17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Който отива на "почивка" в Гърция може после да се сърди само на себе си. Най-утрепаната държава на нашият полуостров е Гърция.

Гърците незабавно да отворят всички ГКППта за БЕЛОМОРСКА БЪЛГАРИЯ, фашисти !!!

....със високи заплати и пенсии, защато кранчето на ЕС спря, а само с туризма не става , особено с ограничения .

Трагична комедия или комична трагедия - лятна почивка в Гърция. Скъпи гърци хващайте се за мотиките и почвайте да работите истински. Лудите, които ви подаряваха парите си за "почивка" в Гърция свършиха.

Ще се усетят към края на август и ще отворят всичко, ама ще го духат!

Който отива на "почивка" в Гърция може после да се сърди само на себе си. Най-утрепаната държава на нашият полуостров е Гърция.

Докато не се махнат тия пср тестове, ваксинационни паспорти, кодове, ще чакат успешни туристически сезони! Да го духат тия измекяри в ЕС ш Гърция най-вече. Това е фашизъм!

Който отива на "почивка" в Гърция може после да се сърди само на себе си. Най-утрепаната държава на нашият полуостров е Гърция.

Говориш за места за почивка и курорти, държава която да е по-зле от България няма. Или сега ще ми възхваляваш бетонното Черноморие може би?

Ти ако искаш можеш да ходиш на почивка на Марс. Аз къде ще ходя си моя работа. Нямам обаче желание да ги давам на гръцките олигарси.

По бТВ вчера в новините най-нагло ИЗЛЪГАХА, че тестове за антитела не се признават, а дано ваксинация или официално преболедуване с ПСР.

Почивка в Гърция - що е то? Мазни манджи. Всички около теб фъфлят на някакъв неразбираем за теб език. Гледат те надменно, често. Като капак на всичко това искат да им плащаш за това. Айде мерси.

Като не можеш да си позволиш хотел, така е

Гърция : най убитата държава в ЕС.

Tи затова ли се редиш по опашки и мръхтш че ти ревели децата , било ти горещо и сте се сварили от пот в колата часове наред , За да се доказваш колко си " баровец" , че си можел да отидеш на хотел - Еб--си и ЖАЛКИЯ ГАНЬДВЕЦ !!! Баровец си , а ма мъкнеш ядене отвкъщи да пестиш стотинките ?!

Изказване на типичния КОМПЛЕКСАР !!

Гърция : най убитата държава в ЕС

Колко повече се пълнят тези опашки се пълнят с цигани се убеждавам , че аз нямам работата там ! Не искам да виждам мангали там където ходя на почивка !

А Илинден продължава да е затворен.Защо?!

Гърция е "гола вода". Има да чакате да дойде някой от България.

Нали е в България била пълна мизерия, хората нямали пари били закъсали отвсякъде. Какви са тия опашки от българи отиващи на почивка тогава? Гледам един тъпанар долу хвали бетонното Черноморие. Моето момче отдавна българите не искат да ходят там-нито в бетонните комплекси нито искат да се плацикат в кафявото море.

КАФЯВ Е Г ...ЪТ ТИ МИРИЗЛИВ .

PEYTSCH

Късно. Вече сме в Шварцвалд. Дори и доста гръцки семейства са тук...

Скъпи гърци изобщо не желаем да ходим на почивка във вашата страна.

Пропускате още ! 14 дни трябва да си минали от втората ваксина !

Ние от България не искаме изобщо да почиваме Гърция. Нашата страна предлага прекрасни възможности за почивка, без необходимост да преминаваме граници и прочие формалности.

На сайта на гърците си пише. Т.е с антигенен тест не пускат, само с PCR, другите възможност - ако си бил болен и си оздравял или ако си ваксиниран. - As of May 14th, travelers arriving in Greece are required to have a negative PCR certificate from a testing laboratory, for a Covid-19 test taken no later than 72 hours before arrival. This test is mandatory for all tourists (including children over the age of 5), regardless of the epidemiological situation in the country of departure.

А защо преболедувалите да влизат 2 месеца след забиляването? По стандартите на СЗО карантината е 14 дни. Гърция май дискриминира българите вместо да ги облекчава.Колко повторно заразени от Ковид има доказани някой знае ли?

От 2 до 9 месеца след преболедуване. Какво се пениш? До 40 ден антителата не са пълен размер. А ваксинираните чакат 14 след втора доза. Но за Гърция бих поизчакал - изтрещели са на тема мерки, маски и прочее. Освен това има произволни бързи тестове на всички, без значение какви са.... Не бих рискувал ако съм с дете да го изберат него и да го тормозят.

ГЪРЦИЯ