Френският евродепутат Карима Дели за камионите, Зеления пакт и думите на Ангел Джамбазки за произхода й

Съживяване на железопътния транспорт, евротакса за тежкотоварните превозни средства и такива с нулеви емисии - така ще постигнем климатичните цели, а пакетът Мобилност да не се смесва с тях, каза шефът на транспортната комисия в ЕП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наш Ганьо се радва, че можело да падне пакета, а те му готвят екотакса или закупуване на нови емисийно чисти камиони. Колкото повече мърдате, толкова по-надълбоко ви влиза !

Добре де , аз не разбирам Джамбазки да е излъгал нещо за тая девойка ? Като е родена във Франция не прави автоматично родители ѝ французи , тя си е с алжирски корени , както и оня си е с турски корени. Няма абсолютно нищо дискриминационно в думите му.

По тая логика всеки , който използва в САЩ думата афроамериканец е расист и за съд :)

Не е достойно човек да се срамува от произхода си и да се обижда от това, аз не се срамувам, че съм българин. В крайна сметка, ако може да се вярва на Дарвин, всички ние човеците произлизаме от маймуните. И съвсем нормално е всички ние сме с маймунски произход-факт.

PEYTSCH

В залючение, тая е шокирана че е с алжирски произход, а може би дори се срамува от Африка...А Обама се гордееше, ама той пък не е европеец...

Поредната парашутистка, сложена в парламента да гласува по задание.А на са от 12 години все ни влиза, как не се разбира ,не ми е ясно.

Не мога да приема някой с африкански или азиатски произход да кове законите в Европа.

Да бе, за Обама се скъсаха да пишат, че баща му е кениец, не знам си от кое племе от масаи, колко материали имаше по темата. И никой не сети да ги обвини в расизъм.

що не ги пита тия малоумните знаят ли каквпо е раса като го набедиха за расист ? И що не ги пита от кога са против истината в ЕС, защото произхпда на тази си личи от км . И до кога либерасти и дцендъри ще натискат казалите истината да се извиняват?!? На къде отива шибания свят с депутати като двамата обидили се!

Щом във Франция са го приели за французин, що не.

Айде стига глупости. Джамбазки не казва "истина", а търси точна определена реакция у читателя, която няма нищо общо с темата на обсъждане. Гугълни "ad hominem" и се образовай как НЕ се води дебат.

Твърде неприятно, щото прадедите ти са дошли от Африка. :)

На теб селски ти е набито още при раждането от ватенките и още си е там та си свикнал и друго не познаваш

Хленчи, та дрънка. На някои не им изнася да се говори за произхода им, защото в днешно време е расистко да кажеш, че някой идва от Африка или пък мюсюлманска държава, като се има предвид събитията от последните няколко години, които шокират Европа. Вече трябва да си мерим думите и да стъпваме на пръсти, за да не ги засегнем.

Проститутки и алкохолици - накратко - Евро-политици!

Голяма излагация са тези от ВМРО.

Тръмп като е с немски корени не знам да се е обидил!

Щото се вижда от това "приемане " какви прекрасни места станаха Франция , Германия и Белгия примерно ...специлано за Брюксел - по безопасно е да се разходиш нощно време в Факултето отклкото там

Кат не ти изнася ..как беше - чемодан и кеф ти към Мека , кеф ти към Медина

Произхода на Джамбазки какъв е ? Ако се счита за българин, тогава той знае ли от къде са пристигнали българите на тази територия и каква религия имат ?

idio

аз не знам защо ви е важно кой с какви корени е.. а и не знам защо в европа се обиждат от това. ние в южния пасифик започваме всеки социялен контакт с това. след това не може да спрем социалния контакт, щото е итересен разговор, та айс-бейкинга е по 15 минути ... тея се обиждали на произход хахаха еврогейска ви работа

То никой релано не знае със сигурност ,само теории има ... но може би ти ще ни светнеш ?

