Коментари - Париж: Великобритания да не стане ”нелегален пътник” в ЕС | Днес.dir.bg

Париж: Великобритания да не стане ”нелегален пътник” в ЕС

Френският министър на икономиката призовава Великобритания да не бъде "нелегален пътник" в ЕС. Доналд Туск отправи директен апел към британците да останат.

Обратно в новината

Коментари - Париж: Великобритания да не стане ”нелегален пътник” в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

ВСИЧКО ТОВА Е НОМЕР ОТ СТРАНА НА АНГЛИЧАНИТЕ ,ТЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ В ЕС ,НО ТОВА ИМ Е АРГУМЕНТА ДА ИСКАТ ЗА ТЯХ ДА НЕ ВАЖАТ ВСИЧКИ ИЗИСКВАНИЯ НА ЕС Т. Е . ТЕ ЩЕ ИМАТ СТАТУТ НА ПРЕВИЛЕГИРОВАНА НАЦИЯ , А НИЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЩЕ ИМ БЪДЕМ СЛУГИ. АКО ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ СЧИТАТ КАТО БОЙКО ,ЧЕ ДРУГИ СА ИМ НАЧАЛНИЦИ , А НЕ НАРОДА И НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ ТЕ ЩЕ ПОСТИГНАТ ЦЕЛТА СИ. ХИТРА,МЪРЗЕЛИВА И ИЗПОЛЗВАЧЕСКА НАЦИЯ.

Другаре,верно ли англичанете биле подале молба за Евразията?Рекли им че там мед и масло текло от чешмите,арно и народно било?Кажете да се знае.

Все е дно слушам бракоразводно дело:)))Единия иска да се освободи от ''хубавия си живот в семейството'' а другия/някакви си страни от някакъв си съюз/ само го заплашва и го уверява как няма да ''прави''повече така и колко ''зле'' ще бъде ако си отиде от ''семейната хранилка''. Последните дни с тези заплахи от еврогейския как ''щели да видят те англичаните, как щели да си получат заслуженото'' говори само за страх от дебилите за мангизите и постовете си и колко ''демокрация'' има в този ''демократичен''съюз

Все едно слушам Путин! Разпадане на Евросъюза!Мечтии путлерасте...мечтии!

той няма интерес от разпадането на ЕС ще трябва да се договаря с всички по отделно и със сигурност ще загуби пазари ако ЕС се разцевпи

Пърдете си на воля и обвинявайте Путин за газовете в себе си с надеждата че ще спрете някога да се надупвате срещу заплащане

Швейцария, Исландия, Норвегия без билети ли са ? Островитяните дори да излезнат те пак ще се оправят. Франсетата не са тези които ще ги поучават. Англия е икономика 2 в ЕС а след 2035 г. ще е 1. и е ядрена държава. Днес народът се е запътил към Англия. И знае защо ?

Това е в следствие на гъзолизието на Меркел и проблема с бежанците. Квоти, пари за Турция и т.н. За да се правим на демократични. ЕС трябва да съществува. Необходимо е преосмисляне на ценностите и някои от правилата, но без ЕС Европа е обречена на постоянни конфликти. А от лудия Ердоган НАТО няма да ни опази.

РУСИЯ - ИМА 25% ОТ ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА СВЕТА .. СЪЮЗ С ОБЩА АРМИЯ , ПАСПОРТИ И ВАЛУТА ОТ ЮКЕЙ + АВСТРАЛИЯ + КАНАДА + НОВА ЗЕЛАНДИЯ ЩЕ КОНТРОЛИРА И ТОЙ 25% ОТПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА СВЕТА :))) .... А ФРАНЦУЗИТЕ ЩЕ ГО ДУХАТ В ЕС , КОЙТО КОНТРОЛИРА САМО 3% ОТ ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА СВЕТА :))

Русия с 0.25% от интелекта на Франция.

И вместо евро ще се върти "твърдата" рубла..ха.ха и България ще побучава милиарди рубли субсидий от Русия..ха.ха

Знаеш ли за последният век, колко пъти се сменя водещата сила в света? А да не забравим за актуалният език в световен мащаб. Моята прогноза е следната: Света ще има три езика които ще са актуални след десет години Руски, Испански и Китайски. Мога да се обзаложа, че Английският ще си замине като фернският преди цифровизацията..... Не забравяй че нивото на река дунав се обявява на три езика и английския не е сред тях ;)

Има Русия природни богатства ама няма акъл да ги извади,да ги преработва,да ги продава като продукти с висока добавена стойност и да управлява паричният ресурс както е най добре за народите в РФ и за държавата!А Англия това го е правила няколко века!И сега го прави според съвременните реалности в 21 век!Не и берете гайлето ще влезе ли или ще излезе ами вижте Евроазиатският путинистански пишман съюС на какво прилича?!

Англия излиза от ЕС = стандарта в Русия се вдига, после ЕС се разпада = стандарта в Русия се вдига, никой никого не напуска = стандарта в Русия се вдига ? Руския стандарт най-високия стандарт в света !

