ГДБОП разбила 245 престъпни групи за година

Служителите на ГДБОП са неутрализирани 245 организирани престъпни групи през миналата година, отчетоха от службата чрез официално съобщение на пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП разбила 245 престъпни групи за година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да сте наясно, какви хора работят там, ще споделя следното: Преди време ме поканиха при тях - на бул. Черни Връх и аз отидох. Познаваш ли този, познаваш ли онзи и се стигна до гледане филми. Тогава почнах, аз да ги питам, а вие познаваш ли този, а този ? Казаха ми, че не ги познават..., Е ТОГАВА ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ АЗ ШЕ ГИ ПОЗНАВАМ ! После, един ме пита, ти какво работиш ? - Опъвам кабели..., -От ток разбираш ли ? Казвам: колкото да не ме удари тока... и той тогава ми реди: А ако те ударя с тоя лаптоп !? Аз си помислих и мислех да попитам дали в тази служба лаптопите се ползват и с друго предназначение, но си замълчах. Иначе са доста умни и изобретателни, дори са измислили друго предназначение на лаптопа, но не знам дали е патентовано и ако някой мисли да го ползва с подобна цел да внимава !

деер

800 евро или лева ДДС !?!?! Какво ни замазвате очите? От ДДС и акциз има полза мафията, а не държавата!! Това е начин за опаричване на мошениците - на чиновници,които да искат да живеят от заплата,колкото и да е тя!!!

БГ си е бопаджийска държава....контрабанда, митници, акцизи, проституция, наркотици, политика....и сие, до купуване на гласове....барабар със прокуратурата и съда....уникална БГ мафия в ЕС...."принос" в развитието на българската демокрация...

Тия с миксер ли ги разбиват?! И като ги "разбият", дали не ги "абонират" за някоя ошфорка?!?!!!!!!!!!!!

Като махнем почивните дни са разбивали по 1 групировка на ден! Супер! Ама ако беше вярно де... хаха

ГДБОП - ЦИРКАДЖИИ, ПЪК СИ ВЯРВАТ НА ТОВА , КОЕТО ПИШАТ .....ХАХАХАХАХ СМЕШКОВЦИ

Къде са тези дела за организирана престъпност, след като спес. съда има 14 дела за годината. Осем приключили със споразумение и 6 са на производство

"...Образувани са общо 1342 досъдебни производства и 124 следствени дела..." Представете си какъв безсмислен труд кипи само в родната прокуратура! Успява да повдига 3.67 дела на календарен ден и да започва ЦЕЛИ 0.33 дела. За съжаление не са посочени влезлите в сила осъдителни присъди? Вероятно поради липсата въобще на такива! Смешници! Някой се бил уплашил от Цвъчко! Смех, смех, смех.... и са осъдени

"...над 13 000 кг насипен тютюн и приблизително 7000 литра спиртни напитки. През 2012 г. са неутрализирани 4 незаконни фабрики за производство на цигари. В резултат на ефективната работа се констатира свиване на пазара на контрабанди цигари и рязан тютюн." Голям смях! Вижте как ни се поднася информацията- в килограми и литри. Добре звучи нали- 13000 кг. и 7000 л., за една година? А сега същото да си го представим образно- 13 тона нарязан тютюн е по-малко от един камион!!! 7 тона спирт е по-малко от една цистерна!!!! За цяла година ако това е контрабандата в страната, по-добре да не се занимават с нея и да си използуват ресурсите за по-сериозни неща. Манипулацията звучи като онзи съдия, който осъжда престъпник на половин година затвор и след като престъпника помолил съда за милост и поискал по-малка присъда, съдията я променил на 6 месеца. А какво ли става с цигарите, които се произвеждат в незаконна фабрика в Солун и чия ли е фабриката визирана от ексдепутата Емил Димитров. И дали 4-те разбити фабрики не са на конкуренцията, защото пазарите са пълни с мургави търговци на тютюн и цигари.

Браво! Дано повече хора четът коментарите! Трябва да има орган който да шамари тия телевизий и вестници защотото не всеки разсъждава като теб. Поднасят ни последно време нещата много подло и ефтино, а не трябва да е така!

