Българският род на Дилма Русеф е на 300 години

Българският род на президента на Бразилия - Дилма Русеф, е на триста години и води началото си от малкото планинско село Цуцомани, което днес не съществува.

Обратно в новината

Коментари - Българският род на Дилма Русеф е на 300 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е от моя род е този дето сътворил основоположниците на твоя... Само дето, ако беше чел Битие в оригинал от скрижалите, щеше да знаеш, че първата жена създадена с Адам е била Лилит. Тя обаче отказала да му се подчинява и затова от кост Адамова е създадена Ева за да го слуша... Добре е че повечето съвременни жени са потомки на Лилит, а не на Ева :-D

Що злобеете бе, комуноидни бастарди без родова памет? Жената произхожда от стар български род и се е издигнала до първия пост в една от най-големите държави в света, а вие сте нищожества, за които никой не го е еня.

злобее бе, психар - освен теб?

Именно , няма как един род със живи наследници да е само на 300 години. Некоректно заглавие

Големи яйца

Голяз праз

А Руси дошъл с висше ... какво значи някой да основе някакъв род - да се изжени с роднините си и да остави милионно поколение??? Защо баща му на Руси не е основател, или майка му? Правилно е да се напише, че няма данни за родата преди Руси.

А вие как я виждате тая работа президента на Бразилия да няма стар и изтънчен род.

300 - само толкова ли? Аз си мисля, че Божидар Димитров ако се заеме има още хиляда години отгоре гарантирани. Доказана пра-пра-пра....... внучка Аспарухова.

Големи сте простаци!!!!Жалко,че има такава измет в България!

Мда, като гледам теб

Добре дошла, Дилма!!! Бог да благослови държавата ти и тебе! Да продължаваме да се гордеем с теб!!!

Чекай, че се просълзих...., както е дошла и така ще си отиде, без да има някакви последици, както у нас, така и в Бразилия...

Дори и за това нямате единно мнение.Сутринта беше показано от дневника на Априловската гимназия че е роден на 29.01..сега пък акта му за раждане е 01.02...Хубава работа ама българска...Няма лошо в това да я величаете защото има за какво, но то не е че е 1/2 българка която не знае български, а за неините си заслуги в Бразилия..Поспрете се че много се оляхте...

може да става дума за разлики в летоброенето и от там да идва тази неточност...

Как още не са я обявили за македонка не знам. Или аз просто съм пропуснал.

Не четеш достатъчно. Още преди няколко месеца македонците я обявиха за македонка.

мен, не македонска а май е с турски корен,понеже първо оди в Турция после в Брюксел и сега в България.....хахаха

Май не е и турски , а цигански .

Искаме да станем част от Бразилия

Родословното дърво е уникален и изключително ценен подарък за всеки човек. Надявам се Дилма да се отблагодари адекватно на България.

Напълно сте прав! Сътворяването на родословно дърво изисква много труд и добра организация. Със сигурност Дилма Русеф ще е благодарна за подаръка.