"Гардиън": Тереза Мей и Юнкер разговаряха „приятелски“ за Брекзит

Британският премиер води „телефонна дипломация“ в опит да получи отстъпки от Брюксел и да прокара сделката си през парламента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тереза Мей да се консултира с Меглена Пръмова как се преговаря и уговаря шеф на ЕС, нашата хетера има опит с Барозу..

и видимо така развеселени? Явно уискито там още си го бива!

за какво им е този брекзит, от който само губят, всички толкова обичаме Великобритания и англичаните, по-добре да си останат в ЕС

НА КОЙ СЛУЖАТ СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ И ОБРАЗОВАНИЕ, И РЕЛИГИЯ Докато при представителната "демокрация" и "свобода", подвид ОТКРИТА диктатура (фашизъм и социализъм) хората са НАЯСНО с обстоятелството, че са потиснати и контролът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се поддържа чрез сила, при режимите на представителна "демокрация" и "свобода", подвид СКРИТА диктатура - капитализъм, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" социалната система е стабилна, тъй като КОНТРОЛЪТ върху информацията, образованието и религията се извършва ТАЙНО, за да МОЖЕ хората да ВЯРВАТ, че живеят в един свободен и демократичен свят. За да се определени РЕАЛНОТО ниво на прозрачност и на плурализъм на информационната, образователната и религиозната система на една държава, която нарича СЕБЕ си демократична и свободна, е абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се разбере кои са собствениците на вестниците, образованието, религиозната система, телевизионни и интернет канали или тези, които представляват Борда на директорите. Този обикновен контрол е в СЪСТОЯНИЕ да РАЗКРИЕ например в държавите от Западна Европа и САЩ (и не САМО там), определени КАТО "демократични" и "свободни", че информационните, образователните и религиозни източници са концентрирани в РЪЦЕТЕ на обичайните ГОЛЕМИ финансови и индустриални ГРУПИ, ШЕПА "хора" - привилегирован елит и паразит. Медиите, образованието и религията НЕ са независими и НЯМАТ задачата да откриват и съобщават истината, а да ПРЕДСТАВЯТ света така, както само "те" ИСКАТ да бъде ВЪЗПРИЕТ. "Ние трябва да казваме истината, истината и САМО истината. Но - НЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА." Йозеф Гьобелс - министър на ПРОПАГАНДАТА на Нацистка Германия.

Бозавите няма да излязт! Играят циркове за да не плащат а същевременно да участват в играта! Свикнали са все тяхното магаре да е мъжкото! Най лукавите хора на Земята са англосаксонците!

ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА ИЛИ ПРОСТО ФАШИЗЪМ В съвременната представителна "демокрация", която е скрита зад думите: "свобода" и "демокрация" - СКРИТА диктатура, УПРАЖНЯВАНЕТО на властта от шепа "хора" се ПРОЯВЯВА чрез ФИНИ техники за постоянен КОНТРОЛ върху ума над останалите. Въпреки че, съжителстват различни политически и религиозни идеологии, ВСИЧКИ имат една и СЪЩА пирамидална структура, с много МАЛЪК брой ЛИДЕРИ на върха, а ОСТАНАЛАТА част от "гражданите" е безусловно ПОДЧИНЕНА винаги в послушание. Това е система на управление, която зад ПРИВИДНОТО множество от форми поддържа ВИНАГИ едно и също РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ на властта. Докато откритата диктатура (фашизъм и социализъм) се основават на ИЗПОЛЗВАНЕТО на сила, скритата диктатура, маскирана като "свобода" и "демокрация" (капитализъм) се БАЗИРА върху ИНСТРУМЕНТА на гласуването. Разликата следователно между: фашизма и социализма, и капитализма, тогава би ТРЯБВАЛО да е ДРАСТИЧНА, но ти ВИЖДАШ, че няма РАЗЛИКА между тях. Защо. ВИНАГИ ЕДИН и СЪЩИ управляващ ЕЛИТ упражнява пълен и постоянен КОНТРОЛ върху ЦЯЛАТА информация върху теб ВСЕКИ ден, ОТКЪДЕТО се сформира консенсус между "гражданите", тогава разграничаването между ТРИТЕ вида РЕЖИМИ, в крайна РЕАЛНА сметка, придобива САМО формален характер, нали. А сега какво.

Изкукуригали кретени. И това са примерите и менторите на всичкото наше политик-мутра. Бог да ни е на помощ!

