и претендират за ''огромните'' ползи за държавата, трети - това било неразривна част от шоу бизнеса и част от изискванията на киноиндустрията.

в тази ирина има нещо много странно ---като зомби е ............и с тези заби просто незнам какво да кая. но виж мая и си прави изводи и за нея. дано момичетата не се откаят от показанята си!!! на него прятен престои там дето му е мястото, може и да оцлабне,

Радвам се и приветствам полицията с тази акция! Когато бизнесмените в държавата са основно мутри, а натякваните ни, като политици знаем с какво качество и умения са, магистратите действат, като мафиоти, съвсем логични са мизерията, пошлостта и липсата на просперитет. Да, наистина бавно, но нещо положително се случва.

Интерсно ми е защо това излиза чак сега наяве. Преди 8 години точно Чолов се опита да "вербува" една моя приятелка, която искаше да става модел. Тогава Чолов работеше в агенцията на Калканджиева - "Визаж" и именно той набираше кандидат-моделките докато старара сводница Калканджиева диктуваше морал по разни предавания. Отвратително лицемерие! Също съм си мислела за Милянкова, колко ли хора си казват евала на тази жена, родила е 4 деца, сигурно има страхотно семейство. Нищо подобно. 99,9% от БГ "моделки" са проститутки и за голямо съжаление родителите им не знаят грозната истина. Така че, момиче което смята че има данни за модел /тук критериите са много занижени, именно защото се упражнява най-древната професия, нищо общо с модата/, нека опита в някоя от големите модни столици. Тук освен парцал и играчка в ръцете на някоя тлъста свиня друго не можеш да станеш. Лесно изкараните пари се харчат бързо, а унижението и опетненото име - завинаги.

Евола! Да, защо точно сега, а не преди 8 години?

явно много хора тук хем им се иска хем им се осъжда , а най ми е чудно как потребявате а съдите

Срам за Милянкова с какви пари е изхранвала 4-те си деца, но такива като нея срама нямат , а на бас че още след седмица ще ни се покаже по телевизията и ще каже че нищо не знае. А мъжа й ще го пуснат по живо по здраво да си ходи и да продължи с "дейността" си. Просто не си е платил колкото са му искали и сега прокорори, адвокати и съдии ще се облажат от парите му

Срам? От какво да я е срам тази актриса?

Актриса...?!

Затвор за сутеньора и Калканджиева,боклуци...

Защо НЕ се учудвам, че хора от високите етажи на обществото (на високите сгради таваните са празни или изобщо няма тавани) - разни бивши шампиони по пехливански спортове (Джамов, Сумиста и др. отъждествявани с нискочели, първични екземпляри - МУТРИ), празноглави хубавици със съмнителен морал "изявяващи се" на сцената на чалгата, манекенството, моделството и подобни "професии", служещи им за маскировка на същинската, от която се сдобиха за отрицателно време със скъпи имоти - движими и недвижими!! ТОВА Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА!! Същественото е дали събраните доказателства ще съумеят да убедят СЪДА в тяхната виновност или по прастара българска съдебна ТРАДИЦИЯ след "н" на брой години ще бъдат оневинени или ще им плащаме евро компенсации след решение на ЕС???

Не само момичета набира тази "модна агенция". Тя редовно набира и деца, даже съвсем малки. Справка: "Закърми детето със звезден прах агенция FH1 търси малчугани!"

Само баламите не знаят, че Визаж и останалите " агенции" превърнаха много момичета в проститутки. Тази Жени вместо да се мота по ТВ няма ли да започне да посещава съдебните зали?

Защо "превърнаха"? Нали мечтата на всяко второ момиченце е да стане моделка? Пък на момченцата - бодигард, в краен случай охранител...

Манекенка = проститутка

Тайните на всеки един елитен бардак взривяват политичския и обществен елит, независимо от времето и мястото. И ако следователите имат смелост да стигнат до баш тайните.... :) Ще има материал за много екшън и сериали :)

Сега разбирам защо лицето на Ирена Милянкова по снимките винаги е тъжно. Не и е лесно на жената, тя си знае какво е преживяла и продължава да преживява.

добре, че я гътнаха в края на миналия сезон, че няма да изтърпя да и гледам мазната физиономия отново....и дано не "възкръсне" след два епизода като куката

Ма тая верно ще се окаже жена на Джаро ахахахахах

Ами това с какво се занимават моделките не е тайна за никого. Вие мислите ли, че в една малка България където има 50 ревюта на година, и където дават мизерни пари може да поддържа толкова агенций. Това са си чисти бардаци. Сега обаче е най интерсно кои са клентите. Кажете ги тях, другото е дим.

Тези т. нар. "ревюта" са си за пред "нашите хора", които ще си избират съответното парче срещу заплащане. А пък Росенчо си е много, ама много отдавна в този бранш!

Евгени Минчев,май и той със подобно нещо се занимава.

Аз като гледам Милянкова се чувствам обиден заради много по красиви и талантливи български момичета които може да срещнете във всеки малък провинциален град или село.Тя и по външен вид и по поведение ми се струва един абсолютно клиничен случай.Тя в никакъв случай не отговаря на мъжкото или българско чувство за красота.Най ми е жал обаче за децата.Какво ли възпитание биха могли да и дадат тя и съпруга и.

Оредява ВИП-обществото ни ...

Абсолютно!

Под прикритие....

Аз пък се чудя и на двама ви. Та от самото начало беше ясно, че около нея не е чисто. На 15 ражда първо, а след това още 3 и през цялото време където се показваше по медии, вестници, списания и незнам си къде още никъде не я видях с мъжа й край нея и децата. Как пък още се лъжете, на това което се показва от медиите.

ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР.ОБЩЕСТВОТО НЯМА НУЖДА ОТ БОКЛУЦИ ,А ДА Е ЧИСТО.

