17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръбопроводите "Северен поток", може да станат неизползваеми! Ами нали, това беше целта на Орсула Фон Дер Лайен??

Сега е моментът да се нагушиме с транзитни такси! Браво на ББ, че построи Турски паток! Лошото е че нашите мижитурки в политиката, не им стиска да си използват стратегическото предимство и да си поискват това което е важно за страната ни!

Надявам се кото отговар ще започнат инциденти с танкерите за газ. Например ще започнат да потъват в средата на Атлантика.

после ще започнат да изчезват руски военни бази, целичките :––)

Добре е, че всички бази около Русия ще изчезнат, след като FED ревалоризира петродолара по метода на Иван Костов за лева.

Такива ми ти истории като НАТО започне са пази нещо, конкуриращо доставчиците на оръжие в него. Нато ни пази, и ще ни опази като армаган за Турция.

На някой изобщо прави ли му впечатление, че откакто огромна част от клиентите на Газпром се отказаха от руската газ, войната в Сирия просто спря? А? Защо ли войната там спря? ИД ли изчезнаха така изведнъж, всички територии ли контролира правителството в Сирия? Дали не е защото Русия умишлено протакаше войната и то точно в тези територии през които би минал газопровода до Средиземно море и оттам до Западна Европа с евтиния катарски газ? Сега стана ли ви ясно колко загрижени са руснаците за сирийския народ? Унищожиха и сравниха със земята десетки градове в Североизточна Сирия, само и само да не премине оттам тръбата за Европа. И когато ЕС се отказа от руския газ, войната там стана бреме за Русия.

Изобщо войната в Сирия не е спряла. Напротив, засили се. Просто престанаха да пишат новини за нея. Усведомявай се от местни източници ако искаш да имаш информация.

"Спряха ни войната, гледам го по телевизията!"

Покрай тръбите е имало само воени на Америка. Те са правили някакви действия - - - заложили подводни бомби.

Който и да е бил, едва ли ще е ползвал кораби от нац. флот. Тъп руснак!

Двама американци обявиха месеци по-рано за намерение да спрат Сверен поток с каквито и да било средства. Единият е първият, другата е жена от управлението на страната. Записани са на видео, убедителни и решителни са изказванията им. Байдън уверява: да, бъдете сигурни, можем го! САЩ имат най-първи интерес Сверен поток да бъде спрян. Т.е. имаме: мотив и споделено намерение. На фона на това да се блъфира, че най-вероятно Русия си взривява газопроводите, което й струва милиарди - това е обидно заблъфиращите. Всичко падна по-ниско от ниското ниво на Русия. Западът вече падна на по-ниско ниво. Да спомена нивото на Урсула фон дер Лайън - ами това е историески срам за европейската култура! Ами тя е копие на Нерон и Сталин! Нямам думи! Всичко това произтича от състоянието на масата хора. Нека всеки да опита да се засрами. Никой оторе не ни е виновен, защото тези горе ги допускаме ние, които сме отдолу. Не е имало никога някой горе, който да не е допуснат по много начини отдолу. Прост народ - мошеници управници.

Не ние сме виновни, защото Световното правителство КАБАЛА назначава управниците по света. А Путин е само една "марионетка" на ГАЛАКТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА СВЕТЛИНАТА. Войната която се води между двете империи на злото, през идната пролет ще бъде спечелена от НОВА ВЪЗРАЖДАЩА СЕ РУСИЯ, върху руините на Украйна. АМИН!

Само едни малоумници има, които са го направили. Същите които почнаха война, докато Северен поток 2 се завършваше . После сами спряха доставките . Явно изнудват, рушат и търсят повишение на цените. Те убиват стотици хиляди и рушат градове , заплашват с ядрено оръжие , та един газопровод няма да повредят, за да навредят. Те друго не умеят.

скрий се.

Ма верваш ли си leo.

Само така мои мили тролове! Едно време Паул Йозеф Гьобелс го каза: "ИСТИНАТА, Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА РОБСКАТА ДЪРЖАВА!"

ФАЩ в действие!

Ватниците не ги харесвам,ама това вече е смешно

Pak US i pak s chujdi polsko ukro race

Смятам ,че играта много загрубя !!! Няма по- голяма наглост от наглосаксонската !!! Тези фъфлещи гнусляри с криви изродени мутри и до един с логопедични дефекти ,кланящи се на сатаната трябва да бъдат изчистени до крак ,заличени от лицето на Земята ! Само след това хората ще могат да си отдъхнат и да заживеят спокоен и нормален живот !!!

