Крит залят от български фалшиви евро

Търговците от остров Крит предупредиха чрез медиите за масово пуснати в обръщение фалшиви банкноти от 50 евро, съобщи БНР. Има съмнение, че те са направени в България.

Обратно в новината

Коментари - Крит залят от български фалшиви евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как пък се усъмниха, че са българи фалшификаторите? Доказателства?То и едно време и за папата ни бяха обвинили . Нещо са свикнали да си трият ръцете с нас.

Щом е Крит , а не Крим е добре :) Щото онези гърмят за такива неща

Скоро ще се усетят и ще искат да ни оградят с висока стена, защото сме като зараза за останалите. Нищо хубаво не могат да чакат от ганювците. Акъла им щрака само за крадене, далавери и прочие простотии. Но все някой им е виновен. Сигурно и кипърските политици не са им харесали на нашите титани на мисълта.

УРА А А А А . Ще ни изключат от Европейския концлагер, ура а а а а а а а ! Да се маха и този от Президентството!!!

Строго секретно!! Само на хартия и с восъчни печати!! След като Путин не успя да разруши ЕС-а отвътре с Булгаристан, сега хитро ще вкара и своята Покрайна!!? Да се подписват само политически споразумения - без финансово обезпечение!!

е затова ли защитавате Крим? това е = колкото повече леви, толкова повече мърсотия - кражби кражби и най- вече трябва да ни убедят че всички сме маскари Да ама не , други сме!

Мунчо това е Крит , а не Крим :)) Ебаси загубеняка :)

нормално, като европеиският съюз не ни дава пари, ще си ги печатаме сами.

Вчера с последните стотинки си купих консерва риба. Днес си направих банкет с нея и тъкмо да изхвърля кутиятя разделно, попаднах на новината за плантацията в Крит. Ето как се забогатява, плантация в консервна кутия. Ще хвана и двама роби да я прекопават, иначе какъв плантатор ще съм. Мама ви и журналя прости да е...а.

Това е само пробна серия следващата поръчка ще е в Драхми

Имаме хубави печатници и можещ персонал. Хартията обаче явно не е фалшива. Така, че търсете кой е доставил хартията и направил поръчката. Мастилата са ясни сигурно са ORWO.

Скоро - преди седмица - прочетох в НЕТА, че в България били разбили "НЕЛЕГАЛНА ДОМАШНА ПЕЧАТНИЦА ЗА БАНКТНОТИ" ???!!! След доста ровене в НЕТА и по други сайтове на Официални Държавни Институции - - - за съжаление не успях да намеря координати на "ЛЕГАЛНА ДОМАШНА ПЕЧАТНИЦА ЗА БАНКНОТИ" ---------- Може ли някой да помогне с информация по следните въпроси. 1. Какъв е лицензионният и регистрационен режим за "ЛЕГАЛНА ДОМАШНА ПЕЧАТНИЦА ЗА БАНКНОТИ" 2. Бидейки наясно с отговор по точка - 1 - - - КОИ са хората / двама - трима ще да са //не повече//, от които да зависи Аз да взема лиценза и регистрацията. 3. Предлагам Възнаграждение - - - В РАМКИТЕ НА НОРМАЛНОТО ИИИИИИ -ИИИ --- В ЗАВИСИМОСТ ОТ ОБОРОТА ЕСТЕСТВЕНО ......... За контакт --- +++55555-55-55-555

Мъкаа - Мъка ------ само ДВА / 2/ - ЛАЙКА /не знам как се пише харесване с цифри/ ------------ на къде отива тази Държава, след като и младите останаха без чувство за хумор ??? А дали останаха млади хора тук ??? А дали остана нещо, което искрено да ни разсмее ???

НЕКА малко гризнат от нас гърците, стига аванта от ЕС!

Хайде пак на гърчолята повече пари отколкото на българите.

фалшифицирането одавна е българска държавна политика- фалшифицираме пари,избори,алкохол,документи,дипломи,паспорти,история...всичко до което се допреме...

