Влакове от Чехия, Словакия и Полша не пътуват до Будапеща

Всички международни влакове от Чехия, Словакия и Полша вече не могат да пътуват до Будапеща заради големия брой мигранти на железопътната гара.

Обратно в новината

Коментари - Влакове от Чехия, Словакия и Полша не пътуват до Будапеща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ivo

Война ли!? Така ще е и като спре войната! Всеки мустакат манаф гледа в youtube и точи лиги по белите дупета на германките! Муахахахахахахахаххааххахаахаха!!! :))))))))

за "бежанци от войната" в САЩ. Ама явно не сте ходили там - само в Русия. Че там населението е от цял свят, освен индианците, но аз не съм виждал такъв. Там корейци, китайци, японци,арменци, поляци, индийци, етиопци-те са източноправославни и много почтени. Всички здраво работят и знаят, че ако те не постигнат много, децата им ще ги надминат. Защото учението е много важно и отваря вати. Но араби - Боже упази. Там който няма виза го връщат обратно.

и да ги качат насила на кораби за САЩ, ще скачат в морето, но няма да искат и ще ви кажа защо - там няма социални помощи -ама никак. За да живееш там няма 6-5 - трябва да имаш работа, да имаш удобно за семейството си жилище - там коптори като у нас няма, просия - също. Верно виждал съм не просяци, а клошари главно покрай Парламента и Белия дом, но те са за цвят и украса и са двама най-много трима.

вижте ги тези "бежанци" - от какво бягат. Явно не от войната. Защото къде са старите възрастни хора, тях куршум не ги ли лови. А ако са икономически, че кога паднаха границите. Ние се борим, чакаме да паднат визите ни с САЩ и незнам защо когато не ги обичаме, а и ние искаме там.

Само строг режим на такива индивиди бягащи от кого от кокво и то повечето мъже що не си бранят държавата а се разпиляват из морета и чужди държави и защо се стремят към богатите държави , май натях е по точно да се каже интереса клати феса

че се питам, как ти се питаш. Питай се защо няма "бежанци" в Русия. Тя е облагодетелствена от това преселение. Ще кажеш - то и в САЩ няма. Да, ама има ОКЕАН. А Русия е на една ръка разстояние. Отговорът е толкова ясен - сам се навира в очите. И Путин усеща,че хората го знаят, затова говори.

На кораби и към статуята на свободата...

всичко ми се струва доста странно, как така отведнъж избухна тази мигрантска вълна, която изглежда доста организирана на фона на факта, че повечето - 99% произлизат от бедни и необразовани социални среди: - някой трябва да ги е информирал за техните права и слабите места в ЕС политиката относно мигрантството, отнякъде трябва да получават убедителна информация за да се хвърлят така уверено напред - и въпросът е ОТКЪДЕ или ОТ КОЙ получават такава целенасочена информация??? И то тази информация изглежда е под формата на мощна пропаганда! - откъде имат пари за да плащат такива огромни суми на каналджиите??? сигурен съм, че дори средно статистическия българин не маже да си позволи подобен разход. а те ОТКЪДЕ??? - от всички видео материали се вижда, че преобладаващото мнозинство са предимно млади мъже в активна възраст - от 20 до 40 г. случайно ли е това? Всичко ми изглежда твърде организирано за да е инцидентно. Въпросът е: КОЙ е организатора на това нашествие с жива сила? Вече не можем да говорим за мигрантство, а направо за нашествие, както навремето монголските орди за нападали Европа. КОЙ, КОЙ, КОЙ???

"...откъде имат пари за да плащат такива огромни суми на каналджиите??? сигурен съм, че дори средно статистическия българин не маже да си позволи подобен разход. а те ОТКЪДЕ???" Ами за мен е пределно ясно: От заплати, оттам. От това че са много по-богати от нас българите. А ти видя ли снимките с мъртвото дете на плажа?