Сега да чакаме нов референдум за присъединяваме на Британците за САЩ ;)

Всъщност ЕС като цяло е една хубава идея- че кой не би искал да пътува свободно из цяла Европа, без граници, в една голяма територия с еднакво висок стандарт, като в същото време се запази идентичността на всяка държава членка. Но хората, които би трябвало да осъществят този проект, очевидно не са способни да го направят. Наблягат неправилно на едно за сметка на друго, не виждат и не разбират къде е границата на толерантността, не могат да видят кое би могло да се обедини, и кое не трябва да се пипа, а да се остави изцяло на свободното и суверенно решение на съответната държава, и т.н. А най-вече, установяват "нови ценности", които привидно изглеждат чудесни и пълни със свобода, но резултата им е пагубен за обществото. Те не разбират обаче, че всички тези грешки (които и до днес още не са осъзнали), са фатални за един такъв проект. И вместо да гледат към Великобритания и "да й се молят да остане", по-добре да погледнат себе си и да ревизират "ценностите" си и идеите си, иначе ЕС е обречен.

ЕС има много индикации на държава, но дефакто не е. Това за което говориш има модел, САЩ и РФ са точно такъв пример. Само че там Обама и Путин имат много повече Власт , докато ЕС не си знаят президента ;)

За Великобритания не се знае, но ЕС вече е пътник, а тръгне ли веднъж да се обсъжда излизането, това означава че държавите не са доволни от този обирджийски съюз!

Еврозелките са в паника, не за друго, а ако излязат англичаните да не се получи ефекта на доминото и да не тръгнат и други страни, и тогава ще се провали глобалистичния им проект наречен ЕС.За Англия ще е добре излизанеето и колкото и да я плашат, ще си запази суверенитета, който и ние загубихме, и го губим малко по малко все по вече от както ни натикаха в ЕС.

В момента Англия ще е по- добре извън Европейския Съюз, заради Идиотината на яловата Меркел, накарала всякаккви Краци и Просяци от Азия и Африка да тръгнат към Европа. Само ако е извън Европейския Съюз, Англия може да се запази СВОБОДНА държава и да не стане Мюсюлманска Провинция, както е станало с Византия. А за Пришълците- Англия МОЖЕ да стане по- велка държава САМО ако направи идващите Пришълци, да бъдат РОБИ в Англия, без никакви права, както са били робите в Римската империя, и естествено пришълците ще започнат да бягат обратно от където са дошли. В противен случай, тия ще ги превземат, както Мюсюлманите са превзели Източната римска империя- Византия и Персия, а самите англичани ще станат Роби на Пришълците.... А за тия, които приказватт за евтина работна ръка- ами да отидат да развиват бизнес в Китай, където цената на труда е много ниска, обаче и цените на стоките им ще са също ниски. А и явсяка нормална държава слага НАРОЧНО такси за внос от Китай, за да не изядат собственото им производство и земеделие,

Да живее новият кмет на Лондон! Англия вече "пътува" и англичаните ще трябва официално да толеранстват в собствената си държава пред друговерци! Кралицата да помисли не с какъв бебешки цвят капела да се появява пред поданиците си, а да обърне внимание на някоя по-така забрадка дето да й пасва на тоалетите. Същото се отнася и за цялото кралско воинство. Въпреки че те, ингилизите, са хитри маймуни и по гръб не падат, а обичат те да владеят света, а не той тях, все пак струва си пак да помислят дали при толкова много пришълци на тяхна територия са в безопасност и владеят положението

империя като БРИТАНИЯ си е направо щура победа за ГЕРМАНИЯ, за която Хитлер и в най мокрите си сънища не е мечтал. Ще го допуснат ли това англичаните?! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, че договорите които са сключени м/у Англия и другите страни членки на общноста са ДВУСТРАННИ и в тях като страна не е конституирана нито една от институциите управляваща ЕС! ТЕЗИ ДВУСТРАННИ ДОГОВОРИ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРОМЕНЕНИ ИНДИВИДУАЛНО ОТ ВСЯКА СТРАНА ЧЛЕНКА, НО НЕ И ПО СИЛАТА НА ДОКУМЕНТ ИЗДАДЕН ОТ НЯКОЯ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ. Тези ДВУСТРАННИ договори ще продължат да действат и след решение за напускане на ЕС!! ТОГАВА ЩЕ БЛЕСНЕ ГОЛАТА ИСТИНА , ЧЕ Е "ЕС" НЕ САМО, ЧЕ НЯМА НИКАКВА ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ, НО Е И ЕДНО РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ В КОЕТО ЛИПСВАТ ОСНОВНИТЕ ФОРМИ НА ДЪРЖАВНОСТТА .- конституцията и законите!

да си ходят... дебелаци и индийци с имперско самочувствие не ни трябват в Европа!!!

само че и ние не сме за тоз союз баце ич не сме, ама не ни пита никой!

