Коментари - "Галъп": Българите са срещу компромиси със Скопие, като цяло одобряват санкциите на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Галъп-КЪНЧО СТОЙЧЕВ И АНДРЕЙ РАЙЧЕВ,дъщерята на РАЙЧЕВ В ЛИСТИТЕ НА СЛАВЧО КОКАТА.Трябва ли да се коментира тази новина и има ли грам истина в тази новина.ИЗРОДИ.

:))) Забавно интерпретиране на резултатите от тази стъкмистика! Значи, 49.2% одобряват санкциите по Магнитски, обаче 49.7% считащи управлението на ГЕРБ за неуспешно било %сдържано" отношение... Реално, ако трябва да се направи някакъв извод е, че 58% одобряват колкото се може по-крайни действия на служебното правителство срещу ГЕРБ, а също и че през последните години не е имало правителство с толкова високо одобрение и доверие, колкото служебният кабинет на Янев.

Никакви крайни действия не може да има едно правителство или министър към дадена партия или група от хора! Министърът най-много може да уволни някой служител, което пък подлежи на съдебен контрол! Стойчо Кацаров разправяше, че директорите на болниците не били заинтересовани лица при уволнение и нямали право да обжалват заповедта. Явно си мисли и той като теб, че министърът е нещо като робовладелец и може да коли и да беси административно подчинените си!

Не е важно какво е правителството ,важното е да разруши корупционните мрежи и задкулисни връзки създадени от администрацията на правителствата на Борисов

Правителство, ама посочено от руски агент,съветван от Дубай.

По отношение на Македония ,ще направим това ,което ни заповядат.Колкото до многобройните правителства на Борисов те формираха и развиха една многобройна лумпено-дегенератска прослойка ,за която кражбата и безочието са висша проява на креативност.Гьонсуратлъка и безочието е висш добродетел,а най-важното е дребните душички да могат безнаказано да продължат да крадат

Доверието към правителството ще спадне с времето. Даже и да останат за по-дълго, което е вероятно, няма да успеят да минат 50%.

В момента поддръжниците на правителството са фенове на максимата "Я не сакам я да съм добре, сакам Вуте (ГЕРБ) да е зле."

Имаме правителство, стига бе от кога сбор от ченгета комунисти е правителство

Откакто ритат герберите по крадливите задници

Комунистите ритаха навремето и безпартийните по същия начин, ама и тях ги изритаха!