Европа арестува Коце Маца тайно от МВР

На 3 септември получихме информация от колегите ни от Гърция, че президентът на ПФК “Беласица“ Костадин Хаджииванов е бил арестуван.

Обратно в новината

Коментари - Европа арестува Коце Маца тайно от МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само така могат да очистят територията наречена България от престъпници-политици иначе управия няма и няма как да има, ако разчитат сами да въведем ред.Не е възможно!

Vijte gi Germancite na6to MVR go nqmat za ni6to i s pravo.

И каква стана тя? Сра маца у каца.

Защо ли тайно от МВР ? Защото не ви вярват вече ! По целия свят ви разбраха що за стока сте,родни политици и меверейци.

ЕДИН ПО ЕДИН ЗА ЕЛИН ПЕЛИН - ЕВРОЛИН

мммммм , голям кеф,ако някой с тренди пенди го срещне в гръцката пандела.мъка ми е за киселото мляко.

саморазбиха си туристи4еския сезон тия,са наште ;туристи;няма да смеят да илязат в Гърция бе ваи, ваи, ваи има да пукат ускита са от мъка по роднота засрано от тях 4ерноморие и да се обаждат по мобифоно до РПУ-то дири ли ги някои.

Понеже в България няма ПРАВОСЪДИЕ И ВЪТРЕШЕН РЕД малко по малко мутрите ще бъдат съдени в Европа за нарушаване не европейското законодателство,поне нарушаване на българското законодателство от страна на бизнесмените ВИНАГИ остава ненаказано заради корумпирани ,некадърни или страхливи магистрати.

Браво! Къде да изпратим списък на останалите за арестуване?

Хей, Антоанета (05.09.2008 г. 11:13ч.)! Защо си така отрицателно настроена към нашето МВР? Защо ги подценяваш? Знаеш ли колко са добри са добри да се скрият зад храста след абсолютно ненужен знак за ограничаване на скоростта? И колко са стриктни спрямо т.нар. средностатистически българи, отказали или недосетили се да дадат нещо!!!

Отлично и неслучайно попадение на германските служби. Коце е пръв приятел с властимащите особено от ДПС и НДСВ. Сега за да спаси кожата има да пее като пролетна птичка. Треперете продажни политици.

хахахаах , сега ще спадне яко туризма :) политиците и престъпниците няма да смеят да излязат извън Б-я

А най-големите богаташи и престъпници?Ще има ли ЕС смелост и за тях?

ДА СЕ ГОТВЯТ И ДУПЕТАТИТЕ.

Всъщност държава няма.Имало е държава по времето на Аспарух,Крум Страшни,Симеон....Дн има територия,на която живеят два вида паразити .Едните са с малко мозък в главите си - политици,другите са безмозъчни същества- т.нар. мутри,за които най-характерната черта е крокодилската посредственост,охран дебили,които трудно връзват две думи в изречение, слушат чалга,карат мощни джипове и мерцедеси,размахват пистолети.Те са елита на страната.

Всъщност държава няма.Имало е държава по времето на Аспарух,Крум Страшни,Симеон....Дн има територия,на която живеят два вида паразити .Едните са с малко мозък в главите си - политици,другите са безмозъчни същества- т.нар. мутри,за които най-характерната черта е крокодилската посредственост,охран дебили,които трудно връзват две думи в изречение, слушат чалга,карат мощни джипове и мерцедеси,размахват пистолети.Те са елита на страната.

Tova ste nakara i drugite kozemazeta da ne napuskat granizite...

а защо ли МВР не е уведомено.........

Уахаха, кой е луд да споделя информация с нашите продажни ченгета? Ако интерпол бяха пусначи заповед до МВР Коце Маца още щеше да си се разхожда свободно из България и най-малкото МВР щяха да му издадат някое фалшиво тескере та да си шета и из Европата!Колко му е да му издадат нов паспорт под предлог, че ще го използват за някоя разработка!Стар трик!

Невинен съм.

само така...един по един на границата, имало и хубави новини понякога....

господа властимащи-и все пак имайте едно на ум,когато излизате зад граница...