Когато ни исмлямизират никой няма да си спомня за нас. С шепи мюсюлманска река никой не е спрял. Самоназначилите се чиновници в Брюксел наричаши себе си "Европесйкият съюз" са продавачите на камшици, които протестират срещу автомобила, защото без британия техните сладки работни местенца и планът за сливане на Европа с ислямски свят няма да ги има. Те се самоидентифицират и изземват правата на съществуване на истинският съюз който може да бъде, даващ пълна свобода за суверинитет и идентичност на народите, е не диктатура и расово изместване-геноцид.

На 23-ти няма да се случи кой знае какво, интересно е какво ще стане на 25-ти, когато Путин е на официално посещение в Пекин.

ще съберат всичките джуджета в Поднебесната на летището в униформи на гвардейци, да не се притесни при посрещането

Дорогие товарищи и руски патриоти. Все още можете да заложите, че Великобритания ще излезе от ЕС и да забогатеете. Ако имах вашата увереност, че ще се случи невъзможното, защото така й се иска на Москова, бих го сторил.

Ванга какво е казала , аааа? И толкова ли няма около вас някой да хвърли един боб?

тея които загубиха на ватерлоо дават савети хаха ха хааааааааа

каза Ганю и си пусна душата из потурите, гачили той е победил Бонапарт

че те качим и тебе

без. Талейран и уговорката му с Aлександър, бе лайнар? Продаден кат добиче за една шахматна фигура в колекцията .

Европейският съюз не сме ние. Това са хората на върха които са се самоназначили да печатат пари, да ни ислямизират и да ни потапят в дългове и подлагат на геноцид. Европейците нямат нужда от Европейски съюз, той работи срещу нас.

ми пазарувай с рубли бре бляд

Мога да пазарувам в каквото си поискам. Ти казваш че трябва да са рубли. блин

Със сигурност ЕС не сте вие и ЕС е въпреки вас. И ще го бъде въпреки вас. Едно време производителите на камшици в Ню Йорк излезли на протест срещу автомобила, защото им подяждал хляба. Днес никой ни си спомня за тях освен тази безполезна за тях случка. С шепи река никой не е спрял.

Ако Русия каже какво е хубаво за Б-я всички ще скочат че се меси в работите на друга държава. Но Франция може да казва какво е добре за другите държави. Ей затова англичаните ще гласуват за излизане.

Русия може да каже само кое е убаво за вратаря на Сборная- благ вазелин човека фана дископатия да се навида да вади топката от вратата си

Баба Меркел се е скрила в миша дупка. Ако каже "а" и Великобритания ще се опомни много бързо, че трябва час по-скоро да се изнесе от ЕС!

Наистина трябва нещо да стане за да се види че в ЕС нещо не е наред.Дали е правилно или не Великобритания си знае.Те са доста мощна нация със огромен потенциал.Лошото е че в ЕС нещата не вървят всеки вече си дърпа чергата към себе си има противоречия и те са видими.Дали няма сценарий който да бъде изпълнен блестящо със цел нас Изтока да ни отсвирят кой знае!При всички случаи Европа осиротява без англичаните.При смяна на Оланд в Франция ще настъпят кардинални промени.Германия и Франция не са така сближени както преди.

Аз

Заплахи, страхотии... Оказва се, по-лесно се е излизало от СССР... Е... Те Исландия с война заплашиха... Сега ще се види имат ли англичаните национално достойнство - при такива заплахи оставането в ЕС би било пдрстия, каквато досега беше комай само наш прерогатив.

трай си бе другарю яж си кашата в Моосква и си трай Кашист неден

Да напуснат ли!?!?!?Не на мене тия!!!

Без мелдонйи май не става. Сега Путин ще ги прати в Сибир. Бой казаците по канчетата.

В днешно време всичко е подправено. Глобалистите подправят всичко и посягат на суверенитета на който се опълчи срещу тях. Пресен пример. Нарочно спряха мелдония на руските футболисти, за да може Уелс да ги бие с 3 на 0.

Запънали са се като магаре на байр и не искат да напущат. Напуснете ,бе! Веднага!

Три пъти. Русия винаги побеждава.

Няма да напуснат ес, споко. Поредния тъп европейски цирк.

в "еврейския"союз.

ne gi vzemaite mnogo na seriozno.

започна безпрецедентен натиск от разни служби и кръгове заинтересовани от глабалистиката--пускат се дезинформационни проучвания-заплахи--лъжи ---даже убииството на оная там --май и то е в плановете ---напълно се притиска англииския избирател с неморални ЕС мерки --изобщо алтернативен свят олигархията не иска да допуска -па ако ще ида убие няколко десетки милиона

Шоуто действително беше по всички правила на илюзионисткото изкуство. Циркът отново бе тук! И зайчета се вадиха от факирската шапка, и гълъбчета излитаха, и милиарди изчезваха, и имигранти се появяваха като благодат, и строшени на парчета неща, като например европейската солидарност, отново се оказаха в непокътната цялост. И предсказания, много предсказания. Бaба Вангя ряпа да яде! Майстори са "господарите на света"!