Не се стърпях,виждайки 26 плюса срещу България.Що за българи сте?.Фалшификациите и измамата са усъвършенствани и прилагани най-вече от евреите и гърците.И то още от преди новата ера.Ние сме почнали много много по-късно за съжаление.Лицемерието и лъжата са основна част от ценностната система на гърците и до днес.Четете повече история и не ругайте срещу родината си.Защото друга нямате.Където и да отидете ще сте чужденци.Само тук сте си у дома.Нямате друг избор.Затова не мърсете този дом с глупостта си.Не съм от Атака.

Крадеца вика дръжте крадеца?

Каква неблагодарност! Не Германия а българи им дават евраците и то не като заеми! И щом е нещо лошо кой да е виновен - България! Защото там мафия няма...

Не се разбра сега къде е проблема? Защото няма купюри от 100 и повече евро ли? Ще им напечатаме бе ...

в една нормална държава щяха да те намерят и хубаво да те поразпитат...Само че тук събираш плюсчета...

70 години комунизъм превърнаха българина в изключителен мошеник и престъпник !

25 години демокрация превърнаха българина в изключителен мошеник и престъпник!

Е да, защото тези които не са имали комунизъм са толкова зле и оцеляват с мошеничества и фалшификации.

Управляващите са най-големите Фалшификатори и крадци, но няма кой да ги арестува нито да ги осъди. Всяко следващо Правителство и Дупетати се споразумява с предишните да не се преследват взаимно.

НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР, И ВЪВ ВСЯКА ТОЧКА НА СВЕТА, КЪДЕТО ЩЕ ИМА ДАЛАВЕРА.ОВЧЕВ, ТОВА СА ТВОЙТЕ МИЛИЦИОНЕРИ.

Този с канабиса ще да е главния фалшификатор. Канабиса го използвал в тайните рецепти при изготвяне на мастилото с което отпечатвали високотехнологично произведени нови евРо.

Ами не се учудвам те нас ни фалшифицираха подписите и ЕГН само и само да се кандитират за изборите а кво остава за другото.

Щом фалшивите пари са с високо качество тогава веднага ги определят като българско производство .Това е да си извоюваш име.По традиция най-качествените неща които правим са винаги не с помощта на държавата а точно най-преследваните от нея.

... и ний сме дали нещо на света! По това сме световен лидер!

Е, и? Нито е за първи път, нито ще е последен. Откакто финикийците са създали първите пари, има и фалшификати. Разликата май е само в това, че по онези времена на фалшификаторите са им режели къде ръцете, къде главата, та е имало някакъв страх и съответно - ред. А сега - ще му влачат делото 20 години с пет-шест връщания за доразследване, и накрая ще го закрият по давност - моля, да заповяда следващият! А сериозно погледнато, тези фалшиви евро са кокошкарска работа. Ако искате да видите как се работи сериозно и с размах по темата, погледнете какво правят Щатите с техните зелени хартийки...вЕрно, може и да не са фалшиви, но пък също като фалшивите нямат стойност / покритие. Само че държавите не ги съдят за това...за съжаление...

Не САЩ като държава емитират долари - доларите се емитират от частният Федерален резерв и се дават под лихва на правителство и банки - с останалото съм съгласен напълно.

Лихвата в момента е под 0.5% за банките и правителството. Те по колко ги дават кредитите нататък и кой е единственият прецакан по системата, сами се сещайте.

е като нямат стойност доларите що ги търсят в целия свят ? А рублите па имат стойност а па никъде ги не искат-само у Крим и в едно китайско село !

Рублата не върви,щото си имат собствен петрол и газ,а ''терористите'' от близкия и среден изток станаха зависими от чичо Сам,защото тои им предложи ''технологии'' за добиване на петрола.Когато ги изхвърлят от арабският свят,ще попитам коя валута ще е вървежна.Не е далече времето.

Като успееш да направиш валутата си конвертируема по цял свят можеш да си го позволиш. С покритие или не можеш да се разплащаш където искаш. Nice а?

Не мога да разбера кой глупак слага минуси и защо,след като това са отдавна известни истини.Сигурно това е някой нов щатски патриот с хамбургер в главата си.

И руски патриот с водка в ръката си да е все тая.