Гърция започна евакуация на лагера Идомени

Гръцките власти започнаха операция по постепенна евакуация на най-големия неофициален бежански лагер в страната, предаде АП, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Гърция започна евакуация на лагера Идомени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

100 на 100 това е да им помогнат да проникнат в БГ

Pesh0

В солун , ще бъдат ли задържани , или ще ги пуснат , да атакуват нашата граница ? Какви ще ги дирят в Солун ? Защо не ги евакиират , направо на нашата граница .

Ха познайте защо е забранен достъпът на медии в района? Сега ще падне един бой по циганите които осраха всичко в района,Така и трябва но трябваше това да стане доста по рано по корабите и лодките с които пристигат.

Pesh0

Гоям проблем ти е това осиране ... Всички серат по един път на ден :) Всички хора и животни , от както съществува живота . Та това едва ли е проблем който замърсява планетата :) по скоро я тори и облагородява :)

Моля за извинение. Ще се опитам със средствата на един по примитивен хумор да провокирам размисъл. В лудницата имало двама пациенти, които си блъскали главите в стената. Единият защото не можал да спечели любовта на своята дама на сърцето, а другия защото успял. Дали е имало е трети който накрая е спечелил любовта на въпросната дама и е останал здрав. Ако Европа може да се разпане , защото може да реши въпроса с емигрантите или не може , по начин който пробва , трябва да се намери трети път. Има ли го ? В епохата на тоталитаризма имаше един румънски комик , популярен в България - Мир Чекришан. Неговия герой беше един ученик с много поправителни изпити и който беше научил урока за краставицата и с него в комичен стил намираше решение на всички изпити по различните предмети. Та в този дух едно възможно решение да се ибегнат земните проблеми е да се отиде на МАРС. Едма частна компания Spacex направи ракета , която може да изведе евтино товар в космоса и на нейна основа може да се направи тежка ракета. Европа прие предизвикателството и разработава своя отговор Ариана 6. На нейна база може да се направи ракета извеждаща 130 - 160 тона на ниска орбита. Това би накарало американците с тяхната система SLS да сменят ускорителите на твърдо гориво с такива на течно Ф1Б и да извеждата 155 тома ма ниска орбита, а ако към първата степен се добавят два резервоара с 40 - 50 % по голяма вместимост от Делта IV (първа степан ) и пъвата степен се намали респективно с толкова може да се увеличи още извежданият товар на 180 200 тона. Това изглежда по - лесно решение в сравнение с решаване на проблема с мигранtите.

Мирча Кришан е румънецът- помня го.

Не евакуация, а екзекуция трябва да започне!

Браво! Сега ще осерат и Солун!

Горкият Солун! А и не е далеч от България!

Вместо евакуация прочетох екзекуция.

Мошеше още о-рано да стане това.Даже гърците закъсняха.Интересно как досега НАТО не се намеси да хваща емигрантите още на бреговете на АФрика.

Може ли да са бежанци и непрекъснато да имат претенции за всичко, искам Германия, искам Сърбия, тука не ми харесва, но ще ида там нелегално каза един в новините. Изобщо не мислят да спазват правила, да се интегрират или да работят.Ще налагат своята култура и народни носии за да се разпознават и предпазват.

Най-сетне!!!!!!

Направо ги товарете на кораби и обратно откъдето са дошли. Европа НЕ МОЖЕ ДА ПРИЕМЕ ЦЯЛАТА МЪКА на човечеството!

Или боклуците!

Значи можело щом се наложело...

Едва ли Гърция ще има проблем със бежанците ,защото за 100 години асимилираха 2 000 000 българи ,а какво ли остава за някакви си 50 000 африканци ,ще ги заверят като елитни елини и без това и гърците и бежанците горе-доло еднакво ги мързи ,така че няма да имат никакъв проблем .

Това е нищо , във Франция има една територия без полиция , там има около 150 000 джихадисти които щурмуват всеки тир за да преминат Ламанша . Ако не спреш ти чупят камиона .Това е цяла армия .Заради този проблем Англия иска да излезе от ЕС , да си затвори границите за Терористи платени и организирани от САЩ Генералите .

мда, те Англичаните не, че имат по-малко проблеми с техните джихадисти и радикали...

А можело значи, като има желание всичко се постига, въпроса е защо толкова късно?Тези икономически паразити(уж бежанци), отдавна трябваше да бъдат спрени, питам се не е ли е вече късно?

Ще бъдат преместени в друг лагер до Солун.

Бързо да се организира доставянето на млади български мъже християни с по 2 туби вазелин, които да се погрижат за изконното право на ислямистите да бъдат обгрижвани от гяурите неверници.