Коментари - Макрон: Путин няма да се измъкне за Украйна | dnes.dir.bg
назад

Макрон: Путин няма да се измъкне за Украйна

Френският президент Макрон каза, че има големи различия с руския президент Владимир Путин за Украйна и "няма да му позволи да се измъкне с каквото и да било".

Обратно в новината

Коментари - Макрон: Путин няма да се измъкне за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя говори повече глупости от Иво Инджев!

Баси смешния американски викач.

Макарон едно семейство не знае да създаде, да даде потомство, да го отгледа, изучи, да се радва на внуци. Седнал да учи хората, без да има опит в живота, опит с бабета не е опит! Мафията властва в света , назначава си лесно манипулируеми индивиди, кой с фобии, кой с отклонения в сексуалността. Да не се окаже, че бабата го обработва и да не лъсне скоро видео в нета, ако не изпълнява поръчките на мафията, масоните и олигарсите!!

То при резбите е така те за това имат бабички.

с кого се заяждаш ,барабар Петко с мъжете,въпреки че много ми приличаш на лява резба

Макарон , разходи бабчето малко из дворците на Питер. Ако ти дадат виза обаче.

Русия еббати гнусната държава, нямат нито един световно известен артист или музикална група, имат само световно известни убийци: Сталин, Молотов, Макаров, Калашников, Путин и измет ...

Защо е нужно да ни демонстрирате неграмотност ?

буквояди като тебе да ми лапаш уяяя

и ти си боклук, що не работиш върху себе си, а даваш оценки на другите ??

....голем Cмех-рон !!!

...а бе бабоеб нещастен...кои точно си ти ,че да позволяваш нещо или да забраняваш ?!?!

Бабата на Макрон в пъти по- хубава от Кабаева и Исинбаева За сведение. На публиката , Пусин чукаше и двете татарки

Чукай ако можеш - а нд завиждай на Путин

ЗА Украйна, или ОТ Украйна???

Путин се е измъкнал, ама Макрончо как ще се измъкне от баба и внучета?!

Добре де, дираджиичета мамини продажни. Ще го кажа така: Геронтофил се репчи на медведь. Как е геронтофил на български?

Тоя пък смешник защо не си седи при бабичката,ами се репчи на Путин,нещастник! Да прочете историята и да види,че Русия никога не е побеждавана

Че кога е победила и кого.

Макрон много умело си прави пиар и реклама на гърба на Русия и Путин.Но само толкова ,повече няма какво да направи.

Френското его трябва да бъде патентовано нафъшкано с френски парфюм от бардака на Луи XIV. След това може да се изпрати на Марс за да произведе там атмосферата за мисиите на Мъск. Ето толкова е голямо и експанзивно френското его - цяла планета може да овъздуши... или да обезвъздуши.

Франция по традиция стои пред Русия в стойка партер. Който не я е хванал само той не я е съсипал горката Франция и съпротивата й. Макрон да не образува мисли и да не се обажда ако не са го повикали. Аман от дебили.

Макаронената п... въшка си повярва, упоен от вонята. Навярно баба му не си я подмива.

Още го държи махмурлука от нашенската ракия. пък може и от суджука Му да е.

И какво ? Новият Наполеон ли ще е Макрон ? Ами, това вече беше.

Тук си прав! Макрон има рима с Наполеон! Само дето от 6 френски войници само един се връща жив! Не се иска мнението ми, но по-добре да не се заиграва с Русия.

И тук русняците бият франсетата-от 60 се връща един!

Тоя нещастен хлапак , който се прави че не знае с чие участие се направи профашисткия преврат в Украйна!Макронее , ако те види Де Гол ще ти издърпа ушето , а Митеран направо се обръща в гроба!Я се запознай с филма на Елена Йончева /на която вече е отказан достъп до Украйна/!Виж как негри офицери и войници търчат и бягат между блоковете!Що търсят там бре!Майдан правели , ха!

Още един идиот в Париж.