Кой каквото прави за себе си го прави .Фашисткия ЕС не разбра ,че колкото по шава по - му влиза. но хак да му е.

ЗАСЕГА НА ПУТЛЕРИСТИТЕ ИМ ВЛИЗА ВСЕ ПО-ДЪЛБОКО! И НА РУШЛЯМОФИЛИТЕ СЪЩО! СКОРО НЯМА ДА ИМА РАБОТА ЗА ТЯХ :)

Много тъпа опорка.....

ФАЩ много добре знаят, че повече не ще са световния шериф. Злоупотребата със Силата отключва "ЕФЕКТЪТ НА БУМЕРАНГА". Кой каквото прави, на себе си го прави , защото Човечеството е едно цяло нещо, подобно на пъзел. За всеки е определено място, което той трябва да заеме, за да е хармонична системата. Когато като си като вирус и не се вписваш, съвсем естествено попадаш в изолация, за да не вредиш. Русия "вреди" на Западащият Запад, защото е БЕНЗИНОСТАНЦИЯ С РАКЕТИ. Има толкова много суровини, а не ги харизва на корпорациите и монополите?!

Американците го бяха казали съвсем официално: "Русия има толкова много природни ресурси и НЕ Е СПРАВЕДЛИВО да ги държи за себе си... Трябва да ги СПОДЕЛИ с останалия Свят..." Наглостта и арогантноста нямат граници !!!

Тия тръби напълнят ли се с вода сбогом гергино. Няма компресор дето да може да я избута после водата

Сега са наред междуконтиненталните кабели за комуникация вече пак ще си пишем писма.

Ще купуваме на Мъск джаджите за сателитен нет

Предполагам,че това е целта на Клаус Шваб,Бил Гейтс и компания...

Махай Русия от живота си и се развивай.

Накъде,бе троле? Абе за 20 цента пишете невъобразими глупости ...

Когато се върнах от ОНЗИ СВЯТ, можах да напиша книгата си, "СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА РАЯ.". Който иска да се развива в Ада, никой не го ограничава.

Събаряй пАтока.

В Германия щяха да се къпят един път седмично но вече ще е един път месечно.

Голям праз.

Не се тревожи, руснаците бягат към Германия от Путин.

Навсякъде има такива,като тебе-продажници !

Не ни трябва това,по добре е да се разруши.

Германците имат друго мнение... (не са те питали...)

Надали ще разберем кой е.И двете страни имат техническите възможности Същевременно Русия е по напреднала като има разработен батискаф за супер дълбоководни операции които застрашават интернет кабелите между Европа и САЩ.

пуска се една количка с ЕКСПЛОЗИВ ВЪВ ТРЪБАТА и готово! НЕ ТИ ТРЯБВА НИКАКЪВ БАТИСКАФ. СКОРО ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ, ЧЕ РУШЛЯМЦИТЕ СА ГО НАПРАВИЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!

За какво да го правят,бе МАЛОУМНИК ??? КЪДЕ Е ЛОГИКАТА ??? И двете тръби не функционират-руснаците ги спряха... Германците можеха да си променят мисленето,като стане студено през зимата и да започнат да ползват газ... Е,сега вече НЕ МОГАТ !!! Това е целта на американците...

Правиха всичко вьзможно само и само СП 2 да нп почне да работи, англосаксите са го унищожили съвсем. Англия била доставили и обучила украински водолази да работят с подводни дронове. Военните кораби на САЩ почти 1 месец все са се навъртали в районът на тритте взрива. Цялата тази англосакска наглост ще доведе до атомна война, да знаете, заради тези изроди ще загинем всички ние.

Всичко това е руска операция. Газопроводът е взривен отвътре, количките с експлозивите са пуснати от русия.

Кой го казва това ??? Линк ??? Или ти съм си повръщаш във форума ...

Значи 100 % орките са ги гръмнали

По-гнусни изказвания от укри и сороските подлоги няма никъде.

Руснаците нямат причина да го правят! В такива случаи се пита кой има интерес от това? Отговора е ФАЩ!!!

