Протести срещу бежанци и сблъсъци в Гърция и Германия

Гръцката полицията използва сълзотворен газ, за да разпръсне протестиращи срещу бежанците. Съобщава се и за подобни сблъсъци в Германия.

Обратно в новината

Коментари - Протести срещу бежанци и сблъсъци в Гърция и Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След първият по-сериозен сблъсък и убит "бежанец", орките ще отвърнат с ИСТИНСКИ терор, като са обучени и както са свикнали. Защото, не си правете илюзии, това са все кадри на ИД, които след като стана напечено хукнаха към ЕС. И всичко ТОВА се знае много добре от т.нар. ръководители в Европа, тъй като именно те създадоха и спонсорира ИД. Условието е било, или ни приемате или вече влезлите ще ви потопят в кръв. Затова са били и атентатите във Франция, Белгия и Германия. За да се напомни кой движи парада и колко по-зле може да стане. Та така...Държавите, които първи изтрепят новите нашественици и имат най-добър шанс за оцеляване. Страни като Германия и Франция с няколко поколения мюсюлмани са напълно обречени.

Управниците които наводниха и затриха Цивилизована Европа ще си платят за предателството. Шайката на Борисов ще си плати за затриването на България. Не искаме нито един мигрант в България. На борба срещу нашествениците.

На хората им писна да се чувстват чужденци в собствената си държава.

Бойкотирайте новините на Нова и БТВ!!! Такава манипулация няма никъде по света! Чрез подвеждащо зададени въпроси и монтажи се цели манипулиране на овчето мнение! Интервютата почваха някак от средата - глас зад кадър задава въпрос, продължава да чете началото на интервюираният и в последсвтие се пуска звука от интервюто и се получва нещо от сорта на : Група младежи подгони и се опита да нападне няколко обитатели на бежанският център в Овча Купел. Свидетели разказват, че младежите са били агресивни, викали са "излезте бе" и са носели бухалки. После гласа зад кадър спира и тръгва звука от интервюто с жена казваща "..... мерели са с камъни по хората.Много СА агресивни..." после видеото спира и пускат същият тоя от снощи, който казваше, че от центъра са наизлезли мигранти със сопи и са тръгнали да громят, но този път забележете интервюто почва веднага след жената следващо версията с агресивните българи "... носеха сопи и бягаха на долу по Монте Видео. После полицията дойде. Имаше счупени стъкла на една кола.." После пускат няква издухана лейка, която казва" Уффф, начи мноу се надявам тува да не е няква провокация и да насаждат омраза помежду ни в квартала..."

Моля споделете това и нека, който има възможност да отиде, всеки един човек е важен. На кратко имаше група от 6-7 помияри (бежанци) които гледаха супер нагло хората единия дори ме закачи с рамо докато се разминавахме ( очевидно си търсиха кого да наръгат..) минута след това се обръщам и гледам как скачат на един познат от квартала .. 7:1 без причина , веднага момчетата със сивото Ауди отбиха и други в близост се затичаха на помощ .. Но невинните бежанци се бяха подготвили с ножове и тн Личеше си, че няма какво да губят и като нищо биха заклали някой.. За огромно съжаление не успяхме да хванем поне един ,тъй като бяха с не малки ножове и камъни .. А родната охрана дойде, след като вече се бяхме събрали 40-50 мъже и група от тях тръгнаха на горе , където няма и една лампа .. Там се е скрила останалата част от тая сган и чакат в храстите. Това всичкото се разигра пред клонове на две банки, където има достатъчно камери. / Без редакция, Фейсбук. Това е истината и реално какво се случи. Нешщата пасват точно, дори и който е видял снимки на разбитат кола ще види че колата е спряла така сякаш се е действало спешно в някаква ситуация. Тия от колата са слезли да помагат на момчето нападнато от мангустите и те са наизвадили ножове и почнал ида мерят с камъни. Тогава хора от близките заведения се притекли на помощ и подгонили мигрантите. Това е!

значи историята е ясна. гамените от овча мисъл са се правли на мъже и като са им счупили стъклото на колата са започнали да събират тумба като циганите за да отмъщават. трагедия!

