Над 1 млрд. лв. годишно за черно тото

Над 1 милиард лева годишно отиват в залагания на черно тото у нас. За 2008 година парите, заложени в интернет сайтове, са около 1,2 млрд. лева, а за 2009 - около 1,5 млрд. лева.

Обратно в новината

Коментари - Над 1 млрд. лв. годишно за черно тото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Ако ЕС мълчи по този въпрос, то ....точно те са организаторите на това тото и за тях отиват приходите, но....не в общата хазна , а ...в индивидуални джобове !!! Искам да попитам ДИР.бг, защо цензурира мненията ? Защо мненията не се изписват веднага ?

Защото въпреки свободата на словото -има ЦЕНЗУРААААААА! Силно се съмнява, че и моя коментар ще бъде публикуван!

За Явор Колев 1/2 от българите са педофили, другата 1/2 са хазртни типове! Пита се кой източва кредитни карти, кой прави интернет измами? Може би това е друга1/2, просто Колев е абсолютно недоразумение на МВР!

Браво Колев! Как смело смесваш две различни понятия! Черното тото , не е равнозначно на оналин залозите, бе абдал! Но с уж неволното им приравняване, май обслужваш интереси "черепови"...

Чакай сега! Не се знае, "Дарик" ли смесва нещата, този който е слушал "Дарик" ли или този който е говорил по "Дарик". Аз също съм склонен да мисля, че този който е говорил по радиото е въртял някакви милиони в устата си, защото. Първо, това управление като чуе за пари, получава нещо нецензурно. Може да издигнат Колев на друго, по-високо ниво на некомпетентност като го слушат как текат милиони от устата му. Второ.Дори и да не го издигнат на по-високо ниво на некомпетентност, може Дянков да тръгне да си търси тези милиони и тогава за Колев има задача и чиновническото му място придобива значение. Друг въпрос е, могат ли да ограничат залаганията в интернет и дали Европа ще се съгласи. С две думи, както в стария виц, - не е важно кой, какво казва, важно е да се участва в обществения живот. Заб: Във вица вместо за "казване", се говореше за нецензурни неща.