Бежанци лягат на релсите пред влаковете в Унгария (снимки)

Унгарската полиция задържа мигранти, които легнаха на релсите, след като бяха свалени край град Бичке от влака, тръгнал от Будапеща към австрийската граница.

Обратно в новината

Коментари - Бежанци лягат на релсите пред влаковете в Унгария (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няколко стотин хиляди "бежанци" по 5-10 хил.евро - някой срава богат...

циркаджиите от "Сирия" а ла алх акбар....

Какви бежанци, какви 5 лева! Това са (Е)МИГРАНТИ!!! Оправете си заглавието!

Е, уж бежанци, мигранти, пък имат изискквания. Кой като тръгне з ачужда държава има изисквания към новата държава, как да го послеща и как да се държи с него. Едно време всички с аминавали през лагери

Ценностите на Еврогейска Европа са това, което виждаме - служители с големи мъдри глави взимат още по-мъдри решения в името на народа....но на кой народ??? Да дойдат братята американци сега да ни решат проблема, който ни създадоха....ама си гледат сеира. Няма полиция и армия - загубихте другари контрола

всъщност, това ли е нaй-интересното, което правят тези хора, падат по релсите и други подобни предизвикващи целенасочено прискърбие ...до затъпяване ? това, което излиза като видео и новини под превод на мигрант/чужденец/роми/араби/българин/румънец... (последните две - за съжаление!), съвсем не изглежда така. КОЙ решава вместо говедата, кое да е интересно и кое не !?

в инета има видео с този арабин, който е на снимката. потърси "No Camp, No Camp': Migrants Forced Off Train" Та там се вижда какви загрижени бащи и съпрузи са подобни бежанците. В момента този бежанец от снимката го плюят по цялата мрежа

единственнят начин, да спрат този наплив в европа е да ги уплашат, и да им кажат, че ги остават в българия и боцето ще им осигурява работа и хляб по южната дъга, по северната, по тангенти,мангети, метрото,по,по,по...ще им плаща по 250 евро/когато има/ и готово!! 2 милиона българи избягаха, тъи, че боцето ще ги приеме,с кеф... особено юнкер,.. ако му изпрати едно сърцице??!! ;))

щели да ги стрелят още на браздата. Ами пазят си границите - имат граници пазят ги. А освен това словото на Сталин още живее в тях. ИМА ЧОВЕК - АРАБИН - ИМА ПРОБЛЕМ, НЯМА ЧОВЕК-АРАБИН - НЯМА ПРОБЛЕМ.

Арабинът е човек,така ли?

"Демократичната" и "политически коректна" белгийска преса днес е пълна с критики и подигравки към унгарския премиер. Непрекъснато се съобщава, че "не всички унгарци са съгласни с политиката на Орбан" и че е "имало голяма демонстрация в подкрепа на бежанците"...

Катарзис, какво ли... !? Вижте си постовете от преди година, какви ги драскахте в подкрепа мамата ви ...меркел. А, е тооолкова лесно, да не се губи година за да е ясно как стоят нещата. Просто може да не се губи време за оспорвне или в подкрепа на Факта, че земята Hе е плоска.

Като искахме да ходим да рабим, отговора беше "НЕ". Големи тежкари. Сега нашия отговор ще е "НЕ". Да си ги хрантутят те. Поканиха ги, сега да го ду.ат.

не бягали в Русия. Араби, араби, ама знаят, че там няма шест-пет. Там на границата още те стрелят и в общи гробове ще те копат. И няма Хелзински комитети и прочие - и те в общите гробове Не съм за Русия - но тук са прави. Пазят си законно границите, които са непрекосновени - това е.

Русия е на едно от челните места по брой имигранти баце ;) основно мюсюлмани... та и при тях тоя проблем хич не е малък

Искам да знам къде е българската официална позиция по въпроса!Докато страни като Унгария, Словакия, Чехия и Полша защитават интересите на гражданите си, нашите продължават да мълчат и да чакат инструктаж от Брюксел и Вашингтон, откриват център на НАТО и се разправят какво бил казал посланика в Москва!

официалната позиция ли??,...ще я видиш, като накрая ни ги струпат тука всичките бежанци от европа и тогава ще видиш нашите продажници, измекяри,.. как ще го усукват и връзват на възел,...че така е им наредено от европа!!!!;)

За съжаление няма и журналисти да притиснат Боко, Бъчварова и Ненчев какво смятат да правят. И защо още не са се допитали до народа си съгласен ли е да приема още имигранти!?

Броейки мъжете и жените на снимката е ясно че жени в Сирия почти няма. Има някъде 5% деца. Всички останали са от 18 до 30 години, прилежно подстригани по един и същ начин. И не мога да се освободя от чувството че са облечени цивилно военни.

