По „Балканския път“ пускат най-много 580 мигранти на ден

Полицейските шефове в страните от т. нар. Балкански път на мигрантите са се договорили да ограничат потока до около 580 души на ден, съобщи Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - По „Балканския път“ пускат най-много 580 мигранти на ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мигрантите да знаят че получилите статут на бежанец във България имат право на престий във Германия САМО 3 МЕСЕЦА И ТО КАТО ТУРИСТИ без право на помощи. Германия може да разреши оставането им само ако се заведе дело във европейския съд за правата на човека.КОЙТО е оптимист може да опита този вариянт.България е бедна страна няма работа няма пари.

Скъпи мигранти,ГЕРМАНИЯ ви чака. собственичката МЕРКЕЛ ще идва рано сутрин при вас с виенска кифла и каничка кафе и вместо да попита тя за наема ще ви попита спахте ли добре.Госпожо Меркел вярваме във вашата хуманност и се надяваме че няма да се отметнете от поканата" добре дошли"и да не забравите със кафето и френския коняк! НАЗДРАВЕ!

Мигранти не искаме и те тук няма да са добре приети. Но това не са мигранти, а мързеливи завоеватели. Те са тръгнали само за социалните придобивки и за лек живот. Къде са жените им, защо са ги изоставили щом в страните им е толкова страшно. Къде са тези, които ги подканят да пътуват, в Америка ли, в Англия ли или в Германия. Оказа се, че германците са нация работлива, но не прозорлива. Тези хора май не четат историята. Явно имат голям проблем в мисленето и считат, че ще го решат с мигрантите. Започнало е някакво израждане на германската нация.

Най-лошото за България предстои. Това почти не се коментира, но в Турция вече се води гражданска война. Естествено засега официално не се признава, но това няма да може да се крие вечно. В момента в който ОФИЦИАЛНО се признае, че Турция е зона на военни действия настъпва края на България. България като съседна държава ще бъде ДЛЪЖНА (по силата на самоубийствените конвенции, които са подписали нашите предатели) да приема десетки молиони араби и негри, които ще се представят за "репресирани кюрди от Турция". Тогава просто не знам какво може да ни спаси.

За съжаление си прав, даже вече няма да сме територия, а кръстопът...

Трябва да се пише в НЕМСКИ САЙТОВЕ!! Германците трябва да изгонят това чудовище Меркел!

къде мога да заведа дело срещу меркел за трафик на хора?

Щом толкова питате ще ви кажа какъв е сценария. Уважавам Дир-а и всички американски тролове. Аз не съм определял такава ниска бройка 580 човека на ден и това няма как да стане. От утре няма да се признават никакви национални граници. Това важи с особена сила за ЕС и Шенген (не важи само за Русия засега). Бледоликите европейци да се спасяват както могат. Останалите, малко по и доста по-цветнкокожи като мен, да се чувстват като у дома си. Особено ако са мюсулмани. Заповядал съм навсякъде полицията да охранява цветнокожите, както и тия с каквато и да е друга религия освен Християнство. От мюсулманин не искам косъм да падне. Натовските кораби и самолетоносачи в средиземно море да ги охраняват, спасяват и прекарват от азиатския и африканския бряг на европейския, без никакви загуби. Засега толкова ви стига. Вдруги ден ще разберете повече.

Албанският премиер Еди Рама заяви, че "Албания няма да отвори границите си за бежанци. Нямаме причина да го правим това, защото нямаме нито условията, нито способността, нито илюзията, че можем да спасим света, докато други затварят границите си"

Ами тази година е високосна, така че ако ограничат потока до около 580 души на ден: 580 х 366 = 212280 бр. ако не го ограничат и остане 2000 души на ден:: 2000 х 366 = 849120 Чудно, как тогава само за три месеца през 2015г. в Германия влязаха над милион, а една американка твърдеше на сайта си, че по нейните наблюдения и сметки били пет милиона? И дали някой от мъдрите европейски лидери е смятал колко от тях ще може да изхранва ЕС, щото доколкото знам в света т.нар. "правоверни" наброяват повече от милиард и половина, а както е тръгнало май всички ще се преселят в Европа.

и що ги пускат? Визи вар или йок?

