Стихията ”Евридика” помете цели райони в Гърция

Над 500 къщи и магазини са напълно унищожени при бурите в Гърция, които причиниха огромни наводнения и свлачища, съобщават местните медии.

Обратно в новината

Коментари - Стихията ”Евридика” помете цели райони в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази новина е балсам за очите ми....имало господ на таз земя

вселенският потоп бил измислица, а?

22 дни след потопа в бургаско, вече всичко е забравено! Хората са оставени да се оправят кой както може! Направиха си драматичните репортажчета, изписаха се статийки да вървят рекламките и тишина...

странно, обикновено при подобни бедствия се организират доброволци и идват да помагат

гърците не са ли основно безогледни мошеници и интриганти, аз поне имам само такива впечатления от тях

Основната причина за бедствието вероятно са проливните дъждове, но друга важна причина е липсата на канализация в повечето гръцки населени места. Само преди няколко десетилетия много райони в самата столица нямаха канализация и водата си течеше по улиците.

Подобни бедствия при комшиите никога няма как да са повод за радост у нас.

Ако сечете дърветата в горите както и ние ,това все по често ще се случва.Това е предупреждение за незабавно вземане на крути мерки срещу дървената мафия и у нас.

Всичко около Атина е изсечено.

България да окаже хуманитарна и всякаква помощ на бедстваща Гърция. така, както ,ако бедствието беше в България Гърция би ни помогнала! Всякаква помощ-със спасители, помпи за отводняване, палатки, спешна парична сума-в рамките на възможното, строителни материяли, каквото гърците кажат,че имат нужда от помощ. Приятел в нужда се познава. А Гърция в последните около 30 г се доказа като наш приятел. Време е ние да помогнем.

Ако ще помагат както помогнаха за три седмици в общините Бургас и Камено, по-добре да не го правят...