Помагаме на Гърция срещу миграционния натиск

ГД "Гранична полиция" участва с 32-ма служители в помощ на Гърция срещу миграционния натиск.

Обратно в новината

Коментари - Помагаме на Гърция срещу миграционния натиск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пришълците може да ги спре ако поиска Турция включително и тези драпащи към Гърция. Може активно да им въздейства и глупавата Меркел като се откаже и прекрати щедрите си неразумни покани и напусне поста си. А Бойко да се вслушва в съветите на Орбан. Иначе Европа яко го е загазила и ще става още по-лошо занапред.

Главната нужда от помощ е за спасяване на давещите се хора. Според мен, всяко обвиняване на Гърция за бежанците, от евролидерите, като главен виновник за бежанския поток пълна гавра с елементарния разум на хората. И ето защо: 1. Гърция НЕ МОЖЕ да стреля по надуваеми лодки и да дави бежанци. Освен че това е недопустимо по всяка морална норма, е и престъпление, което би ни изправило пред всички международни трибуни. Който иска се да давят бежанци, да си го каже направо. 2. Причините за бежанския поток са 2 и само 2, и то следните: Първата причина е известната на всички "покана" на Меркел към бежанците преди наколко месеца - Германия можела да приюти 800000. Поканата бе чута от 800 млн. мизеруващи хора в Азия и доста от тях, заедно с бежанците, се решили да се пробват. Втората причина е Ердоган, който чисто и просто, ако сега каже "спирам потока", няма да може ни един човек да се качи на лодка. Но, човекът не ще да го направи, а още повече изнудва ЕС и вчера вдигна мизата за 2016 от 3 милиарда на 5, за да си мръдна пръста. Единственият адекватен отговор, който обаче Европа е неспособна да даде, е СЕРИОЗНИ ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ и изолация на този сбъркан ислямист, докато не клекне. Само този език разбира. Но, Европа, май, не може и/или не иска да проговори на този език.

Ние нас не можем да си оправим, тръгнали да оправяме на другите проблемите

Държавата с най-голям флот на света получава помощ от страна с малка флотилийка.

...10 служители за гранично наблюдение, един специалист за установяване на националност и един служител за ... събиране на рушветите...

И къде ще карат мигрантите? В БГ? Щото до Гърция те и сами си стигат, а не се чува да ги извозват в Турция. Та каква ще е точно помощта, не разбрах?

Незабавно възстановяване на Гранични воиски и миниране на границите с турция и гърция!

Сак интересно ще помагаме, отворени граници, рипса на кадри. При нас следователи полицаи дават дежурства на границата. А ЕС какво ще прави. Меркел вече се чуди как да се върти на нажежения тиган, в Германия все повече хора искат оставката й. А между другото Европол излезе с информация, че 10 000 деца бежанзи са изчезнали в ЕС. И в Европа нямат идея къде са. Преполага се че за отвлечени за органи, прибрани на "работа"! В Европа уж не се използва детски труд! Престъпния бизнес с бежанците процъфтява в демократична Европа. А са тръгнари на нас да дават акъли. Що не споменавате, че испанското кралско семейство виче 3 години не могат да го осъдят за присвояване на 20 млн евро от европейските фондове, това също е корупция на доста високо ниво. Става въпрос за сестрата и зетя на краля!!

На ислямската инвазия вече официално миграционен натиск ли и викат?!?

И как ще се "борят"? Ще потопяват идващите лодки, или ще носят на ръце към гръцкия бряг мигрантите??? Ние ли сме изкукали, ли някой друг?

трябва да ги потопяват, но е трудно да се потапят турски военни кораби.

Помагаме като "контролираме" и снемаме отпечатъци. Т.е. никой няма намерение да спре потока, а само да го контролира, разбирай да не ги оставят да се давят и да ги броят като ги спасяват. Къде ще бягаме или как ще се защитаваме не знам..

Много ми е интересно как точно щр ги спират бежанците. Май те ще си хвърлят децата във водата и граничарите ще ги спасяват и карат в Гърция. Решението е да експулсират от Германия , Швеция и други желани страни повечко мигранти, а на останалите да им намалят силно социалните екстри и като се разчуе, потокът ще секне.

Населението по Земното кълбо се мести навсякъде. ОАЕ е пълни с миграти от Индия и Пакистан. Спят под палми и оазиси. По техните телевизии нищо не дават.