Цяланта ЕК, целият сегашен европейски управленчески елит са зомбирани или подкупени от петролните шейхове, в Европа ще стане като в Сирия- всеки срещу всеки-народите ще се разбунтуват против собствените си правителства и против натрапниците, а държавите помежду си. И това ще доведе до общоевропейска катастрофа!

Границата трябва да се преминава само през пропусвателните пунктове. Причиняването на болка на нарушителите на зелената граница - ранени или убити от защитниците на границата, ще ни разрешат проблемите. За съжаление този език е уместен.

За Гърция не ми пука ,тъй като имат голям опит във асимилацията ,за 100 години, асимилираха, изтрепаха и изселиха близо милион българи . Така че със бежанците нама да имат проблем ,ще ги регистрират като елини ,македонци или древни гръцки племена .

ЕС им даде стотици млрд. евро. една от клаузите за даването е да приемат/задържат и изхранват мюсюлмани.

Колко влизат през Българи и колко остават тука. ББ защо се ослушва и не затварят границите.

Ами картинка се заформя! Австрия консолидира тия около нея. От Босна, през Македония, та до Сърбия. Отзад са Вишеградската четворка. Унгария в центъра зад Сърбия и със Словакия - зад Трансилвания. Тила го пазят Чехия и Полша. Румъния си е зад Дунава и вече не е "в пакет с България" за Европа. На България явно не и върви комуникацията с Гърция, да не говорим за разбирателството. И имаме една удобна сухопътна граница с Турция, където Турция вече веднъж направи "показно" какво може да се случи и как могат да действат турците да ги спрат имигрантите, ако Ердоган реши. Ако е на кеф, разбирай - ако бъде удовлетворен във взаимоотношенията. Та така... Зад нас се барикадират, пред нас - имигрантите и две страни, с едната от които явно не можем да се оправим, а с другата работата е в зависимост доколко се оставяме тя да ни "оправя".

ДРЪН , ДРЪН

свали си ,,чанът,,!!! разбрахме че си ,,овца,,!!! ,,сричков,, соросоиден ,,първокласник,,!!!

Глупости! Бежанците сами решават от къде ще минат и по колко човека! А не европейските бюрократи!

само си чешеме езиците по форумите , а трафикантите четох , че са гушнали до тук около 6 млрд. $ ?! така, че кучетата си лаят, но кервана си върви !

Всички са в играта. Ако могат да договорят 580 души на ден, защо да не договорят 50 души на ден? Защото християнството не е съвместимо с новият световен ред за разлика от римокатолизцима и неговият брат исляма.

Познайте откъде ще тръгнат сега -:)) -- Турция-България-Румъния-Унгария-Австрия -- Турция-България-Сърбия-??? -- Гърция-България-??? -- Гърция-Албания-Черна гора-Босна-Хърватия-Словения-Австрия -- ????

Е И ?

От където кажем ние.

Не знам, може би най вероятен е последния маршрут. Ако искат да влязат в Румъния през България, трябва да прекосят Дунав, а и не мисля, че румънците ще ги приемат, те са към вишеградската четворка, и вече изразиха ясно становището си. Сърбия също заяви, че няма да приема мигранти минали през България. Дори вчера четох че и албанците са мобилизирали отряди за защита на границата си Гърция.

в Гърция, че никоѝ нищо не ги питал, не им помагали, не се интересували от тях, нямали пари... Явно доста ги лъжат и заблуждават какво ги чака в Европа, и те са един вид жертви... Ебати кашата забъркаха европеѝците!

ЗАЩО ИЗОБЩО ДА СЕ ПУСКАТ???БЕЗУМИЕТО В ЕС ПРОДЪЛЖАВА!!!

Само гледай цирка. В следващите няколко седмици турския султан и мангалите ще сринат Шенген. Брюкселските зелки ще бъдат напълно безпомощни и неадекватни.

ДРЪН , ДРЪН

на ,,боката,, звънецът!!!

ограда бързо вий дигнете и "бежанците" спрете.....не се помайвайте защото от минарето ходжа ще ви пее .......

Ти нас ли ще плашиш с джамии бе, че ние сме на първо място в Европа по джамии на глава на населението. И още повече ще си затвърдим първото място, като почнат да режат глави и главите започнат да намаляват?