това кавое а ????????????????МИД Украины выразил Болгарии ноту протеста из-за показа в эфире флага ДНР МИД Украины направил Болгарии ноту протеста в связи с демонстрацией в прямом эфире флага ДНР во время официальных торжеств по случаю 140-летия битвы за гору Шипка. Об этом заявила советник посольства Украины в Болгарии Анна Тертычная, передает телеканал 112 Украина. По данным телеканала, инцидент произошел 26 августа. Во время торжественного мероприятия в честь 140-летия битвы за гору Шипка неизвестные развернули флаг ДНР. По словам Тертычной, посольство Украины считает случившееся грубой провокацией, которую сделали пророссийские сторонники в Болгарии. Тертычная отметила, что в МИД Болгарии подтвердили свою приверженность территориальной целостности Украины. Там, по ее словам, сообщили, что флаг ДНР не использовался в официальной церемонии. Однако, несмотря на это, Украина настаивает на проведении расследования инцидента, добавила советник посольства. Шипка вершина в Балканских горах на территории Болгарии. В 1877 году здесь проходили одни из самых важных сражений в русско-турецкой войне.

така е

кой? макарон ли?

кузел ли?

ФРЕНСКИ НЕКРОФИЛЕН НЕЩАСТНИК. КОЙ ТЕ ПИТА - ГЛЕДАЙ БАБА СИ И СКАПАНАТА ЧЕРНЯСАЛА ФРАНЦИЯ

жена му беше първа младост, а държавата му е цъфнала и вързала, хахахаха

Не е некрофилен а геронтофилен.

AbuTalib

По-скоро няма да се ИЗМЪКНЕ от Украйна.

Яваш бе серт...

ало ти знаеш ли каквое яваш а ???това е арменско тесто за правене ма сърми .саигонки и т,н тоест за ядене !!!!!!!да неби да изкаш да изядеш макро ?????

Едно време баба ми при подобни ситуации казваше : "Видяла жабата, че подковават вола, и тя вдигнала краче"

На всички е ясно, че Путин е политически труп. Вече Трумп и Меркел, не си правят труда да се занимават с него и затова Меркел изпрати Макрон, да му покаже, на джуджака къде се намира.

това го знаем че меркел тръмп и макро са трупове кажи нещо ново а !!!!!!!!!!!!!!!!

Този е много амбициозен или бабетка много го натиска да е такъв. Опитва се докато Меркелица е в предизборно затишие да яхне съюза. Ей това властта си е сладко нещо. Световен лидер??? Вече сам се провъзгласява за такъв. А питал ли е рижавия дали ще даде председателството. Щото този пост не е даже и за мамата на съюза.

немога да разбера кои го избра този на това място !!!!!!!!!!!!!!!!!!!народа на фрaнция ??????или бог родшилд ??????

Ако не разбираш, или е сложно, или си глупав.

абе те петлите и на нас се ежеха ама насред франция ги оскубахме така че маи още неса забравили !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бабоебът се пери,ама Путин ама Путин не е баба ,ами пере гимнастички,а Макрончо при срещите с Ердоган поне да си носи френски лубрикант да пита баба си ако не знае.

"Кукуригууу, тури ми гууу!" -изпъва врат едно Петле, гребенче наежило, харчещо хиляди евра за своя макиаж.

Голям глупак ще излезе тоя.Данон изнася 5000 крави в Сибир, за да не загуби руския пазар, тоя нямало да остави Путин... Смях в залата. Къв си ти бе измислен герой от булеварден роман. Ходи да впечатляваш жена си...

Той и Наполеон Велики така е казвал...едва е успял да се измъкне от Русия та после наказателната акция свършила в Париж. Инфантил!

ТОЗИ НЕЩАСТНИК МАКРОН ДА НЕ ПЛАШИ РУСИЯ МНОГО Е ДРЕБЕН ЗА НЕЯ

Кризата в Украйна я организираха САЩ, Русия защити интересите си! На Путин му е все тая, прибра си Крим в резултата на американската намеса и осуети опитана САЩ да направят военна база в Севастопол. В политиката приятели няма - само интереси!