Ти наистина си бавно загряващ! Човека се възмущава, че медиите монтират изказвания против мигрантите, като ги напасват да звучат така, все едно говорят за българите. Дори видеото, коеот завъртяха с бягащите в тъмното хора, си личи, ч ее барано. Общо взето МВР почна да действа с прийомите на германското такова - потулване и оневиняване на престъпленията извършени от мигранти, за да не предизвикат масов линч из центровете. Това е жалко и същевременно чудовищно!

Журналята този път едва ли са виновни. Не им дават да представят истината, затова пускат някой и друг кадър от действителността уж между другото, пък ние да се сещаме. Толкоз успяват. В Германия е къде по-зле. Пълно информационно затъмнение.

Вчера е имало сблъсъци и в София (около центъра за орки в Овча Купел). Преди малко в новините на Btv (най-гадната и манипулираша медия в България) нещата бяха представени общо взето така: "Група неонацисти са тормозели мирни бежанци в Овча Купел. В тговор мигрантите миролюбиво и демократично са потрошили автомобила на единя от тях". Дори бяха намерили една малоумна бабичка - продавачка на зарзават в района, която енергично защитаваше "горките бежанци". П.С. УТРЕ ВЕЧЕРТА ЩЕ ИМА ПРОТЕСТ ПРЕД ЦЕНТЪРА ЗА ОРКИ В ОВЧА КУПЕЛ. ЩЕ ОТИДЕМ ЛИ?

къде го пише това? знаех си, че има предистория

Кое къде го пише? Гледах новините преди около час.

Лошото е, че виновничката за всичко това не мисли и да се спира, а май няма и кой да я спре. Разсипа Европа и ще се оттегли след години да си харчи пенсията на някой райски остров, а Европа кучета, пардон "бежанци" я яли.

"БНТ ( нерегистриран ) 15.09.2016 16:01 Днес пред Центъра за настаняване на бежанци в столичния квартал Овча купел се проведе протестна демонстрация. Около 100-150 човека, основно облечени в черно младежи, скандираха "бежанците вън" и настояха България да спре да приема бежанци. Някои от тях се опитаха да проникнат и да нападнат бежанския лагер, но бяха укротени от присъстващите над 500 полицая. Общо 10 човека бяха арестувани за нарушаване на обществения ред. В същото време в центъра на София се проведе контрадемонстрация, организирана от фейсбук групата "Приятели на бежанците" и подкрепена от организации като БХК, "Отворено общество" и посланниците на САЩ, Франция, Германия и други държави. Присъстваха над 1.000 участници. Домонстрацията премина мирно и беше приветсвана от преминаващите граждани!" Преминаващите граждани изразяваха ли обичта си към демонстрантите и към фамилиите им?

НПО тооооо! Така само можеш да мобилизираш още повече хора да отидат утре в Овча в 1900ч. Слаба ти е манипулацийката! Такива заслужавате да висите като орнаменти по дърветата в Борисовата!

Как приветстваха толерастите? Не трябва да пожелават роднините им от женски пол, защото може да се родят още уроди. Сигурно са римували толерасти с гейберасти и педе.асти.

Е защо да се стига до сблъсъци?! Какво толкова са направили "милите" мигранти?! Само потрошили "малко" колата на човека, при това сигурно е било изпълнено мирно и тихо, съвсем културно. Бива ли за такава "дреболия" да повдигаме въпрос, не сме гостоприемни!

не знам цялата история, ама подозирам, че за да потрошат колата преди това нещо ги е провокирало. защо ли от хилядите автомобили в овча купел са избрали точно този. подозрително ,а?

това са псевдо бежанци мразя ги те развалиха и нашия живот без да имаме вина

не намирам никаква разлика във времето преди бежанците и след това. как точно се развали живота ти след като се появиха бежанците?

БИИИИ народе, и мигранти и политици и полиция под тоягата, трябва да се спасим, докато не е станало прекалено късно.

Трябва отпор докато не е късно !

Намирисва на нови кръстоносни походи. Дано да не е късно...

намирисва на гражданска война

така се почва - първо с безредици, после идва истинското налагане на правдата - мекеретата вън или не с.пун !

