Коментари - Гърция струпва войски на албанската граница | dnes.dir.bg
назад

Гърция струпва войски на албанската граница

Гърция увеличава военните сили до границата с Албания, за да се бори с нелегалния трафик, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Гърция струпва войски на албанската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи гърците могат да си разполагат армията по границата. Ние не можем. За какво изобщо хрантутим онези мърди тогава?

след като са похарчили пари за струпване, да им спретнат и едно нахлуване...

Внушително им изглежда границата, не като нашите 30км тел.

Май снимката е на нашата "тел"...

Нашата "тел" е:) Само дето снимката е от добрите й дни. Съоръжението леко се срути и сега чакаме изпълнителя по договора, избран без процедура :), да благоволи да си оправи "телта".

Ми те хората имат политици за разлика от нашите мухльовци. И хич не им пука кой какво ще каже като си придвижат армията. ГЛЕДАЙТЕ И СЕ УЧЕТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ!!!

Гърция е родината на днешната европейска цивелизация. От тях трябва да се учим не само ние, но и днешна западна Европа която се превърна в Американска колония. Такива като България в Американските планове са разменни пешки-бивши роби придатели сме !!! Това сме ние !Сега като стадо овце ни водят на заклание ,а младите се пишат на големи герои ! Руснаците били агресори, Американците ще спасят Европа и нас -та те с всеки изминат ден ни приближаеат към голяма война .Самите щати считат че са далече от останалия свят и че ще останат на "сухо"! ?????????Събудете се хора !!!!!!!

Нещо много често започна да се случва... А сега кои са от нашите? и кои ще играят от лошите? Щото в на мача Косово - Македония нещо не стана съвсем ясно.

Добре, я ми обяснете сега... Ако Гърция нападне Албания по силата на основния принцип на НАТО нападение срещу една отделна страна на пакта се разглежда като нападение над целия пакт. Така че НАТО трябва да се намеси и да защити Албания! И гърците като член на НАТО трябва също да участват в операцията, т.е. да се бият със себе си! Такава е мояъа армейска логика, ако има някой по-разбиращ моля да ми помогне и аз да разбера...

Гърция не се готви да напада. Гърция се защитава. А македонският сценарий е твърде пресен, за да допуснат гърците албанските мюслите да го приложат и на тях.

При НАТО няма логика "приятелю" Както реши чичо Джо така ще бъде ! А той иска всички да воюват а той да бъде "рефера".Схващаш ли ......Каква ще бъде нашата съдба ....??????

Писано е: ако има конфликт между членки на алианса, алианса не се намесва!

E nali albaniq e 4ast ot evroatlanti4eskiq demokrati4en haganat, kak e vuzmojno takiva ne6ta da se slu4vat

Ш-ш-ш, ало-у, Дир-ът, и драскащите тук. Само вие ли не разбрахте, че гръцките войски в момента са "струпани" на рубежа на ЕС и Русия? И ако не "спичелят" плашат, ще дойде Зорба Гъркът от Америка да ги ги спаси.

ujabg

Е така се прави , а не като нашите военни, който се чудят коя топка да си почешат!

че ние имаме ли армия?това се едни шишкави ученици на платено военно обучение

Това се казва граница,в България е разграден двор.Липсваща телена ограда,на границата с Турция.Имало е в миналото някакво погранично поделение в Звездец-до Малко търново.Всичко е разградено,в блоковете на военните настанени цигани.

Някои искат да сме разграден двор.Добре се знае ,от къде нахлуват поганците по суша и вода.Единствения начин да се отървем е по почина на Гърция.Иначе спас нема.

,,Бежанците от лагера в столичния кв. "Овча купел" се вдигнаха на бунт. Днес те опитаха да вдигнат барикада на бул. "Монтевидео" с контейнери за отпадъци и камъни. .,,???

Това не е възможно, двете държави са съюзници в НАТО!

Гърците трупат войска а ние трупаме л...на!

Ама как си приличат популистите от всички страни. Външният враг е любимо оправдание.