Не лъжете бе! Унгарците не спират мигрантите! Който има паспорт (регистрационен документ), виза за страна от Шенген като крайна дестинация и билет - пускат го и пътува без проблем. Това са точно правилата на Шенген и Единбург! Какво искате от унгарците?! Ако ги спират - що ги спират, ако ги пускат - що нарушават Шенген? Мигрантите искат без регистрация , без документи, без визи да пътуват ...

Браво на този Лазар, осмели се да каже на глас това, което мислят всички със здрав разум, освен политиците - за готова наредена трапеза. Не виждам как ще се оправи положението, ще става още по-зле, а ония ще стават все по-вече. Квотите са глупост, ще влязат жени с деца, ама после бащите, баджанаците и др. роднини.

Тук попадам в коренно различен форум. Преди малко едни европейци се съдраха да реват за умрялото чаве и дружно ме обвиниха в какво ли не, защото съм изразил учудване, че Европа не се шокира от мюсюлманчета, режещи глави на неверници. Излязе, че съм лъжец, че си измислям, че съм като бабите на мегдана, които разказват приказката за Червената шапчица и лошия вълк. А бе, представители на антиБългарския Хуманоиден Комитет.

И къде е този форум? На мен ми е интересно каква е истинската позиция на хората в България, защото имам чувството, че тук пишат доста (платени или не) почитатели на Атака, а Атака взема 4-5% на изборите...

ти луд ли си, каква Атака, какви пет лв. Не виждаш ли, че тук пишат хора загрижени за бъдещето на страната. А това бъдеще става все по-тъмно с такива лидери начело на Ес като Меркел, Оланд, Юнкер. Не забелязваш ли какво готвят на Европа тези измекяри прокълнати? И на нас в това число.

не бягат в Русия - ама тя не е толерантна. Нали знаете как ставаше там, и ще става - разстрел на границата и после ще ги копат в общи гробове - безследно изчезнали - иди ги търси. И няма Хелзински комитети, щото и те в общия гроб.

Рухна мита за "държавността" в Европа! Че то държави няма - я виж катуните как ни прегазват като на майтап! А НАТО прави учения и плаши гаргите!

1. Така както свалиха къде по-мощния режим на Кадафи, отиват франсетата и разпръскват тая сган квичащи алахабари от ИД. Край на зверствата. 2. Всички бежанци се превърщат в псевдо-бежанци и биват третирани като агресори на чужда територия.

криворазбраната цивилизация от добривойников

разгледах всичките - не видях една жена или дете. Тези яки млади мъже. Къде са ръгнали. Ами ако ни скочат. Ние взимаме заеми да свържем двата края, плащаме вноски или ако не - ни вземат жилищата, а тези - сами казват, че давали хиляди евра за да продължат.От къде бе? Нали са във война. У нас нямаше ли войни, къде са бягали нашиете баби и дядовци в - в морето ли са се давили.Тези имат ли родина? - Що не се бият за нея?

Мюсюлманинът няма родина. Неговата цел е да покори на вярата си целия свят.

Те хубу пискат - Пуснете ни към Германия, но там като си подберат хората, нали после ще ги върнат в първата страна, в която са влезли от ЕС. Е да, но не може всички страни от южната част на ЕС да поеме емигрантите, а иначе правилата да се вземат от всички.

Защо арабеските хукнаха всички към Европа? Защо не към Китай или Русия? Щото само тука ще ги търпят с техните претенции да ядат и пият на аванта. Щото рашките са откачени, ще ги отстрелят още на браздата, а китайците ще спукат от работа. Инак бягали от войната.

Не ти трябва да си гений за да предвидиш бъдещето на Европа! Достатъчно е да се вгледаме в Арабските държави - само че тук няма петрол, който да поддържа масите! По-умните и будни европейци емигрират - досега потока беше към Германия и Англия, но там кочината става тотална! За 3 години над милион французи са напуснали Франция! Ще има неизбежен спад в образованието поради огромната сбирщина, която уж ще трябва да се образова и интегрира! А това знаем е началото на края - знанието и науката направиха Европа такава каквото БЕШЕ! Науката и знанието са несъвместими с крайния ислям! Добре, след години африканците ще се разплодят, ще изместят европейците, но това е пирова победа - ще се окажат в същата кочина от която са избягали! Краха на Европа ще послужи за пример на останалите - номера с "бежанците" едва ли ще мине втори път при други държави и народи!

Тия по улица Пиротска в София какво работят? Къде? Цял ден се разкарват на групички, говорят по таблети за по хилядарка и били бягали от войната? Ай сектир бе!

отвори Гугъл и ще видиш че и без арабите САЩ са най-проспериращата държава днес. Имало куршуми, имало война - бягали от нея. Абе разправяй ги на старата ми шапка. Добре, имало куршуми - ами да бягат в най-близките до тях държави и когато сквърши войната - да се върнат. Що щат в Германия и др.Що не бягат в Русия - много по-близко е. Може и да ни ги приемат там.