На тях им е ясно, че по тези газопроводи отсега нататък може да тече само РЕПАРАЦИОННА ГАЗ!!! Със взривяването им разклатиха още малко пазарът в своя полза. НО ПОНЕЖЕ СА ТЪПИ, ПОСЛЕ ЩЕ ПЛАЩАТ РЕПАРАЦИИ И ЗА ВЗРИВЕНИТЕ ОТ ТЯХ ГАЗОПРОВОДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

От руско газово робство

че само досега цените за производството (на каквото и да била стока ) в германия са се вдигнали с 45% ? И кой точно и от какво точно се е освободил?

защо се хабиш да обясняваш на олигофрена трол? пише по поръчка каквото са му заръчали, главата не може да я ползва докато е в нечий задник

На тези мантри никой не се хваща вече...

На война е така. Осмото жуже изгуби тръбите и газа в тях. Значи като краде жужето украинското жито не реве,като му изпариха газа,ревна. Да свиква.

Украинско жито замина за ЕС, НИТО ЕДИН КОРАБ С ЖИТО НЕ Е ЗАМИНАЛ ЗА БЕДНИ АФРИКАНСКИ СТРАНИ. ДАНО ДА ТИ ИЗСЪХНЕ ЕЗИКА И РЬЦЕТЕ ТИ, КОИТО ПИШАТ САМО ЛЪЖИТЕ И ГАДОСТИТЕ, НЕЩАСТНИК!

Троле, където и да е пратила Украйна житото, с което разполага, фактът е, че орките откраднаха всичкото жито , което беше налично в окупираните украински територии.

Украинското жито заминава,където решат украинците.А жужето е крадец и убиец.

Не е вярно че житото е отишло в ЕС всичкото.Освен Индия жито са купили Мароко и Алжир.За други не знам

би жито имало. А и много други неща...

това жито е продукт на монсанто - яжте си го американогъзоблизци

Не е лошо и ти да свикваш да ядеш корени и да се топлиш на слънце.

СЪС ВЗРИВЯВАНЕТО НА ТЕЗИ ГАЗОПРОВОДИ, ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ СТАВАТ ЗАЛОЖНИК НА АМЕРИКА. И НА НЕЙНИЯ ШИСТОВ ГАЗ. ДЪРЖАВИТЕ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК, КОИТО ИЗНАСЯТ ВТЕЧНЕН ГАЗ СЪЩО СА АМЕРИКАНСКИ СЪЮЗНИЦИ И ПРОТЕЖЕТА. ТАКА, ЧЕ В МОМЕНТА АМЕРИКА КОНТРОЛИРА ВСИЧКИ НЕРУСКИ НАХОДИЩА НА ПРИРОДЕН ГАЗ.

Русия има и строи газопроводи на Изток, кьм Китай, през Монголия. В България единици са осведомени наистина, а болшинството пише ли пише всякакви лъжи

Нима?Нигерия,Алжир ,Венецуела,Швеция американски проксита ли са?

Морската вода "яде" тръбите само ако влезе в тях. Отвън не смее, щото не дават либерастките неграмотници!

Зависи от метала от двете страни.

За да корозират тръбите то степен на неизползваемост ще трабва да мине доста време.

Аз незнам колко трябва да си тъп че да не събереш 2 и 2 и да видиш че Американците имат пръст в тази работа. Само трябва да си зададете въпрса кой има интерес това да се слущи и кой печели. Както се казва да проследиш потока на парите. А търсят по вола теле обвинявайки Русия като тя първо няма интерес, търпи загуби и второ ако искаше да спре газта можеше да се оправдае с техническа повреда както го правеше до сега. Не се съмнявам че Европейските ръководители ще разиграят поредният цирк и ще обвинят Русия, но Германците имат над какво да мислят през тази студена зима.

В ГЕРМАНИЯ СТУДЕНИ ЗИМИ НЯМА - ВЪГЛИЩА ИМАТ ПОВЕЧЕ И ОТ РАШКИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Позицията на Дания и Германия очевидно е "Кой ми се изходи в гащите?!" Все пак инцидента е станал почти в датски териториални води, и близо до териториалните води на Германия и Швеция, т.е. наоколо са все натовски държави! Всъщност, всички държави, с излаз на Балтийско море, освен Русия, са част от НАТО! На всичкото отгоре дълбочината, на която се намират разрушените участъци от газопроводите, е около 50 м, което е твърде плитко, за да се скрие и приближи незабелязано подводница! При това положение, тези, които твърдят, че Русия е отговорна за този саботаж, на практика твърдят, че НАТО е толкова изостанало, че руски военни кораби или подводници могат да се промъкнат незабелязани в териториалните води на такива развити натовски държави, като Германия, Дания, или Швеция, и да правят там каквото си поискат! Очевидно е, че Дания, Швеция и Германия би трябвало да знаят какви кораби са минавали малко преди взривовете в района на газопроводите, и би трябвало да подозират кой би могъл да свърши тази работа, но не смеят да изнесат тази информация, което ме навежда на мисълта, че прикриват своите американски господари! Иначе мислите ли, че ако руски военен кораб или подводница е била засечена в него район малко преди (или след) взривовете, западните правителства и медии щяха да прикриват тази информация?! Напротив, това щеше да е сред водещите новини, и да обвинят директно Русия в саботаж на тези газопроводи, докато сега се опитват да направят това индиректно, очевидно защото нямат никакви доказателства в подкрепа на своите твърдения!