пожелавам на семейството му същото благоденствие-децата им проститутки и наркомани и ще стане точно така.личният пример е най-важен.

такъв и моделът. Тясна специализация върху египетски труд на съвременно ниво.

..АМИ ТОЗИ БЕЗДАРНИК НАЧУКАЛ 100 ДЕЦА НА ТАЗИ ТЪПА ЖЕНА ДЕТО ГИ РАЖДА И СЕГА СЕ ЧУДИ КАК ДА ГИ ХРАНИ ЗАЩОТО НЯМА АКЪЛ И СИГУРНО Е АБСОЛЮТЕ НЕКАДЪРНИК И НЕЩАСТНИК.ЕДНО УМНО СЕМЕЙСТВО НИКОГА НЯМА ДА СЪЗДАВАТ ДЕЦА БЕЗ ДА МИСЛЯТ ЗА ТЯХНОТО БЪДЕЩЕ

..АМИ ТОЗИ БЕЗДАРНИК НАЧУКАЛ 100 ДЕЦА НА ТАЗИ ТЪПА ЖЕНА ДЕТО ГИ РАЖДА И СЕГА СЕ ЧУДИ КАК ДА ГИ ХРАНИ ЗАЩОТО НЯМА АКЪЛ И СИГУРНО Е АБСОЛЮТЕ НЕКАДЪРНИК И НЕЩАСТНИК.ЕДНО УМНО СЕМЕЙСТВО НИКОГА НЯМА ДА СЪЗДАВАТ ДЕЦА БЕЗ ДА МИСЛЯТ ЗА ТЯХНОТО БЪДЕЩЕ

Да се върнат Крумовите закони! Само с тях ще се оправи бъркотията в България.

СЕГА НОВА ТВ ТРЯБВА ДА РЕАГИРА СВЕТКАВИЧНО И ДА РАЗКАРА ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА ОТ ЕКРАН. ОСВЕН ТОВА ДА ПРЕСТАНЕ ДА ЛАНСИРА ЧЕРНАТА ЗЛАТКА, КОЯТО НА ЛАЙФА НА БИГ БРАДЪР БЪРЗАШЕ ИМАЛА АНГАЖИМЕНТ В 10 ЧАСА ВЕЧЕРТА. ИНТЕРЕСНО ТОВА ОГРАНИЧЕНО МОМИЧЕ КАКЪВ ДРУГ АНГАЖИМЕНТ МОЖЕ ДА ИМА , ОСВЕН ПЛАТЕНА КОМПАНЬОНКА.

И сега какво? Ще го подържат, пък ще го пуснат,защото ще плати. Хаир да не види и той и тези,които се възползват от така спечелените пари. Само Господ може да ге накаже,защото в РБ парите решават.

В една "бяла" държава, този "бизнесмен" щеше да е в затвора още преди 10-тина години заради злоупотреба с малолетната Милянкова. Но като един от собствениците на "Визаж" той е недосегаем, а моделката ни е давана за пример с 40те деца дето му роди. То те друго явно и не могат да правят. Не я знам като манекенка каква е, но като актриса е некадърна, то дали е успяла и средно да вземе?

Щом има търсене винаги ще има и предлагане...Това със "склоняването" не е сериозно! Необходима е регламентация - Закон, осигуровки, данъци и т.н.

Има известно право - защото 'зарибявката" не се прави, както твърдят 'женските' организации. Не става с побоища - те идват, евентуално, при опит да се избяга. Зарибявката я правят същите тези 'манекенки'. Така, мисля, че човекът е много прав за останалите, женските, сводници.

АМИ ТЕ ЗАТОВА НА СПОРТИСТИТЕ ГЕРБ ЩЕ ИМ ДАВА ВЕЧНА ПЕНСИЯ. НОСЯТ ПРИХОДИ НА ПАРТИЯТА!?!?

някои бивши спортисти, маникенки, фитнес персонал са боклуците на нацията, нарко разпространители и т. н.

С Чолов съм бил в казармата и беше симпатяга. После явно се е развил.

Много неприятно.Милянкова се оказва не такава,каквато изглежда.И целият този лукс за сметка на момичетата.....

Манекенките се продават за пари - нищо ново под слънцето. Нямат нужда от склоняване - та нали сами са отишли там. Плащаш - получаваш... Човека просто не си е платил комисионната. Нищо - следващият път ще знае ;)

Милиционерско-мутренско-гювендийска държава. Не само маТряла ами и мисленето, случването, тертипа и манталитета му е такъв. С времето ще го отмият.

нищо нова само шаря и смуртно наказание ша спасят таз "дурява" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е известно от 20 години,Пак навреме го арестуваха.Работеше в комплект с Калканджиева.Сега е неин ред.Да не се скатава.

Сега "бизнесмена" Росен Чолов ще "дяла" ножки в ареста, вместо да спинка до задника на жена си!

сте ни ги набутвали в очите "колко успешни модели" били и Милянкова и Калканджиева и мигат толкова невинно от екрана.

Този господин трябваше да бъде в затвора преди повече от 10г., когато забремени малолетната /15г./ тогава Милянкова. Вместо това и него и нея ни ги тикат като пример за модерно семейство с 4 деца, че нея даже и за актриса ни пробутват.

Някой конкурент ги е натопил. Сега гледай циркове. :)

Хаха абсолютно съм съгласен с мнението по-долу, другия месец е крайно време да ударят от НСБОП пак замундата или някой тракер с мп3-ки.

ндам, пушенето в кръчмите за пушачи, и тракерите.. това са най-опасните неща :)

Сега е ред да бъде арестувана и Калканджиева от "ВИЗАЖ"!

нищо ново, запазена марка за такива неща made in Bulgaria