Сашо Дончев изпратил 2 писма до ЕК срещу ”Газпром”

Подозираме, че съвпадението на интереси между БЕХ и “Газпром“ е политическо мотивирано от желанието да се реанимира “Южен поток“.

Обратно в новината

Коментари - Сашо Дончев изпратил 2 писма до ЕК срещу ”Газпром” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако ги нямаша тия продажници, предатели и Русофоби, щяхме да имаме Южен поток, стотици работни места и стотици милиони долари печалба. Германците не ги интересува Вашингтон и ще си прокарат Северния Поток. За тях други правила. А идиотите русофоби не ги е еня как живее Българина само и само да си хранят анти-Руската омраза ще подложата Българиа на глад и мор.

Всички са руски агенти и национални предатели.

Ти какво пповече си направил от тях за нацията и държавата? Някакви мизерни панелни скотове постоянно повтарят, че другите били национални предатели щото не им давали газ и ток без пари.

Тиквата не краде бизнес а направо опрасква.На тиквун му се ще да взима комисионни от южен поток.

И на мене и се ще да взимам комисионни от патока. Що? На те не ти ли се ще?

Пълен глуп ак.

Р.Овч. ядрен апаш, С.Донч. газов апаш и Х.Ковч. въглищен апаш.

Путлер много обича България.

Видя се отново, че руснаците не правят бизнес, а просто диктуват на партньорите си! За това по-далеч от тези, за доброто на България.

Неизтребима е българо-руската мафия!

Изглежда Масква след КТБ започна за си прибира вересиите. Някои джасмени бяха големи баровци доста време с чужди кинти

За таковано таковата цяр няма

Изглежда след КТБ Масква си прибира вересиите. Някои хора доста време бяха големи баровци с достъп до чужди кинти и сега настъпва момента Х.

Много "добър" коментар, но за твое сведение Овергаз се пише с "Е", а не с "Ъ".

Хипотезата на С. Дончев е много вероятна. Пеевски вече си беше подготвил консорциума за участие в "Южен поток" с мултимилионни печалби, когато спряха проекта. Сега пак идва неговият пай. А скрит зад него често е и Б. Борисов, който има властовите позиции да обещае това-онова на руския държавен "Газпром". Танто за танто...

Е, ама - разбира се! До ден днешен си има фирма Южен поток България, която продължава да издържа 36 служители със средна заплата 7696 лева на месец. Инфото е от октомври 2015-та година, видимо е от всякъде. 36-те служители са сборна паплач БСП-рски и герберастки човечЕта... Да ви дам ли и списък??? Или сами да си го намерите?

публикуваи имената на героите

Hе те, знам, какво подозираш, HO, аз подозирам, че те "Oпраскаха"!!;)

Cаше, Cаше, комисионката е сладко нещо, ама "сготвеха" та, и тебе!! и сега пишеш доносчета , ама,.. има, едни батковци с "рошави гърди", които го разбират занаята и ще ти врътнат врътката, а ти ще лапаш мухи!!

и Сашо Дончев, както Цветан Василев ще се мята като акула в мрежа, но в края на краищата Москва и нейните креатури в България ще надделеят .....както виждаме Пеевски пак взема това,което беше поискал без пари ....сега схемата се повтаря и с Дончев

Те това е алъж-вериж по московски. Имаме договор, но няма да го изпълняваме. Защо? Защо човека, чиято компания "Газтек" е проектирала българския участък от "Южен поток" открай до край се притеснява от "реанимацията" на проекта. Погледнете от друг ъгъл-преди дни ББ каза, че руснаците си искали две тръбички по 10 милиарда кубика да излязат на Варна. Обаче срещу какво? Близко е до ума-срещу петролопровод Бургас-Александруполис. Така руснаците ще избегнат проливите-Босфора и Дарданелите, където турците ще ги цакат по устав. Обаче какво ще се случи ако започне реализацията на проекта? Ми 300-400 хиляди "бежанци" ще са на българо-турската граница, отделно от това ще се активират клетките в Родопите. И тогава едни зелени човечета ще дойдат да си бранят инвестицията. И за първи път от 150 години насам/като изключим авантюрата на сърбите до Драгоман/ на наша територия ще се води война.

Този Пре-фактурист трябваше отдавна да бъде лишен от "дейността" му - да краде чрез фиктивните си "доставки" на газ!

Бедни ми Сашко ти си помисли, че можеш да играеш срещу руснаците и срещу Бойко и си мислеше , че някой евробюрократ ще те защитава? Мъкааааааа Мъкаааааа

съжалявам Сашо. ББ ще те схруска за закуска. време ти е за пенсия. ти си комисионната.

деер

Сиреч, циркът е бил планиран поне от около месец?! 240 проститутки ни разпродават !!! Събудете се , че след 15 години ще е късно!!!

Ако Борисов бил на власт, до сега ЮП щял да бъде построен. Така казва Бойко, но Орешарски го спрял. Сега Борисов пак е на власт, руските тръби и газови съоръжения са още в българските пристанища, докладът за влияние на околната среда е готов ... Борисов води сложна игра.

Много е прост за да води сложна игра. Това не е работа за малоумници.