Вие не сте ли от мекеретата ?

членовете на ислямска държава коментират същите глупости. защо не се присъединш към тях?

Надявам се подразделенията на FA, NIVEA или други производители на сапун, скоро да предложат рецепта за справяне с мигрантската вълна.

Вълната ще се надигне в цяла Европа!

нефельни рашистчета-атакистчета, дращещи целодневно скудоумия, други "вълни" не се забелязват ? Абе що забравихте да крещите "да дойде путин", ще ви отрежат от надниците.

Герберско говедо

Абе, Козяче просто, май много ти се ще да те "дращат" мюслита в гъ-а!

Историята доказва ,че български и германски ръководители имат общи черти , а те са сами да си докарват държавите до национални катастрофи. Колкото до Гърция ,те са водещи във асимилацията ,и едва ли бежанците ще им са проблем ,ще ги зачислят на пример (като древни елини от централна Африка), а и за 100 год асимилираха 2 милиона българи . Опита име голям .

Е нали идиота охранява границата с цели 20 човека, откъде са тия към 4-5000 резака из София?!

Виж ся, образ! Това, което пишеш е забавно на фона на официалното съобщение от немската Федерална полицейска служба (ВКА) разпространила ценни съвети към немкините, как да се опазват сами от мигрантите. Ето още някои от тях: - Ходете на групи, най-малко от по 2-3. - Носете гуменки, вместо обувки на токчета, така че да можете да избягате. - Избягвайте употребата на наркотици и алкохол. - Пийте само от бутилки, които сте отворили лично вие самата. - Не гледайте само в екрана на телефона си, без активно да се оглеждате наоколо. - При извънредна ситуация (т.е. нападение бел.ред.), не се дръжте като жертва, а като противник атакувайте гениталиите, ставите, очите, носа и ушите (на нападателя), където усещането за болка е най-силно. - Викайте силно, като се обръщате към точно определен минувач - за да го накарате да се обади в полицията - Ако все пак ви изнасилят мигранти, ние сме създали специална гореща линия - обадете се незабавно.... Как мислиш, дали онази 79 год. женица дето я изнасили 40 годишен еритреец на 24 юли на гроба на сестра й в Иббенбюрен би могла да приложи на практика тези съвети?

Вече стана ясно че никой нормален европеец било той българин, германец грък, унгарец или австриец не иска да допусне тая гнусна миризлива сган в държавата си ! Ако политиците не изпълнят волята на народите си тогава народите ще вземат в свои ръце закона и ще въдворят справедливост и ред ! Някъде в някоя европейска държава в момента на пясъчника си играе едно малко дете което след години ще бъде новия адолф хитлер !

Българският народ ясно каза: Ние гласуваме за ГЕРБ, РБ, ДПС/ДОСТ! Ние сме ЗА приемането на бежанци! Унгарци, словаци, чехи и поляци казаха друго...

Ми, не е съвсем точно. Напр. на последните избори, софиянци гласуваха за кмет. За Фандъкова гласуваха около 30-35 процента, а я избраха Информационни системи с над 50% още на първи тур... По време на "обсадата" в Зала Армеец имах време да говоря с колегите от много СИК. Никъде не беше спечелила повече от 35 процента... Отчетоха над 50. Това е Минке положението!

Който "помагаше" за носенето на чувалите с бюлетините и подправяше изборните протоколи "спечели". А и при вкарването на данните в "Информационно обслужване" фуртадийската лопата М. Константинов им удари едно мошно рамо!

Не казвам, че трабва да се тормозят мигрантите. Казвам само, че ако вие самите не сте готови да ги тормозите то не очаквайте това и от вашето правителство. Ако вие не смеете да ги пипнете с пръст защо си мислите, че някой друг трябва да свърши това? Това е толкова по български. Искаме свободата но ако може дядо иван да ни я донесе на тепсия. Днес двеста години по-късно същата песен. Не искаме мигранти, но ако може бате Бойко да ги махне. Правилно е писал дядо Славейков. Не сме народ а мърша!

