Неонацисти се биха с полицаи в Гърция

Привърженици на крайнодясната партия "Златна зора" влязоха в сблъсъци с полицията снощи по време на антиимигрантски протест в гръцкия град Патра.

Обратно в новината

Коментари - Неонацисти се биха с полицаи в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гарция е малка страна, но с голямо значение за целя свят. там са нашите духовни корени, а и на цялата европеиска и американска цивилизация. да се замислим над това, защото които не уважaва родителите си не го чакат добри дни/имам предвид вярата и писмеността/

тя дали тя е станала, или тoи е станал, благодарение на нея , не се знае, защото баща и е бил от дс

трима афганци заклаха един 29 годишен човек . след това се започна с протести и побоища над емигранти

... Навремето, казват, именно-този вид скудоумия бил бил основното притеснение на онез-там (дето трябвало да са ) Мислещи ; Аман от `инженерчета`-на-голямата-измама дето са си просто на-мама .

Когато му дойде времето, "инженерчета" ще усетят какво означава да се стовари Небето отгоре ти. Атлантида си е "потънала" поради безотговорността на нейните "инженерчета". Фактите са толкова много, но ние си мислим, че са абсурдни..., но мегалитните паметници не са нито един, нито два. напоследък и "Пирамидите запяха".

Да вземем да им помогнем ?! ... Имам, знаете, някои Предложения ( конкретно за у Нас и комшулука ; Чели сте ги неведнъж, тук във форума) ... Ама Чуваемостта от/на тез хубостници/чки комай е ... е-еее .... мнооого-тромав процес . ------- П.с. Говорят те Пирамидите, говорят . Че и Разбираемо . И не от Вчера . ... Ама туй с хазартното/случайностното в Началото -- много-много не Ги бива ;-)

Всички туристи в Греця са добре дошли, без германци! Германци да стои в Германи да искарва и дава пари на нас, греци...

Scorpi

Земята като я погледнеш от космоса няма граници. Е освен Великата Китайска Стена... Интелект, култура и цивилизованост, тези неща липсват в България, така че може да си напълно спокоен, че тия за които говориш няма да се юрнат насам. При наличие на гореспоменатите качества в поне 60% от населението на една държава, то тя няма как да е бедна и с пропаднала икономика и цености. Такава държава има нужда от емигранти за да се поддържа и развива нейната икономика. Новодошлите биват научени и възпитани да живеят в тази среда съответно нормите и нивото на култура. Ние сме още далеч от това ниво и създаването на такава благоприятна среда за живот. Пример са ромското население у нас което толкова време не сме възпитали и интегрирали. Приказките, че те не се потдавали на възпитание са пълна глупост и оправдания. Циганите са огледалото да приемащата ги страна. Спокойно може да се огледате в тях и видите това което представлява българинът, но с неколкократно увеличени характеристики в мащаб около 1/3. Ако бяхме като хората в една нормална западно европейска страна едва ли циганите ни щяха да са на това долно ниво на което са в момента.

Да ме прощаваш но циганите са си цигани навсякъде

Живял съм и съм работил в различни европейски държави. Повярвай ми, навсякъде има цигани. Навсякъде образованите(и съответно работещите, а не смучещи социални помощи) цигани са малцинство сред своите.

Ами сигурно си от християнско, еврейско или мюсюлманско семейство.А изконните БГ ценности са наложени преди наложеното насила покръстване. Но какво непознато добро носи то на основателите на държавата?

а може ли да знаем какви са били изконните ценности преди покрастването?защото сме чели , че са били отново лажaта и кражбата, заради което и прабалгарите са били изгонени от далечните земи, кадето са живеели.

scorpius , хайде да изместим погледът си към нашето вътрешно чалгезиране. Не са ли циганите външно отражение на нашата лична безотговорност към самите себе си? Едва когато ни споходи тежко хронично заболяване, започваме да виждаме факторите които движат живота, които движат света. Тогава започваме да разбираме, че поставим ли под контрол собствената си "цигания", сегашното въздействие върху нашият геном ще позволи да "освободим" българският си ген от наслоените ограничения и никой повече няма да е в състояние да ни поробва?! Дори когато подобна мисъл го споходи, ще съжалява, че я е генерирал в себе си, а ако продължи с материализацията й, "Третият закон на Нютон" няма да му се размине. /Третият закон на Нютон гласи, че всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие./

Ти май си от БХК?!

Не си прав.Тя стана банкерка благодарение на баща си -дипломат от кариерата и агент на ДС от живково време,а ББ влезе в политиката благодарение на нея.

сега в Garciq ще избие национализма и такава партия ще си изберат

Тези от Афганистан не са ли хора?И те ще работят най-гадната работа.Само дето ние се правим на европейци (повече от самите тях) , а те си ни имат за заден двор.В едно съм съгласен и това е, че всеки трябва да се съобразява със законите на съответната страна където се намира.

Ти колко афгана познаваш,че ги коментираш,бе цървул скъсан

Тия вечер дали различават туристи от пришълци имигранти - или като наште главочи, първо пребиват от бой, а после си им приличал на гей / не, че не им личи, но едно е удариш 2 шамара, а друго да ги убиват или докарват до болница/

Предполагам роднините на тези оглупели момчета са били посрещани по същия начин в Америка и Западна Европа, когато е била голямата имигрантска вълна от Гърция през 50-те години. Проблемът е в политиците, които разрешават и не санкционират незаконното използване на имигрантски труд

Днес мечката играе при съседите а утре когатf съседите излязат от Шенген къде ще заиграе ? Господа газарбайтери не съм съгласен да приемаме "третия свят" в България само защото Вие искате да работите в ЕС. Sorry not that way

третият свят Е България глупчо. точно тия емигранти от "третия свят" където ги имате за подчовеци и тн. като поживеят в нормална цивилизована държава, примерно Великобритания и стават 10 пъти по културни и възпитани от 80% от населението на България.

Всеки народ има своя родина. Да изоставиш страната си да тъне в мизерия и да отидеш в чужда държава, където да отнемеш хляба на местните, не е почтено. Помня петдесетте години на 20-ти век, когато местните си градяха икономиките без емитрантите. Днес Европа е заливана от милиони неграмотни, настървени и непочтенни африканци множащи се в геометрична прогресия, носещи смут, болести, религиозен фанатизъм и кух неприятности. Народите трябва да спрат инвазията и да се върнат към традиционното си съществуване с минимален брой неканени гости от други държави. Това не е нацизъм, това е правило на цивилизованото общество.

Тая работа с отнемането на хляба нещо се изтърка. Нацизма също е създаден от цивилизовано общество, защо ли ти е неудобно да си наречеш идейката с истинското и име, дали нейде в цивилизованата ти глава не блуждае бледа мисъл, че може и да не си съвсем прав? На чужд гръб и 100 тояги са малко нали, но когато друг хване тоягата и погледне твоя гръб си мисли същото.

Поредния либераст ..

А нашите българи в Гърция , дето си вадят хляба там, защото ние сме зле , и те ли да се връщат??Ами онези наши сънародници из европата и тях ли да изритат към БГ??? Жалки сте. Ама за чужди инвестиции ревем .Що не си оправим сами бакиите??

ето го човека родом в българия но живеещ в норвегия. ето го фашиста на които му пречат земята, природата, развитието на света и човечеството. ето го поклонника на бреивик. ето го самозваният "тамплиер" жаден за човешка кръв и плът. ето го... бъдещото зло на земята ... сатаната.

Пил ли си си лекарствата днес????

Голяма работа. А преди комунисти и супер леви разсипаха центъра на Атина с 100 пъти повече камъни, разрушения и пожари...