Ами КОЙ...тъй като виждам,че обичаш да мислиш логично,аз ще те попитам нещо...Да си спомняш изродите от ,,ислямската държава,, да са обезглавили някой израелец?Или поне да отвлекат някого??

ТУРЦИЯ, САЩ, ИЗРАЕЛ. Турция цели ислямизация и империя. САЩ разбиване на евросъюза, което в момента им се отдава по-лесно от Русия и Китай. Израел - сваляне на Асад и разбиване на арабските си противници.

Всичко си върви по плана ,който е измислен от ,,тайното,, световно правителство и в момента е в действие.Целта е - новия световен ред! Преведено това значи-премахване на границите,на нациите,на националните валути,на религиите,семейните традиции и ценности...и т.н.Целта е завладяване на света от една шепа хора с болни мозъци , но притежаващи всияките пари и останали богатства на света!

С влакове или без влакове тая паплач се е натопорчила за западна, а не за източна Европа и няма кой да я спре, така че в Германия и Франция сега наистина им предстои да изправят краставици и да ощастливяват прасета.

Американският башибузук им го набута на еврогейците! Морални ценности!? Мултикултурни общества!? Права на човека!? АХА!?

цивилизована Европа! Можем само да нсе досещаме кой е в основата на всичко това! Не случайно ЕС се управлява от соросоидна гей-общност, а хорица като Оланд, Давидчо Камерън и кака ви Меркел са само безгласник кукли на конци

Същевременно числото на престъпленията ескалира, полицаите обявиха капитулация. Удивително е сервилното поведение на "независимите журналисти". Още по-впечатлявощо е нивото на извращение, което демонстрират с ингорирането на жертвите в името на доброто в престъпниците.

Е доиде времето европеиците да разберат как се живее сьс цигани,да се опитат да ги интегрират.Маи мама Меркел ше трябва да пали пещите.

Питайте ги бе, уважаеми журналисти, поне веднъж ги попитайте съдраните сирийски и други цървули откъде имат 5-7-9 хиляди евро за трафиканти?

Няма цървули. Адидаси и Найкове има, огледай ги. Тези се обличат по-скъпо от 60% от българите. Но ние трябва да ги издържаме, нали? Дали?

докаже за каква манипулация и цирк става дума с тези бежанци. Т.е вцичко е нагласено на най-високо ниво (световните глобалисти), затова и журналята не смеят да коментират очевадната истина! Натовските глупци се готвят за война с Русия, а други им спретнаха много по-опасен сценарий. А сега др. Путин се смее беззвучно и си пие водката с хайвер от каспийска белуга. Колкото до фрау Меркел, тя май си е взела еднопосочен билет за някпй ам. бункер, щото се задава опасно цунами от недоволството на германския електорат. Живеем в най-интересните времена от зората на човечеството...

Всеки ден ситуацията се скапва прогресивно...

че 4 млн бежанци от Турция са в готовност да потеглят към Европа,това е казал зам.министъра по морските въпроси Зоис/ 24 часа. Е те тогава ще я втасаме.

Ами "бежанците" имат човешки права. Те имат правото да: - избират държава за подслон - ползват безплатен транспорт до там - отказват регистрация по документи за самоличност - изказват недоволство от храна и подслон - и други Ние пък европейците имаме само едно право: да им уважаваме правата и да се радваме на обогатяването на обществата ни с млади, квалифицирани и високо културни хора.

ли е дошла...била в Старосел... да нагледа как стоят нещата..

Дошла е да предаде депеша колко нелегални ще ни натресе Брюксел.

Сбогом Европа!

и благодарим ви за постижението, евреи!

Както виждам , повечето са супер убедини ,че няма да изпаднат в подобно положение....да Европа прекали с толерантността ,но някой да твърди че няма да помисли първо за себе си и семейството си е смешно..когото бага от прекрасните ислямистки условия.... и Не си позволявайте да не мислите , щото е недостойно да правиш хората на маймуни . :)

защо трябва да бага от условията, които са създадени именно от демократизаторите на света? до сега защо никой не багаше? защо не багат към богатите нефто-производители? едни багат (сватба), ама други си мислят за брадва.