А кой да ги махне, ако не бате Бойко? Да не би ние да се съгласяваме с кукуто Меркел да ги приемаме? Той няма топки да и се опре, като Орбан и да си стегне границата и полицията и всичко и който заловят не в лагерите, а на границата и обратно откъдето са дошли. Вместо това той се готви да им строи нови лагери. За да си ги отглеждаме, че малко са ни нашите роми.

Над 260 евродепутати са купени от Сорос, а към неговите фондации са зачислени на хранилка от милиарди долари почти всички министри в цяла еврабия. Не се чудете на "акъла на Меркел" - на подобни изроди не им пука изобщо за народите и континента, а само за соросовото "хонорарче"! Не чакайте тези соросоиди "да се осъзнаят", защото на тях им е платено да не се осъзнават. Решението е само едно - да поемем нещата в свои ръце и да изметем всеки соросоид до последния сопол! В България това са партиите ГЕРБ, РБ, БСП, ДПС, ДОСТ, АБВ, Зелени, БДЦ, БХК, ОО, ЦИД, ПБГ и подобни.

Смърт за мигрантите-ислямисти ! Да бъдат избити до крак ! А на християните от Сирия може да дадем шанс да се интегрират, стига само да не носят бурки и забрадки.

Протест ще блокира Центъра за настаняване на бежанци в столичния кв. Овча купел вечерта. Протестът е насрочен за 19 ч пред входа на центъра на Агенцията за бежанците на столичния бул. Монтевидео. Не е ясно кой е организатор на събитието, но се предполага, че това са хора от квартала. Протестът е с искане за незабавно закриване на Центъра вОвча купел и незабавно прибиране на всички мигранти в лагери от затворен тип и тяхната екстрадиция. Протестът идва 24 часа след опит на маскирани младежи с бухалки да се саморазправят с мигрантите в центъра. Преди това обаче, според живеещите наблизо е имало нападение над българи от страна на чужденците. Инцидентът е станал около 23,30 ч. Тогава в полицията е получен сигнал за нанесени материални щети по автомобилАуди А4. Пред полицията 21-годишен софиянец разказал, че към 21,30 ч същата вечер в района бил нападнат от група мъже, които хвърляли камъни по колата му. Това предизвика протести в квартала. Хората поискаха повече полиция,както и да се ограничи свободният достъп до дома за бежанци. Шефът на Шесто РПУ Петър Василев отрече в района да има инциденти с мигранти. Протестите около Центъра в Овча купел странно съвпаднаха с предложението на общинския съветник от ВМРО КарлосКонтрера за закриване на всички бежански центрове в столицата.

Днес пред Центъра за настаняване на бежанци в столичния квартал Овча купел се проведе протестна демонстрация. Около 100-150 човека, основно облечени в черно младежи, скандираха "бежанците вън" и настояха България да спре да приема бежанци. Някои от тях се опитаха да проникнат и да нападнат бежанския лагер, но бяха укротени от присъстващите над 500 полицая. Общо 10 човека бяха арестувани за нарушаване на обществения ред. В същото време в центъра на София се проведе контрадемонстрация, организирана от фейсбук групата "Приятели на бежанците" и подкрепена от организации като БХК, "Отворено общество" и посланниците на САЩ, Франция, Германия и други държави. Присъстваха над 1.000 участници. Домонстрацията премина мирно и беше приветсвана от преминаващите граждани!

Ало групата, защо не си вземете така наречените "бежанци" и заедно с БХК да се изметете от България.

Моля, не оплювайте човека - той реално ви е показал и доказал, как ви манипулират медиите - участници в информационната война срещу нас.

Баден-Вюртенберг и Северен Рейн-Вестфалия, пълно е с туристи от цял свят, най-много са японците, тихо, спокойно, уютно, направо красота сред Старинните Германски Градчета, а туземните рашистки нефельничета гният в собствените си зловония.

Я пак се изкажи, че не става ясно какво точно душата ти е искала да сподели! ПС. Само се моли да не те изненадат някои мирни (и)мигранти в някой переулок посред нощ и да те обидят много лошо. Или или пък може би си мечтаеш за това?!

само "переулки" са им в москальските чутури.