не е опитно поле за руските монополисти.

България никой не я брои за нищо.

Южен поток по начина който си представят собствениците на Газпром няма да стане.Европа им каза.Макейн пък от Америка дойде и нагледно им показа,че България не е владение на няколкото путинови приятели.Собственици на Газпром!И сега пак ли същата мотика ще настъпват?

Дори и да се съгласим с основната теза, с изказването че Маккеийн дошъл да им покаже, че не сме им владение изби рибата. Щото се оказва, че сме на Маккейн.

Тъп си, Саше. Писал си до ЕК - точно тия, които спряха ЮП. И как си представяш ЮП да се построи, без благословията на ЕК? Това си чиста клевета по адрес на правителството.

Сашо Дончев може да е всичко друго, но не и тъп, и всички не отричат, че е професионалист. От което следва, че е тъпак онзи, който го приема или иска да го изкара тъп. А за ЕС да не бързат някои като пуле пред майка си и да ичакат тежката му дума. Сашо Дончев е последняя човек в България, който да не знае какво става с газта и не познава адета на руснаците, така че редовните глупости на разни тъпоъгълни кухи лейки не са меродавни и не могат да хванат декиш при онези, които имат поне два грама мозък. Опитай пак, но малко по-подготвен, и ако може с някакъв сериозен аргумент, защ

Що за глупост е да разследваш Газпром за господстващо положение в пет европейски държави ?! Купуването на таз от Русия няма задължителен характер за никой. Нима,ака масово в пет държави в Европа се купуват мерцедеси това е за разследване поради годподстващо положение от страна на фирмата Мерцедес ? Ако някой предлага газ в такива големи обеми и на такива цени - моля,да заповядат и да купуват. Защо Газпром да е виновна,че продва газ ?

Защото чорбаджията е затъпял /допълнително/ от алчност.

Руснаците не могат да пуснат ток до Крим и да направят мост,тръгнали да полагат тръби по морското дъно..ха..ха мечти..мечтиии..ха.ха Всичко се прави да се крадат държавни пари по примера на АЕЦ Белене.

Руснаците вече са полагали тръби по морското дъно - справка Северен поток и Син поток. Полагането на тръбите по морското дъно няма нищо общо с България - информирайте се малко.

Konstantin

Ти се информирай кой е поставял тръбите на Северен поток, че ставаш смешен...

Доколкото знам, в света има само 3 фирми, които полагат тръби за морски газопроводи и нито една от тях не е руска.

Отново нелогично.. Газпром експорт" държи 49,51% от Овергаз ИНК АД. Съсипват собствената си фирма..?

Всъщност собствеността на руснаците е 50% ОАО Газпром държи още 0,49%

Няма как да я поддържат.

Нищо не руско не съсипват. Съсипват българската част.

Другите 0.49% ги държи Газпром. Газекспорт и Газпром общо от руска страна общо държат 50%, но това все още не е 50+1 мнозинство при вземане на решения тъй че...

Другите 50% са на избрани наши другари, тъй че всичко е ОК ;)

Докато сме наведени на Русия ще сме мизерници. И Бойко се наведе. Няма да се оправи тази държава.

Бъркаш много друже: наведени сме на ХАМЕРИКАНЦИТЕ И НА Г-ЖА НЮЛЪНД!

Американците ли разграбиха държавата и десетки милиарди долари? Те ли свиха милиардите и от КТБ, например?

А бе задръстихте се вече.Имаме проблем с газа и то сериозен.Погледнете реално на нещата.Ако си мислите ,че малкия Алиев- Илхам не е едноличен шеф на Азербайджан и не е човек на Путин, значи не сте добре.Другият вариант е гърците да ни дават , но те откъде ще го вземат.Когато станем, като Катар със собствени находища тогава можем да бъдем еркеци.За сега сме с протегната ръка!

Как ли са живели без газ другарите по време на Априлския Пленум?

Ам, че ко му е лошУто на ЮП освен цената!?

И цената ще е друга, а и договорите баце.

А Сашко иска пълна гушка за сметка на българските интереси

Но тази гушка му разрешиха да си я пълни точно руснаците и техните хора в България и управлявашите ИМ тук, докато нещо калимерата се е развалила> Иначе много са онези, които искат и си пълнят гушата за сметка на българите и Бългаирия, даже и с откровен грабеж, измами и престъпления. Щото няма прокуратура, държава и служби!

Не само Южния Паток, ами рашките извадиха от прахта и нефтопровода Бургас-Александрополус. Дават зор, защото никой вече не ги бръсне за слива.

В неотдавнашните си изявления министърът на околната среда и енергетиката Панос Скурлетис отбеляза:Впечатлението, което придобих от посещението си в Русия, е, че руснаците искат действително да потърсят алтернативни пътища през България. Петролопроводът Бургас-Александруполис трябваше да е трансбалкански и да пренася горива от българското пристанище Бургас на Черно море до Александруполис. Гърция, Русия и България подписаха договор за построяването му в Атина на 17 март 2007. Тръбата с дължина около 280 км трябваше да бъде завършена през 2010.

Гърците винаги са играли с руските диктатори и КГБ, чрез олигарсите си и подкупните си политици и управления.