Най-вече ме засяга, че живея сред кретени, за които "дедукция" и "модус поненс" са непознати думи. Винаги ги е имало, но за нещастие интернетът им даде широко поле за изява. А ти давай нагледни демонстрации, та да не се налага да гуглят хората.

То като се изсипят в атмосферата огромно количество CO2 покрай тази дивотия, която в момента приемат и да ни казва да не смесваме нещата няма как да стане. Когато САЩ и Китай изсипват мръсотия в атмосферата също я дишат всички. Лицемерие по евроге.ски.

Религията на траките и славяните е ясна, но на прабългарите-не. Би ли ни информирал, по темата и моля посочи източниците.

Тази е толкова французойка колкото американският посланик е американец !

Българите на хан Аспарух не са християни.

И какво предлага тази дама- да им купуваме новите скъпи и "екологични" камиони и да им купуваме ЖП оборудването- все неща, в които те имат технологии и предимство и все неща, в които няма как да не сме купувач... Ами да си гласуват, че те са продавач и производител, а ние купувач и да не се хабят да се маскират повече, че се грижели за шофьорите и социални глупости все за парлама... А на Джамбазки взе да му личи, че не е много образован, че и възпитан...

тя?

какво ме интересува?

Просто на Запада НЕ им харесва да се казва ИСТИНАТА - ТЕ са СВИКНАЛИ НА ЛИЦЕМЕРИЕ и ДВУЛИЧИЕ , и това си е част от тяхната култура !!!! Колкото и да съм критична за много неща в Бг политиката , този път бих защитила Джамбазки , защото не мисля че е обвинен справедливо !!!! Когато един Българин получи чуждо гражданство , това означава ли , че НЕ Е от Български ПРОИЗХОД ?????? Ако някой получи Бг паспорт - Това прави ли го автоматично БЪЛГАРИН или има значение къде е роден - Какво ''расистко '' има в това ??????????? Дори и да е роден / а в дадената държава произхода пак си остава , и няма нищо лошо в това !!!!!

изказване.

Текст.

И защо се срамува от алжирския си произход, произходът е даденост, няма нужда нито да се срамуваш, нито да се гордееш, в чужбина България това съм аз, ако харесат мен, ще харесат и България.

ей заради такива "либерали" като теб, които се съгласяват разни имигранти да им решават живота, Европа е на това положение

А защо наричат някои граждани на САЩ според произхода им - афроамериканци, това не е ли също расистко ?

А ква е връзката между пакета мобилност и алкохола бе джендър ?

докъде стигнахме, разни имигранти от Африка и Азия да решават съдбата на Европа и още по-жалкото е, че много идиоти одобряват това

Каква е тази модна идиотщина напоследък всеки да се обижда до смърт, ако споменеш произхода му. Че даже журналята гръмогласно го наричат "расизъм". Ако мен някой ме нарече българин или християнин, ще изляза и гордо ще кажа - да, такъв съм и се гордея с произхода си, с нацията си и с държавата си. Защо като кажеш на някой че е негър /когато официално има негроидна раса и това го пише в учебниците/, е обида. Защо като кажеш на един циганин, че е циганин - е обида. Като кажеш на един мюсюлманин или турчин, че е такъв - е обида. Ако тези хора се срамуват от произхода си или от религията си, е техен проблем, а не наш. И хем се срамуват от тези дадености, хем се опитват силом да ги наложат на европейците. А тези европейци, дето не са съгласни и казват истината - били расисти. Нещата започват да стават по-идиотски даже от времената на комунизма. А Джамбазки стига сте го критикували - човекът просто е искал да каже, че е странно хора, чийто поризход ни най-малко се свързва с европейските ценности, да коват европейските закони. Е, малко по-грубо се е изразил - но в политиката ги има и тези моменти. Като целият Запад обижда региона ни с второкласното понятие Балкани, ние какво, да оревем всичко ли. Ами на Балканите сме - да, така е.