Ако си зададем въпроса кой печели от унищожаването на газопроводите ще разберем и кой е извършител. Започнаха да се чуват и гласове в ес за смекчаване на санкциите за енергоносителите чичо сам побърза да изгори и последните мостове между европа и русия.

Германия вече няма да е онзи локомотив, а това бе мечтата на САЩ. Дали войната вече не е започнала? А, ако бъдат взривени и други продуктопроводи.... какво ще се случи?

Русия няма такава дълбоководна техника с която да сложи взривове на газовите тръби. Русия по тази причина не успя навремето да спаси подводничарите от "Курск", които бяха много на по-плитко заседнали ТАКАВА ДЪЛБОКОВОДНА ТЕХНИКА ИМАТ ЕДИНСТВЕНО САЩ, БРИТАНИЯ И ФРАНЦИЯ. търсете в една от тези три страни атентаторите, бомбаджиите. Те имат батискафи, Русия няма!

От днес, официално и тържествено, Газопровода "Северен поток" се преквалифицира и преименува във Водопровода "Солен поток"! Да му е честитито новото име и задължение и да служи вярно на Гейропата дълго и много!

как беще точно лафа, лошо е ако уса са ти врагове, но още по лошо ако са ти приятели

Дръж приятелите си близо, а враговете още по-близо до себе си. Общо взето отваряй си очите на четири.

Дали подводница с пияни орки на борда не строшила тръбите?Ще се разбере бързо с мрежите на рибарите.

Преди време който счупеше нещо го плащаше в троен размер. Та и сега, като се разбере коя държава е взривила тръбата - да плаща в троен размер. Само да не се окаже, че виновниците са САЩ, че те никога не са свикнали да плащат на някого, свикнали са да им плащат на тях.

Ако са Щатите или Украйна, ше имя ле санкции?

Би трябвало да има. Това е апашка проява. Международен тероризъм от тяхна страна. Каубойски номера!

Питам се дали този саботаж с газовите тръби не е дело на американците, така съмненията и обвиненията ще паднат върху Русия и Европа ще бъде поставена на колене!

Когато световната опора на демокрацията говори, това не е само разклащане на въздуха. Колко пъти казаха, че ватенките са ненадеждни партньори, ама няма кой да слуша.

Газпром току-що пусна нов терминал където ще се втечнява газът и ще се транспортира с танкери. Ако Германия иска, то може да купува втечнен газ от Газпром. Цената ще е с около 30% по-висока от досегашната. Ако Германия не желае да купува този газ от Русия, то може да купува същия този газ от Индия с още 100% надценка.

Терминалът се казва "Газпром СПГ Портовая"

Който иска газ от сега на татък да си слага тръбички. Който чупи- купи! Най голямата терористична организация в света "Британия-Сащ,счупи тръбичките,за да обвини руснаците в самоатентат и европейците да мръзнат през студената зима,та още да намразят руснаците. Дано не ударят и Турски поток,че и ние ще мръзнем( не че някои не го заслужават).

"Експерти и правителствени кръгове смятат, че поради сложността на атаката тя може да бъде извършена само с участието на държава. Спекулациите сочат към Русия, въпреки че мотивът е неясен." Беше ясно, че ще се опитат да обвинят Русия (за какво ли не е виновна) но все ми се струваше, че германците ще се поусетят откъде им дойде удара. После ми хрумна, че в подбраните материали може умишлено да липсват мненията, които не са толкова дебилни като мнението за сботаж от Русия. Погледнах кой е направил подборката и хоп - Редактор : Денис Коробко. Какво има да си говорим повече?