Ако си ходил до Северен Рейн-Вестфалия надявам се не си пропуснал да отскочиш до Дуисбург, Дортмунд, Гелзенкирхен, Есен. Руини, мръсотия и цигания! Видя ли прекрасната джамия в Марксло ("Дуисбургският квартал Марксло е печално известен в цяла Германия - заради проблемите, с които се сблъскват местните власти"). Също така сигурно си минал през "легандарния" площад на Кьолн, но дали се разходи из покрайнините? Или тези на Бон?

Много съм ги обикалял старинните ти германски градчета, такава тъпотия е, направо може да откачи човек. А точно в едно от тези малки градчета, посред бял ден в един безистен моя близка е изостанала от компанията си и са я наобиколили 4-5 арабухи като глутница. Добре че се е обадила по GSM и са дошли познатите й арабите са офейкали веднага.

Глупости, градчетата са прекрасни! Ходил ли си в Monschau, Winterberg? Willingen? Това, че тъпата Меркел позволява държавата да се превръща в гето и заблуденият народ не реагира е съвсем друг въпрос!

А пък аз обиколих Мюнхев - новия център на арабския свят!

Лошото е, че и на най-високо ниво в управлението, е пълно с хора с нисък интелект и то не само тук, а поголовно. Иначе има просто решение. Качваш ги на товарни самолети с охрана и обратно от където са. Така ще ги и откажат за в бъдеще. Няма да имат бъдещите проблеми с тях. Ограмната част са неитегрируеми. Ще излезне много пъти по-евтино. И да дават всичкото по телевизията, да знаят какво ги очаква. Не да чакат да ги последват още 1 милиард от Африка и Азия бъдещите години.

дращеш тъпотии никой. Кой ще ги приема тез самолети бе льлоло, в морето или океана да се бухват ?

Пропуснали са да напишат, че част от пострадалите "бежанци" са от Мароко. Явно и там има война, пък не сме разбрали...

Имамката на Германия и.а мамката на Германия.

Имат пари да си плащат да стигнат до централна Европа, а не могат да си закупят оръжие да се освободят, както са правили нашите деди например.Навремето един известен старозагорец беше казал; На който не му отърва да грабва пушката и в Балкана;.

...и бързо се предавахме един друг на Султана.

а това дори не е налото на ....... какво ли прекрасно бъдеще се очертава ....

да изпрати братята Сирена и Винъс Уйлямс да участват в охраната на границата.

така е, даже им е изпратил хормони естроген и стероиди.

Мигранти в Кьолн нападнаха жени на Нова година... Мигранти се опитаха да оберат бълг.оперна певица.... Банда пакистанци изнасилват малолетни в Родъръм , Южен Йоркшир, Англия.... 1400 момичета са изнасилени Скандинавия пропищя от изнасилвания на жени от бежанци... Това са само част от редовните заглавия в медиите. И все още има соросоиди, готови да защитават политиката на Меркел. Това минава всякакви граници.

да е честита и новата 2017 година !

Много точно си го описал, но за неолибералите това са лъжливи новини от съмнителни жълти източници. А за сексуално експлоатираните деца в Родерам специално има доклад на разследването, дълъг над 150 страници. Independent Inquiry into Child Sexual Exploitation in Rotherham (1997 2013)

На баба меркел и трябва работна ръка.Тя нищо не знае.Къде живее.Те не са отишли там ,за да работят,а за да се плодят и живеят от социални.И наште мангали започнаха масово да се заселват там точно за това.Къде се видяло мангал да работи.От него само гяволии,кражби лъжи.Скоро ще опоскат Германия ,както нашите "политици"България.От ЕС ще остане само спомена.

На остров Хиос по времето на Мах 2 са изклани 23 000 местни жители, а 43 000 продадени в робство на венецианците пазари. Капетаниос Мияулис напада турския флот през нощта с Брандери и потопява турския флагман барабар с Капудан пашата. Турския флот е разбит, но за отмъщение се връща на Хиос и коли останалите 12 000 жители. На Мах2 носят 8 000 чифта уши за свършената работа. Май пак идва времето на брандерите- корабчета пълни с барут.

