Арести при антитерористична операция във Франция

Петима души са арестувани от специалните полицейски сили в южния френски град Люнел при операция за разбиване на джихадистки мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Арести при антитерористична операция във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората са си много наред. Свалете си президента Оланд който на 06.01.2015 г. един ден преди атентатите в шарли обяви че изпраща самолетоносача си да сее бомби върху главите на ИД.Оланд е отговорен за трагедията в Париж, проверете си новините он националните ни медии от 06.01.2015г. , колко нахални бяха тогава и уверени , а сега се посраха с тези разходи и маршове.

Франция се бори със симптомите не с болестта и е обречена на провал. Ха сега господина който казва че има бум на джихадисти във Франция да каже каква е причината за това. Да не се окаже случайно че бума на джихадизма и ИДИЛ стана благодарение на демократичните бомби на НАТО изсипани в Либия и после на демократичните доставки на оръжие за ССА която по късно стана ИДИЛ.

Този сайт е на БСП/ДПС и са особено чувствителни когато се пише истината за мюсюлманите, не се хабете да пишете - ВСИЧКО се цензурира и се изкривява общественото мнение декларирано от пишещите.

ЛЕВСКИ И БОТЕВ НЕ СА ДЕЛЯЛИИ ХОРАТА НА ХРИСТИЯНИ И МЮСЮЛМАНИ ... А НА БЕЙОВЕ И ЧОРБАДЖИИ ОТ ЕДНА СТРАНА И НАРОД (РАЯ) ОТ ДРУГАТА :)))

Ботев е казал: Сърце юнашко не трай да гледа ТУРЧИН как бесней над бащино ми огнище! А сега си помисли пак, ако можеш да мислиш!

Защо само арести? Защо няма танкове, самолети, "Град", гаубици и други демократизатори, като в най-цивилизованата страна в европа - украйна?

КАТО ИЗНАСЯШ "ДЕМОКРАЦИЯ" РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ПОЧНЕШ ДА ВНАСЯШ ДЖИХАД:)

Има различна степен на противодействие : мерки,строги мерки още по-строги мерки и накрая същата нетърпимост към друго вярващия и невъзможност за понасяне на противното мнение.