накрая ще ги заприщят тук на балканите и ще си наложат да няма повече влакове за към германияи запада и ние ще духаме диаричната попара на меркел

народите дали Москов взима мерки срещу пренасяне на Ебола??

по новините на БТВ казаха, че Турция обвинявала европейските държави в нечовешко отношение към бежанците.

бежанци са в турция и ердоган е един от онез, които се полакоми за сирия и подпомага "умерените бойци", които режат по османски тертип глави на "неверници". ердоган разбомби и онез, които единствени оказват съпротива на идил - братската държава на оон, сащ, ес и израел. факт!

за капана в който попадна. Само политическите лидери на някои източноевропейски страни се държат адекватно,останалите са в ступор. Никакво квотно разпределение на мигрантите няма да реши проблема,защото това няма да е еднократен акт и те го знаят. Най накрая ще трябва да признаят че царя е гол и да го назоват по име.

Вместо да използвате термина "мигранти", ви предлагам (напълно безплатно и безвъзмездно) списък с реални наименования на множеството, отправило се на пътешествие през половин континент: - паплач - сган - орки - зомбита - навлеци - фанатици - ислямисти - скакалци - бъдещи терористи

САЩ направи всичко това да си ги взима сега тези при тях. В Европа се изповядва християнство (в повечето държави), чудно ми е тези какво ще правят там.

Pesh0

Насекомите , по принцип са голяма напаст. Ако не си в състояние , да им спреш храната , единственият изход са препаратите . Раид , против комари , Сиф против бактерии в тоалетната . ,добре е да познавате кои препарат , как действа , преди да го използвате .

тия - един ден ще отмъщават , ще отмъщават с отвръщения, средиземно море е гробището им , а пътя към ЕВРОПА е бил пътя на смърта им , това чух по испанската телевизия , и въпреки всичко продължават напред ...........няма на зад..........пази ни БОЖЕ -ПАЗИ........

Важното е да бъдем толерантни към афроамериканските скакалци и да продължим санкциите и омразата към Русия.

На камиони по 71 и към Аушвиц.

Нема шофьори. Вкараха ги в ареста. Не им били наред товарителниците...

положиха доста старание да изпедерасят голяма част от населението,а сега със същото старание внасят "мигранти"-пръчове,мюсюлмани за разплод между 20-30 години........поне на толкова са тези от снимката. Така се подменя генофонда и се заличава бялата раса

Както казаа учЕните глАви-2050г ще се роди последният рижав!

"Възнамеряваме да превърнем Европа в една смесена раса от азиатци и негри, управляванa от евреи" из "практически реализъм". ричард куденхов-калерги. австрийски политик - От 1923 до 1972 г. е председател на паневропейски съюз.

Някъде четох, че от бялата раса са останали само около 500 милиона на фона на над 7 милиарда население на Земята. Както е тръгнало, ще изчезнем много по-скоро, отколкото бихме могли да си представим.

о-па замисълът се пука по шевовете некой ще изяде дървото и май ще сме ние

"дезинфектанти на мигрантите"- когато положението се влоши и няма начин, за дизифектант се ползва напалм.

Парализираха Европа.

Ко станА с общият съюз с общи цели и общи правила? Или както казаха наглосаксонците-всеки да се спасява по единично!

англичаните усетиха по рано нещата и се дръпнаха от европата като дявол от тамян.Спасява ги е това ,че са на остров и трябва и да се мине през цял континет за да стигнеш до тях и сигурно доста си се кефят на това природно предимущество.

И в Ангия е пълно с орки. Лондон, Манчестър и Бирмингам са заприличали на марокански бит пазар. Във Великобритания има над 10 милиона индийци и пакистанци. Пълно е с ''църни'' ...