Баската математика ще я подменяте до последно. Докато схванете разликата между сиви и сини очи, дрисльо.

Колкото да пищят,да предупреждават, да молят, да заплашват, Велибкоритания излиза от измислицата ЕС и връща своята независимост, свобода , икономически просперитет и авторитет на велика сила. Брекзит ще има, Германците да се стягат. Търговия само на територията на аншлуса . Край, приказката свършва. Отвъд атлантика, Германия няма работа.Да си търгува с новите източни територии.

и кат излезе ко си мислиш че ще стане? Ще бият камбаните на Василий Блажени и кралицата ще приеме руско поданство като Депардио???

Те си имат и валута и какво да бият. А ти като голем умник издържай бюрократичния апарат с милиардните му разходи докато те унищожава, подменя и ислямизира.

Голям праз че лирата поскъпнала - то и австралийският долар е поскъпнал спрямо японската йена - просто тази нощ валутните пазари отвориха с множество гапове при много валутни двойки - и какво от това?Мръднал паунда нагоре ,за да пообере близките стопове и веднага правите великите заключения.До 23 юни паунда може сто пъти да скочи и в едната и в другата посока, независимо какви резултати ще ни нагласят съответните комисии по преброяването на гласовете.

Французите да не се мислят за по-умни от англичаните!

да си решат бе фарисеи. Не ви ли е срам, къде ви прословутата демократичност, къде ви е зачитането мнението и правата на другите, къде са ви ценностите дето се тупате за тях в гърдите бетер планинска горила?

Има само цензура, подмяна на ценности и насилие от всякакво естество - притискане от правителствени и неправителствени организации. Свеждат човешката раса до стадо добитък.

Как може не знаейки резултатът от референдума ЕУ да е подготвен за деня след него? Това е учудващо при положение спазване на принципа за демократичност. Също така защо Великобритания ще трябва да се обяснява по повод нейното напускане. Великобритания няма какво да загуби от своето преориентиране. Днес обявиха, че 40 модела на коли от фирмата Фолксваген се спират от производство. Нали уж всичко просперира в ЕУ. Излизайки от ЕУ Великобритания няма да се върне както някой тук пишат. Просто интересите им се разминават. Чистенето ще бъде голямо. Поляците които не искаха да приемат чужденци са последните които могат да се изказват по въпроса за излизането на англичаните. Швейцарците са достатъчно умни за да скачат в тоя гьол пълен с проблеми.Но ще видим.

Че британците ще останат в ЕС, защото не им е дадено да решават нещо, е ясно. Но това, което ми прави впечатление е как "Демократичните" европейци изведнъж започват да се държат като класически мутри - със заплахи и намеци от типа "ще пикаете кръв", ще станем на кълбета и прочее

Bеликобритания им казва адиос! EC плаче за милост. как ще живеем без вашия чек, тои ни беше като лъжица със мед.

Стрина Дойна призова британците да напуснат ЕС, а вуйчо Гъдьо да останат в ЕС. Защо тази новина стига до вас?Защото вече знаем дори приматите в зоопарка какво отношение имат към Брекзит, но не и мнението на стрина Дойна и вуйчо Гъдьо.

ЕС е пътник и Великобритания има право да опита да се спаси, както междувпрочем и всички останали, на които за жалост не им стиска да опитат..

Пътник е Путин!Великобрутания е световна сила!И излизането и няма нущо общо с наше тл ОСТАВАНЕ в Съюза!

Всъщност Путин в превод от руски означава водач, показващ пътя. Колко символично нали???

Всъщност Путин наистина показва пътя...ама към ада!Върви нафолу и се пъчи!

Няма никаква логика Великобритания да излиза от ЕС!Колониалният модел е почти натъкмен,а без най-великата колониална държава Европейският колониален съюз ще изгуби много-кадри,отработени хватки,имидж!?

Маркс е пророкувал и познал за загниващия капитализъм

И как вони като загнива. Навсякъде вони на френски парфюм. И колкото повече загнива, толкова повече вони на все по-скъп френски парфюм.

В центъра мирише на парфюм, по края на канализация...

Ти миришеш гъзъ на путун бе, кскъе ЕС сънуваш?

То толкоз ма.муни са се накачили, че само източноевропейска селяния липсва.

Хахахахахахаха, най-добрият коментар до тук! :)))

По-добре да се махат сега, отколкото тепърва да им се угажда на всевъзможните претенции!

А Швейцария защо си оттегли молбата за членство в ЕС?!

За да могат да търгуват с Русия. В края на краищата, санкциите са наложени от ЕС и страни, които не членуват в него ( като САЩ например ) това не ги засяга. И докато Европа е предимно производител и вече всеки се кара със всеки, кой на кого и какво да продава, умните взеха да търсят бизнес с "консуматори"....

..Да си одат ! Нема да плачем за тех !