"Враг пред портата"- заглавието на този филм е аналогия към сегашния бежански апокалипсис в Европа.

Преди дни като излязоха наши военни по границата и се вдигна вой до небето. После излезе, че автоматите били прази и защитниците на човешките права се успокоиха. Е, що не отидат сега в Унгария тея защитници, да защитават тъплата искаща не мирен подслон и храна, а немските 1000 евро социални на месец. Ами утре като поискат и къщи, коли, жени, джамии... ние Родопите ли да хващаме?

3ащо бе, че то в Pодопите няма ли джамии???! ;)

и накрая, тези бежанци ще ни ги струпат на нас!! помнете ми думата!! последна граница сме на ес, над два милиона българи напуснаха страната, стотици села се обезлюдиха, особенно покраи границата с турция, а пък и това може да е сделката с приемането ни в шенген?!! като граничарски кучета да пазим, богата европа! дано не съм прав, но няма да допуснат богатите европеици този наплив на милиони бежанци! ние винаги сме били от губещата страна и пак ще ни го натресат! дано, дано не съм прав!!

Как така Кристалина Георгиева не се е изказала назидателно, да налее акъл, ето още глупаци и неандерталци, 70% от чехите не искат емигранти в страната си.

"- Мъжът е длъжен да брани семейството и страната си. - От кого го научи. - От баща ми." Филм "300: Възходът на една империя"

кои са тези, че да объркват целия световен правов ред. Има ли граници - уж има, те непрекосновмени ли по всички световни закони. Днес вършат беззаконие като влизат като в разграден двор, утре ще вършат беззакония в държавите, които ги приемат - ще чупят, безчинстват, трошат. Не им пука - не са строили те. Абе досега нямаше ли войни, нямаше ли убити, нямаше ли бомбардировки в Моска, Лондон, Берлин, Дрезден - сравняваха си ги със земята взаимно. И кво - къде бягахме ние. Що не се бият тези МЪЖЕ Добре, много сме добрички - ами да приемаме само майки с малки деца. За да се спася от тях искам аз да бягам в Русия, ама дали тя ще ме приеме?

Прочетете манипулативната статия в карето вдясно. Франс прес водят рафинирана пропаганда ЗА приемане на "бежанци" и се опитват да критикуват някои страни, които са против това. От тази либерастка по-мия разбираме, че Полша, Чехия и Словакия обединяват позициите си ПРОТИВ КВОТИТЕ за прием на имигранти. Такива "промъкнали се" през медийната цедка новини означават, че има политически лидери с широко отворени очи за ставащото. И нещо повече - лидери с позиция! На този фон нашият с извинение - премиер, с неговите брътвежи за някакви "началници" е нелеп и отчайващо жалък. Толкова ли е трудно да направиш ако не референдум, то поне широка обществена анкета, за да научиш мнението на обществото и да кажеш НЕ ! на квоти за прием на имигранти. Защото наглеци като Юнкер, Меркел и Оланд това се готвят да направят - да натресат на най-бедните държави в ЕС (България, Румъния) още хиляди ислямски имигранти!... Къде са национално-отговорните ни политици?!? Докога ще търпим марионетки, крадци, безгръбначни и сервилни плужеци да решават съдбините на България?!?!

браво,..фен съм ти Mери 1000+!! нашият се хвали, че имал вече 2.3 милиарда приходи от както е на власт??!! тук го пишат в този саит!! и си права,...ще ни ги натресат на нас тези бежанци!! натам вървят нещата, но стадото спи и блее, но скоро ще му се отворят очите за какво иде реч!!;)

например Лампедуза да ти говори нещо? Спести си конспирациите, истината е, че всички се окакаха...

Едно нещо се набива на очи - обикновените европейци всъщност не знаят как да реагират?! Те усещат, разбират опасността, но някак си са загубили инстинкта за самосъхранение! Дългите години на сигурност, уредените държави които мислят и действат за тях са ги направили слаби, нерешителни и смъртоносно безсилни! Насреща виждаме тълпата - агресивна, безпардонна, по хищнически усещаща слабостта на жертвата!

шведите започнаха да потъмняват...

staato@

По същия начин са изчезвали цивилизации.

Дядо ми казваше - не храни постоянно котката, защото ще забрави как се ловува и от ловец ще се превърне в плячка!