смешници!!! могат да разбиват само яйца за омлет и захар на прах. За тях организирана престъпна група са всеки двама цигани, които се познават и крадат жица.

ОТ 1990г. до 2009г. БЪЛГАРИЯ БЕШЕ РАЙ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. ДОБРЕ ЧЕ ДОЙДЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ,ЧЕ ДА СЛОЖИ РЕД, В ТАЗИ МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА !...

Искаш да кажеш през 2009 г. мутрите станаха официална власт в България.

Пич забравил си кавичките май!

Изречението "... ОТ 1990г. до 2009г. БЪЛГАРИЯ БЕШЕ РАЙ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. ДОБРЕ ЧЕ ДОЙДЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ,ЧЕ ДА СЛОЖИ РЕД, В ТАЗИ МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА !... " ТРЯБВА да се чете: "С идването на власт на ГЕРБ превърна тази бивша държава в МУТРЕНСКА !..." Виновното лице беше издигнато за депутат в голям морски град. ( бивша морска столица ) Писането само с главни букви е върховна проява на лош вкус, позволен само на едно бивше овчарче от Царство България"

Тия каки от снимката са престъпни групи ! Милиционерски пушилки, лакардии и титирамби, за да отчетат нашите пари.

Кво е тва " престъпна група"?

група която играе самосиндикално и не се отчита на Цуцко и компания.

много сте активни днес разни криминални типове само герб ще ви оправи ще издуха червената мъгла защото това са на бсп фирми и групи

флейтистите да не се обаждат!

Чувам аз някакво къртене сутринта пак, а те ГДБОП разбивали организирана престъпна група. Много шум се вдига, а нищо се не види - цифровизация някаква тече казват.

Браво бе лъвчета вие сте ги свършили,ама те да не са били от онез престъпни групи на Цветанов дето ги рисуваше и измисляше.Ако са от тях скоро няма да ги свършите,ще нарисувате нови.Ама той книжния тигър Цветанидзе цъфна и върза май покрай вас.Разправят ,че го изклатил Сергеидзе приготвил му клетка като за истински лъв,само чакал да минат изборите ,за да го тикнат в нея.

Колко им е ефективна работата може да се отчете по това, че на женския пазар в София на всяка крачка мургави българи предлагат цигали без бандероли.

освен сърцата ?? Виж, те пък, могат полицейските яйца да разбиват, за омлет, бъркани, или за застройки. Спас

Които няма лиценз от фирмата автоматично влиза в статистиката

Определено личи работа от ГДБОП, но и адски много има да се върши. Гледам вечер пред барове и дискотеки пак разни напаркирали лъскави звезделинчовци безразборно, гледам по пътя пак карат безнаказано, като обезумели и с ескорти, гледам и обороти не отчитат заведенията им, гледам нискозаплатни полицаи със запазени маси по прескъпи заведения, гледам и не вярвам на ушите си.

ГДБОП отбелязва заловени шанаджии (работещи самостоятелно и неотчитащи се на полицията) с по 1-2-3 грама трева за РАЗБИТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА.

Поразчистили са конкуренцията и тези, които не си плащат

"И през 2012 г. сексуалната експлоатация е била най-предпочитана форма на престъпна дейност от българските организирани престъпни групи, отчитат антимафиотите." Пълни глупости!Снощи минавайки с колата по бул.Сливница,беше пълно с момичета и патрулки!Изобщо не се притесняваха от ченгетата,даже до едната на 5 метра мина патрулка и познайте....никакво впечатление...

Имаме дефект на очите обикновените българи. Повече слушай какво се отчита, а не гледай. Те и политиците ни изглеждат скромни по телевизията, ама в чужбина гледаме друго, като се появят. Все сме в зрителна измама и живеем в паралелни, но различни светове.

ТОВА ДОБРЕ НО НЕ ДОСТАТЪЧНО ЩОМ боки и цвъчко СА НА СВОБОДА.

"Преторианската гвардия" на герб и лично предана на сатрапа Борисов и вицесатрапа Цветанов.

Какво разбила ГДБОП? Разбила е на баба ми фърчилото!