Борисов: Путин ме разбира по-добре от опозицията

Мисля, че с руския премиер г-н Путин имаме много добър диалог. Той ме разбира много по-добре, отколкото българските политици от опозицията.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Путин ме разбира по-добре от опозицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко, а ти на какъв език му говориш? Защото ние и на български не можем да те разберем какво казваш.

Това че червената сган са национални предатели (те самите се наричат интернационалисти. Но кой знае защо т.н. "интернационализъм" се изчерпва само с любовта им към Русия) е известно отдавна, и ното е чак толкова оригинално, нито особено изненадващо. Неистовата омраза, която хранят екземпляри като агента Гоце Станишко и Азер меликов към всеки, противопоставил се на Русия вече е пословична. Какво иска ББ? Равноправни отношения с Русия. Какво прави ББ? Той се опитва да прави нещата така че да защити интересите на България. Е, не винаги това е възможно, поне не в пълен обем. Но самият факт че той се опитва да се държи като равностоен партньор и с Русия и с германия заслужава уважение. Е, досега бе сме имали друг премиер който да го е правил. А червената сган е последната, която може да приказва. Гъзовете на висшата номенклатура на бСП и ДПС отдавна са сцепени - и в Москва и в Анкара. Езиците им са хванали мазоли от близане на гъзовете на руските висши началници. И ако тях самите не ги е срам, нас, нормалните хора ни е срам. поне да не се пишат българи!

само от твоя мазолест език с мазоли отблизане на черни задници на Козяк не чаках да се изцепи така

Поредното "изхождане" по въпроса на един агент и продажник, достоен защитник на властимащите, който си няма понятие за какво става дума. Единственияг през последните 20 години, който се опита да се противопостави на руската олигархия, е Жан Виденов и се видя до къде го докараха. А Бойко Борисов няма да посмее, защото е един мижитурко и не знае какво да прави. Само си мисли, че пази българските интереси от Русия като ги продава на САЩ и ЦРУ. А на теб, многознайко, не само езикът ти от лизане на боковия задник, ами и мозъкът ти е сцепен от много напъни да измислиш нещо колкото лаф да става. Просто си нямаш и идея малоумниците като теб каква сган сте, отърваване от вас няма.

Разбира се Русия ще поставя условията в случая ,обаче ние трябва да извлечем максимално най голяма полза от ситуацията затова првавителството в случая е на прав път.А що се отнася до русофилите и комунетата във форума и ваз ви разбирам,вие знаете че повече няма да дойдете на власт,избирателите на тази най крадлива и корумпирана партия ще намалеят и ще изчезнат по естествени причини и това ги кара да бълват злоба и ярост защото са безсилни да си изправят срещу природните закони,айде сбогом комунета ще ви запомним само със лошо.

че си, та ще извличаш максимални ползи от една велика държава! Трябва да нямаш абсолютно никакъв мозък в кратуната, за да си въобразяваш, че си някакъв фактор. Не си - набий си го в тъпата, празна тиква! Магат да дадат, но могат и да откажат, сополанко! И докато малоумно спрягаш бла, бла, бла комунистите, погледни дали си обърсал насрания си задник и сополите - поне да не се излагаш когато руснаците ни изритат всички, заради посерковци като теб! То бива изкрейзили малоумници, бива просташка ганьовщина, амо твойто е прекалено! Писна ми от малоумие и идотизъм в този форум!

То затова такива като теб ги чукат през панталоните,защото всеки който извади по голяма бухалка от гащите(в случая Путин)такива като то теб орангутани се навеждат и сами си растварят задника за да им влезе по лесно.

напикан герберче- гробарче дръпна ли ти се лайното а??? то тия твойте малоумия повече от век се слушат....пък кой ще бъде забравен яе ясно като бя\л ден утре кат му бръмне една лапа бабабмеца на проскубания ти белоглав орел ще видиш какъв цирк ще настане)))))

А на теб сигурно много бързо ти тече мисълта и трудно го изразяваш с думи,я по спокойно че да мога да ти разбера това което си изкал да кажеш и не разпръсквай слюнка като говориш ще вземие да ти изгори клавиатурата.

аз съм с Дакин Уруру Сарара изпълнение за Русия и Крайния Север смехуране...щот за тук не правят де)))))

Разбира го Путин както акулата разбира цаца. И Обама така го разбира.

тя тръбата е ясно от къде ще мине. хе хе хе хе. дупе да му е яко на народа,щот тръбата е голяма.......

борисов,нека оценките,как сте разбран да ги дадете след вторник.

отдавна те е разбрал, на руски се казва "раскусил" и нищо добро не те очаква, но покрая теб, май България ще страда.

Путин прав си! това е въпрос на ниво на обществено съзнание. Западноевропеецът е високоразвит демократ ,защото никога няма да си избере политик да го управлява дори с едно петно на ревера. Българинът не е демократ ,защото избира ръководителите си по външни белези, а не гледа петната в миналото им. За това ще страда, защото политиците с петната винаги са използвани от враговете на държавата да продават националните интереси като носни кърпички и то това губи само народа ideyazabulgaria.org

Браво на преводачката! И с нас да взема да говори през преводачи да му пооправят мислите, че мноооого се реят.