Да поясна: Баутцен е един малък приказнокрасив град с около 40.000 човека население. Събота и неделя там ходят много туристи от Германия, Полша, Чехия и се създава прекрасна атмосфера. Голяма част от жителите са от т.нар. "лужишки сърби" - малък славянски народ със собствен език, който е от групата на западнославянските езици. Този език е официален в Баутцен . И цялата тази идилия (вижте снимки по нета да видите колко красиво и подредено е всичко) в миг изчезна, когато им натресоха няколкостотин "бежанци". Можете да си представите какво е сега! Лъвов мост... И хората са прави да протестират!

Затова дойчовците им викат "зорбен", щото немачкото е бая менте и ги дразни...

вече даже германците не могат да се правят на слепи, че има протести и сблъсъци.

Очаквам с нетърпение изборите до година, когато Меркел ще бъде изритана от Алтернатива за Германия и всички ма*ни ще бъдат екстрадирани от Европа!

Проблемът е, че засега Германия ни спасява. Иначе ще остават в България, а тук никой няма политическата воля да екстрадира...

И за какво биха оставали в България? Няма работа, едва ли ще им харесат нашите социални помощи, населението не е особено добре настроено към тях. Един ден ще си вдигнат чукалата и ще си заминат. Въпросът е да се сложи край на войните.

Не само в Германия, в цяла Западна Европа досегашният политически елит ще бъде изстърган от политиката. Единственото им спасение е да викнат наш Цецко да им прави изборите.

Останаха ли още идиоти, считащи, че пришълците ще развият икономиката? Те не са бежанци - последните скандали в Германия са, че масово си ходят на почивка в страните от които са избягали, вкл. Сирия, Афганистан и Ирак. Те не са икономически мигранти - щото такива са повечето от източноевропейците (без т.нар. роми) - те отиват там да бачкат. А от 1.5 милиона дошли в Германия, за една година на работа от големите фирми са приети едва 54 човека! Това са официални данни. Щото не отговарят на изискванията за елементарна работа. Според изслевданията, от новите мигранти над две трети изобщо не могат да четат или пишат. И не са само те. От турските гастарбайтери, които вече 30-40 години (три поколения) са в Германия над 80% получават под някаква форма социални помощи. ..

А, дубрутруууу!

A ти колко от тия мигранти познаваш? С колко от тях си разговарял? Много е лесно да говориш наизуст, според това което ти казват по телевизията и след това българите не били овце. Ползвайте си главите, за да мислите, а не за украшение!

Паисий

тоест, когато ТВ показва как бежанците нападат жени и вилнеят по общежитията в ФРГ и трошат всичко - това е лъжа и не трябва да му вярваме. Когато шефа на Пром.палата на Германия казва, че само 100 души са приети на работа в немската промишленост - това също е лъжа?

Паисий

когато Статистиката на Германия казва, че 800 хиляди мигранти получават соц помощи. - тоест не работят - това също е лъжа?! Евала. Ти надмина партийните секретари от соца.

Аз пък вярвам на моя позната, която това лято беше по работа в Мюнхен. Първото нещо, което я предупредили нейни познати там било когато излезе навън да си пази чантата и да не минава близо до групи от хора, които отдалеч си личи какви са - пришълци.

Влез в реабността. Тези орди идват защото са им обещали да паразитират и получават всико наготово. Те сами си го казваха,но спряха да им дават думата. За реклама може да назначят някаква част на робота,но мнозинстовото ще паразитират.

Ние точно това правим, за разлика от тебе!!!!

останаха идиоти и те ще те обвинят, че си с промит мозък, щото не следваш еврогейските директиви на Маркел. Соросоидите не искат за разберат елементарни работи и не гледат фактите, а "разсъждават" с клишетата на Брюксел и Вашингтон. А фактите са, че щом тези бежанци се бият в чужбина, значи не са нещастни хора, избягали от война, а са просто завоеватели инашественици... .

мигрантите не идват в Европа за да бачкат, а да ползват социалните придобивки !

mISHO

Е барем като крадете новини научете и езиците: примерно (рус.) - около (бълг.)...