Германците приключват скоро. Да излизаме от райха им навреме преди да са ни завлекли и нас към пропастта. Недай Боже и във война да ни вкарат за пореден път. Британците се усетиха на време, но то е защото имаха предварително информация. Пари няма у Райха. Всичко ще в капут след зимата.

Много искам този руски газ да спре и да видя на кой ще продават братушките …… сами се унищожават ….

И кой ти каза на теб умнико че износът на газ за ЕС е нещото което крепи руската икономика? А ?

Ти не бери грижа на кой ще го продават!!!Това,което правят е пълен цирк за европа само и само да се откажат от руския газ!!!Путин вече си има клиенти,които са 3милиатда вместо европейския пазар,кпйто е 500 милиона!!!!! Каде е по-добре ????

100% работа на сащ.

Германия да му мисли. Заседна им. Хем ударът идва от най-големия "съюзник". Гюнтер Йотингер (германски комисар в Брюксел) на времето спря Южен поток и ощети България милиарди долари в преносни такси и сигурни и евтини съставки, базирани на петролната формула за цената на газа. Плюс набута ни в ценова формула, зависещ от някакъв виртуален сайт в Амстердам, който дори другарката фон дер лайн наскоро призна, че е измама. Така че Господ си знае работата. Алчността на германците беше наказана. Господ забавя, ни не забравя

Южен поток го спря другарят премиер от шорошкото БСП Орешков! По-лоялни шорошки уруспии от другарите няма! Даже и простокировците, и джендърите, и чалгите не могат да ги стигнат в козяшкото им дупедавство!

Да изнасят газ през Украйна, какъв е проблема?!

става! ама в Украйна крадат и със задниците си. справка-Юлия Тимошенко/гЪзовата кралица/. еврейски боклук.

Перфектно отиграна топка! Малцина разбират кой или кои са отговорниците. Този акт затвърждава позицията, че Европа ще умре от студ и ще претърпи невиждана деиндустриализация. Погледнете на картата, Европа е между две велики сили, единственото което може да направи е..... да е умре. Буфер, ничия земя, опитно зайче, както искате го наречете.

И ако е така, на теб ти е смешно - ти от Сибир ли пишеш?!

Много важна е официалната позиция на САЩ. Това е от голямо значение, след изказването на Байдън за бъдещето на Северен поток в реч от 7-ми февруари. Няма да давам информация на готово! Проверете сами!

Байдън е сенилен и говори глупости

Как може да приказваш такива неща, внимавай за да няма наказания.

Отсякохме пипалата на руската газова мафия! :))))) ОТЛИЧНА операция на ЦРУ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ! Свърши изнудването на Германия от плешивият ненормалник в Бункера! ЙЕЙ!

познавате ли германската активистка грета тунберг? казва се луиза нойбауер, която е поредната богата пръдла без ден трудов стаж, но раздва съвети наляво и надесно какво да правим. и има дебили, които я слушат. ето цитат от 14.06.22. "Luisa Neubauer: „Wir planen, eine Pipeline in die Luft zu jagen“ "ние планираме да взривим една (газопроводна, нефтена')тръба" не се казва каква, но и двата варианта са една голяма опасност за околната среда. ето това са отрочетата на днешните хайванчета, самонарекли се за спасители/спасителки/третополови на Природата и климата. ще разрушат Земята, за да спасят климата. невероятно, нали. един от източниците тук: https://prod.berliner-zeitung.de/news/luisa-neubauer-wir-planen-eine-pipeline-in-die-luft-zu-jagen-li.236037 "Подобно на Еврокомисията, германските органи за сигурност и службата за външно разузнаване BND предполагат, че става дума за саботаж." тия долнопробни духачи, (които са държава в държавата) от берлинското цру, докато се занимават с "опасността" хората да излезнат по площадите и да протестират срещу психопатите от сектите на зелените, червените жълтите и всички останали, ритуални самоубийци, могат да проспят и собственото си заколение. както най-вероятно и ще стане, а педофилите от ек и еспч, докато се занимават с "опасността" от напълно коректно и с голямо мнозинство избраните в италито изобщо не се притесняват от нацистите на зеленски от азов и ги снабдяват с оръжие, пари и муниции. и това е невероятно, нали. поляците и зеленски ликуват... докато някой не тресне и техните тръбопроводи, по които тече омразен, руски газ. урсула де бил - пак взела, че набрала един наръч санкции за русите, а те пък отговарят с още по-голяма мобилизация. това вече бе предвидимо. Природата с нас Бог с нас Победата с нас