шъ снижиш цената у шестък...с тия поставяне не условия пардон диктуване виж да не ти стане 800$ на 1000кубика щото си доста малоумничък..а и да не излезе пак Нефтохим в планов ремонт че жална му майка на Шломо Дянкофф пак ще продъни бюджета с 10- 20 % ))))

на нашия "дикутващ условията" тоя Зубков така ще му разкаже играта че май няма да му зарасне дупето до края н аживота ...пък и на 15 ще оди в Кремъл и ще плюнчи химикалката д аподписва квото му дадата май...

Само Тодор Живков умееше да измуфти нефт от руснаците и то без да го плащаме.

Последният опитал и успешно защитил БГ национален интерес пред Русия се нарича Жан Виденов и всички видяхме, какво последва занего и за цялата ни мила държавица.

В голямата политика няма малки и големи, а важни и по-важни. В момента ние сме от вторите. Така, че да застанем зад преговаращите от наша страна и да ги подкрепим, за да усетят че наистина са важни.

колко са важни,но ние ще усетим на какво ще замирише.Мисля да не заставам зад тях,по-добре някъде до тях:)

Това е чудесно. Само не разбирам защо за Южен поток се говори за частта Бургас- Гърция, а не се спомене и частта Бургас -Вльора (Албания). Все пак тази тръба ще пресече България по цялата и дължина и ще имаме добри комисионни от транзит.

това окончателната позиция на борисов ли е,или една от многото.

Няма лошо човек да има самочувствие, но в този случай трябва да сме малко по-скромни. Колкото и да не ни се иска, сравнение с Русия, сме една малка и нищожна държавичка. Така, че изобщо не сме в позиция да поставяме условия. Реално по никакви параграфи не сме конкурентно способни. Нямаме почти никакво производство, нямаме нито газ, нито петрол.....на практика нищо с което истински да заинтригуваме някого. Не казвам, че тряабва да се надупваме на всеки. Напротив- трябва да си има достойнство и самочувствие, но малко повече скромност би ни била само от полза.

До 6 ти има време.Само юакам да видя поредния цирк на смяна на мнение.

Бойко, Бойко, явно нямаш представа от дипломацията на големите държави!!!!

Абе, умните хора винаги ще се разберат. Не зная само дали ББ е наясно, че и Русия е в Европа и че Путин едва ли мисли, че руските инвестиции не са европейски.

БОРИСОВ, Като знам с кого ще се срещаш във вторник ми става весело четейки изказването ти : "Условията ги поставяме ние в този момент..." НА КОГО ЩЕ ПОСТАВЯШ УСЛОВИЯ БОКО ??? НА ВИКТОР ЗУБКОВ ЛИ ??? Дано да греша Боко, но си мисля, че не ти а Зубков е дошъл да ти поставя на теб условия. ПОВЕРВАЙ МИ , НО ТОЗИ ЗНАЕ КАК ДА ПОСТАВЯ УСЛОВИЯ. Прави го винаги от позиция на силния, а не от позицията на равнопоставения. МЕЖДУ ВПРОЧЕМ ЕДНО ОТ НЕЩАТА С КОЕТО СЕ ЗАНИМАВА ШЕФА НА ФИНАНСОВОТО РАЗУЗНАВАНЕ НА РУСИЯ Е ТОВА СВЪРЗАНО С ПРАНЕТО НА МРЪСНИ ПАРИ. Сещаш се , че става за такива свързани с наркотици. Ведомството на Зубков извършва не само мониторинг но е в състояние да се разпорежда с банкови сметки както в самата Русия така и изън нея. БОКО, ТОЗИ Е МНОГО ПО ОПАСЕН ОТ ПУТИН !!!С ТОЗИ НЯМА ДА МОЖЕШ ДА СЕ РАЗБЕРЕШ. Мисля си, че този ще ти изпусни въздуха и до петнадесет дена ще подписваш в Кремал всичко което ти подадат като лист хартия. ВЕРВАЙ МИ !!! НЕ ГРЕША.

Не съм запознат с дейността на Зубков, но ми звучиш логично! А Бойко както няма какво да крие... Стига да му обяснят какво би се случило, при обявяване само половината от мутренското му минало! Бойко явно попада в мелницата - преди седмица, посещение от САЩ, след ден - от Русия! Явно нещата са сериозни, няма време за шматкане и започва извиване на ръце! Е сега започва саира....

Боже, боже, какво злорадство! Ти секаш не си българин. И сигурно не си, вие твърдолинейните комунисти сте интернационалисти. Нали така ви учеше партията, която беше всичко за вас: майка, баща, родина,хранилница на родоотстъпници.

Мечо ли си мишо ли си много бързо си забравил че тази Партия беше слънце и за Боко Тиквата та той на 19 г. вече беше член .Вместо да го изхвърли от ВСШ същата тази Партия го направи пожарникар за която специалност дори изпита беше друг.