Ние искаме бежанци ,а те не искат да идват?

Но за сметка на това обществената поръчка вече е проведена и сметката за изхранване на хиляди бежанци е платена от бюджета.

---Няма народ! ---Няма зъби!

"Който от Трафикант се управлява, трафикантска държава става"

онова министърче ...австрийското ако си пусне едни мустачки ще ми заприлича на една личност от миналото. но за разлика от тогава тоя младеж прави нещо добро за цяла европа...за разлика от меркел и солидарният с гърците боко....е те блокират границите ни и търпим загуби но оня е солидарен. и за ограда се ослушва

минус са ми писали герберите...щом е за боко ще се пуснат и камилар да ги опраска но не и да признаят антибългарската му политика

Соросоидни тролове , много Ви моля да коментирате новината - Германия е изгубила следите на 130000 емигранти дошли на нейна територия . Нищо лично , просто питам.

И 400 000 нямали право да останат, защото са без документи и подлежат на екстрадация.

...но няма къде да ги върнат, защото не знаят кой откъде е...

1. Защо да коментираме това , имаме тема. 2. В Германия Меркел да се оправя.

Прав си -Борят темата /София към Москва: Парламентът има право да провери за намеса/

Обещават им се някакви приказки от 1001 нощ на "бежанците" (турско-американска пропаганда), те идват с милиони, виждат, че вместо да ги чака специално за тях 5-звезден апартамент в хотел, обслужван от 7 девици+5000 евро на месец джобни, ги чакат палатки и дюшеци на земята. Излизат и почват да чупят, бият, грабят, изнасилват- а вече са над 1 милион от новата реколта-2015; хората излизат да протестират- полицията ги бие- не можело, че не било толерантно? Е, кой да вярва на очеизвадните им лъжи вече??

ААААА , СТАНА СТРАШНО , АААА

ДРЪН , ДРЪН

Mного ми е интерсно сега, как ще протечат _ЕЙпарадите по европейските столици пред погледа на толкова чалми. ТОВА ЩЕ БЪДЕ ГОЛЕМО ШОУ

При това положение съм за .ЕЙ ПАРАДИТЕ.

Купувам си повечко бира и пред телевизора да гледам изпълнения. Ония пещерняци такива неща на са виждали

Ще настане неописуем ГЪЗОБРЪК и ЦВИЛЕНЕ

Въобще няма да е шоу - в Берлин представи си, са направили бежански център за гейове!!! Що да не спретнат и един гей-парад за меките китки?!

вместо да отделят християните, защото ги тормозят в лагерите, те отделят геѝовете! Гнусота и падение!

Аз ще ти обясня как ще протичат. Тъй-като в голямата част от ислямските страни не можеш да се ожениш ако нямаш достатъчно средства да си изхранваш семейството, голяма част от тях се женят на около 40. Докато се оженят, по най-различни причини не могат да и да помиришат жена. Сетете се как правят секс при това положение. С две думи: П'едерастията в исляма е доста по-разпространена отколкото при нас, макар и да не правят паради. Ще си паснат с Г'ейовете без грешка, не се притеснявайте !

Да видим как ще стане с тези 580 след като следващата седмица пристигнат онези 100 000, В МОМЕНТА преплуват морето идвайки от Либия.

Ангела подаде оставка, всички тези дяволи ще си седнат на задниците и потока ще секне наполовина още първата седмица! До месец ще спрат напълно! Просто и ясно!

И к'ъв "лимит" е това?! Веднага ви казвам един друг лимит - безотказно ще подейства на ордите търсачи на солидни социални системи! Веднага по всички ефирни арабски канали денонощнода се излъчва съобщение: "НЯМА 1000 евро на месец за вас! И 100 дори няма!" На границите на държавите по т.нар. "Балкански маршрут" на перфектен арабски се изписва с големи букви" Там, накъдето сте се запътили, вашите братя вече ги връщат - ПАРИ НЕ ДАВАТ! А НИЕ ТУК БИЕМ!"

И КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА.