Огроемн шамар за МВР и България, ама гледайте сега как ще го изкарат успех...

Ха-ха!!!!!!!!!!!!! Какво падение !!!!!!!!!!!!!

Много се радвам,.че това говедо са го арестували.Браво на гърците.

ОТЛИЧНО СВЪРШЕНА РАБОТА НА СЛУЖБИТЕ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ. НАШИЧКИТЕ СА ЧАК ОБИДЕНИ ...

Този май си падаше и еколог по едно време...

ми много ясно ... кой е луд да има доверие в българското МВР??????

че то ако имахте писмо, той нямаше да ходи в гърция да го арестуват.

МВР отново се държи алогично като не е изискало веднага обвиненията и да додави нови който за Коцето не са никак малко.Просто момчето плаче за затвора и евроченгетата решиха да си го арестуват че току виж МВР му сложи охрана.Все пак момчето работи за България и я ... обича.при него всичко е точно,коректно няма измама както обича да кажва един провалил се политик който отдавна трябваше да търка наровете в Софийският Затвор,но и на него ще му дойде времето.

Нормално, всички са наясно че престъпниците си нанкат с висши ченгета и прокурори, затова се пази тайна, иначе тоя щеше да си изкара паспорт с други имена и да прави каквото си иска.

ne be,MVR go krie6e ot evropa !

Ако корумпираното родно МВР знаеше,че Европа издирва нашенският бизнесмен,то сега Коце Маца нямаше да е в ареста! Тези от Европа май не са толкова глупави!? Време е да започнат да арестуват и корумпираните ни ченгета!

естествено че няма да кажат на МВР .. нали веднага ще изтече информация

МВР не знае, той министъра гледа коя професия от класификатора е изтървана сега е на фаза футбол

Арестуван е тайно ,защото никой не вярва на МВР-то ни!! Срам и позор за Миков!!!

NE STE INFORMIRANI STOTO STE KORUMPIRANI

МВР може да пази ченгетата САМО на наша територия - навън тези бизнесмени могат и да се изненадат...

Браво на европейските полицаи.Знаят си работата,обаче трябва да го съди европейски съд този Коце ,ако го съди български съд нали знаете какво ще стане. Впрочем нашето МВР става само да прави кордони срещу фермери,учители,лека

Леле познах..... за нищо не ставаме и хващат измамника извън БГ. Да не са луди да ни уведомяват за тоя арест. Като гевгир ни е системата. Кажеш ли някъде нещо и веднага го научава който не трябва...

как да ви информират кат виа ще го предопредите и тои ще изчезне, кво се правите на изненадани естествено е че и с други видни крадци ще се случи, затвор ДОЖИВИТЕН за всички и всичко което е откраднато обратно в даржавата коалицията също като търви е станишев и доган

bravo na europa

Ами защото от нашите МВР-улуци, все изтича някаква информация и Мацата ще изчезне, преди още да се засилят да го търсят. Даже ще му осигурят и бърз коридор да се изниже както трябва.

сега в Гърция, скоро и в България. Разбира се без знанието на МВР

Хи-хи-хи-и-и! Намериха ли ви цаката, а? Ще ловят близките ви айдуци без изобщо да ви казват! Сега Людмил Стойков ще смее да ходи на море извън България само в Сочи и Ялта.

Много ясно бе корумпирани мутри такива. Защо трябва да знаете че ще има арест и да издъните всичко. Точно така се прави, Браво.

Донякъде сме изненадани, че не сме информирани за европейската заповед за арест. Знам информация от медиите, нямам информация от официални източници за това дали Хаджииванов е бил с някой друг, призна генералният секретар. Нима? Защо? Мили, родни управници, за бога, не се ли усещате???

Много ясно. Веднага щяха да го предупредят

за какво да ви информират, вече и в Европа знаят че МВР е да пази трафикантите, дилърите и да бие фермерите и учителите.

Ami te ot evropata vi razbraha, 4e ste edno s mafia i banditi i ot tuk natatak 6te e taka, nikoi ni6to niama da vi kazva!! Tova e, primirete se gospoda i drugari policai!!!