Абсолютно сте прав. И на мене това ми прави впечатление. Източноевропейците усещат по-ясно опасността от ислямските имигранти. Струва ми се че причината е, че те не са с толкова промити мозъци. На Запад либерастката пропаганда вероятно тече от много отдавна, докато у нас сороските НПО-та манипулират обществото едва от 25 г. Изглежда от тук идва разликата. На Запад безумните теории за отмиране на националните държави и дехристиянизирането на народите са подети от световните кукловоди вероятно веднага след ВСВ. Затова и Пегида се роди не в бившата ГФР, а в бившата ГДР.

Направо се чудя на европейските политици, тук става дума за над милион мигранти, те мислят в хиляди, можеха да връщат поне тези дето не са от военни зони, но не, като беше войната с Либия направиха блокада, сега не могат. Ами сега докато чакат Путин да ги завладее, ще ги завладеят арабите!

Нали бягат от Войната? Доколкото знам, в Унгария е спокойно и война няма.....

Все си мисля че някои умишлено "спретнаха номер" на Европа. Нямам идея точно кои: или САЩ.., или Русия..., или така наречената Ислямска държава.

просто непредвидени обстоятелства. Никой не очакваше, че 5 държави преди Германия, ще спазват толкова стриктно "европейските ценности", за които непрекъснато се тръби.

Тия с трите букви...

И на Турция и на Гърция им писна.

Защо не им се осигури хуманитарен кордон на тия хора до Германия и Скандинавските страни? Нима швабите не искат да си обогатят генофонда?

вместо ние да лягаме на релските и да спираме набезите на тези МЪЖЕ - млади, яки, здрави. Те едва се сдържат да не ни скочат, щото знаят, че веднага ще се обърне палачинката. Ама бягали от куршуми - на други да ги разправят. Искат да се из..се..рат на метеното. Идват в уредени държави, сравнително богати. Кой ги е излъгал, че тук всичко се раздава даром.До колкото знам има ама мно-о-ого богати Арабски емирства- що не са там.

staato@

На мен ми приличат на войска.Жени и деца за заблуда.

Изглежда никой не осъзнава или не иска да осъзнае, че в момента се наблюдава пълен провал на функциите на държавата и пълно безсилие на държавните институции не само на България, но и на целият европейски съюз. Държавата член на ЕС се оказва напълно безсилна да се справи с проблема на имигрантите, които в пълен разрез със всякакви межународни правови норми нарушават суверенитета на държавите в Европа! Поради някакви криворазбрани идеи за човешки права, тълпи натрапници безнаказано прекосяват държавни граници, блокират пътища, окупират влакове, нарушават реда, объркват живота на хората и всячески се противопоставят на опитите на правителствените и държавни институци да въведат ред! И вместо да изпълнят ролята за която са създадени, полиция, армия и правителства се оказват безпомощни наблюдатели, принудени да правят все повече и повече отстъпки на натрапниците и да задоволяват всякакви техни прищевки. Може би си мислите, че това е нищо? В такъв случай помислите какво би се случило след 1-2 години в държавите където са се усвоили голям брой имигранти. Какво би станало ако тези имигранти решат, че това което получават като помощи и грижи не е достатъчно и искат още? Колко мислите ще им отнеме да приложат същите похвати, които са прилагали и до сега? Да започнат да окупрат пътища, да правят бунтове и безредици в районите където са настанени, да се самонастаняват в жилища, да се тълпят по влакове... За съжаление полицията и тогава ще стои със скръстени ръце, или ще приложи половинчати мерки за въвеждане на ред, но никой няма да направи дори минимален опит да експулсира виновните. Защото това няма да е хуманно, защото ще им наруши човешките права! Мислете хубаво! Това което виждаме е капитулация на европейският държавен ред пред агресивността и наглостта на ислямските пълчища от азия и африка! Капитулация на правото пред егоистичните исканията на определена група хора, маскирани като човешки права.

Сега лягат на релсите , после ще режат глави !

Сега те лягат на релсите, после ние ще лягаме на дръвника!

Хдай да ям бе бате, дай пари, не искам това, искам онова. Не стояха и 2 дена мирни и почнаха арабеските с циганските работи. Смятайте какво ще стане след месец като станат 10 пъти по толкова. Чест прави на Унгарците, че единствени от целия ЕС се опитват да вкарат тая сган в някакви правила.

Тъпанарите от Европа нещо взеха да ме изнервят! 5 века сме били по ТУРСКО робство! Разрушавали са ни църквите и са ни върнали 500 години назад в развитието ни! Ако не сме били ние, гърците, румънците, хърватите Запдна европа е щяла да яде турски масур... ама дип че сме били ние! АМАН от АРАБИ!

за кораб Струма, потънал 42-а година....

Да си се връщат от където са. Виждат, че са нежелани и пак идват.

Нормално. Всички завоеватели са знаели, че не са желани, а даже са и мразени, но това не ги е спряло в завоевателните им действие.

Тия са по -лоши и от циганите.Всички на кораби и обратно в Сирия, иначе ще ни унищожат!