Коментари - Доживотен затвор за българин в Гърция заради наркотрафик | dnes.dir.bg
назад

Доживотен затвор за българин в Гърция заради наркотрафик

Българин получи максимална присъда за доживотен затвор от Наказателния съд в Солун. Мъжът е участвал в международен канал за трафик на наркотици, от който трафикантите очаквали печалба от 15 милиона евро.

Обратно в новината

Коментари - Доживотен затвор за българин в Гърция заради наркотрафик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ли ще каже сега Лазар Груев ? Какво ли ще каже М. Тодорова ? Има ли корупция при гръцките съдии ? Обзалагам се, че и двамата ще мълчат и ще се правят, че нищо не знаят ! Ако въпросното лице го съдеха в БГ , ' независимите ' от ДС щяха да кажат, че е ' невинен поради липса на доказателства ' . Преди това ' независимите ' прокурори щяха да са пропуснали някоя запетайка в обвинителния акт, за да се върне делото за ново преразглеждане и така , докато изтече давностния срок . Накрая ' независимите ' от ДС съдии щяха да ни обясняват, че той не бил престъпник, защото не е бил осъден от ' независимия ' им съд ... Излишно е да казвам, че някои магистрати щяха да си имат нови хотелчета на Бяло море ... Ако Цветанов го беше арестувал в БГ , доста лица щяха да подскачат и да ни обясняват, че Цветанов си е превишил правомощията и го е задържал неправомерно . Щяха да ни обясняват, че подсъдимото лице ще съди държавата в Страсбург и т.н. Но добрата новина е, че Цветанов е работил в екип с ДЕА и Европол и сега всички виждаме резултатите от неговата работа !

КЪДЕ СТЕ другарииии?ЗАЩО НЕ ЧАТИТЕ?УТРЕ ВИ ЧАКАМ ПРЕД НДК ЗА ДА ПОЧНЕТЕ ГЛАДНА СТАЧКА В ПОДКРЕПА ЗА другарчето ви.БРАВО СЪДА В Г Ъ Р Ц И Я.

Няма ли някоя бесепарска малоумничка сега тук да обяви гладна стачка в подкрепа на опандизените в Гръцко, но закриляни в България от комундетата мафиотски и нарко босове?!

каквото тарсили намерили. смарт за такива дето печелят за сметка на здравето на младите. колко деца умират от тази отрова а да даде на собствените си деца.гарците не освобождават така от затвор като в балгария. тук всеч оше пипат много яко.ше си ги лежи урунгела крадлив. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Спокойно, ще ги върнат тук за излежаване на присъдите. Другарите са на власт. Този с доживотната ще излезе след 2-3 години, тоя с 10-те - след има-няма 1.

След близо 11 месеца Наказателният съд в Солун издаде доживотна присъда на едно от най-скандалните лица на прехода банкерът Васко Нинов. Присъдата му е за трафик на наркотици, а заедно с него наказание от 10 г. затвор получи Константин Георгиев, управител на софийския хотел Родина, който е собственост на Нинов.

Тези са все били под закрилата на комунягите в БГ!!! Да им сцепят там сега задниците!

Това е човек с много дефекти но те са проекция на ДС -БСП ТЕНДЕЦИЯТА НА 23 ГОДИШНИЯТ ПРЕХОД !!!!!!

никога немозе да цтане в бг това,зацтото този бизнец е доходен,коръпзя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

злополучният банкер е разполагал с карта на НСБОП като нещатен сътрудник. С такива карти са се ползвали и други знакови лица от прехода Карамански, Поли Пантев, Маджо, Златко Баретата и др. Служебната карта се превръща в допълнителен щит на специалните служби за знакови лица през които са минавали парични потоци и са имали власт в различни свери на държавата.

Пише се сФери, а всички тези сВеричните, завършват доста коВти!

За този ли човек става въпрос и защо се спестява подобна информация? link

Отворете фактор бг.има повече информация.

кафявата чува отне милиони човешки животи и постигна Европейска разруха,която само с международни усилия беше избърсана от лицето света.Червената чума сега се оказва още по- гибелна и жилава.България няма да се излекува от нея без мужодународна помощ,защото 65 години тя мутира и става все по-коварна и агресивна.

кафявата и червената чума се спонсорират от евреи и масони.

Какво ли ще каже сега Лазар Груев ? Какво ли ще каже М. Тодорова ? Има ли корупция при гръцките съдии ? Обзалагам се, че и двамата ще мълчат и ще се правят, че нищо не знаят !

..ха сега, да поканят у нас съдебния състав от Солунския наказателен съд и да ги почва цялата нарко-паплач подред!!!.....

Мда... Васко Нинов.. Собственик на ФК "Ботев" Пловдив в края на 90-те. Помня, че около 3 сезона пускаше хората без пари на стадиона и имаше по над 24 000 на мач! Но кой каквото си направи, никой друг не може да му го направи!

Защо не се споменава името на осъдения?

Дано да е такава съдбата на всички кредитни милионери и делавераджии като този мазен дебалак, притежател на х-л Родина и доста други нещица, които сам е създал с пот на челото и къртовски труд!