Ама то нямало проблем да ползваш армията за защита на границата от нелегални имигранти. Нали и Гърция е в НАТО и ЕС?

Ние, нашата граница, с Искра Фидосова и Делян Пеевски ще я затиснем. Като изядоха храната на българската армия ; )

В Гърция има 2 милиона албанци, една голяма част са с гръцки паспорт.

на кой му не харесва, да върви на майка си на .....та! Границите се не сменяват!

Интересно е защо вулгарите треперят повече за гръцката граница, а за границата на Вулгария не им пука. Паисий се обръща в гроба. Вулгарите си искаме Беломорска Тракия :)

Гърци това, гърци онова амя гърците са хора които си знаят интересите и си ги пазят. А българите са проститутки. Кога физически, кога политически, кога културни. Я да видим в Гърция размножават и умножават ли се албянци и тем подобни бързо плодящи се племена...?!

Я намини през Омония и по крайбрежната покрай Марина Зеа следобеда и привечер... И после пак да те питам за "бързо плодящи се племена". След това прескочи до Патра или до Тесалоники (около Бялата кула особено). Ще се наслушаш и на урду, и на пащу, и на албански... Лошото е, че гърците допуснаха твърде много паплач вътре в големите градове, която не работи, а цял ден е по улицата и чака на помощи, улична търговия и кражби. Това с границите е ход, който още предишното правителство трябваше да предприеме... Но тогава нямаше как да открадне предвидените за "бежанците" помощи от ЕС. За пореден път го казвам: "Браво на Ципрас!"

Опа, забравих да напиша за албанците... Албанците в Гърция работят! Повечето са там от 80-те години и осигуряват прибирането на реколтата в земеделските райони, особено в Северозапада (Македония). Има и едни други албанци, дето държат дрогата, проституцията и рекета в по-големите градове, но албанската мафия е навсякъде по европата...

Пий си хапчетата, редовно!

Македонците по тяхната т.в.излъчват много стойностни документални филми .Такъв е 'VO Center Bazata Bondstil"-Казват,че всички имаме право да знаем истината.Базата в Бондстийл е в Косово -най голямата американска база,на 40 км от Македония.От там ,освен логистиката в Близкия изток ,се организира и дрогата от Афганистан,пренасяне чрез албански криминални групи на Косово и Метохия.Сигурно е основателен страха на Гърция.Тайните агенции,техните операции не се финансират от официалните американски институции.Но за това знаят и американските служби,черните фондове се пълнят от продажба на оръжие,наркотици.85% от дрогата в света е от "контролирания "Афганистан.

Къде ти е евроатлантическата ориентация?.. Това което пишеш не е вярно, нищо че е вярно. Ясно? ;)

Наш Плюнчо да се учи от гърците- защитата на границата е без коментар с всякакви средства! А не преди, когато му казаха войска да пази границата с Турция срещу навлеци, той да вика "Сакън, какво ще кажат на запад, щяло да стане скандал...." Пионка малоу.на

Тя не е малоумна, всички гласували за нея са малоумни.

Браво, мъже, така се пази държава. Ние какво да пратим - картички или тоалетна хартия.

Пано Каменов, като българин знае, че трябва гърците да ни върнат пристанището в Дедеагач, което ни е оставено даже от Ньойския договор.

ПАНКО !!!

Имат си войска струпват си я. Ние кат си нямаме нищо не можем да струпваме нали.

Браво на Гръцкото правителство!Бог да ни помага че имаме за управляващи само Мухльовци!

Ако Албания или друг поиска земя от България то той веднага ще я получи. И г.з ще му дадем, да е хаирлия. Всичко това в тон с евроПейските ценности и по един особенно цивилизован и демократичен начин...

Вие толкова ли бързо се съгласявате ЧЕ смятате и другите за толкова "лесни"?Какво, вИЕ, знаете за ЕВРО. ценностите ? Ако Вашия, свят се върти, около вашето " Д" това не значи че е валидно и за останалите ?

Тирана ,какво искали?? Бой?