Коментари - Париж: Великобритания да не стане ”нелегален пътник” в ЕС | Днес.dir.bg

Париж: Великобритания да не стане ”нелегален пътник” в ЕС

Френският министър на икономиката призовава Великобритания да не бъде "нелегален пътник" в ЕС. Доналд Туск отправи директен апел към британците да останат.

Обратно в новината

Коментари - Париж: Великобритания да не стане ”нелегален пътник” в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

ВСИЧКО ТОВА Е НОМЕР ОТ СТРАНА НА АНГЛИЧАНИТЕ ,ТЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ В ЕС ,НО ТОВА ИМ Е АРГУМЕНТА ДА ИСКАТ ЗА ТЯХ ДА НЕ ВАЖАТ ВСИЧКИ ИЗИСКВАНИЯ НА ЕС Т. Е . ТЕ ЩЕ ИМАТ СТАТУТ НА ПРЕВИЛЕГИРОВАНА НАЦИЯ , А НИЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЩЕ ИМ БЪДЕМ СЛУГИ. АКО ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ СЧИТАТ КАТО БОЙКО ,ЧЕ ДРУГИ СА ИМ НАЧАЛНИЦИ , А НЕ НАРОДА И НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ ТЕ ЩЕ ПОСТИГНАТ ЦЕЛТА СИ. ХИТРА,МЪРЗЕЛИВА И ИЗПОЛЗВАЧЕСКА НАЦИЯ.

Другаре,верно ли англичанете биле подале молба за Евразията?Рекли им че там мед и масло текло от чешмите,арно и народно било?Кажете да се знае.

Все е дно слушам бракоразводно дело:)))Единия иска да се освободи от ''хубавия си живот в семейството'' а другия/някакви си страни от някакъв си съюз/ само го заплашва и го уверява как няма да ''прави''повече така и колко ''зле'' ще бъде ако си отиде от ''семейната хранилка''. Последните дни с тези заплахи от еврогейския как ''щели да видят те англичаните, как щели да си получат заслуженото'' говори само за страх от дебилите за мангизите и постовете си и колко ''демокрация'' има в този ''демократичен''съюз

Все едно слушам Путин! Разпадане на Евросъюза!Мечтии путлерасте...мечтии!

той няма интерес от разпадането на ЕС ще трябва да се договаря с всички по отделно и със сигурност ще загуби пазари ако ЕС се разцевпи

Пърдете си на воля и обвинявайте Путин за газовете в себе си с надеждата че ще спрете някога да се надупвате срещу заплащане

Швейцария, Исландия, Норвегия без билети ли са ? Островитяните дори да излезнат те пак ще се оправят. Франсетата не са тези които ще ги поучават. Англия е икономика 2 в ЕС а след 2035 г. ще е 1. и е ядрена държава. Днес народът се е запътил към Англия. И знае защо ?

Това е в следствие на гъзолизието на Меркел и проблема с бежанците. Квоти, пари за Турция и т.н. За да се правим на демократични. ЕС трябва да съществува. Необходимо е преосмисляне на ценностите и някои от правилата, но без ЕС Европа е обречена на постоянни конфликти. А от лудия Ердоган НАТО няма да ни опази.

РУСИЯ - ИМА 25% ОТ ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА СВЕТА .. СЪЮЗ С ОБЩА АРМИЯ , ПАСПОРТИ И ВАЛУТА ОТ ЮКЕЙ + АВСТРАЛИЯ + КАНАДА + НОВА ЗЕЛАНДИЯ ЩЕ КОНТРОЛИРА И ТОЙ 25% ОТПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА СВЕТА :))) .... А ФРАНЦУЗИТЕ ЩЕ ГО ДУХАТ В ЕС , КОЙТО КОНТРОЛИРА САМО 3% ОТ ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА НА СВЕТА :))

Русия с 0.25% от интелекта на Франция.

И вместо евро ще се върти "твърдата" рубла..ха.ха и България ще побучава милиарди рубли субсидий от Русия..ха.ха

Знаеш ли за последният век, колко пъти се сменя водещата сила в света? А да не забравим за актуалният език в световен мащаб. Моята прогноза е следната: Света ще има три езика които ще са актуални след десет години Руски, Испански и Китайски. Мога да се обзаложа, че Английският ще си замине като фернският преди цифровизацията..... Не забравяй че нивото на река дунав се обявява на три езика и английския не е сред тях ;)

Има Русия природни богатства ама няма акъл да ги извади,да ги преработва,да ги продава като продукти с висока добавена стойност и да управлява паричният ресурс както е най добре за народите в РФ и за държавата!А Англия това го е правила няколко века!И сега го прави според съвременните реалности в 21 век!Не и берете гайлето ще влезе ли или ще излезе ами вижте Евроазиатският путинистански пишман съюС на какво прилича?!

Англия излиза от ЕС = стандарта в Русия се вдига, после ЕС се разпада = стандарта в Русия се вдига, никой никого не напуска = стандарта в Русия се вдига ? Руския стандарт най-високия стандарт в света !