Мечо, (сигурно трябва да пиша в женски род, жените са по-емоционални), тук не става въпрос за емоции (злорадството е вид емоция), нито за тъпи партиини изцепки, а за реализъм! Ти си по-голям комунист от тоз, лойто критикуваш, защото типично за комунистите е да не мислят, а да поставят всичко под партиен знаменател! Ако имаш друго виждане, освен емоционалното, кажи го, може пък и да си намерил в нещо някаква логика или разполагаш със странична информация! Ако не - мълчи си, гледай и прецени кой ще излезе прав! След два дена ще чуеш новини от типа за велика победа на ББ при преговорите, а след месец ще се рзбере какво се е случило по някои нови събития, свързани с икономика, цени или военни ПРО промени!

да те светна, щото явно не знаеш - демокраДите и либералите също си имат интернационали. Ама де толкова акъл да го знаеш, па и като не четеш - те ти резултата - ръсиш глупост след глупост.

Полицайте се разбират - нали една и съща школа ги формира.

Естествено, че те разбира. Путин такива като тебе ги чете като отворена книга и ги хруска за закуска. То не е и голЕмо сложно, да те разбере човек. Само не се заблуждавай относно това, кой диктува условията. Ние можем да отстояваме своите, но не и да ги диктуваме на някого. Вратлето не ни е надебеляло достатъчно за целта. Другото са смешки.

Виж сополанко,видимо не си в час.Путин не дава комисионни.Той нарежда и нашият го гледа в очите като коте в трици.Пред нас ги растяга врели не кипели.Но пред Путин стои мирно и слушка.Това Русия, велика сила.Щом ти харесва живота сега ,твоя си парота, но против Русия стой по кротко.Хайде сега мама да те изпишка и да си лягаш

Г-н Борисов, сигурен съм, че г-н Путин няма да участва и да ви е конкуренция в никакви избори в БГ, така че е нормално на не ви опонира - не сте открилинещо особено! По темата за взаимно изгодни договори - има и такива, ама те са за сметка на трета страна - вие знаете коя е тя, но дали ще имате задник да и се противопоставите?? Ако престанете да сте приятел с Американците (а такива са всички, непослушали съветите на американския посланник), хасиендата, приготвена за оттеглянето ви от поста, след добре свършена работа в полза на САЩ, може да бъде дадена на друг послушко!

Уникален: "Ако се разберем с руснаците така, както аз искам, ще си пиша "6", каза още Борисов..." Доколкото видяхме/разбрахме ти, Наполеоне наш, за Путин си нещо като кръстоска м/у досадна хлебарка и пъпка на задните му части. Какво ще се случи, ако Путин ти поразмачка мъжествените уши и ти опляска по стар мутренски обичай плюшеното вратле? Ще се оплачеш от името на македонската делегация на папата, ще минеш да загледате някоя "женка" със Силвио или ще запалиш телефона на ЦРУ/Обама и с наколенки и изплезен език ще хвръкнеш накъде Америка? По-простичко - айде, ще те замоля - подай си оставката като те нас*рат в Русия!

Русия прилага и разбира само езика на силата.Всички който си мислят за взаимно изгодно сътрудничество са просто наивници.

Дали някой ще се изненада? И двамата са от Полицейска академия.

единията е от КГБ другията от пожарната ...схван ли разликата и що смехурко банкянски ще пика срещу влака да го спира....

Отворен бееее

Не си в позицията да поставяш условия драги ми смехурко. Още една тъпа изцепка на пожарникаря.

Напротив, напълно е в позиция да поставя условия. Той е там за да защити националния интерес, а не партийната и собствената каса. Точно затова ще поставя условия. Разбира се, твърде много хора ще бъдат засегнати и нищо чудно в близките месеци съвсем ненадейно да се разделим с известни хора от енергийната мафия, защото не са успели да прокарат нечий интерес.

Явно си много тъп щом не си разбрал че кранчето с газта и нефта е в ръцете на Путин . Следователно той определя къде какво ще се прави. Човекът предложи и 10 милиарда евро за изграждане на АЕЦ Белене ама нашите шмекери решиха че могат да минат без тия пари. Интересно от къде ще ги вземат сигурно ЦРУ ще му ги даде на този тъп пожарникар.

ББ разбира се не в позицията да поставя условия. Но по-важно за нас е тези условия да са изгодни за БГ. А това не е очевидно не е така.

Явно много неща не знаеш за миналото на ББ като мутра! Тези парички, които ги има с Цветелина не са от спестявания от заплата като бодигард, а дори като секретар на МВР не може да събере и една двадесета - има много мръсни пари, които го правят зависим от разкриване на лични тайни! Иначе той е свикнал да се прави на велик пред медиите...

Май на Гоце, Сергея и Р. Овч. ще им вземат големите шлемове и ще трябва да връщат взетите комисионни от Путин ?! Ако не ги върнат, ще стане мале - мале !

Чичко ПУ ще им вземе главите заедно с шлемовете. :)