Еврозоната няма да оцелее в сегашния си състав, смята словашкият премиер

Еврозоната вероятно няма да оцелее в сегашния си формат и една или няколко държави ще трябва да напуснат 17-членния блок с обща валута.

Обратно в новината

Коментари - Еврозоната няма да оцелее в сегашния си състав, смята словашкият премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала господа СОЦИАЛИСТИ ... е те това е социализъм, печелиш ли пари ... държавата ти ги пребира. Дано и при нас не дойде пак социализма, че едва се оттървахме от него. Като гледам какво става в Франция, а сега и в Словакия ... . Станишев да си го пребират европейските социалисти, че лоша работа. Така както са го подкарали господа социалистите, ми се струва, че ще изгонят всички хора, които имат по-високи доходи, към държави, които няма така да ги щавят. Пример: господата от франция ... казаха на най-богатия човек в тяхната държава, че му искат 50% от доходите като данак и човека започна да си мести парите в друга държава, която няма да го щави. Никой не е глупав да плаща, чужди дългове!!!

Ти предлагаш данъчни облекчения за хората с високи доходи ли, що ли?!

Защо не вземеш да се запознаеш с правописа,преди да коментираш финансовите и политически проблеми на други държави??

Не бери грижа за Франция и Словакия, по-скоро кажи с какво ни пологна на нас плоския данък като държава - освен, че остави повече пари в /незаконно/ богатите да си купуват имоти в чужбина, предмети на лукса, любовници и т.н. А богатите трябва да плащат повече данъци, защото в крайна сметка държавата обслужва и работи повече за тях във всяка сфера от обществения живот, отколкото за обикновените хора; а тя трябва за тази си дейност да се издържа по някакъв начин.

Какъв процент са незаконно забогателите и как се получава средна класа в една държава, ако прибираш парите на тази средна класа. Бедните ще са си бедни и с 50% данък на богатите хора. Когато отиде богат или беден човек в една държавна болница, бива обслужван еднакво зле колкото и бедния, ако не си плати. Така че не ми говори как богатите били повече обслужвани. Защо смяташ, че аз да кажем трябва да внасям примерно 600 лв данаци а един беден да кажем 30 лева и двамаат да получаваме една услуга. В този случай няма да протестираш нали?! По този начин хората, които формират средна класа няма да ги има и пак ще се получи дълбока пропаст между богати и бедни.