200 -300 коментара пропаднаха около 9 часа, но здраве да е! Та какво бях писал одеве ... че бй и ебне не се връщат. Колко и да страдат галите, парите за корабите бяха изплатени на ру заедно с чертежите и плановете. Франзелитата да помислят как техните "инструктори" ще се измъкнат от Сирия и Ирак, че и за тях ще трябват няколко стотин милиона. Пък Пютин да не го клатят, че да не ги заклати някой друг тях.

На връщане нямало да минават през България щото тук биели здраво и в болника вкарвали "елитни"френцки командоси!!!!!!!!!!!!!!!!!

Макрон на Български означава Плевнелиев ?! Или Борисов ? Вродени идиоти .

всякакви приказки след този коментар са излишни!!! Конграчулейшън.

Страшно става! Даже наполеон не е плашил така руския цар.

Вижте ме погледа на този. Луд за връзване. Путин каква олимпийска шампионка си има по гимнастика с 25 - 30 год по млада а този баболизец.

ОТЗАД РОТШИЛД!!! ЩЕ ДРЪНКАШ КАКВОТО ТИ КАЖЕ И ХОРО ЩЕ ИГРАЕШ,НАЛИ МОМЧЕ МЛАДО?! ЩОТО ИНАЧЕ...ОТ МАФИЯТА НИКОЙ НЕ СЕ Е ИЗМЪКНАЛ...!НЕЩАСТНИК!!!

На геронтофила му дръпнаха конците и веднага започна да лае по Путин. Този психар е на светлинни години от геополитиката и ще бъде дистанционно управляван. А с Путин няма смисъл да си го мери, че ще стане за смях.

Бабоебът са самозабравя и дрънка врели некипели.Неща които господарите не са разрешили.С такива протежирани ротшийлдски питомци като това сексуално объркано мъжленце другаря Путин закусва,маже ги на филии.

Добре беше, преди да се бие в гърдите по холивудски, Президента на Франция да се поинтересува кой е Путин, и кой е Макрон. Блумбърг дава ясна представа, поглед върху географската карта я затвърждава. Просто Путин разполага с повече ресурси от целия останал свят и прави това, което сметне за нужно. Китай оценява тези ресурси и го приема за естествен съюзник, без който не може в икономически аспект. Никой не може и в най-смелите си мечти да се противопостави на този съюз. Всичкото останало е само за миманса.

Мак/а/рон е поредната посредственост , поставена начело на голяма европейска държава от тези, които се страхуват да не се промени уютното им господарско статукво. За световен политик да не говорим - просто смях. Такъв може да има авторитет и да нарежда единствено на такива като нас, които в ЕС са последната дупка на кавала. След като в Унгария и Чехия го отбичиха здраво за т.н. команировъчни, а Румъния уклончиво му отказа, той дойде у нас и единствено ние се наведохме и му обещахме веднага всичко, което иска. После медиите казаха, че това било голям успех за България. Ето това са фалшивите новини, сътворявани от държавата, за да държа в заблуда населението си. Такъв да се мери с Путин /независимо дали е президент, вожд, диктатор или др./ и да му се репчи просто е идиотско. Изправила се мишката срещу лъва и го оплашила, че ще го препикае...

ПУТИН ВИНАГИ ПРАВИ ТОВА КОЕТО ТРЯБВА А НЕ ТОВА КОЕТО СЕ ИЗКА НА ЗАПАДА

Дете на своето време, с обучен мозък да мисли в правилната посока. Не може да си президент на Франция и да не си овладял най-важното умение за един политик - да извличаш полза за страната си от всяка ситуация. Няма черно-бели неща. Русия не е черна и западът не е бял. Всичко е сиво и не може да си позволиш да правиш подобни крайни изказвания. За личното му благосъстояние и позиции може би е добре /чичко Сам ще го поддържа/, но не е добре за страната му.

Ам'чи той Путята си е в Украйна - негова си е и не му иде на акъла да се измъква от нея:)))