Май скоро безпаричието на Балканите ще е най-малкият ни проблем!

Велика Албания е проект на САЩ и това е далеч от финансовата криза в Гърция. Не трябва да се заблуждаваме от местната преса като ни занимава само с дълга на Гърция. Реално проблема е много по-сериозен и сами видяхте Албанските провокации в Сърбия и Македония. Обърнете вснимание какво се случва в близкия изток и го сравнете с кибрита-Балканите, а клечката е Албания създадена и подкрепяна от САЩ. Очаквам в бъдеще нов блок на балканите-България, Сърбия и Гърция подпомогнати от Русия тъй като в този конфликт НАТО няма да се намеси тъй като тази война няма да е нападателна, а терористична а НАТО няма клауза подписана със страните членки членки за колективна отбрана при граждански и терористични войни.

Лошото, отче, е че този блок може и да не се случи. А иначе в момента е абсолютно необходим.

Спокойно попе! Ако се случи патакламата, ще е добре за БГ. Първо политиците по стълбове и дървета и после се вършат другите работи. Като в Румъния.

Сега да не стане международен скандал ??!

Никой не се сеща, че в момента се отвлича вниманието на гърците от предстоящия фалит? Това ли ще е новия сценарий управляващите в Гърция да се изкарат герои? Щото нещо трябва да се сложи на другата везна, за да балансира провалите на правителството във всяко едно отношение... А няма какво друго май... Дано само не се стига до кръвопролития заради власт имащи малоумници!

А ние за да не обидим Някой , си сваляме гащите !

Гърция се бори с нелегалния трафик, защото там има Държава !

Така се прави !!! Войската в защита на населението , А "нашите " войници пазят Афганистан ! Незабавна Оставка на "военния" ни министър !

Нали се сещате, че за да имаме по- голяма армия ни трябват доста повече приходи? Айде, който иска по- голяма армия да си плаща част от заплатата на държавата!

А, не може ли просто "партньорите" ни от ЕС и НАТО, да ни крадат малко по-малко!?

поне 6-7 млрд. сме получили от ЕС повече отколкото сме дали. Очевидно обичаш да дрънкаш безсмислени и неверни неща

Всеки иска, никой не иска да плаща или да си намери начин... Такива сме си в БГ.

прав си!!! за да имаш ,,нормална,, заплата трябва да имаш работа!!! за да имаш работа ,трябва да има производственни мощности!!! за да има такива , трябва да имаме ,,политика,,!!! за да имаме ,,политика,, трябва да имаме ,,политици,,??? ами сега кво ш праим че ги ,,нямаме,,!!! няма армия ,няма заплата, няма работа, няма политици но си имаме ,,богати,, политиканти!!!

Политиците ги избира нацията. А нормални политици няма, защото нацията очевидно нещо е ненормална. Това е последното изречение от поредицата ти мисли, което волно или неволно си изпуснал. Всяка нация си заслужава управлението. Виж дори в една Турция, хората усетиха, че наближава тотална диктатура и отнеха мнозинството на Ердоган. Ето това е демокрация в действие... колкото и ироничен да е фактът, че примерът е в Турция. Демокрация се прави в деня на изборите, а не преди и след това, чрез вайкане, плюнчене, плюене и подобни.

Сещам се!Но не се сещам да съм плащал за Ирак ,Афганистан и т.н.!А Ти плащал ли си?

"Внезапната военна активност на гръцко-албанската граница се свързва с изпратения от страна на Тирана демарш към Атина срущу енергийни проучвания в Йонийско море, както и претенции за сухопътната граница между двете държави. "

А при нас квичаха като прасета на заколение, че не й било работа на армията да пази границата!!! К`ви сме шматки...

Защо ли ми се струва, че гърците проучват възможността газопровода да мине през морето, директно към Италия? ФАЩ карат албанците, да дрънкат с оръжие, на което гърците веднага отговарят.

АТАКА = ДПС = БСП = разруха, корупция и национално предателство...