Ами не знам - нали са все велики мислители събрани. И пак - умуват ли, умуват... А докато те умуват ордите прииждат ли, прииждат... Виж снимката - и виж текста под нея! Чудом се чудя как точно познаха, че всичките са "сирийски бежанци", когато прииждат по няколко хиляди на ден?!

Второ Косово на Балканите- гарантирано от...Турция и САЩ. С подкрепата на ЕС-Запад, С.Арабия и Израел. Хората ви го казаха- ние не ги искаме, ама и вие не ги спирайте, т.е. да идват, ама у вас (балканците)

А трафикантите, които ги прехвърлят през Средиземно море ще се съобразят ли с този "лимит"?И къде ще изчакват излишните, които не влизат в лимита?

Незабавно трябва да се лишат от всякаква власт разни партии и псевдоорганизации които всъщност са само проводник на педофилия, тероризъм и всякаква форма на насилие под формата на религиозни или етнически права. В това отношение се стигна до там, че опростачени и отявлени боклуци като болен - биячът на жени, безнаказано паразитират от антибългарската политика на турскосъветските си господари.

ДРЪН , ДРЪН .

много умно, гениално! на врабча трябва на всички да ви дават и професорски дипломи, като на ташевата.

Аз си плащам за лична карта , плащам си за международен паспорт , плащам си за виза , чакам и си плащам екскурзиите !?! Аз съм луд и си плащам !

Ти си с богат опит и си бил навсякъде...

Как ще ги пускат - да се рахождат в БГ ли ? ОТ ГРАНИЦАТА НА АВТОБУСИ И ДИРЕКТНО ДО ДРУАТА ГРАНИЦА И ЕСТЕСТВЕНО СЛЕД КАТО СИ ПЛАТЯТ.

Цунами от орки идващи да бъдат хранени и обгрижвани от неверниците... И един шоколад няма да им дам. Не ме интересува кой какъв е и откъде е. Мястото на тези хора не е тук!

Ще ги нагостят щедро с пластмасов Марс на Запад и след 3 месеца ще запалят приютите в знак на протест, че храната не им харесвала, а интернетът бил много бавен, за да точат порно по цял ден.

Ако ние бяхме на тяхно място колко и каква щеше да е помощта им?! Щеше ли да има изобщо такава?! Те собствените им братя по вяра и манталитет в съседните им страни не ги искат, но за нас няма проблем! Всички тръгнали за лапачка и да ч*кат бели дупета! Тези илюзии за рая ще им бъдат скоро избити. Не съм расист, не съм без сърце. Просто ги мразя точно толкова, колкото ме мразят и те.

ДРЪН , ДРЪН

Вижте на снимката, как се дерат и колко са войнствени. Не разбирам, защо са тези лимити, защо пак ще ги пускат, защо не ги спират. Ония, като знаят това, нормално е да продължават да идват.

значи пускат 580 чалми повече на ден

Защо и бежанците не искат да останат в нашата ''ПРОСПЕРИРАЩА, ЕВРОПЕЙСКА ---КОЛОНИЯ"?

брей, това в древността, преди изпедерастяването на популацията и ней-паче на тези с евроатлантическите ценности, би било немислимо. значи незаконосъобразно проникналите и пребиваващите развяват някакви права, свободи, предявяват претенции и маршируват. нямат лични карти, дипломи, не се знае дори от кой пол са, но задължително са сирийци и бежанци. коментарите са излишни.

По Балканския път пускат най-много 580 мигранти на ден А защо въобще пътуват.Това са 17 000 на несец , или над 200 000 на година. Къде го има това нещо ?

отдавна трябваше да спрат фериботите и да се препълнят 2 3 острова и край

И това ми било Европа...Да се преименоваме Арабия и да си ги пуснем свободно да си шетат из нея. Срамота!!! Не трябва да се пуща никой вече да минава, без туй вече са придошли прекалено много нелегални из континента.

Нали ги пускат. Кво сега?

Предлагам гръцките трактори незабавно да се придвижат на юг и да блокират пристанищата. Щом ЕК нищо не може да направи по въпроса с блокадите по българо-гръцката граница, надявам се една нова блокада на морския път на "бежанците" да ги стресне. Знае ли се, арабите и африканците може да се окажат по-важни за ЕС от българите!