Сега да чакаме нов референдум за присъединяваме на Британците за САЩ ;)

Всъщност ЕС като цяло е една хубава идея- че кой не би искал да пътува свободно из цяла Европа, без граници, в една голяма територия с еднакво висок стандарт, като в същото време се запази идентичността на всяка държава членка. Но хората, които би трябвало да осъществят този проект, очевидно не са способни да го направят. Наблягат неправилно на едно за сметка на друго, не виждат и не разбират къде е границата на толерантността, не могат да видят кое би могло да се обедини, и кое не трябва да се пипа, а да се остави изцяло на свободното и суверенно решение на съответната държава, и т.н. А най-вече, установяват "нови ценности", които привидно изглеждат чудесни и пълни със свобода, но резултата им е пагубен за обществото. Те не разбират обаче, че всички тези грешки (които и до днес още не са осъзнали), са фатални за един такъв проект. И вместо да гледат към Великобритания и "да й се молят да остане", по-добре да погледнат себе си и да ревизират "ценностите" си и идеите си, иначе ЕС е обречен.

ЕС има много индикации на държава, но дефакто не е. Това за което говориш има модел, САЩ и РФ са точно такъв пример. Само че там Обама и Путин имат много повече Власт , докато ЕС не си знаят президента ;)

За Великобритания не се знае, но ЕС вече е пътник, а тръгне ли веднъж да се обсъжда излизането, това означава че държавите не са доволни от този обирджийски съюз!

Еврозелките са в паника, не за друго, а ако излязат англичаните да не се получи ефекта на доминото и да не тръгнат и други страни, и тогава ще се провали глобалистичния им проект наречен ЕС.За Англия ще е добре излизанеето и колкото и да я плашат, ще си запази суверенитета, който и ние загубихме, и го губим малко по малко все по вече от както ни натикаха в ЕС.

В момента Англия ще е по- добре извън Европейския Съюз, заради Идиотината на яловата Меркел, накарала всякаккви Краци и Просяци от Азия и Африка да тръгнат към Европа. Само ако е извън Европейския Съюз, Англия може да се запази СВОБОДНА държава и да не стане Мюсюлманска Провинция, както е станало с Византия. А за Пришълците- Англия МОЖЕ да стане по- велка държава САМО ако направи идващите Пришълци, да бъдат РОБИ в Англия, без никакви права, както са били робите в Римската империя, и естествено пришълците ще започнат да бягат обратно от където са дошли. В противен случай, тия ще ги превземат, както Мюсюлманите са превзели Източната римска империя- Византия и Персия, а самите англичани ще станат Роби на Пришълците.... А за тия, които приказватт за евтина работна ръка- ами да отидат да развиват бизнес в Китай, където цената на труда е много ниска, обаче и цените на стоките им ще са също ниски. А и явсяка нормална държава слага НАРОЧНО такси за внос от Китай, за да не изядат собственото им производство и земеделие,

Да живее новият кмет на Лондон! Англия вече "пътува" и англичаните ще трябва официално да толеранстват в собствената си държава пред друговерци! Кралицата да помисли не с какъв бебешки цвят капела да се появява пред поданиците си, а да обърне внимание на някоя по-така забрадка дето да й пасва на тоалетите. Същото се отнася и за цялото кралско воинство. Въпреки че те, ингилизите, са хитри маймуни и по гръб не падат, а обичат те да владеят света, а не той тях, все пак струва си пак да помислят дали при толкова много пришълци на тяхна територия са в безопасност и владеят положението

империя като БРИТАНИЯ си е направо щура победа за ГЕРМАНИЯ, за която Хитлер и в най мокрите си сънища не е мечтал. Ще го допуснат ли това англичаните?! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, че договорите които са сключени м/у Англия и другите страни членки на общноста са ДВУСТРАННИ и в тях като страна не е конституирана нито една от институциите управляваща ЕС! ТЕЗИ ДВУСТРАННИ ДОГОВОРИ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРОМЕНЕНИ ИНДИВИДУАЛНО ОТ ВСЯКА СТРАНА ЧЛЕНКА, НО НЕ И ПО СИЛАТА НА ДОКУМЕНТ ИЗДАДЕН ОТ НЯКОЯ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ. Тези ДВУСТРАННИ договори ще продължат да действат и след решение за напускане на ЕС!! ТОГАВА ЩЕ БЛЕСНЕ ГОЛАТА ИСТИНА , ЧЕ Е "ЕС" НЕ САМО, ЧЕ НЯМА НИКАКВА ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ, НО Е И ЕДНО РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ В КОЕТО ЛИПСВАТ ОСНОВНИТЕ ФОРМИ НА ДЪРЖАВНОСТТА .- конституцията и законите!

да си ходят... дебелаци и индийци с имперско самочувствие не ни трябват в Европа!!!

само че и ние не сме за тоз союз баце ич не сме, ама не ни пита никой!

