ГДБОП спаси двуметрова Афродита

Арестуваха петима иманяри, търгували с пъметници на културата.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП спаси двуметрова Афродита | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бравоо!!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на ГДБОП! Една добре свършена работа!... Да ги съжали човек тези иманяри - такова голямо копане - и накрая?!... Време е всички такива работници" да разберат, че вече и в България има контрол и е трудно да се изнесе някоя културна ценност!...

Браво на ГДБОП! Една добре свършена работа!...

Тъпи селяни - изкопаха ме, предложиха им пари, не ме дадоха ... пак ме заровиха ... лаком г.з - кръв с.ре, викаха едно време. Тъпаците с калните ботуши забравиха да дадат рушвета на който трябваше и сега ще ручат криви макарони, вместо да лежат по плажовете ...

MamaNetty

Браво на ГДБОП! Една добре свършена работа...

Ха ха ха, това са сегашните занимания на ГДБОП , да спасява Афродити от иманяри. А да ни спаси от разрушителната политика на ГЕРБ унищожаваща ни като икономика, държава и народ- за това мълчат, понеже се намират под политическата шапка на управляващата партия. Пък и опозицията мълчи- такава няма. Жалка ни майка България!

Започна голямото плямпане-независимо от темата едно си знаем ,едно си баем !Вместо да се зарадваме за нещо -мърморим!На думи сме велики -за друго не ни търси !

Да съжали човек иманярите - голямо копане и накрая!!!! Време е всички такива "работници" да разберат, че вече в България има контрол и е трудно да се изнесе културна ценост!