Откриха голямо газово находище до Израел

Американската компания Noble Energy и израелските й партньори обявиха, че са открили големи запаси от природен газ в крайбрежния шелф на Израел.

Обратно в новината

Коментари - Откриха голямо газово находище до Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От кого се защитавате бре?? От тези които нападате, нали? Политиката Ви е сладната: нападате палестинци, гоните ги от домовете им, те естествено ги защитават и вие пискате - олеле нападат ни. Удобните вам телевизии предават точно това: как вие се"защитавате". Но и дума не се казва, защо се налага да се "защитавате". Защото еврейте са народ без държава. Средата на миналия век се стоварихте там и решихте, че това е Вашата държава. Е да де, ама не е така. Чърчил естествено Ви подкрепи, само и само да се разкарате от Европа.

+1 И сега богатите държави са с тях, защото банки и други печеливши сектори се управляват от алчни евреи...

Държаява сме имали точно тук от векове, сега само я възтановихме, подобно на това което бг направи след 5 века без държава. Не сме се "стоварили" ,евреи винаги е имало тук. А гледай да не те питат тебе след 50 години защо си без държава.

Кой да го пита за това, че бил без държава, Соломон Паси, Станишев или Филип Димитров?

И кому е нужно да се дърляме (Ха да не казваме като какви ! ) в този наш български форум ?! Всички сме българ(к)и нали ?! /// А че сме слабички и по финансите, и в бизнеса, и в държавноста (И най-вече управлението/контрола/развитието-им ! ) си го знаем, нали ?! А прастарата поговорка ( Не само наша при това ! ), за това къде/кога се живее добре -- хайде да не отваряме дума ! Не дай боже да отворим дума как напъдихме от земите-ни тези, които цял свят се чуди как да привлече !

Дано нашите сънародници/чки в Яфа се сетят за нас ! .... Абе Ники (Младенов) : -- защо не ги подсетите с Трайчето (Трайковия) ?!

bobsyn@

Ето още един източник на диверсификация на доставките за България. От Хайфа до Солун с кораб, от Солун до София по тръби или директно от Хайфа до Бургас на кораби. Втечнения газ е по-скъп но надежността на доставките е по-важна за икономиката като цяло. Да видим американските ни приятели какво биха казали по въпроса...

Ето защо американците ги коткат толкова години. Сега ще им чопнат газа...

Няма как да им чопнат газа. Сащ и Израел играят навсякъде заедно.

Ама и аз съм един... Как не се сетих...

Нищо ново. Просто сега наглостта им е достатъчна. Какво ли може да открият съседите им, ако Израел не контолираха развитието им. Да не говорим, че забраняват копаенето на кладенци, да не говорим за сондажи за вода, докато самите евреи изпомпват подпочвената вода от над 100 м дълбочина. Винаги ще си останат каквио са. Крадци на дребни сладки и хулигани в магазините Метро, и леко шантави повърхностни егоисти.

От евреин газ не купувам...

Как ще купуваш, като нямаш с какво!?

те ще ти дадат изгоден заем...)))хи хи и Шломо Дянкофф тоз истински българин мислиш ли че няма да го вземе ??? кат му каже Барух Бехар (ако не знаеш той е по известен като БББ)))))) и работата е 6)))))

Наистина това е земята на чудесата господни и природни. И още неща ще открият там - единственото място, където човек може да се пече на плажа и ако му писне и му стане горещо, да вземе лифта и да иде за 20 минути нагоре да покара ски.

Къде това?! Аз лично за подобни удоволствия ти препоръчвам Нова Зеландия.

И така цели десет дни в годината ... Сигурно говориш за Хермон и Голанските възвишения. Сезона за къпане в морето се открива обикновено в средата или края на март, сняг вали края на декември началото на януари, малко в Ерусалим (2 см) и малко повече на Голанските възвишения и Хермон (5 см) :)

Сега ще спрат ли да нападат де що свят има с нефт и газ? Или лакомията няма граници?

Това количество няма да стигне до никъде :)

кого нападаме бе, защитаваме се! Ние сме евреи и се ръководим от моисеевия закон : око за око зъб за зъб.Това да си дадеш и другата страна след като те ударят не ни изнася, още повече не ни изнася интерпретацията на български : свали си гащите и се наведи.

А, защо нападнахте палестинците и избите невинни жени и деца точно преди Обама да дойде на власт? Продажници!

сигурно е коледа а