Ето как една интелигентна дама евродепутат отговаря смислено на поставени и въпроси. Няма как да я сравня с нашите "кухо говорещи калинки". Браво !

Нема таква интелектуална мощ нали ?

В световната политика се използва ''нов'' ТРИК - За да се НАЛАГАТ определени политики изгодни само за определени кръгове и страни , се БУТАТ НАПРЕД ново поколение политици с произход от разни колонии , или други религии , НО те са защитени от ''директивки '' , които ако се опиташ да ги критикуваш веднага биваш обвинен в ''расизъм'' или ''антисемитизъм'' или в ''религиозна , етническа или полова дискриминация '' !!!!! СТАРИ ТРИКОВЕ още от времето на Римскат и Османската Империи !!! Колкото и да се самозаблуждаваме , в новият 21в. , въпреки всичките технологии - Светът НЕ Е мръднал и крачка напред в развитието си , що се отнася до мислене и морал !!!!!

То римляните не са били , германите , бритите и тн. както и арабските племена не са били мюсюлмани , е и ?

Айде бла-бла отново! Какво я интервюирате тази кранта? Тя няма да си промени становището, защото това не е нейно становище, а на страната която представлява и тя ще се върти и суче, но няма да каже нищо по същество! Това е вашият любим ЕС, бюрокрация до безумие, престъпленията се прикриват зад подобни паравани, като тази смотла, всеки върти и суче, но не променя нищо, защото иска да си взима голямата заплата. Аргументите не играят никаква роля, ама никаква, нито здравият разум и разсъдък, просто няма средства срещу тези зомбита. Оставете ги да се одавят в собствените си изпражнения и да се махаме час по-скоро от този сбирток от престъпници и психопати! Джамбазки бил я нападал лично, че споменал произхода й?! О небеса, приберете си даровете! И какво още ще дефинират от ЕС като нетолерантно, неприемливо и нападателно? Не виждате ли, че те сами си определят правилата, тези в западна Европа са се самозабравили, явно се мислят за някакви богове. Добро е това, което те кажат, че е добро и правилно и лошо е това, което на тях не им изнася!

Когато алжир стане по богата и екологична на франция, тогава тази да ми дава акъл

Има някои тънки работи, които ти няма как да разбереш. Не е важно, че е казал някакъв факт, а че го е казал в контекст, където тази информация не служи за нищо друго, освен да внуши нещо негативно. Един вид вижте ги тия откъде идват, а ни налагат решения в европейския парламент. В западните общества където лицемерието е много развито и ти се усмихват, когато искат да те пратят на майната ти, подобни намеци изпъкват веднага. Още повече там темата етнически произход и роля в обществото е пълно табу. Един евродепутат би трябвало да си дава сметка за тези неща, вместо в изблик на безсилие да публикува подобни коментари.

Ватенките нямат нищо общо с това, че пакетът не само ще мине, ами по-късно ще ви нахлузят и екотаксите. Ватенките не правят подобни проблеми, там хората сами си махат катализаторите и карат по стандарт Евро 0. Няма да падат вече толкова кинти от тоя бизнес в БГ както преди, примирете се. Когато това се случи, ела пак се обади тук да видим какво мислиш.

с тези вече нема защо да се държим възпитано - да си припомним меча на Атила, Кубрат, Симеон та и на Чингиз хан

Изключим езика на тялото, общите приказки и стигнем до комплекса за произход , в САЩ с гордост съобщаваш от къде си Оригинално по произход и това не е расизъм да питаш някой за това. Расизъм е отношението към петте държави.

Въпрос към Карима Дели / ако някой може, нека и го препрати/ и всички евродебили; Госпожо, аз съм българка, но майка ми е е унгарка. Затруднявам се да реша кога да се обиждам - ако в България ми кажат, че съм от унгарски произход или в Унгария, че съм от български? Бихте ли ми помогнали да реша кога да се обиждам, може би и в двата случая?