Гърция заплаши да изгони либийския посланик заради меморандума с Турция

Турция даде нов повод на Запада за критика: направи Либия свой съсед по море

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнам дали някой от вас коментиращите си дава сметка за това че скоро това което се случва с Гърция по всяка вероятност ще се случи и на Кърджали . Турция си прави каквото си поиска от както недоразвития Ер Доган е на власт и смятам че е време всички в Европа да си дадат сметка за това какво цели Турция и най вече балканските народи .Да не стане пак да се окажем в ситуация с свалени гащи на балканите и да се събудим пак под турско . Русия си гледа нейните интереси както обикновенно САЩ също така че Макрон беше прав НАТО е умряло псе и няма как да пази Европа.

доста неграмотно написано, но иначе вярно !!

Ние кога ще подпишем споразумение с Албания за общите ни морски и сухоземни граници? С с Унгария. Турците от няколко години настъпват мотиката но някой ден ще го усетят.

Така се защитават националните интереси. Либия и Турция са се разбрали какво реве Гьрция Гьрция пак се крие зад Макарона. Бой по Грьцките цигани Средиземно море не е Грьцко.

Пак много рев и коментари нахалост. Гърция се оплакала на Макрон, на ЕС , НАТО и, може би, на Вартоломей :). А Гърция, след като сътвори няколко щуротии по отношение на Русия, дали случайно забравя този район чия сфера на влияние стана? И с каква цел някъде там са базите Хмеймим и Тартус? Някой случайно да си даде труда да прочете какво е последното "делене на сфери на влияние" в този регион и после да коментира?

ауууу , така им се пада на гърците след като се правят на ербап пред милите ти руснаци ! Нормално е като русороб да подкрепяш Турция , все пак ви е съюзник. И недей се обременява със сложната геополитика , не е за твоето мозъче. Сфери на влияние , имали руснаците ДВЕ бази и ? К'во от това ? Източното Средиземноморие станало тяхно ? К'во имат там - 20-тина самАльота и няколко шлюпки. Кузя ще идва ли пак ? Айде първо затворете небето над Сирия , ама не само за врабчетата , ами и за самолети , щото на израелците много им доскуча....само отстрелват брадатковци като на видеоигра ! Помогнете малко на братски Иран !!!

Неспособността на балканите да се обединят под едно знаме, доведе тия червей в по нашите земи. Македония, Гърция, Сърбия, Крит и България трябва да се обединят срещу турската заплаха. Тогава нито американци, нито руснаци, нито резаци ще имат контрол, а ние.

Чакайте не се разгорещявайте! Все още чакаме изявлението на македонския външен министър, който ще осъди всякакви действия във вътрешномакедонските морета и океани.

Османофашизма и болните идеи на шепа радикални ибрикчии загнездили се в политическото им ръководство за възраждане на османоислямският колониаленфашистки халифат те тласкат Турция към дипломатическа катастрофа и игнориране от Балканите и Европа Макрон е прав НАТО И ЕУ се намират в състояние на мозъчна смърт, кой търгуваше със ислямски халифат петрол? Те,кой участваше в обучението на террористи от ислямски халифат и воюваше на тяхна страна?Кой води вековен геноцид на 3континента и отрича световната история и факти????Те,кой нарушава системно въздушнлто пространство на чужди държави? Те,Кой води геноцид срещу кюрдите в Ирак и в Сирия? Те, кой сваля руски самолет уби руски пилот после убиха посланик?Те ,кой сега купува руски РК-С-400? Те кой арестуваха в сирия по време на протестите преди избухване на войната ?Турски и израелски военни стрелящи по протестиращите и по по полицията..........???????Кой подкрепя хизбула те?..........???

Само Франция макрончо ще ви оправи мангалсга държава рабра ли бе манго цървул

Правителството на националното съгласие на Либи Не беше ли признатото от ЕС и САЩ правителство на Либия? Някой вярва ли, че меморандумът с Турция е подписан без съгласуване със САЩ и ЕС?

Бат Бойко да разясни на Мицотакис, че правата му са гарантирани, щом е в НАТО.

При конфликт между две държави членки на НАТО не се намесват други държави.Турция напада България и всички чакат .После каквото остане от България ще бъде България, превзетата територия ще е турска.Както е на турските карти е цяла Турция.