ЗАЩО ТИ СИ АНОНИМЕН Анонимните НИКОГА не носят индивидуална отговорност за своите действия, защо тогава по време на "избори" в представителната "демокрация" и "свобода" на теб ти е наложено от тях - ти да си анонимен. Защо на теб е наложено от тях, ти да НЕ си анонимен, но САМО когато НЕ се отнася за "избори" в представителната "демокрация" и "свобода". Избор ли е, ти да си принуден от тях (шепа хора - привилегирован елит и паразит) ВИНАГИ да избираш АНОНИМНО друг, за да МОЖЕ той да избира безусловно вместо останалите. Това не е избор, това не е демокрация, това не е свобода, а това е твоето СЪГЛАСИЕ на робство. А сега какво.

То там кви европейци само мангали.

Майската Тереза разполага с много силен коз в ръкава при"приятелските"разговори с Юнкер. Има едно велико лечебно средство за ишиас-шотландско.Сингъл малц от бутикови пивоварни. В крайна сметка,какво различава най-много хората от животните?Никое животно не употребява алкохол.И какво по-приятелско от това,на по чаша с кехлибарен десен,на изпроводяк?Ха наздраве!

КАКВО Е ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ (ЕС) И ЛИДЕРИТЕ Държава е политическа общност, заемаща дадена територия, имаща организирано правителство и ПРИТЕЖАВАЩА вътрешен и външен суверенитет. Шепа представителни политици на държавите в ЕС ДОБРОВОЛНО са се ОТКАЗАЛИ от суверенитет. ЕС е империя, няма държави, има колонии безусловно подчинени на една централна власт от шепа хора - ЛИДЕРИ. Гражданите на ЕС нямат право на реална власт и реална, и пълна информация, защото те са роби, а не граждани - суверен. Никой НЕ е питал "гражданите" на тези държави, дали са СЪГЛАСНИ да бъдат колония, извинете, част от ЕС. Империята ЕС е изградена от шепа представителни политици, но БЕЗ съгласието на техните граждани - суверена. Даже гражданите в държавите от ЕС не знаят РЕАЛНО, какво са подписали или подписват от ТЯХНО име представителните им политици. Шепа представителни политици НЕ могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, защото реално суверенът, ТОВА са гражданите, а НЕ представителни политици. Ако шепа представителни политици - лидери могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, тогава НЯМА граждани, а има роби. Ето защо ВСЕКИ договор или закон, гласуван или подписан САМО от шепа представителни политици е узаконено беззаконие, наложено само от тях над реалния суверен - гражданите. Характерно за ЕС и представителната "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура) са двойните стандарти - господар и роб, лидер и останалите. Там където има двоен стандарт, там ВИНАГИ има САМО робство или фашизъм, там винаги има господар и роб, там ВИНАГИ има лидер и останалите. Когато някой се мисли за по-висш от останалите и твърди, че Вие трябва да го следвате - именно това е фашизъм. Само единният стандарт за ВСЕКИ човек е справедлив, само тогава няма робство, само тогава няма и фашизъм. Всеки човек е УНИКАЛЕН и НЕ може да бъде равен или представляван от никой друг. Това съвсем НЕ означава, че стои по-високо или по-ниско от себеподобните. Това означава, че всеки е ЕДИНСТВЕН сам по себе си тук и сега, и НЕ може да бъде представляван от ДРУГ човек, защото ВСЕКИ човек е тук и сега. Пример за орязана демокрация и свобода е - Швейцария и Исландия, но ДОРИ и орязана, демокрация и свобода започва тук и сега да работи за гражданите, само за гражданите, за ВСЕКИ гражданин. При демокрация и свобода няма преход, при демокрация и свобода няма утре, при демокрация и свобода няма вчера, защото демокрация и свобода е ВИНАГИ само тук и сега, всеки ден, от и за ВСЕКИ гражданин.

То в Англия вече трудно се намира работа от прости и мързеливи маймуни, колониални цветни същества и собствена плебс, та дано с Брекзит се отворят повече места за консултанти по взривове. ИРА има нужда от възкресяване по цялата територия на маймуностан, та работа ще има.

На 28.03 напускам Кралството, след 6 години и половина живот в него. В случай на “no deal” Brexit, предпочитам да наблюдавам отстрани събитията, които предстоят да се случат във Великобритания...

И какво са си казали, от ЕС са я отрязали за пореден път и резултат никакъв , хайде да излизат без сделка март и да спират да ни занимават с глупости .