+ГЕРБ+ВМРО...+целият ни т.нар. "елит".

гърция е държава,а вулгаристан е катун !

Най-добре се сме този, който се смее последен. Тъй че не бързай.

Същия балкански кенеф е Гърция, като другите на Балканите, а ти си тъп гьон.

точно същият кенеф като твоята уста, ама и ти си намерил майстора

loyola

Ами в тази връзка, предлагам Соломон Паси да дойде да обясни кого да пратим да пази нашите граници? Или какво да обяснява, направо да покрие разходите по наемането на наемни войници.

Соломон ще даде Соломоновско решение!

НАТО срещу НАТО. Гранични спорове,нов Албански сценарии, направен зад голямата локва. Там подкрепят винаги една религия за да се борят после с нея като я обявят за терорист. След Македония -Куманово,следва Гърция. Балканите очевидно отново се клатят щом бяха заселени командни пунктове и намерения за ПРО. Ние какво правим?

някои яко клатят балканите. сещаме се кои, нали? навсякъде по света, в 250-годишната им история, е имало и има разпалени огнища от същите. дано не успеят!

а до преди 250 години си беше безкраен мир и благоденствие !

До Зимната Олимпиада в Сочи никой не клатеше никого.

нали аз клатех тебе,или те е срам да си признаеш

Ние сме си в НАТО. Нас границите не може да ни ги барнат, армията ни трябва да охраняваме напливът на бежанци. В това отношение, 30,000 армия си ни стига.

За натовска държава със 7 млн население (9 млн до скоро), която да има толкова мижава войска.

Така е днешно време, хората им се седи в офис и им се живее лесно. На кого му се умира за държавата? В световен мащаб е така.

Ся гледам няква статистика, според която Сърбия има по- малко активна армия от нас... Както и половината свят.

Най обичам да чета глупостите на хора, не помирисвали барут. Виж сега малкия, при нужда армия се прави за по малко от 24 часа от всичко което може да върви в пътя и да носи пушка. Ти вероятно ще се опънеш, но това ще е последната ти грешка и си мъртъв. При война най лоши са дезертьорите и предателите, разтрелват се незабавно на място.Ще си имаме дори циганска армия защото те обичат живота повече от смъртта, така че не му мисли а се учи как да оцеляваш в подобна ситуация.

...Албания също е член на НАТО. И то от 2009-та. Та, сам си отговори дали "какво толкова"/

А, Турция, "барна" ли натовска Гърция. А, дали ще си поплюва да "барне" и нас.

Така се отстоява националната идентичност.

Като храниш децата си с парите на германците ли? Какво възпитание им даваш?

Е, да де, когато Гърция придвижва войските си на собствена територия се нарича "национална идентичност" ... а когато Русия придвижва собствените си войски по собствената си територия се нарича ... "агресор"?!?!

Имат войска - струпват. Ние какво да струпаме?

Мангали как какво както казахте кой каквото има.

Расим Помака, Боку Ага и Соломон Паси .

Местан бей, Сидер - ага и бей , Станишеф къде ги остави... Тройната ламя с тройния к-р, при ламята пъкаше там от бейове....

армия,не са като нас да нямат и си я ползват по предназначение без да се съобразяват че шиптърите са галениците на САЩ

БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ!

горе вместо АТАКА можеше да пишеш ДПС. То се оказа едно и също.

Бжежински още 90-те години посочи новият, тогава, враг номер 1 на САЩ след краха на комунизма - ПРАВОСЛАВИЕТО. По тоя начин очерта и бъдещите съюзници - Гърция, Сърбия, Македония, България, Украйна, Русия...

С такива съюзници не ни трябват врагове.

a нашите войнички не може да правят такива неща - да не уплашим Турция ;)) която има 100 пъти повече армия от нас, без войничките, началниците и клатикурците по канцеларийте.

Я веднага Псаки да си дигне подутия тумбак и да изнесе една лекция пред света, че струпването на войски на собствена територия в Европа е агресивен акт срещу САЩ, Австралия, Антарктида и Перу!