Жан-Мари льо Пен изключен от крайнодесния Национален фронт

Членството в крайнодясната партия Национален фронт на нейния съосновател и почетен председател Жан-Мари льо Пен беше преустановено.

Обратно в новината

Коментари - Жан-Мари льо Пен изключен от крайнодесния Национален фронт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тази мълчи по въпроса, че Израел е в центъра на събитията и е приел 0 НУЛА бежанцжи. А САЩ и ЕС са му отправили НУЛА критики. И що тъй? Саудитска Арабия също не протягас ръка да помага. Що така? Ясно е че е страхлива или повърхностна бърборана.

ТИЯ СА ТОЛКОВА КРАЙНИ КОЛКОТО БОЙКО БОРИСОВ Е КОСМОНАВТ!

екстремистите са така, кукувци...

Разбрахме позицията на Жан-Мари в полемиката с дъщеря му Марин льо Пен. В материала не виждаме обаче каква е нейната позиция. Това е лошо поне по три причини. На първо място, защото представящите се за свободни медии би трябвало да информират за всички гледни точки в отразяван от тях конфликт. На второ място, защото Марин льо Пен, а не баща и ръководи Националния фронт, поради което, тъкмо нейната гледна точка дава представа за позицията на Фронта по конфликтните въпроси. Не на последно място, защото Националният фронт в момента е третата по влияние политическа сила във Франция и познаването на неговия политически облик представлява обществен интерес.

Пиенето , НО май и политиката са до гроб!!!?

А аз ще ходя по жени до гроб!

Ходи, моето момче! Кой ти пречи? Но това означава, че няма да се споминеш на преклонна възраст!

. . за да го турят до мумията Ленин и му кадят :-))) А дечицата да го посещават за лайф-хорор, както ние навремето посещавахме мършата на Подпалвача на Райхстага Г.Димитров !

Стига сте дрънкали глупости, комунисти, фашисти, путин, обама дрън дрън. Просто дедито на 86 е изтрещел вече, не го ли видите, че е за старчески дом с тоа Алцхимлер :)))

След като вдъхна Газпром-ския аромат, кака льо Пен вдигна ръка с/у баща си и го избута от партията му. Дали с политическото отцеубийство ще заблуди някого ?! ;-)

КАКВИ ДОМАШНИ ПИКАНТЕРИИ. КАТО В АТАКА. ЗАЩОТО СМЕ НАЦИОНАЛИСТИ...

Бруно Голдниш дългогодишният им секретар и сив кардинал на тези идиоти е , вреин. Както и 80% от сивите кардинали и лидери на националисти в Европа. У нас Капка Сидерова в бАтака беше представителя на богопомазниците.

наистина при чекване в уикито и поразравяне в нета така излиза яе по врърховте на повечето националисти има евреи. И какво от отова?Все пак правиш ли разлика между фашисти, националисти, патриоти, родолюбци?

краят на ес идва все по-бързо...

Ами като гледам така наречените - евроскептици, свършиха рублите, та по-скоро Европа да се оправя отколкото да се разпада.

НА РУБЛИТЕ, МОМЧЕ! ИМА ДА ЧАКАШ...

nobody

глупости:)) С подобни новини, края на ЕС се отдалечава, че даже и и изчезва (края). Долкото по-бързо се разпаднат анти-ЕС партиите, спонсорирани от Москва, толкова по-добре за ЕС

Аз ли огрупявам, що ли? Изключили го, а сега ще умуват да си запази ли титлата "почетен председател"! Е може ли почетния председател на една партия да не е член на същата тази партия? А, DIRe?

Справка - агент Сава. С тази разлика, че той се "оттегли" сам.

Храни кучи да тъ лай.

Същото като в Атака... Като нареди Путин и майка си ще заколят...

Плешивия гном от Кремлин има дълга ръка, с неговата благословия и финансовото спонсорство - национализма френски, се превръща в комунизъм от съветски тип!! Както се казва в поговорката: "Който плаща музиката, той я поръчва"! Лошо е, че с подкрепата на Шуткин, в цяла Европа националистите стават комунисти! Думите на Ботев "един призрак броди из Европа-призрака на комунизма" са много актуални днес. Да очакваме ново болшевишко управление в Раша, товарищи!

Само да кажа, че цитираните думи не са на Христо Ботев

"Призрак броди из Европа призракът на комунизма".Това е началната фраза на "Манифест на Комунистическата партия" писан 1848 г. Единственото общо с Ботев е, че той е роден същата година :))))

Другарю Путин, пратете им още рубли от Масква, че тези пак огладняха и ще се самоизядат.

биологически е доказано, че човек и добре да работи трябва да се пенсионира.

Аматьори. Волен и гаджето му преди колко време свършиха тази работа, а именно да изхвърли жена си и синчето и от партията.

По-скоро Капка и Димитър овреме се усетиха, че Волен е хептен изперкал и сами се оттеглиха.

Фикусът и Капката. Не го очаквах от французи, но явно национализмът е диагноза без граници.

Защо ли ми прилича на една семейна партийка наречена Атака ?????????????????

така става като феодален старец и непослушна дъщеря в менопауза се скарат. СЕИР. Тоест Сидеровщина. Нищо чудно това да е постановка и умела ПР акция. На последните избори фронта не се представи много добре.

Старият Жан си е позволил да говори това, което мисли. На тая възраст човек няма много задръжки. А то се оказало обществено неприемливо. Случват се и такива неща в живота. Не е някаква трагедия. Но иначе е жалко за национализма на Франция и Европа.

то на тази възраст старците почват да нямат много задръжки над много неща. Трудно е да се прозре мъдростта от обичайното старческо изкуфяване. Поне някои хора е трудно...

В Еврогейска КончоВурстия и крайнодесните организираха прайд...!!! :::)))

Айде сега български простотии....

Тук се потвърждава българската поговорка: Дай на простака власт и най-напред ще обеси баща си".Явно е общовалидна .

Същата история като Капка и Волен едно време с Атака ... Семейните партии са така, семейните проблеми стават партийни проблеми ...

Сигурно от Кремъл така са преценили?!И са им рязнали парите.

хубава партия наследствена

Храни кучка да те лае.

Да отгледаш и изучиш една дъщеря и после да те изключи от собствената ти партия! Но никой не ти е виновен като си я дуднуркал и нагласил толкова много в живота.

Театър за глупаци и ... реклама.

Прав си!!!