И че се провежда срещу нас ГЕНОЦИД, това е абсолютно вярно. Сега обаче лъсна защото Европа казва на мигрант да се отпускат 1200-1300 лв, като в същото време знае и дори настоява доходите на българите да останат ниски. В Брюксел прекрасно знаят колок са българските пенсии и заплати и точно те непрекъснато говорят за уж ниската ни производителност като причина за нивото на доходите. А за джихадистите дори отпуска средства, раздава им заредени дебитни карти, които моля ви се щели да ги зареждат всеки месец ?! ТОВА Е ГЕНОЦИД КЪМ НАС И ТО УМИШЛЕН !!!!

Почна се. Скоро германците ще им писне и ще припалят кюнците. Само дето пак ние ще го отнесем.

Преди да поканят тези стотици хиляди, които като лавина се хукнаха към Европа, лидерите в ЕС да бяха прочели нещичко за бита и обичаите на арабите. Това не са работливите като мравки турци, в чиито вени по исторически причини тече и много християнска кръв. Сега да забранят всякакви претенции, че не харесвали храната и символите на европейските традиции /например свинско месо и коледната елха/. Който иска да живее в Европа, трябва да стане европеец. Щом не иска - обратно от където е дошъл!

За да бъдат интегрирани мюсюлманите в Германия и където и да е било, трябва новороденото да се възпитава извън семейството му. Виждаме, какво правят с 4-5 годишни деца в лагерите на И.Д. на 14 -15г. това, ще са безмилостни убиици, макар и малолетни.

Не мога да забравя оня сополанко, който на границата показваше със сгънати пръсти, че стреля с пистолет. А беше на не повече от три години. Какво да очакваме от такова "интегрирано" хлапе?

Проблемът не е в правителството. То прави максималното, което може, а именно гледа през пръсти на каналджийството и престъпленията срещу мигранти. Проблема е, че българина може само да псува по форумите, но да пребият мигрантите в Овча купел за потрошената кола не смеят. Добрички сме да не кажа повече.

Баш в правителството си е. Сложи един Орбан, да видиш дали народът няма да го подкрепи.

И Орбан се осра. Подкрепял потомствената предателка Сталинка Георгиева, която иска да решава демографските проблеми на Европа с получовеци от Близкия изток.

И що аз да ходя да бия "мигрантите" като има полиция, жандармерия, армия... Или те са само да пазят "мигрантите"!?!?!?

Не мога да разбера лефтистките либерерало гейски правителства?! Собственият им народ,който ги е избрал и плаща данъци НЕ ЖЕЛАЕ бежанци,а те потискат собствените си хора заради тези орки???!! Това е ненормална ситуация.Еврогейовете не виждат ли,че се извършва демографска промяна в Европа?След няколко години кой ще плаща данъци,от които тези държави се издържат?Надали си въобразяват,че орките ще започнат работа и ще плащат нещо на държавите! Тогава данъците за често работещите хора ще станат непосилни и те ще се превърнат в роби на политическата класа и нашествениците ! Това са само бегли мисли.Не бих желал да се задълбочавам,защото нещата наистина са СТРАШНИ!

Тази баба Меркелана, като в приказките, трява да изгорят на клада като зла вещица, продала дущата си на дявола. За Клинтоновица дядо Господ се погрижи.

Мене, ако питаш, да я затворят в една клетка с двама голлеееми, черни етиопци, с голееееми, черни... носове и да я разхождат по европейските мегдани, да я плют хората, задето се опитва да унищожи бяла, християнска Европа.

Меркел искала, бизнеса бързо да интергрира мигрантите-И аз искам циганите да си плащат данъците или да са научни сътрудници-АМА не става.НЕ СТАВА

Бизнесът и народа май не са разбрали Меркел или Меркел не ги е разбрала!!

Държавата е зависима от глупаци (или пък не?), като канцлера на Германия. Имаше разумен начин да си набавят необходимите работници, без да взривяват националната сигурност на Европейския континент. Просто си вземат необходимите хора от лагерите в Турция според специалността. Нали никой не се съмнява , че Меркел е глупава. Ще има съд и то скоро.

Кана Сюбиги Тервел - първият европейски интегратор на нашественици от тези райони.