Нас не ни пускат никъде да ходим. Нека тия ходят на всякъде. То не бяха минимална заплата, н ебяха квоти за дабота, визи мизи даже впрегнаха свинетки и падащи облицовки от естакади. Със заплата 480 лв до хоремака мога да стигна.

Е кой не те пуска? Имаш отворен пазар от 29 държави (27-те останали от ЕС плюс Норвегия и Исландия), където можеш да живееш и работиш без никакви ограничения. Със заплата от 480 лева и желание можеш да си купиш билет до... Лондон например за около 100 лв с малко късмет и с още малко късмет и находчивост можеш да започнеш работа на 3-тия ден. Трудно ще ти е около година, но ще си стъпиш на краката. Това, че никой никъде не те пуска е нелепо извинение.

E нали не сме в Шенген в какво всъщност им помагаме. В блокадите им с трактори ли?

Българското корабче да седи на Резово и да гърми от време на време да плаши трафикантите.Нямат работа да се командироват да прибират арабели и чернилки от лодките и да ги описват и подсигуряват.

НЕНОРМАЛНИ ПОЛИТИЦИ. ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ Е ОПИТВАЩИТЕ СЕ МЮСЮЛМАНИ ДА ПРЕСЕКАТ ГРАНИЦАТА ДА СЕ ВРЪЩАТ В МЮСЮЛМАНСКА ТУРЦИЯ ИЛИ В СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ НА РАЗМИРНИТЕ. ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ТОВА УСЛОВИЕ ТУРЦИЯ ДА ПОЛУЧАВА В КРАЯ НА ГОДИНАТА ПАРИ. В КРАЕН СЛУЧАЙ ДА ОЦЕЛЯВАТ САМОСТОЯТЕЛНО НА ОСТРОВИТЕ И ДА НЕ СЕ ТРАНСПОРТИРАТ ДО ВЪТРЕШНОСТТА НА ГЪРЦИЯ. РЕШЕНИЕТО НА БРЮКСЕЛ-СКИТЕ УПРАВНИЦИ ДА ПРАТЯТ ХОРА ДА ПОСРЕЩАТ БЕЖАНЦИТЕ И ИМ ОСИГУРЯВАТ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВЕЕНЕ Е ПОРЕДНОТО ПЕДЕРАСТКО МАЛОУМИЕ ЩОМ ИМА ВЕЧЕ СИГУРНОСТ ПРИ ПОСРЕЩАНЕТО, ПОТОКА ЩЕ НАРАСНЕ ГЕОМЕТРИЧНО. ЗАПАЗЕТЕ ПИСАНОТО ОТ МЕН, ЗАЩОТО СЛУЧВАЩИТЕ СЕ ДОСЕГА СЪБИТИЯ ГИ ПРЕДВИЖДАХ С ГОДИНА ДВЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО. ВЗЕМЕТЕ МАЛКО АКЪЛ ОТ ЕДИН ОБИКНОВЕН НОРМАЛЕН ЧОВЕК.