От щаба на НАТО ще изпратят парфюмирани кърпички да си бършем сълзите и сополите. В ПО-ТЕЖЪК СЛУЧАЙ МОЖЕ ДА ИЗПРАТЯТ И ПАМПЕРСИ

стига плаши гаргите бре , мурзилке тъпа. НИКОЙ НЯМА ДА НИ БАРНЕ , а ВИЕсе дръжте за ръце с турците и не занимавайте ЕВРОПА с вашите въжделения. Не важите тука........

И това показва отново ,че НАТО Е ЛАй---НА организация...........нали уж са членова в тази организация,а са в конфликт...................СМЯХ

В България трябва пълна ЗАБРАНА за показване на филми с араби и негри. Забрана за оня филм- БЛОКАДА( който е арасбко- негърска пропаганда). ЗАБРАНА за пускане на пшесента на негъра- маймуняк Кулио- ""Гангстерски рай"".. Трябва т ПРОТЕСТ пред Българската Държавна Телевизия- БНТ, СРЕЩУ турските шпиони, които приказват на турски език. и да ги изгонят.. Турското робство свърши. Ислямсктие Шпиони на Реджеб Ердоган да бягат към Турция и там да си търсят правата. НА мястото на Турските новини в БНТ, трябва да почнат ОТНОВО да показат оня филм ,как Осман Ага бяга с РАЗПРАН гъз през 1865 г. В фирмата за автобусни превози- Юнион Ивкони, ясно има някакви Ислямски Шпиони( собственици или шофьори) и пускат Турско- негърска ПРОПАГАНДА. Тия да бягат към Турция...Който убие турчин ли негър, хем взима пари, хем СПАСЯВА България.

Тъжно е да си малък и слаб...

Абе, притисни една котка в ъгъла и гледай сеир, кой ке победи. Дори ноо малките като се ядосът и развилнеят.....

Браво на Турция!!! Така се защищават национални интереси. Само Путин и Ердоган правят каквото искат народите им и защищават националните си интереси, другите само говорят и се съобразяват с международни правила и ограничения. По-добре да сме част от Османската империя от това заспало състояние когато само недоволствуваме. Явно българите не сме дораснали за свобода.

Турция НЯМА морска граница с Либия. Не знам колко имаш по география, но в google maps можеш да си поопресниш знанията.

това не са национални,а имперски интереси бре чугун. Ти сигурно "БРАВО НА ТУРЦИЯ" ще викаш и ако налазят Кърджали ( не че ще стане де,това са мечти на русороби,че да потърсим уж помощ от "братушките" )

Браво Ердогане бой по Грьцките цигани.

Хитлерчо...

Че Средиземно море да не е на Грьцките цигани. Какво тьрси Гьрция по крайбрежията на Либия. Правителството на Либия и Турция са направили споразумение за тьрсене на газ по край бреговете на Либия.Какво се бьрка Гьрция или Франция.

кретен!

Ами не е и на турските мангали... Кво праат до Либия?! Направо с Мароко да станат съседи...

Какво тьрсят Гьрция и Кипьр (Грьцката част) по крайбрежията на Либия. Гьрция подписа споразумение с Египет и Израел за да тьрси газ по крайбрежията на Либия. Либийското правителство (призното от ООН) прави споразумение с Турция за да тьрси газ по крайбрежията на Либия всичко е нормално за какво реве Гьрция. Гьрция щяла да преговаря с генерал Хафтер (който не е признат от ООН)

Този мръсник се взе много на сериозно и след "преврат" стана още по-агресивен. До десетина години може да се опита да ни изиграе руски сценарий "Донбас" в района на "Кърджали". За нас ще е идеално ако има обща армия на ЕС, сами нямаме шансове.

Браво на Турция!!! Така се защищават национални интереси.

Глупак си ти. Мислиш ли си на Ердоган ще му пука за някакви европейски страни или войници? Без американците сме гола вода. А като не ги обичаме, да се готвим за референдум в Кърдхали. . .И за договор за разграничаване на границата между Албания и Турция. . .Макетата налево, ние надесно.

Щего преместят в другия крачол заради тях На кой му пука за Гърция .

Излиза че всички са против Турция подстрекавани от етиопските цигани/гърция и кипър/и онова гейче дет живее с бабе.

майка ти да еба русофилистична, мръсен фес !

Гърция е изпята песен. Тя трябва да се подели между Турция и България. Всички острови да са турски а всичко останало БЪЛГАРСКО.