Гърция спря кораб от Флотилията на свободата-2

Полицията на Пирея арестува капитана на кораба "Одасити ъв хоуп" за опит да достави хуманитарен товар в сектора Газа, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Гърция спря кораб от Флотилията на свободата-2 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До автора на статията: моля да си коригирате написаното "През май 2010 г. опитът на Израел да попречи на корабите от първата Флотилия на свободата да пробият блокадата доведе до гибелта на девет души"!!! Тогава опитът беше не Израел да попречи да му пробият блокадата, защото това не беше опит а беше направено - тогава опитът беше на решените на конфронтация пропалестински екстремисти да нарушат чужд суверенитет, което не можа да се случи защото евреите си го защитиха по всички правила на морското право, въпреки че се опитаха хиляди мангали да представят операцията като незаконна според международното морско право, което съвсем не беше така - напълно законна си беше ... даже ако не беше изпълнена и бяха допуснати без разрешение да пресекат териториални води, то тогава също напълно законно можеше да бъде потопена цялата флотилия!!!

доста си ограничен в мисленето, даже не ми се занимава да ти опонирам....каквото и да каже не мисля, че ше предизвикам размърдване в двете ти клетки у тиквата

като нямаш нито един смислен довод разбира се че "не ти се занимава да опонираш". това е толкова типично и показателно според името, което си избрал. вие комуноидните лумпени освен да се нахвърляте с обиди на непознати, несъгласни с доктрините ви нищо друго не можете.

"Израел не разрешава доставянето на стоки в сектора Газа" - стига вече с тези лъжи. Израел разрешава ама след проверка какво именно се вкарва за да предодврати постъпването на ръкети и боеприпаси в ръцете на исламистите.

наи - после здравомислещи българи!!!

Как ще ги стигнем гърците ?! ( , а г-н екс-аташе при канадианците)

Кое да им стигнем? Кризата, външния дълг, нестабилността на управлението, оттегления туристически поток, високите цени през летния сезон, неработещите сектори или опасността за живота, понеже някой си е решил да протестира с коктейли Молотов... Не желая да ги стигаме в голяма част от аспектите на днешна Гърция. Способността да протестират не идва от желанието им за истинска демокрация, а защото не искат да се откажат от комфорта си - високи заплати, малко работни часове и домашна помощница на минимална заплата от България.

След новината днес относно бъдещото ескортиране на помоща -- нали бихте приели, че имате отговори на всички Ваши въпроси ?! ( и на непомислените дори ) ... А комфорт в България ще има ! За всички добри данъкоплатци !!! (, думата-си на вятъра не хвърлям знаете . )