Отново и отново,полемика....:):))))) Поне,едни посолства изглежда,че са намерили "служители",които се опитват да минат за интелигентни,а не като досегашните дебили...:):))))))) Ама,май опитите не са успешни...:):)))) Като този с ника "Марин"...:):)) "Как така,те ще ни затварят границите и няма да търгуваме,пък ние ще им помагаме??Гръцка злоба...:):))))" Е,има една подробност де,че границата я затварят частни лица и държавата е притов тях,пък помощта я искаа държавата...:):)) И,че границата с България я затварят защото е пътната връзка с ЕвропаТА на мародерите... Ама,прави ли някой труда да мисли??Плюсчета и това е...:):))) Относно "светилата",да им припомня,че ако Гърция не издържи,тия 2.500.000 които са минали досега и са там,и то с помощта на шефовете на турската жандармерия,ще минат И към България...Така,че всеки нормален човек,би бил наясно,че е по-добре да помогне за да спре това,отколкото да пострада ит ой!!Ама,къде ти нормален....:):)) Друга "незначителна подробност" е,че най много лаят тези,които подкрепят евробоклуците от Брюксел!!Същите евробоклуци,които преди критикуваха нехуманната към "бежанците" Гърция и сега,критикуват "разградения двор"-Гърция...:):))) А,къде ви е обединената Европа с общите външни граници бе нещастници??:):)))Само при лапачката и оглозгането на икономиките на едни глупаци до фалит,има обединена Европа-викате а??:):))))) "Милите" северняци,мислеха,че при тях ще отидат точно толкова колкото са им необходими за черната работа....:):)) С 50.000-60.000 от тях,рухна "велликата" Германия и нейната "силна" икономика...:):))За полицията да не говорим..Е..ат ги по уличите и полицаите "установяват" неточности при свидетелите...:):)) А,за ника "ВВВ",какво ще кажете?? "Никаква помощ на византийците.Те са предатели!!":):)) Къде те предадохме бе батка??На Карлуково ли??:):))))))) Събудете,защото може и да ви е "кеф" да викате "мързеливи сиртакаджии",но ако не сте разбрали,от същите "извори" от които получавате ивформация за нашата "мързеливост",излизат едни много подозрителни "новини",за това,как вие сте "продавачи на бебета","крадци на пари от банкомати","първенци по фалшивите евра" и "злоупотребяващи с чуждите социални системи"!!! Нарочени сте,и ако не издържи Гърция с тези измамни дългове и "бежанци",идва вашият ред!! Бежанците,са само началото!! Не беше ли Германия,която се парчеше колко е напреднала и не пропускаше възможност да се рекламира??Гърция ли беше??Всички те,искат в Германия да отидат,защото рекламата хвана "клиенти"!! Сега,какво?Сочат ни с пръст,че сме непосилни да се справим с резултатите на дебилизма на Меркел и на Шойбле ли??:):))) Най добре ще бъде,Гърция да върне драхмата,след това Гърция,България и Румъния да си отворят гряниците и конвоирано да придвижват "желаещите" към севера,и тогава,ще видим кой,каква икономика има и кой е назад!! Европадения,гротески реплики на хора...(управляващите,не гражданите)....

Крайно време беше да решим многохилядния мигрантски проблем с 32 човечета.Сега западна Европа ще спи спокойно...следващата нощ-толкова,от сърце и възможности!Наближава мига в който и в България ще се срамуваме,че сме българи.Пазят небето ни от Испания,парите са ни в Швейцария,децата ни са в Германия а ние сме в...трапа!:)

Днес в новините споменават че вече се наблюдават бежанци от Мианмар. Това е така наречената Камбоджа. Ако не се вземат мерки, цялата световна паплач ще се изсипе тука.

Един два специалиста по предупредителен изстрел в главата трябва да им пратим

Ако Алеко Константинов бе жив в днешни времена.....щеше да види реалитито на своя герой в лицето на премиер........а до темата....:) виждали ли сте удавник да помага на капитан на кораб.....????

Хе, нали трябваше да бъдем хуманни и добре,какво стана сега!!!сега ще ги гоним като се осрахме с тия уж бежанци,ами тия минават границите не законно кви бежанци???няма да има оправия с тия неграмотници,трябва спешни мерки който се опита да мине границата... разстрел кото убият 5-6 другите ще се стреснат.

Както вече няколко човека тук подчертаха, "охраната" на границите от Фронтекс означава безопасно придвижване на мигрантите до гръцките острови, регистрация и снемане на отпечатаци...

На византийците НИКАКВА ПОМОЩ - Те са предатели !

ГД "Гранична полиция" участва с 32-ма служители в помощ на Гърция срещу миграционния натиск. Голяма помощ.С 32 двама души най-много да помогнеш на гръцките граничари по-бързо да си приберат багажа, за да не ги стъпче милионната тълпа от бежанци , която се очаква.Че то нашата армия няма и толкова патрони.

некога имало е пирати..таз дума по са знае, не че савсем е верна.....

Константинопол е последната столица, завладяна от османците на Балканите. Една от причините е, че е имал много високи и дебели стени. Втората е, че в продължение на 60 години гърците са пропускали османлиите да преминават през Босфора и да завладяват съседните им държави. Историята има иронията да се повтаря...

гемийките си. и ся така. оттук - оттам. не плашат са от сухопътни, щом могат да бегат. само путин може да им затвори изхода...при сцилаян и гариебдибиан. ако не скара са с ердоган.

По море в България се реализира огромна част от контрабанда на всичко,което може да измисли човек. Едно време имаше и магистрална полиция по АМ, но я ликвидираха след, като започна да спира разни тирове и цистерни.