Когато ни исмлямизират никой няма да си спомня за нас. С шепи мюсюлманска река никой не е спрял. Самоназначилите се чиновници в Брюксел наричаши себе си "Европесйкият съюз" са продавачите на камшици, които протестират срещу автомобила, защото без британия техните сладки работни местенца и планът за сливане на Европа с ислямски свят няма да ги има. Те се самоидентифицират и изземват правата на съществуване на истинският съюз който може да бъде, даващ пълна свобода за суверинитет и идентичност на народите, е не диктатура и расово изместване-геноцид.

На 23-ти няма да се случи кой знае какво, интересно е какво ще стане на 25-ти, когато Путин е на официално посещение в Пекин.

ще съберат всичките джуджета в Поднебесната на летището в униформи на гвардейци, да не се притесни при посрещането

Дорогие товарищи и руски патриоти. Все още можете да заложите, че Великобритания ще излезе от ЕС и да забогатеете. Ако имах вашата увереност, че ще се случи невъзможното, защото така й се иска на Москова, бих го сторил.

Ванга какво е казала , аааа? И толкова ли няма около вас някой да хвърли един боб?

тея които загубиха на ватерлоо дават савети хаха ха хааааааааа

каза Ганю и си пусна душата из потурите, гачили той е победил Бонапарт

че те качим и тебе

без. Талейран и уговорката му с Aлександър, бе лайнар? Продаден кат добиче за една шахматна фигура в колекцията .

Европейският съюз не сме ние. Това са хората на върха които са се самоназначили да печатат пари, да ни ислямизират и да ни потапят в дългове и подлагат на геноцид. Европейците нямат нужда от Европейски съюз, той работи срещу нас.

ми пазарувай с рубли бре бляд

Мога да пазарувам в каквото си поискам. Ти казваш че трябва да са рубли. блин

Със сигурност ЕС не сте вие и ЕС е въпреки вас. И ще го бъде въпреки вас. Едно време производителите на камшици в Ню Йорк излезли на протест срещу автомобила, защото им подяждал хляба. Днес никой ни си спомня за тях освен тази безполезна за тях случка. С шепи река никой не е спрял.

Ако Русия каже какво е хубаво за Б-я всички ще скочат че се меси в работите на друга държава. Но Франция може да казва какво е добре за другите държави. Ей затова англичаните ще гласуват за излизане.

Русия може да каже само кое е убаво за вратаря на Сборная- благ вазелин човека фана дископатия да се навида да вади топката от вратата си

Баба Меркел се е скрила в миша дупка. Ако каже "а" и Великобритания ще се опомни много бързо, че трябва час по-скоро да се изнесе от ЕС!

Наистина трябва нещо да стане за да се види че в ЕС нещо не е наред.Дали е правилно или не Великобритания си знае.Те са доста мощна нация със огромен потенциал.Лошото е че в ЕС нещата не вървят всеки вече си дърпа чергата към себе си има противоречия и те са видими.Дали няма сценарий който да бъде изпълнен блестящо със цел нас Изтока да ни отсвирят кой знае!При всички случаи Европа осиротява без англичаните.При смяна на Оланд в Франция ще настъпят кардинални промени.Германия и Франция не са така сближени както преди.

Аз

Заплахи, страхотии... Оказва се, по-лесно се е излизало от СССР... Е... Те Исландия с война заплашиха... Сега ще се види имат ли англичаните национално достойнство - при такива заплахи оставането в ЕС би било пдрстия, каквато досега беше комай само наш прерогатив.

трай си бе другарю яж си кашата в Моосква и си трай Кашист неден

Да напуснат ли!?!?!?Не на мене тия!!!

Без мелдонйи май не става. Сега Путин ще ги прати в Сибир. Бой казаците по канчетата.

В днешно време всичко е подправено. Глобалистите подправят всичко и посягат на суверенитета на който се опълчи срещу тях. Пресен пример. Нарочно спряха мелдония на руските футболисти, за да може Уелс да ги бие с 3 на 0.

Запънали са се като магаре на байр и не искат да напущат. Напуснете ,бе! Веднага!

Три пъти. Русия винаги побеждава.

Няма да напуснат ес, споко. Поредния тъп европейски цирк.

в "еврейския"союз.

ne gi vzemaite mnogo na seriozno.

започна безпрецедентен натиск от разни служби и кръгове заинтересовани от глабалистиката--пускат се дезинформационни проучвания-заплахи--лъжи ---даже убииството на оная там --май и то е в плановете ---напълно се притиска англииския избирател с неморални ЕС мерки --изобщо алтернативен свят олигархията не иска да допуска -па ако ще ида убие няколко десетки милиона

Шоуто действително беше по всички правила на илюзионисткото изкуство. Циркът отново бе тук! И зайчета се вадиха от факирската шапка, и гълъбчета излитаха, и милиарди изчезваха, и имигранти се появяваха като благодат, и строшени на парчета неща, като например европейската солидарност, отново се оказаха в непокътната цялост. И предсказания, много предсказания. Бaба Вангя ряпа да яде! Майстори са "господарите на света"!

