Гръцки министър: Не можем да приемем повече и един бежанец

Гърция не може да приеме повече нито един бежанец и не е в състояние да приложи Дъблинския регламент.

Обратно в новината

Коментари - Гръцки министър: Не можем да приемем повече и един бежанец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

море гиди орадия по границата и потапяне на лодките, и да видим кои ше припари нито по островите, нито по земя иле море..... море гиди осрани африкански гащи, и на меркелката още не и се е разминало да я утрепат от отмащение за което направи на хорицата из еуропата... море гиди, кога че кипне на хората ядът и справедливото отмашение...

Няма защо да се оплакваш,миличък,няма кой да те чуе.Оная иска само четвърти мандат,не и пука за Гърция.Слагате по един кораб пред няколкото острова и лодките обратно в турски териториални води.Няма как да накара държавите да вземат 60 000 души от Гърция.Много са.Което правителство ги вземе отива си.

Няма защо да се оплакваш,миличък,няма кой да те чуе.Оная иска само четвърти мандат,не и пука за Гърция.Слагате по един кораб пред няколкото острова и лодките обратно в турски териториални води.Няма как да накара държавите да вземат 60 000 души от Гърция.Много са.Което правителство ги вземе отива си.

В момента в Турция има 3 млн. сирийски бежанци, те могат да отидат в Европа, могат и пеша да тръгнат...

И не искат и ИДИЛ и ПКК да свършат.. Ако ги няма то гражданите на западните страни ще почнатда питат, а защо харчим толкова много пари за оръжие вместо за социални придобивки.. Очевидно е, че Турция, дори при наличието на добра воля, не може да задържи на своя територия тези потенциални мигранти

В една от изоставените къщи открихме таен склад за оръжие на джихадистите. На три метра под земята намерихме десетки сандъци със снаряди, на които като производител е посочен българският оръжеен завод ВМЗ-Сопот, и 122-милиметрови ракети ГРАД с произход България. Тези ракети с обсег на действие до няколко километра са сред най-смъртоносните за цивилното население на Алепо, тъй като падат в жилищните квартали. Освен тях джихадистите са използвали български боеприпаси с калибър 73 мм за противотанкови оръдия и противотанкови снаряди с калибър 40 мм за РПГ

Българите по време на турското робство са бягали в Румъния, а не във Франция или Англия. Сега медиите умишлено налагат заблуди, защото служат на външни измекярски интереси. Не може всички държави от ЕС да страдат за това, че Меркел събира роби за икономиката си.

И защо продължават да наричат мигрантите бежанци? Те са такива до навлизането в най-близката свободна държава, в случая Турция. След това са вече мигранти, нашественици, преселници и т.н.

ГЪРЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА ПРИЕМА ПОВЕЧЕ МИГРАНТИ. НИЕ СМЕ БОГАТИ ,ДАВАЙТЕ ГИ ПРИ НАС,НИЕ ЩЕ ГИ ХРАНИМ, ЩЕ ГИ ОБГРИЖВАМЕ , А ТЕ ЩЕ НИ ОБРАЗОВАТ.?????

Обратно във водата

Не само ще приемат, но и ще плащат гяволъка си. Същото се отнася и за колонията РБ.

Европейска зелена карта за всеки РАБОТНИК, желаещ по-добър шанс в Европа. Право на помощи - само за законно влезли през КПП бежанци от конфликт в СЪСЕДНА страна.

Застрашени са основни човешки права в нашия регион. На Лесбос се произвежда най-хубавото узо, а билката "мастика" расте само на Хиос. Ислямистките шебеци като нищо ще ни прецакат аперитива и дайджестива.

Спрете да ги наричате бежанци. Това са икономически емигранти, ако не сте го разбрали. Искат да увиснат на щедрата социална система на Западна Европа. Бежанци са хората пребиваващи във фронтовите държави - Турция, Йордания, Ливан. На никого не сме длъжни! Вън от Европа и цивилизования свят! Саудитска арабия и Катар, които бяха толкова загрижени за демократичните права на протестиращите срещу Асад, защо не приемат и интегрират бежанци?

не ми мязат тия от фотото на бежанци ама ич

само че това не са бежанци, а хитреци

И БГ не може да приеме повече нито един бежанец!

"... Няма не искам! Няма недей!..." И вас ще ви питат дали искате точно толкова ,колкото ще ни питат и нас.

Грексит, а?