какво всъшност ще правят нашите гряничари? ще спират и врущат обратно към турция лодките с келепирджии (дори ако се наложи и стрелба) или ще ги пресрещат и докарват сигурно и безопасно на европеииска земя? кое ор вдете?

ще учат гърците как се рипа сиртаки :( Поредното безумие на ЕС. Само един разговор с Ердоган и потокът от бежанци ще секне....

към "не" : имаш право ама кои да се сети първо и второ зависи кои щ говори с турчина. ако е някои плужек дето ще се моли и обещава милярди или някои сериозен мъж да му скруцне със зуби...

Да им пратим граничаря Вълкан. Само като го подушат проблема им е решен.

При нас всичко е наред и за това ще помагаме на другите, по-слабите от нас.

Ние поне бяхме затрити от сила върху която ние нямахме никакъв контрол. Тия сегашните, уж по-развити, са си направили сами закони за да се унищожат. О Биг Бенг, и чудеса!

от това ? просто по-добре ще се регистрират навлеците . трябва да се затворят границите и да бъдат отблъсквани нашествениците а не само да ги регистрираме или спасяваме и стоварвайки ги в гърция , т.е европа

Ще помагаме на Гърция да пълни Европа с гнусния Катун ли??!!! Това е предателство. Европа се ислямизира, и се превръща в Еврабия в интерес на САЩ,а ние ще помагаме.

Големи абдали сме това българите! Ромеите ни затварят пътя през Гърция, за да ни убият бизнеса и така попречат на вноса и износа ни през техните пристанища, искат да ни съсипят от неустойки за закъснения на доставки! Гръцка злоба, мръсна! А, ние сме тръгнали помощи да им оказваме! Болен, здрав носи! Ей, незаменимият ни Премиер! Нищо не правиш! Само надупваш България наляво, надясно! Със сигурност в ГЕРБ, партия, която иска вече вечно да е на власт, има по-достоен, образован и умен човек, който да я оглави и застане начело на Държавата! Алоо, ГЕРБ-ерите, огледайте се!

Маринее прегледай се.

За какво да се прегледам? Кажи ми та да поискам от Личният си Лекар подходящото направление за медицинска консултация със специалист.

Мъдрите глави от ЕС не разбраха ли,че спасението е пълна морска блокада на африканското крайбрежие. Излезат ли гемиите в международни води кръгом обратно от където са тръгнали.Иначе те ще прииждат и ще станат повече от нас.

Този кораб "Обзор" не ли по добре да патрулира на нашето южно Черноморие.Ние сме цъфнали и завързали,че ще помагаме на гърците.Така беше и с заемите .Те имат огромни дългове ,а ние сме гарант за нови.И все пак пенсиите там са мн.по високи от нашите.

Ама какво значи да помагаш срещу "миграционен натиск". Няколко милиона в Азия и Африка са решили, че им се живее по-добре или че ще ходят на гурбет и са тръгнали (с лодки, защото нямат пари за самолетен билет). Една държава, която се изявява както собственик на Европа е решила, че всички сме длъжни да приемем тези хора (Германия си избира тези, които и харесват, ние прибираме остналите). Заради тези милиони примитивни хора, които са неграмотни, без всякакви умения, пълни с множество зарази, ние не можем да помогнем на тези, които истински се нуждаят. А тези, които истиснки се нуждаят са онези 20 процента истински бежанци, както и нашите родители, баби, дядовци, инвалиди и деца в риск. Мен не ме инетерсува, че Меркел не желае бълраги и румънци да и изхвърлят боклука. Ние трябва да помогнем на Гърция единствено в това, тези хора да сигнат възможно най-бързо до там, където са се запътили. Няма как някой да ги кани и после да твърди, че ние трябва да си ги държим тук.

Защо има натиск върху Гърция и защо ние трябва да помагаме? Нали дадоха милиони на Турция да не ги пуска? Едни вземат парите, а други вършат мръсната работа.

не са им дали..но обещали са. требе да помагаме на гърците, че утре ша почват да идват към нас и от гърция.

Мигранти не се връщат - под "оперативни действия" да се разбира единствено Помощ и Убежище в Европа на всички изпратени и ескортирани по море от Турция.

С рикошет от въздуха! А това далеч не е всичко! Най- доброто предстои! Има толкова много невладеещи чужди езици ловци!

много поздрави на кака сафо..

по здрави.