Баската математика ще я подменяте до последно. Докато схванете разликата между сиви и сини очи, дрисльо.

Колкото да пищят,да предупреждават, да молят, да заплашват, Велибкоритания излиза от измислицата ЕС и връща своята независимост, свобода , икономически просперитет и авторитет на велика сила. Брекзит ще има, Германците да се стягат. Търговия само на територията на аншлуса . Край, приказката свършва. Отвъд атлантика, Германия няма работа.Да си търгува с новите източни територии.

и кат излезе ко си мислиш че ще стане? Ще бият камбаните на Василий Блажени и кралицата ще приеме руско поданство като Депардио???

Те си имат и валута и какво да бият. А ти като голем умник издържай бюрократичния апарат с милиардните му разходи докато те унищожава, подменя и ислямизира.

Голям праз че лирата поскъпнала - то и австралийският долар е поскъпнал спрямо японската йена - просто тази нощ валутните пазари отвориха с множество гапове при много валутни двойки - и какво от това?Мръднал паунда нагоре ,за да пообере близките стопове и веднага правите великите заключения.До 23 юни паунда може сто пъти да скочи и в едната и в другата посока, независимо какви резултати ще ни нагласят съответните комисии по преброяването на гласовете.

Французите да не се мислят за по-умни от англичаните!

да си решат бе фарисеи. Не ви ли е срам, къде ви прословутата демократичност, къде ви е зачитането мнението и правата на другите, къде са ви ценностите дето се тупате за тях в гърдите бетер планинска горила?

Има само цензура, подмяна на ценности и насилие от всякакво естество - притискане от правителствени и неправителствени организации. Свеждат човешката раса до стадо добитък.

Как може не знаейки резултатът от референдума ЕУ да е подготвен за деня след него? Това е учудващо при положение спазване на принципа за демократичност. Също така защо Великобритания ще трябва да се обяснява по повод нейното напускане. Великобритания няма какво да загуби от своето преориентиране. Днес обявиха, че 40 модела на коли от фирмата Фолксваген се спират от производство. Нали уж всичко просперира в ЕУ. Излизайки от ЕУ Великобритания няма да се върне както някой тук пишат. Просто интересите им се разминават. Чистенето ще бъде голямо. Поляците които не искаха да приемат чужденци са последните които могат да се изказват по въпроса за излизането на англичаните. Швейцарците са достатъчно умни за да скачат в тоя гьол пълен с проблеми.Но ще видим.

Че британците ще останат в ЕС, защото не им е дадено да решават нещо, е ясно. Но това, което ми прави впечатление е как "Демократичните" европейци изведнъж започват да се държат като класически мутри - със заплахи и намеци от типа "ще пикаете кръв", ще станем на кълбета и прочее

Bеликобритания им казва адиос! EC плаче за милост. как ще живеем без вашия чек, тои ни беше като лъжица със мед.

Стрина Дойна призова британците да напуснат ЕС, а вуйчо Гъдьо да останат в ЕС. Защо тази новина стига до вас?Защото вече знаем дори приматите в зоопарка какво отношение имат към Брекзит, но не и мнението на стрина Дойна и вуйчо Гъдьо.

ЕС е пътник и Великобритания има право да опита да се спаси, както междувпрочем и всички останали, на които за жалост не им стиска да опитат..

Пътник е Путин!Великобрутания е световна сила!И излизането и няма нущо общо с наше тл ОСТАВАНЕ в Съюза!

Всъщност Путин в превод от руски означава водач, показващ пътя. Колко символично нали???

Всъщност Путин наистина показва пътя...ама към ада!Върви нафолу и се пъчи!

Няма никаква логика Великобритания да излиза от ЕС!Колониалният модел е почти натъкмен,а без най-великата колониална държава Европейският колониален съюз ще изгуби много-кадри,отработени хватки,имидж!?

Маркс е пророкувал и познал за загниващия капитализъм

И как вони като загнива. Навсякъде вони на френски парфюм. И колкото повече загнива, толкова повече вони на все по-скъп френски парфюм.

В центъра мирише на парфюм, по края на канализация...

Ти миришеш гъзъ на путун бе, кскъе ЕС сънуваш?

То толкоз ма.муни са се накачили, че само източноевропейска селяния липсва.

Хахахахахахаха, най-добрият коментар до тук! :)))

По-добре да се махат сега, отколкото тепърва да им се угажда на всевъзможните претенции!

А Швейцария защо си оттегли молбата за членство в ЕС?!

За да могат да търгуват с Русия. В края на краищата, санкциите са наложени от ЕС и страни, които не членуват в него ( като САЩ например ) това не ги засяга. И докато Европа е предимно производител и вече всеки се кара със всеки, кой на кого и какво да продава, умните взеха да търсят бизнес с "консуматори"....

..Да си одат ! Нема да плачем за тех !