Двама бездетни плиткоумници с огромна власт бистрят бъдещето на Англия и Европа.... трагична комедия.

Brexit

Тризън Мей трябваше да бъде отстранена от самата Консервативна партия. Този "договор", който е сключила с брюкселските си приятели си е пряко национално предателство. Оставка сега, иначе ще бъде изпратена през Трейтърс Гейт на кулата Тауър!

Разговаряха "приятелски": демек Юнкер й е казал че ще го поеме дълбоко в крайна сметка, а Мей отвърнала че няма проблем - хранопровода й е като бездънна яма...

Тези двамата пак са се смазали от пиене .

"В същото време ЛИДЕРИТЕ НА ЕС трудно ще успеят ДА ПРЕДИЗВИКАТ ВТОРИ РЕФЕРЕНДУМ В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО, защото това ще означава край на усилията на Тереза Мей да овладее ситуацията." Хи-хи, разбрахте ли КОЙ мъти водата с референдумите?! ... Втори референдум в Кралството ще рече ускорен край на лицемерния ЕС...

Заглавието под снимката може да е : Две мумии се убеждават една друга, че смъртта не е страшна !

Кви са тия курви?

....Напихме се...сдобрихме се...Вечна Дружба.... Британ&ЕС...ЕС...ЕС:)))

Ша прайм Брекзит,няма да прайм,ша прайм,няма да прайм..... ! Всичките им работи ли са такива ?

Да това е национална черта. Тук съм от 17 години и го твърдя със сигурност. Затова имат успехи так където се иска да си колкото се може по-неконкретен- търговия, димпломация, а са зле там където се иска ред и правила (пример индустрия на Германия или тоталитерен ред в Китай) и здраво бачкане (по тоя подазател Източно Европейците ги бият всеки път) Те са си програмирани да бъдат авантуристи. Първо взимат решение- после до обмислят или се оправиат както дойде. Това има два изхода- или имаш супер късмет печалба или се провалияш тотално. Тука не е ясно какво ще се получи- от една страна те искат лесен проблем на сложен въпрос от друга ЕС също не е китка.

Носовете и на двамата са еднакви !

На всичките снимки Тереза Змей изглежда точно като лешояд от анимационен филм.

Странно колко личи вътрешната същност на човеците по външния им изглед. Ако хора с поне малко душевност се вгледат в снимката на тези индивиди. Не може да не се стреснат от факта, кой взима решенията за съдбините ни.

Тия двамцата, като ги гледам как влюбено се гледат, що не вземат да се вземат. Па да заминат на сватбено пътешествие към Марс(еднопосочно). И дано дойдат нормални политици да им пооправят бакиите, че се оплетоха с тоя Брекзит(и не само) като "патета в калчища"

To не бе Брекзит, то бе чудо! На кой му пука за наглите англичани дали ще са извън Евро съюза или ще са вътре, но вечно с претенциите, че не са в Европа, а са остров. На никой! Само на заблудените български студенти плащащи астрономически суми за дипломки от английски университети с които не могат да си намерят работа в Англия, камо ли в Европа. Познавам такива няколко бройки!

Сакън, ще те прочете smeshenpla4 и тогава лошо ти се пише:))))

Великобритания ще постигне всичко, което иска от ЕС за Брекзит. Те имат вековни традиции, и са свикнали да се изживяват като господари на света. Не желаят да ги командорят Брюкселски калинки.

А бе добре че са американците, иначе не могат и задника си сами да избършат! След някоя и друга година пакистанците и индииците ще са повече от рижите "господари на Света"! Страшна политика, страшни сметки! Тиквеници!

Англосаксонците се поддържат.

рижите англосаксонци ги поддържа сватбеното злато носено от пакитата и индусите при преселението си от колониите в UK.

Махни друго ами най-вероятният кандидат за замесник на Мей е господин Саджит Джевид. Как се върти колелото на историята- да се смееш ли да плачеш ли.

в европейските избори на Великобритания, да направи малко по сговорчиви европейските лидери.... нещо малко да се даде с което да се похвали че е постигнала отстъпки.

Ебахти гарваните от снимката

приятелство няма, има само интереси.

само се поти;)

The Guardian. Основната тема вероятно е била за ирландската граница и исканите от британският премиер допълнителни писмени гаранции от Брюксел........ ..... Колко ВЕРОЯТНО ;) Може пък за времето и ишиаса да са си говорили!?;)))

Хайде стига с тези претоплени манджи.